Mercure Le Sphinx Cairo 5*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.310
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Gīzā, netālu no piramīdām. Skaista zaļā zona. Atvērts 1995. gadā, pēdējā daļēja renovācija notika 2007. gadā. Sastāv no divām 2 stāvu ēkām. Viesnīca ir piemērota jauniešu un ģimenes atpūtai, kā arī biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар krooz
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā nonā cā m tuvā k vakariņ ā m, istabiņ a gaidī ja ne vairā k kā.30 minū tes. Iekš ā viss ir ļ oti viduvē ji, daudz putekļ u, manuprā t, ir ā rkā rtī gi grū ti no tiem atbrī voties š ajā jomā . … Tomēr ▾ Viesnī cā nonā cā m tuvā k vakariņ ā m, istabiņ a gaidī ja ne vairā k kā.30 minū tes. Iekš ā viss ir ļ oti viduvē ji, daudz putekļ u, manuprā t, ir ā rkā rtī gi grū ti no tiem atbrī voties š ajā jomā . Mē beles jau sen nav jaunas, bet gultas ē rtas, vannasistabas mums nebija, bija tikai duš a, bet kopumā tā mums nebija problē ma. Teritoriju var saukt par zaļ u un sakoptu, ir vairā ki peldbaseini. No ē diena varu vē rtē t tikai brokastis, uz kafejnī cu tuvumā negā ju, tikai pā ris reizes pamē ģ inā jā m viņ u ā trā s uzkodas lē ti, un blakus ir veikals, kur nopirkā m visu nepiecieš amo sulas, pienu, maizi, augļ i, ū dens. Personā ls š ķ iet labs, ar viņ iem nebija nekā du problē mu, saziņ as valoda ir angļ u, krievu valoda ir vā ja. Problē ma ar internetu tika atrisinā ta, lidostā iegā dā joties vietē jā s sim kartes, mobilie sakari izrā dī jā s pietiekami ā tri. Š ķ iet, ka piramī das ir tuvu, bet ir pareizi tā iet. Bez normā la gida arī neiztikt, viņ š vismaz zin kas, kur un cik atklā ti un daudz ko interesantu pastā stī s, ī paš i ja pasū tī si internetā no midobikhs, tas nebū s ļ oti dā rgi, un tu tiks vests ar auto. Aizbraucā m arī uz pilsē tas centru, uz Senlietu muzeju, Tahrira laukumu, kā to sauc, parfimē rijas fabriku. Mē s arī apmeklē jā m Aleksandriju, š im nolū kam mums ir jā atvē l vismaz vesela diena, plus nakts ceļ š . Kopumā ar braucienu bijā m apmierinā ti, tad jau mū s gaidī ja Sarkanā jū ra, protams viesnī cā ir nepilnī bas, bet ne tā das, lai atstā tu negatī vu iespaidu, vā rdu sakot, uz š ejieni var aizbraukt.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ī sta pasaka pavadī t brī vdienas š ajā viesnī cā! ! ! š eit viss ir darī ts senā s Ē ģ iptes stilā , faraonu laiki, laiks, kad cilvē ki pielū dza sauli!! ! ! tieš i tā da ir š ai viesnī cai, š eit tiek radī ta ī sta greznī ba, lai justos kā muiž niecī bas pā rstā vis, uz noteiktu laiku aizmirstu visas rū pes un atpū stos kā karalis. … Tomēr ▾ ī sta pasaka pavadī t brī vdienas š ajā viesnī cā! ! ! š eit viss ir darī ts senā s Ē ģ iptes stilā , faraonu laiki, laiks, kad cilvē ki pielū dza sauli!! ! ! tieš i tā da ir š ai viesnī cai, š eit tiek radī ta ī sta greznī ba, lai justos kā muiž niecī bas pā rstā vis, uz noteiktu laiku aizmirstu visas rū pes un atpū stos kā karalis. Man ļ oti patika viesnī ca, sā kot no dž akuzi, kur mē s parasti gā jā m vakarā , turpinot ar restorā niem, un ī paš i viesmī ļ i, ar kuriem bija jautri sazinā ties pasū tot to vai citu ē dienu !! ! ! Man ļ oti patika, ka pludmale bija blakus mū su ē kai, pē c diskotē kas biež i vien atnā cā m uz pludmali mazliet atpū sties pirms gulē tieš anas !! ! ! Saņ ē mā m neaizmirstamas brī vdienas Sfinksā , iesakā m visiem apmeklē t š o viesnī cu!!!!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atgriezts 04.11. 2010. Brī vdienas bija lieliskas! ! Jo viņ i izvē lē jā s labu viesnī cu! Viss bija ideā li, un galvenais, personā la laipnī ba! ! Virtuve ir lieliska, pateicoties š efpavā ram Walid! Animā cija. . . nav vā rdu, viss ir vienkā rš i lieliski! ! Puiš i JŪ S esat labā kie! ! Viņ i mū s iepriecinā ja! Iesaku visiem apmeklē t Sfinksu. … Tomēr ▾ Atgriezts 04.11. 2010. Brī vdienas bija lieliskas! ! Jo viņ i izvē lē jā s labu viesnī cu! Viss bija ideā li, un galvenais, personā la laipnī ba! ! Virtuve ir lieliska, pateicoties š efpavā ram Walid! Animā cija. . . nav vā rdu, viss ir vienkā rš i lieliski! ! Puiš i JŪ S esat labā kie! ! Viņ i mū s iepriecinā ja! Iesaku visiem apmeklē t Sfinksu. Paliec superī gs! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Skulptūra Lielā Sfinksa
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Kaira
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Gīzas piramīdas
Novērtējums 8.9
Ēģipte, Kaira
Arhitektūra, Stats
Kairas Ēģiptes muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Kaira
Muzeji, Stats

Отель расположен в Гизе, недалеко от пирамид. Красивая зеленая территория. Открыт в 1995 году, последняя частичная реновация прошла в 2007 году. Состоит из двух 2-этажных корпусов. Отель подойдёт для молодёжного и семейного отдыха, а также для деловых поездок.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 км от центра города, в 35 км от аэропорта Каира.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьежа, room service: круглосуточно (платно), заказ такси, магазины, Wi-Fi (платно), интернет-кафе (платно), 5 конференц-залов (платно), 3 бара, 3 ресторана (2 a la carte), 1 открытый бассейн с подогревом в зимний период, у бассейна: зонтики, матрасы, шезлонги, полотенца — бесплатно

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, массаж (платно).
  • biljards
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 280 номеров: 270 Classic rooms, 10 Mercure Privilege. В отеле есть 2 номера для инвалидов и connected room.

Istabās

Балкон или терраса (не везде), центральный кондиционер, LCD-телевизор, спутниковое / кабельное ТВ, кабельный интернет (платно), сейф (бесплатно), телефон, мини-бар (платно), принадлежности для чая и кофе, ванна или душ, фен. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: круглосуточно (платно).

Adrese 1 Alexandria Desert Road, P.O box 16 Pyramids, 12556 Giza, Egypt.
Tālruņi: Tel.: +20 233776444 Fax: +20 233774930
Tīmekļa vietne: Mercure Le Sphinx Cairo
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.