Titanic Resort & Aqua Park 4*– Atsauksmes

94
Novērtējums 7.610
№21 viesnīcas reitingā Hurgada
8.2 Numurs
8.1 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.9 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Titanic Resort & Aqua Park ir uzbūvēts kruīza kuģa formā un atrodas Hurgadas priekšpilsētas otrajā piekrastē. Viesnīcai ir sakopta teritorija un viens no lielākajiem ūdens parkiem Hurgadā, kas sastāv no 30 ūdens slidkalniņiem pieaugušajiem un bērniem. Lieliski piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām, kā arī aktīvai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā nebija nekā neparasta. Apmetā s uzreiz, viesnī ca nav jauna. Otrreiz tur nebrauktu. Lai ieietu jū rā - ir nepiecieš ami apavi, peldē t var tikai pē c trim stundā m, jo ​ ​ pirms pusdienā m ir spē cī gs bē gums. Internets bija un pat tika noķ erts istabā s. … Tomēr ▾ Viesnī cā nebija nekā neparasta. Apmetā s uzreiz, viesnī ca nav jauna. Otrreiz tur nebrauktu. Lai ieietu jū rā - ir nepiecieš ami apavi, peldē t var tikai pē c trim stundā m, jo ​ ​ pirms pusdienā m ir spē cī gs bē gums. Internets bija un pat tika noķ erts istabā s. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs.
аватар galja20
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos viesnī cā ar diviem bē rniem 3 un 7 gadi no 25.05-08.06. 2019. Viesnī ca pilnī bā attaisno savas 4 zvaigznes! Laba apkalpoš ana, ē dinā š ana, infrastruktū ra. Numurs. Galvenajā ē kā , 2. stā vā , virs reģ istratū ras. … Tomēr ▾ Atpū tos viesnī cā ar diviem bē rniem 3 un 7 gadi no 25.05-08.06. 2019.
Viesnī ca pilnī bā attaisno savas 4 zvaigznes! Laba apkalpoš ana, ē dinā š ana, infrastruktū ra.
Numurs. Galvenajā ē kā , 2. stā vā , virs reģ istratū ras. Lieliski, lieli, ē rti. 2 gultas plus dī vā ns jau izklā ts ar lielu matraci, ļ oti ē rts. Mans jaunā kais dē ls tur gulē ja. Wifi ir lielisks numurā (bet tikai galvenajā ē kā ). Kondicionieris darbojā s labi, slē dž i bija ē rti izvietoti uz naktsskapī š a starp gultā m. Droš s, liels TV, uz otro atpū tas nedē ļ u atnesa elektrisko tē jkannu un krū zes. Ledusskapis katru dienu tika piepildī ts ar ū deni. Diezgan liels balkons. Skats uz viesnī cā m pirmajā lī nijā un jū ru (tā lumā ).
Diezgan liela duš a, vienmē r bija karsts ū dens, atbraucot bija š ampū ni-ž elejas, vairs nepapildī jā s. Gultas veļ a, dvieļ i regulā ri mainī ti, ū dens, papī rs papildinā ts bez atgā dinā jumiem, labi iztī rī ts. Kopumā istaba man patika, tā bija ē rta. Televī zijā vairā ki ukraiņ i kanā liem (1 + 1.2 + 2, plus plus ar karikatū rā m) un nedaudz pieauga. kanā liem.
Viesnī ca. Diezgan tī rs. Viesnī cas vestibilā liels bā rs, daudz ē rtu dī vā nu, galdu, ir futbola laukums, ā rā milzī gs TV ekrā ns un ē rtas vietas skatī š anai. Liels akvaparks, baseina bā rs, bē rnu rotaļ u laukums zem nojumes, vairā ki a la carte restorā ni, amfiteā tris, bē rnu klubs.
Akvaparka bē rnu zona sastā v no trī s atseviš ķ iem lieliem baseiniem. Vienā - daudz daž ā du slidkalniņ u, otrajā - vesels rotaļ u laukums, bet treš ajā - pilnī gi ē nā zem nojumes, kas karstumā ir ļ oti svarī gi.
Tā lā k teritorijā ir daudz daž ā du slidkalniņ u pieauguš ajiem. Ir liels baseins ar upes gabalu, kurā var pā rbaudī t sevi prasmē s ar gumijas laivu nobraukt pa kalnu upi - ļ oti ticami, lieli viļ ņ i, bet ne tik biedē još i un bī stami.
Akvaparks ir atvē rts no 10:00 lī dz 17:00
Ir arī liels peldbaseins, kas atrodas tieš i pie izejas no viesnī cas, netā lu no bā ra. Peldē ties tur varē ja gan pirms, gan pē c akvaparka darba, tajā kaut kā vakarā sarī koja arī baseina ballī ti.
Akvaparkā ir daudz glā bē ju, nepā rtraukti skatā s, apsardze laba.
Mī nusi – nepietiekami labi notī ra baseinu dibenu. Piemē ram, bē rnu baseinā kā ds apakš ā ielē ja spaini ar smiltī m, tā pē c 15 dienu laikā tas netika izņ emts. Vē jš biež i nesa lapas, ziedus, zarus utt. uz ū dens virsmas viņ i pastā vī gi mē ģ inā ja iztī rī t š os atkritumus ar tī kliem.
Jū ra. Viesnī ca atrodas 2. lī nijā , kursē marš ruta autobuss uz jū ru. Ļ oti ē rts autobuss, vispirms brauca ik pē c 30 minū tē m, pē c tam ik pē c 20 minū tē m. Sā kums pulksten 8.30. Brauciet 3-5 minū tes lī dz pludmalei. Jaunā s Titanic Royal viesnī cas pludmale, pā ri ceļ am un nedaudz pa kreisi. Mē s viņ us apciemojam pludmalē , viņ i mū s apciemo akvaparkā . Var staigā t, bet karstums negribē ja. Pludmale ir diezgan liela, ar labiem pilnī gi jauniem sauļ oš anā s krē sliem. Vietas vienmē r pietika visiem. Krā š ņ as smiltis. Pieauguš ajiem mī nuss - sekls, lī dz dziļ umam, lai gan jā iet lī dz viduklim aiz bojā m, vai pa pludmali virzienā uz Aladdin hoteli, ir vieta, kur var iegremdē ties un nopeldē ties.
Un bē rniem tas ir labi, nevajag ī paš us apavus, jū ra ir silta.
Vē l viens mī nuss - izejot no pludmales uz autobusu nav kā ju duš as, kas ir slikti. Tā kā cilvē ki nes smiltis uz viesnī cu, viņ i tā s izkaisa pa zā li, istabā m, baseiniem. Kaut kur pludmales vidū ir duš a, bet caur degoš ā m smiltī m un karstumu uz to ir grū ti tikt. Pludmales beigā s tas ir jā dara. Starp citu, arī viesnī cā pie baseiniem nav atseviš ķ as duš as. Tas ir pirmajā baseinā , no abā m pusē m pā rģ ē rbies par lielu pingvī nu un klaunu, bet ietek tieš i baseinā , tā pē c nav variants nomazgā t smiltis utt. pirms ieieš anas baseinā .
Viesnī cas teritorijā , turoties pa labi, pabraucot garā m a la carte restorā niem, starp veikaliem - ir telpas ar ģ ē rbtuvē m, duš ā m, tualetē m. Bet atradā m jau otrajā nedē ļ ā . Tur, starp citu, izlidoš anas dienā , ja lidojums kavē jas, var nomazgā ties un pā rģ ē rbties.
Restorā ni, bā ri. Viesnī cas vestibilā atrodas galvenais restorā ns, kurā tiek pasniegtas brokastis, pusdienas un vakariņ as. Liels, tī rs, ē rts. Ir bē rnu zona ar TV ar multfilmā m, vairā ki bē rnu galdiņ i un bē rnu ē dienkarte. Izvē le tur nav liela, pā rsvarā.1-2 piedevas (makaroni, kartupeļ i) un kaut kas gaļ as (tī rradņ i, kotletes, kotletes, vistas spā rniņ i utt. )
Kopumā ē diens ir labs, daudzveidī gs, garš ī gs. Starp citu, viņ i vienmē r kaut ko gatavo uz ielas, dodas uz turieni, pretē jā gadī jumā daudzi cilvē ki nezina, ko viņ i tur arī gatavo. Bā ros tiek gatavoti ļ oti garš ī gi kokteiļ i, ar ledu, laimu, daž ā diem sī rupiem, dekorē ti ar augļ iem. Bā ros, restorā nos, pludmales bā ros ir kafijas automā ti. Vestibilā esoš ais bā rs ir atvē rts visu diennakti, bet pē c 24:00 tas š ķ iet par maksu. Bā rs pie baseina un pludmalē ir atvē rts no 10:00-17:00, pē c 17:00 atveras bā rs pie amfiteā tra, kur notiek minidisko un vakara š ovi.
Uzkodas. Pludmalē pie bā ra, no pulksten 12 kaut kur var paē st un uzkost, cept picu, ē st piedevas, gaļ u, dā rzeņ us, augļ us. Viesnī cā ir picē rija (itā ļ u restorā ns) no 13:00 lī dz 16:00. Ejiet cauri viesnī cai, turoties labajā pusē , izejiet cauri rotaļ u laukumam, un tas bū s labajā pusē . Pica garš ī ga, katrs pasū ta sev, bet jā gaida, reizē m ilgi. Ir arī dā rzeņ i, augļ i, kaut kas salds. Arī frī kartupeļ i un burgeri. Bē rniem patika tur ē st.
Saldē jums pie baseina bā ra 13.00-16.00
Turpat no 16.00-17.00 ir saldumi, tiek ceptas vafeles un pankū kas.
Kopumā ē diens un apkalpoš ana ir labā kie, ko esam redzē juš i Ē ģ iptē kopš.2014. gada. Neskatoties uz to, ka tobrī d viesnī cā bija ļ oti maz viesu, ne sortiments, ne ē dienu kvalitā te nemainī jā s. Galvenajā restorā nā daudz darbinieku, no rī ta draudzī ga meitene piegā dā kafiju.
Animā cija. Bē rniem ir miniklubs, minidisko katru vakaru. Laba bē rnu animā cija. Katru vakaru cita izrā de. Ir ū dens aerobika, spē lē š autriņ as utt. Pludmalē ir arī daž ā das aktivitā tes. Vakaros viņ i ved uz daž ā dā m diskotē kā m.
Par viesnī cu bija tikai pozitī vas emocijas.
Tas ir ideā li piemē rots relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, tajā ir viss nepiecieš amais, bē rni ir tikai sajū smā par akvaparku.
Viesu kontingents pā rsvarā ir eiropieš i, krievvalodī go ir ļ oti maz. Pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem.
Lieliska uzturē š anā s, lieliska viesnī ca, noteikti iesaku!
Детская площадка Отель Пляж Бар Батискаф Хургада Ресторан Бар
аватар veralach
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja dodaties uz viesnī cu ar mē rķ i vairā k laika pavadī t baseinos, akvaparkā vai vienkā rš i apgulties pie baseiniem un sauļ oties, tad viesnī ca jums noteikti patiks. Viesnī ca ir liela, gandrī z visa tā sastā v no daž ā diem baseiniem, slidkalniņ iem, daž ā das sarež ģ ī tī bas un entuziasma ū dens aktivitā tē m. … Tomēr ▾ Ja dodaties uz viesnī cu ar mē rķ i vairā k laika pavadī t baseinos, akvaparkā vai vienkā rš i apgulties pie baseiniem un sauļ oties, tad viesnī ca jums noteikti patiks. Viesnī ca ir liela, gandrī z visa tā sastā v no daž ā diem baseiniem, slidkalniņ iem, daž ā das sarež ģ ī tī bas un entuziasma ū dens aktivitā tē m. Man ļ oti patika, ka darbinieki visu vē ro, katrā kalnā ir kā ds, pie baseiniem ir daudz glā bē ju, par droš ī bu nav jā uztraucas. Patika arī tas, ka nebija rindu, nobraucienam apļ us un paklā jiņ us pietika visiem un vienmē r. Ir vairā ki apsildā mi baseini, orkiem ir silti, ar tiem brauca katru dienu, gandrī z visu laiku pavadī ja pie baseiniem. Bet ar jū ru viss ir sliktā k. Grū tā kais ir tikt pie tā . Autobuss tik biež i nekursē , bija jā gaida vismaz 40 minū tes. Brauciens nav ī paš i garš , tikai 10 minū tes, bet tad vē l jā iet kā jā m. Arī pludmale pie viesnī cas nevar lepoties ne ar ko ī paš i skaistu. Lai gan ieeja ū denī ir smilš aina, jums bū s nepiecieš ami ī paš i apavi. No krasta zivis nevar redzē t, vienkā rš i dodieties uz mola malu. Uzreiz gandrī z visi mē ģ ina peldē t, jo. un ieeja uzreiz dziumā , un daž as zivis peld. Ir vairā ki koraļ ļ i, tač u arī viesnī ca ne ar ko ī paš u nevar lepoties. Neē rti ir arī tas, ka pirms pusdienā m plū dmaiņ as ir spē cī gas, un ē rti peldē ties var tikai pē c pusdienā m. Tajā paš ā laikā agri kļ ū st tumš s, un visam par visu ir tikai pā ris stundas. Ne visai veiksmī gā s jū ras dē ļ viņ i nolē ma, ka ir vē rts doties ekskursijā s, un viņ i to nenož ē loja. Ī paš i varu ieteikt super elgun klases tū ri. Š eit jū s uzreiz saņ emat piecus vienā . Š ī ir pati elguna un delfī nu lī č a apmeklē jums, ir arī batiskafs un banā ns ar tableti. Pusdienā s viņ i ē da arī jū ras veltes. Un cena ir smieklī ga, tikai 40 USD. Bet mē s no operatora paņ ē mā m ekskursijas no vietē jā uzņ ē muma, tā pati ekskursija maksā.65 USD. Paš u uzņ ē mumu var viegli atrast pē c nosaukuma cami tour Yandex meklē š anā . Cita starpā , netā lu no viesnī cas atrodas slavenais Senzo Mall, ne pā rā k tuvu, arī.20 minū tes jā iet kā jā m, bet ir vē rts uz turieni aizbraukt. Pirmkā rt, kaut vai pastaigu dē ļ . Š eit var ē st arī lē tas jū ras veltes, kā arī daž ā dus nieciņ us, cenas saprā tī gas un fiksē tas. Atgriež oties pie paš as viesnī cas, varu uzslavē t arī ļ oti draudzī go personā lu. Viņ i vienmē r mums palī dzē ja visos jautā jumos, ļ oti ā tri atbildē ja uz visiem mū su pieprasī jumiem. Mē s dabū jā m istabu netā lu no reģ istratū ras. Numurs plaš s, uzkopš ana bija laba. Vakaros bija vē ss, bet ieslē dzā m kondicionieri apkurei un gulē jā m silti. Viņ i prasī ja, lai mē s atnesam segas, daž reiz viņ i vienkā rš i pā rklā ja, un ar to pietika. Numurs 4 personā m ir ļ oti pieklā jī gs, ir seifs, TV, mini ledusskapis. Animā cija darbojas tikai lī dz 22, tad viesnī ca izmirst. Bā ri ir bez maksas lī dz 24, tad par jebkuru dzē rienu jā maksā . Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Vienmē r bija pietiekami daudz gaļ as, daudz svaigu dā rzeņ u un augļ u, pastā vī gi kaut kas tika gatavots uz grila. Bet mē s neredzē jā m jū ras veltes, un labā k ir ņ emt lī dzi alkoholu no beznodokļ u rež ī ma. Bet kopumā mums ļ oti patika pā rē jais, ja plā no braukt ar bē rniem, tad viņ iem te bū s ļ oti interesanti.
аватар groozin
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ziemas brī vdienā m ar bē rniem iespē ja noteikti nav slikta. Bet. Otrā rinda, lai ko arī teiktu, joprojā m ir mī nuss, mums ir tā da pirmā pieredze un es ceru, ka pē dē jā , jo jū s joprojā m zaudē jat daudz laika, gaidot pā reju, sagatavoš anos, nokļ ū š anu, bet agri kļ ū st tumš s, dienas gaiš ais laiks ir ļ oti ī ss. … Tomēr ▾ Ziemas brī vdienā m ar bē rniem iespē ja noteikti nav slikta. Bet. Otrā rinda, lai ko arī teiktu, joprojā m ir mī nuss, mums ir tā da pirmā pieredze un es ceru, ka pē dē jā , jo jū s joprojā m zaudē jat daudz laika, gaidot pā reju, sagatavoš anos, nokļ ū š anu, bet agri kļ ū st tumš s, dienas gaiš ais laiks ir ļ oti ī ss. Tā pē c, ja jū rā vienu reizi divas stundas ne vairā k, peldē š anā s aukstā ū denī joprojā m ir par maz, no krasta nav ieejas, un uz mola ir daudz cilvē ku, bet kopumā zem ū dens nav nekā interesanta. , protams, vienmē r bū s mazas zivtiņ as, ū dens tī rs un caurspī dī gs, daž as koraļ ļ u paliekas, bet tomē r, pat š o, piemē ram, Vidusjū rā neredzē si pat tuvu. Atvaļ inā jumu padarī ja arī akvaparks un siltie baseini, gribē tos, protams, lai locī tavas bū tu gludā kas, bez sasitumiem kā jā s un vietā m arī nesanā ca. Ē diens viesnī cā nav slikts, neviens te badā nemirs, mums personī gi gaļ as pietika, bet jū ras velš u nav, bet par š o var aiziet uz Senzo Mall, nav tā lu, vairā kas reizes pirka gatavas garneles. tur tirgo svaigas sulas pildī š anai, saldumus labā k un garš ī gā k kā viesnī cā , pirmo reizi bijā m š ajā veikalā un vispā r nebija jē gas vē lā k braukt uz Š erotonu, cenas ir fiksē tas un tur tieš ā m ir viss. Personā ls kopumā nav slikts, rupjī bas un neobjektivitā ti nemanī jā m, nelielas problē mas tika atrisinā tas pietiekami ā tri. Mums saplī sa tualetes noteka, tikko parā dī ja apkopē ju un viņ š atveda meistaru, visu salaboja 10 minū tē s, tā ir vienī gā nianse uz visu laiku. Laiks bija ļ oti mainī gs, vakarā bez jakas ā rā neizgā ja, istabā bija ieslē gts kondicionieris uz apkuri, bez tā tieš ā m nebija iespē jams aizmigt, bet pa dienu var izdegt saule, kā š is. Viesnī cā ir animā cija, reizē m devā mies tikai vakarā pē c vakariņ ā m, bet viss beidzas kaut kā ā tri. Turklā t viņ i izklaidē jā s ar izbraucieniem, pateicoties tibai turkam, no vē sturiskajiem paņ ē ma Luksoru, un nelielai nirš anai batiskafā vismaz redzē ju, cik daudz zivju patiesī bā atrodas zem ū dens. Tā nu mē s kā rtī gi atpū tā mies, domā ju, ka guvā m nenovē rtē jamu pieredzi, bet domā ju, ka diez vai mē s te vairs brauksim, un, ja paņ emsi viesnī cu š eit pirmajā lī nijā , tad arī jū ra paliks, neinteresanti, tā pē c atturieties no ieteikumiem, ir cilvē ki, kuriem jū ra nav ī paš i svarī ga, bet bija tā di, kas visu laiku pavadī ja ekskursijā s, jo ieradā s tikai š ī , redziet paš i.
аватар User312
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ ojā m no 23. februā ra lī dz 27. februā rim, 2 pieauguš ie, 2 bē rni (10 un 6 gadi). Lieliska pieredze cenas un kvalitā tes attiecī bu ziņ ā - neslavē jams. Izvē loties viesnī cu, viņ i iedeva bē rniem noskatī ties 3 video no 3 daž ā dā m - viņ i vienbalsī gi teica, ka vē las uz š ejieni. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m no 23. februā ra lī dz 27. februā rim, 2 pieauguš ie, 2 bē rni (10 un 6 gadi). Lieliska pieredze cenas un kvalitā tes attiecī bu ziņ ā - neslavē jams.
Izvē loties viesnī cu, viņ i iedeva bē rniem noskatī ties 3 video no 3 daž ā dā m - viņ i vienbalsī gi teica, ka vē las uz š ejieni. Viņ iem ļ oti patika akvaparks. Skatoties uz priekš u - viņ iem bija pietiekami daudz baseinu, lai gan viņ i izmē ģ inā ja akvaparku.
Galvenais, lai viesnī cā viss strā dā , un viss atbilst solī tajam, un savā ziņ ā pat to pā rspē j. Baseina apsildes darbi. Bē rni tik vispā r sildī jā s ļ oti pamatī gi. Telpā viss darbojas. Personā ls pastā vī gi strā dā pie teritorijas, uzkopš ana, ļ oti sakopta teritorija. Wifi - darbojas! Diezgan ā tri, un ne tikai netā lu no reģ istratū ras. Animā cijas komanda ir lieliska, mana meita katru dienu tika piesaistī ta vakara izrā des bē rniem. Tajā paš ā laikā puiš i strā dā bez saspringtas apsē stī bas, kas raksturī ga daž ā m viesnī cā m.
Neko neparastu no pludmales nemaz negaidī jā m (raksta, ka garlaicī gi un smalkas smiltis) - bet mola galā ir krā š ņ s rifs ar zivju baru. Bē rns vispirms mē ģ inā ja peldē t ar masku un snorkeli, bija pilnī bā sajū smā . Uzreiz pa labi no viesnī cas, aiz mazo veikalu rindas - liels veikals ar fiksē tā m cenā m (vietē jā s mā rciņ as). Jū s varat droš i iegā dā ties suvenī ru, kaut ko no aizmirstas mā jas - un tas viss bez veikalnieku apgrū tinā jumiem un apsē stī bas. Nu, pastaigas attā lumā - liels iepirkš anā s centrs. Atkal tuvu lidostai, ceļ ojuma laiks netiek tē rē ts. Istaba ar divā m lielā m gultā m- piedā vā ja papildus izkā rtot bē rnam- nevajadzē ja, gultas ir pietiekami lielas, lai tajā s varē tu izmitinā t pieauguš o un nemierī gi guļ oš u bē rnu.
Ar pā rtiku - maz ko varu salī dzinā t, bet kopumā visi un viss ir vairā k kā apmierinā ti. Bē rniem ir atseviš ķ i galdi, daudz augļ u, interesanti deserti. Daudz laimes dzimš anas dienā kā dam katru dienu.
Viesnī cas gids (JoinUp) lielisks, ekskursijā s necenš as izspiest maksimumu, bet atzī mē , kas ir uzmanī bas vē rts un kas nē . Turklā t meitenei ir smaga kustī bu slimī ba - tomē r viņ a ar lielu prieku brauca ar Nautilus.
Kopumā lieliski iespaidi. Tī rs, kā rtī gs, ļ oti labi darī ts. Personā ls labs, tū risti galvenokā rt no Vā cijas, Polijas, Ukrainas, Baltkrievijas, daudzi ar bē rniem.
Nezinu, kas viņ iem ir ar cenā m vē lā k, bet sezonas sā kumā - vienkā rš i nereā li forš a cenas / kvalitā tes attiecī ba. Nu, nemaz nerunā jot par komfortablu temperatū ru gadalaiku krustpunktā . Nu vienī gais, ka dienas ir ī sas, mū su brauciena laikā satumst 5.30-6.
Salī dzinot galvenokā rt El Gunā . Es ī sti nevē los tur atgriezties. Š eit visi to vē las.
аватар Tigrusya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ir pienā cis laiks atpū tai, kas mums tradicionā li ir aukstajā sezonā . Trī s mē neš us novē roju cenas - mums ir tā ds pats vē lmju saraksts kā iepriekš - akvaparks ar apsildā miem baseiniem un ne gluž i miskaste)) Pagā juš ajā gadā kopumā man patika viss Albatros akaparkā , Hurgadā , bet š ogad cenas par to un kaimiņ os esoš ie Albatrosi lī dz pagā juš ā gada lī menim nenoslī dē ja. … Tomēr ▾ Ir pienā cis laiks atpū tai, kas mums tradicionā li ir aukstajā sezonā . Trī s mē neš us novē roju cenas - mums ir tā ds pats vē lmju saraksts kā iepriekš - akvaparks ar apsildā miem baseiniem un ne gluž i miskaste)) Pagā juš ajā gadā kopumā man patika viss Albatros akaparkā , Hurgadā , bet š ogad cenas par to un kaimiņ os esoš ie Albatrosi lī dz pagā juš ā gada lī menim nenoslī dē ja. Š eit ir attaisnojums, lai izmē ģ inā tu kaut ko jaunu.
Skatī jos Cē zarus, Aladinu, Jasmī nu, Sinbadu, Golden 5 utt. Bet izvē le bija Titā nika, proti, Titā nika akvaparkā . Saskaņ ā ar atsauksmē m, ū dens parks tur ir labā ks par pā rē jiem diviem, mū su sastā vs bija lē tā ks par 100 USD, un man nav nekas pret otro lī niju. Un tas jau ir mums pazī stamā vietā - blakus Albatrosam un Senzo Mole.
Atlases procesā viņ a nomainī ja savu ceļ ojumu aģ entu pret pretimnā koš ā ku un atbilstoš ā ku. Atkal Tez tour bija viszemā kā cena (tikai Join mū su randiņ os bija par 15 dolā riem mazā k, bet mē s ar to neriskē jā m).
Ieradā mies viesnī cā brokastī s, pā rģ ē rbā mies un devā mies iepazī ties ar teritoriju (mū su ceļ abiedri visi palika vestibilā gaidī t reģ istrē š anos). Mani sarū gtinā ja tas, ka bē rnu baseinos ū dens vē ss, bet tad izrā dī jā s, ka vē l agrs, un ar apkuri viss kā rtī bā - visos baseinos, izņ emot ē kai tuvā ko, 28-32 grā di! Izmē ģ inā jā m ar meitu visus slaidus kā rtī bā . Pirms tam mē s izskatī jā m vairā kus videoklipus par to un bijā m patieš ā m nepacietī gi.
Gandrī z pē c katra slaida man gribē jā s mazā kliegt - Neej! Bet viņ ai tas bija vieglā k nekā man. Sā kumā pā ris reizes gandrī z aizrī jos, pē c tam vairā kas reizes dabū ju pļ auku pa ū deni, un š ie nebija tie ekstrē mā kie slaidi, bet pirmajai reizei ar to man pietika. Jutu reiboni un reiboni, ko iepriekš nebiju pamanī jusi. Tad viņ i pā rliecinā ja manu mammu, ka viņ ai noteikti ir jā izmē ģ ina visi (nu, izņ emot cunami un melno caurumu, saudzē još ā rež ī mā ).
Pē c pusdienā m devā mies uz reģ istratū ru, kur mū s jau gaidī ja. Istaba bija laba. Varbū t tur visi tā di ir, vai varbū t tā pē c, ka sazinā jos ar viesnī cu ar vē lmē m un jautā jumiem.
Ko vē los atzī mē t, ka viesnī ca reaģ ē uz vē lmē m, dod aizpildī t anketu pirms izbraukš anas, sarunā tikš anos ar vadī bu, veica ekskursiju uz jauno Titā nika Royal viesnī cu, kas vē l nav atvē rta - kopumā atsauksmes no viesiem ir izveidota. Labi zinā mā vietnē , kur pā rsvarā ā rzemnieki, viņ i atbild uz visiem atsauksmē m un jautā jumiem. Citā s viesnī cā s š ā du aktivitā ti neesmu pamanī jis.
Ē kā viss ir iekā rtots tā dā "kuģ u" stilā - gaiteņ i, restorā ns - viss ir skaisti.
Animā cija. Bē rnu animā cija ir lieliska, manai meitai ļ oti patika - nepā rtraukti kaut kas notika. Bē rnu klubā viņ i visu laiku kaut ko darī ja, ir daudz amatniecī bas rekvizī tu, un animators ar tiem kaut ko izdomā ja. Vakarā ir arī mini diskotē ka, ū dens grims, bē rnu prieki. Arī rotaļ u laukums ir diezgan labs un ļ oti ē rts zem nojumes. Citā di es nezinu, kā nabaga bē rni tur vasarā spē lē sies. Mazajiem baseins, starp citu, arī ir ar nojumi.
Animā cija pieauguš ajiem rada vilš anos. Š ķ iet, ka viss ir tā pat kā visur citur, bet kaut kā skumji. Ir maz cilvē ku, kas ir iesaistī ti kā dā s aktivitā tē s. Varbū t tā pē c, ka eiropieš i? Bet Albatrosā tas pats kontingents un viss ir daudz jautrā k. Un biež i vien animā cijas laiks tika pā rcelts vai atcelts pavisam. Pē c pā ris reizē m vē lme staigā t pazuda. Vakara izrā de kopumā ir garlaicī ga. Skatuve nav, kā ierasts, amfiteā trī vai speciā li iekā rtotā vietā , bet gan vestibilā . Ap zā li ap galdiem tiek bakstī ti un cilvē ki tur sē ž visu vakaru un nemaz, lai kaut ko redzē tu. Viņ i dzer, pļ ā pā , spē lē domino un kā rtis. Un tie, kas var atnā kt tikai paskatī ties, ir spiesti sē dē t zā les otrā galā . Slikti izdomā ts.
Varbū t tikai daž i atpū tnieki ir š ā du izklaiž u cienī tā ji, bet mē s patieš ā m, starp vakariņ ā m un gulē tieš anu, ir tik pasī va atpū ta. Rezultā tā katrs ir aizņ emts ar savu - potenciā lie skatī tā ji spē lē galda spē les, mā kslinieki uzstā jas paš i, animatori ir gandrī z vienī gie, kas viņ iem aplaudē . Ī sā k sakot, bija ķ ibele, joprojā m neapmierinā ts. Reizi nedē ļ ā sarī koja Bingo spē li no $5 par dalī bu, kas arī nav visiem interesanti, kaut kas cits tamlī dzī gs. Paš i animatori vairā kas reizes uzstā jā s apbrī nojami – dejas bija iestudē tas profesionā li, ļ oti skaisti. Bet atkal bez ī paš as skatī tā ju uzmanī bas.
Ē dienreizes 4. Nekad 2 nedē ļ u laikā nebija jū ras velš u vispā r. Pat jū ras velš u zupā . Ar augļ iem ir tā pati problē ma. Ā boli, banā ni, apelsī ni, melones, protams, ir bijuš i vienmē r. Bet zemenes vai tā mana mī ļ ā kā gvajava bija nejauš i viesi. Nu, varbū t 5 reizes. Bet kopumā viss bija garš ī gi. Viss ir standarta. Tikai pē c olu kultenes no rī ta ir pastā vī ga rinda. Liela izvē le visu veidu maizes un grauzdiņ iem, zaļ umiem, salā tiem, grilē tiem pusdienā m un vakariņ ā m, kā arī tematiskā s vakariņ as visur. Salds vienmuļ š , reti sanā ca kaut kas tepat garš ī gs, bet vienmē r bija noliktavā . Priekš nieks pastā vī gi iznā ca apskatī t ī paš umu un pasveicinā ties.
Kas tev patika. Mums pastā vī gi rokā s bija daž as somas ar telefoniem, kartē m un citiem atkritumiem. Š eit mē s esam viens no maisiem un aizmirsā m ē dnī cā . Viņ i steidzā s, un tur jau bija slē gts. Reģ istratū rā viņ i aizpildī ja anketu un mums tika atdotas visas mū su lietas, ieskaitot 2 telefonus, dvieļ u kartes un istabas atslē gu. Viņ i lū dza, lai mē s iedodam mū su pieticī go atlī dzī bu atradē jam, tā pē c viņ š visu nedē ļ u mums nesa tē ju maltī tei. Kopumā reģ istratū ra uz visiem pieprasī jumiem atbildē ja diezgan ā tri.
Kas nepatika, izņ emot animā ciju. Jū ra ir vā ja C pakā pe. Mē s bijā m tam gatavi, tač u daž iem tas var bū t kritiski. Mū su brī vdienu laikā mū su paš u pludmalē tika veikti remontdarbi, un tā ik pē c 45 minū tē m tika nogā dā ta Titā nika pilī . Tur bija jā iziet cauri visai teritorijai, lai nokļ ū tu pludmalē . Un tad apmē ram tikpat - lī dz jū rai pa pontonu. Pie krasta temperatū ra bija +24, no pontona neuzdroš inā jā s peldē t. Ģ ē rbtuvju tur nav un lī dz krastam laikam jau nosalsi, vē jiņ š tad bija tā ds, ka priecā jā mies, ka paņ ē mā m sporta kreklus. Bet tagad ved uz Royal Beach, tā pē c domā ju, ka tur tā du problē mu nav.
Droš ī ba uz slidkalniņ iem un laivā m atstā j daudz vē lamo. Tas notika vairā kas reizes. ka slidkalniņ š strā dā , bet glā bē js jau aizgā jis. Turklā t tas bija uz cunami. Es nezinu, kā kā ds, bet man bija bail tur pagriezt kaklu, un bez glā bē ja tas parasti ir mans risks un risks. Arī uz laivā m. Viļ ņ i ir lī dz 2 metriem, un glā bē js pā rliecina, ka izglā btajam bē rnam veste nav vajadzī ga, viņ a knapi nopratinā ja.
Baseinu tuvumā nav ģ ē rbtuves. Man bija jā pā rģ ē rbjas tualetē s. Dvē seles arī nav.
Viesnī cu iesaku, bet protams jā ņ em vē rā , kas kam ir svarī gi un kas nē . Ja bū s laba cena, tad dosimies uz turieni vē lreiz, ja Dievs dos. Bet viesnī ca nebija mū su mī ļ ā kā .
 Ежевечерне мы наблюдали закаты  Вид из номера  Аэродром в 5-ти км , самолёты , заходящие на посадку  Тот самый айсберг  Странное создание . При наступлении сумерек реально страшно было проходить мимо , казалось , что по ночам оно питается туристами  Ещё один дизайнерский шедевр )
аватар cvbn5602
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies vairā k akvaparka dē ļ , par š o jautā jumu bez komentā riem, slidkalniņ i ir lieliski piemē roti daž ā da vecuma cilvē kiem. Baseini ir apsildā mi, aprī kojums slidkalniņ iem vienmē r ir pā rpilnī bā . … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies vairā k akvaparka dē ļ , par š o jautā jumu bez komentā riem, slidkalniņ i ir lieliski piemē roti daž ā da vecuma cilvē kiem. Baseini ir apsildā mi, aprī kojums slidkalniņ iem vienmē r ir pā rpilnī bā . Lai uzturē tu kā rtī bu, dež ū rē glā bē ji. Teritorija ir tī ra un sakopta, viesnī ca nav jauna, bet uzturē ta labā stā voklī . Personā ls jauks, draudzī gs, nav augstprā tī gs un neuzbā zī gs. Istaba ē rta, plaš a, iztī rī ta un papildinā ta ar visu nepiecieš amo, istabā ir seifs, bez maksas. Ē diens izcils, patika, nebija problē mu pabarot jaunā ko dē lu (4 gadi), ē da visu no kopē jā galda izņ emot ē dienus ar vietē jā m garš vielā m un pikantiem, desa viņ am nepatika) )) jā , retajam vispā r patī k. Bet kā ds prieks par saldē jumu no automā ta (baseina bā rā , pē c vakariņ ā m). Vakariņ as ir visbagā tī gā kā s, izvē le liela, kaut kas tiek cepts uz grila, vienmē r vista un viena vai divu veidu gaļ a. Zupas, dā rzeņ i, piedevas, deserti, viss pilns, informē , ja beidzies. Pludmalē ir bā rs, var pusdienot neizejot no viesnī cas, bet pā rsvarā ir fast food, kaut kas no salā tiem. Pā rsvarā ņ ē mā m picu, č ipsus un dzē rienus. Mē s nelietojam alkoholu, tā pē c par kvalitā ti nevaru runā t. Kas attiecas uz jū ru, tad tā mazajai patika visvairā k. Ļ oti sekls, bē rniem visvairā k tas, kas nepiecieš ams, Lī dz dziļ umam slaistī ties uz mola pieklā jī gi, no krasta nav reā li, un ir nepiecieš ami aizsargapavi. No mola ir nelielas koraļ ļ u zonas ar zivī m. Mazā kā bē rna labad izbraucā m ekskursijā uz batiskafa, visiem patika, drosmī gā kie snorkelē ja pieturā pie rifa, vē jains, gribē tā ju nebija daudz, tikai slā vi))), bet tomē r forš i. Tad bijā m uz Utopijas, mums vairā k paveicā s ar laikapstā kļ iem, visi peldē jā s, neticami skaistums, smiltis uz salas ir smalkas, samtainas, daudz jautrī bas. Pusdienas bija iekļ autas cenā , vismaz pē c mū su programmas pasū tī jā m pē c vietē jā organizatora Mido ieteikuma, meklē jot var atrast mido bikham, mums viss ļ oti patika un nauda nebija dā rga. Kurjeriem pietiek ar internetu bezmaksas Wi-Fi veidā visā teritorijā , vienmē r var iegā dā ties vietē jo SIM karti ar internetu. Piemē ram, Senzo Mall, kas atrodas pastaigas attā lumā . Un vispā r tur var nopirkt visu)), maksā jums vietē jā valū tā vai bankas karte. Viņ i tur visu nopirka dā vanā m, augļ us un saldumus.
Labi atpū tā mies, ir daudz kas bē rniem, klubs strā dā un ir animā cija ar mini diskotē ku, bet jū ras nav, viesnī cu var ieteikt, tikai jā saprot, ka š ī viesnī ca noteikti ir uz ā rzemē m nebraukš u. .
аватар gr.plant_protection
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m 12.01. 2019. Divi bē rni 8 un 12. Laiks bija +20 un vē jš , pagā juš ogad siltā ks, nolē mā m citreiz aizbraukt uz Š arm, noteikti ir mazā ks vē jš , Glā bja siltie baseini, gandrī z visi ir apsildā mi, bē rni ir silti kā vannā . … Tomēr ▾ Bijā m 12.01. 2019. Divi bē rni 8 un 12. Laiks bija +20 un vē jš , pagā juš ogad siltā ks, nolē mā m citreiz aizbraukt uz Š arm, noteikti ir mazā ks vē jš , Glā bja siltie baseini, gandrī z visi ir apsildā mi, bē rni ir silti kā vannā . Pati viesnī ca maza, ar bē rniem vē l labā k un mierī gā k, ē diens labs, istabiņ as labas lielas, gultas lielas, tī ra katru dienu, krievu kanā li, Wi-Fi labs visā teritorijā . Dzī vojā m galvenajā ē kā , izrā de beidzas 23.00 un ir klusa. Viss izklaides komplekts: dejas, aerobika, saldē jums, uzkodas. Animā cijas vidē jais rā dī tā js, rā dī t katru dienu. Serviss labs. Slī dkalniņ i super, bē rni priecī gi. Otrā lī nija, mikroautobuss iet uz jū ru, skaidri pē c grafika, ar kā jā m nevar staigā t. Viņ i aizvedī s uz Titanic Beach 5 * viesnī cu. Pē c mū su rokassprā dzes tur viss ir iekļ aujoš s (pat patī kami, ka bijā m divas viesnī cas, bet mū su ē diens ir garš ī gā ks). Š ī viesnī ca ir lielā ka un skaistā ka, tač u tikai 2 baseini ir apsildā mi. Un š ausmī gā jū ra, bet mē s gā jā m 2 stundas elpot, pat nepeldē jā mies. Sekla, lī dz ceļ iem, 500 metri, tā pē c aukstais pa nakti atdziest. Uz garā pontona (pa to visu ceļ u kursē autobuss) nokļ ū sti lī dz koraļ ļ iem, tur siltā ks, bet vē jš stiprā ks. Tur ir daž as zivis. Jū ras dē ļ es tur neieš u. Mē s devā mies kvadraciklu safari ekskursijā s uz beduī nu ciematu un atpakaļ uz akvā riju, zoodā rzu un smilš aino pilsē tu (laika apstā kļ i bija vienkā rš i slikti), nirā m no jahtas un pē c tam atpū tā mies skaistajā salā , lieliski. Mē s braucā m no Tez-tour, viņ i taisa labas atlaides, tā pat kā vietē jie. Pa kreisi no viesnī cas ir virkne veikalu, ļ oti kaitinoš as pā rdevē jas, pabrauciet visiem garā m un paš ā s beigā s ir pā rtikas veikals ar kases aparā tu un labā m cenā m. Pē c suvenī riem ejiet tā lā k kā das 5 minū tes un bū s divstā vu tirdzniecī bas centrs, ir labas cenas. Ziemā to ir grū ti uzminē t ar laikapstā kļ iem, bet atpū sties ziemas vidū ir patī kamā k nekā vasarā ar savu karstumu viņ u karstumā .
аватар rokkor
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Domā ju, ka ģ imenē m ar bē rniem ziemā variants nav ī paš i slikts, neskatoties uz otro lī niju. Atlidojā m trijatā , ar vī ru un dē lu 10 gadi, kopumā mū s nokā rtoja ā tri, pusstundas laikā . Istabu iedeva galvenajā ē kā , iekš ā viss darbojā s labi, kopumā liekas, ka salī dzinoš i nesen bija remonts, viesnī cas koplietoš anas telpas neizskatā s slikti, vestibils ļ oti plaš s un var pat saukt par skaistu. … Tomēr ▾ Domā ju, ka ģ imenē m ar bē rniem ziemā variants nav ī paš i slikts, neskatoties uz otro lī niju. Atlidojā m trijatā , ar vī ru un dē lu 10 gadi, kopumā mū s nokā rtoja ā tri, pusstundas laikā . Istabu iedeva galvenajā ē kā , iekš ā viss darbojā s labi, kopumā liekas, ka salī dzinoš i nesen bija remonts, viesnī cas koplietoš anas telpas neizskatā s slikti, vestibils ļ oti plaš s un var pat saukt par skaistu. Slī dkalniņ i un apsildā mie baseini, protams, dara savu, un ļ oti labi, ka tie strā dā laicī gi, citā di mē s nemaz nebū tu redzē juš i jū ru, vī rs ar dē lu varē tu labi pavadī t visas desmit dienas baseinos. Uz to ir transfē rs, vispā r biež i, bet pati pludmale man ī sti nepatika, nav ī paš i mā jī ga, bet varē ja atrast brī vus sauļ oš anā s krē slus, ū dens nav ļ oti silts, mazulis atteicā s peldē t plkst. viss, š eit nav skaistu rifu, zivju nebija daudz, tā pē c zemū dens pasaules cienī tā jiem š eit, visticamā k, nebū s ī paš i interesanti. Uz jū ru gā jā m reizi dienā uz pusotru stundu, un vispā r ar to mums pietika. Par ē dienu varu teikt, ka nebija nemaz slikts. Mums visa kā pietika un dē lam vienmē r bija ar ko pabarot. Piemē ram, viņ am ļ oti garš oja vietē jie rī si un makaroni pie vistas saderē ja, bet kartupeļ us neprot vā rī t, reiz tie sanā ca puscepti un mazulis vairs negribē ja ņ emt. No rī ta deva labas bulciņ as un vispā r konditorejas izstrā dā jumus, mans vī rs fano par grilu un viņ am bija ko ē st, ī si sakot, tas bija normā li. Alkohols ir visa vietē jā raž ojuma produkcija. Nedzē rā m daudz, tī rā veidā pat smarž a atgrū ž , labā k iemaisī t kokteiļ os. Animā cija viesnī cā nav slikta, viņ i nodarbojas ar bē rniem, un, protams, paveicā s, ka manam dē lam izdevā s š eit atrast draugus un viņ am vienmē r bija ko darī t. Vakarā pē c vakariņ ā m tiek rī koti daž ā di š ovi, nav ļ oti garlaicī gi, lai var pastaigā ties. Lī dz centram pilsē tā ir garš ceļ š , tikai ar taksi, aptuveni 10 km. Viesnī cā , protams, viss ir daudz tī rā ks un pieklā jī gā k, tā pē c vienreiz aizgā jā m beigā s, atpū tā mies, iepirkā mies un pastaigā jā m krastmalu, citu skaistu vietu tur nav. Mē s arī paņ ē mā m super tuksneš a safari uz kvadricikliem un nirš anu batiskafā speciā li mazajam. Viesnī cas personā ls kopumā nav slikts, mums ne ar vienu nebija konfliktu, bet padomi uzlabo jū su attieksmi. Internets viesnī cā ir vā jš , ir tikai vestibilā , tā pē c saziņ ai iesaku lidostā iegā dā ties viņ u SIM karti, tā pē c bū s ļ oti ē rti piekļ ū t gan pludmalē , gan ā rpus viesnī cas. Nobeigumā teikš u tikai to, ka ziemā akvaparks nosedz visus ar jū ru un laikapstā kļ iem saistī tos trū kumus, bet siltajā sezonā meklē tu citu vietu.
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Teikš u tā , Titā nika kū rorts pā rspē ja visas manas cerī bas. Ē diens bija ļ oti garš ī gs, istabas bija tī ras un ē rtas, un gulta bija tik ē rta, ka es vienkā rš i apgū los un uzreiz ieniru Morfeja valstī bā , un nekā das sveš as domas neliedza man aizmigt. … Tomēr ▾ Teikš u tā , Titā nika kū rorts pā rspē ja visas manas cerī bas. Ē diens bija ļ oti garš ī gs, istabas bija tī ras un ē rtas, un gulta bija tik ē rta, ka es vienkā rš i apgū los un uzreiz ieniru Morfeja valstī bā , un nekā das sveš as domas neliedza man aizmigt. Gan teritorijā , gan tuvumā bija vietas, kur doties siltos vasaras vakaros un relaksē ties pie gardā m vakariņ ā m vai smalka deserta. Redzams, ka viesnī cas ī paš nieks to novē rtē un cenš as padarī t to pē c iespē jas ē rtā ku viesiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ingir2011
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums krol1965
Un tad es kaut kur lasīju, ka ūdens centra pakalpojumi ir maksas. Un Titānika pludmalē ir 8 slaidi bez maksas Titānika pilī 12. Tagad mums tas ir jāizdomā
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums nata.rys
Pastāsti man, kā tur īsti iet?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Titanic Resort & Aqua Park построен в виде круизного корабля и расположен на второй береговой линии в пригороде Хургады. Отель имеет ухоженную территорию и один из самых больших аквапарков в Хургаде состоящий из 30 водных горок для взрослых и детей. Прекрасно подойдет как для спокойного семейного, так и для активного молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta В 8 км от аэропорта Хургады, в 13 км от центра Старого города.
Pludmales apraksts Пляж в 700 м от отеля. Длина — 200 м. Автобус на пляж (бесплатный) курсирует с частотой 1 раз в 15 минут, с 08:30-17:00.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период, аквапарк с подогревом в зимний период (16 горок для детей), детский клуб для детей (от 4 до 12 лет), детская анимация, детская кроватка по запросу и при наличии (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К услугам гостей аквапарк с волновым бассейном, рафтингом и водными горками, а также ресторан и спа-центр. Снаряжение для занятий водными видами спорта предоставляется за дополнительную плату. В оздоровительном центре предлагается широкий выбор фирменных процедур, в том числе массажных.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • džakuzi
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 328 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон или терраса (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese El Geesh Hurghada Rd., Qesm Hurghada, Red Sea Governorate 84513, Egypt
Tālruņi: +20 2 34567890
Tīmekļa vietne: Titanic Resort & Aqua Park
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.