Mūsu februāra brīvdienas

Rakstīts: 30 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 25 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Ir pienā cis laiks atpū tai, kas mums tradicionā li ir aukstajā sezonā . Trī s mē neš us novē roju cenas - mums ir tā ds pats vē lmju saraksts kā iepriekš - akvaparks ar apsildā miem baseiniem un ne gluž i miskaste)) Pagā juš ajā gadā kopumā man patika viss Albatros akaparkā , Hurgadā , bet š ogad cenas par to un kaimiņ os esoš ie Albatrosi lī dz pagā juš ā gada lī menim nenoslī dē ja. Š eit ir attaisnojums, lai izmē ģ inā tu kaut ko jaunu.
Skatī jos Cē zarus, Aladinu, Jasmī nu, Sinbadu, Golden 5 utt. Bet izvē le bija Titā nika, proti, Titā nika akvaparkā . Saskaņ ā ar atsauksmē m, ū dens parks tur ir labā ks par pā rē jiem diviem, mū su sastā vs bija lē tā ks par 100 USD, un man nav nekas pret otro lī niju. Un tas jau ir mums pazī stamā vietā - blakus Albatrosam un Senzo Mole.
Atlases procesā viņ a nomainī ja savu ceļ ojumu aģ entu pret pretimnā koš ā ku un atbilstoš ā ku. Atkal Tez tour bija viszemā kā cena (tikai Join mū su randiņ os bija par 15 dolā riem mazā k, bet mē s ar to neriskē jā m).

Ieradā mies viesnī cā brokastī s, pā rģ ē rbā mies un devā mies iepazī ties ar teritoriju (mū su ceļ abiedri visi palika vestibilā gaidī t reģ istrē š anos). Mani sarū gtinā ja tas, ka bē rnu baseinos ū dens vē ss, bet tad izrā dī jā s, ka vē l agrs, un ar apkuri viss kā rtī bā - visos baseinos, izņ emot ē kai tuvā ko, 28-32 grā di! Izmē ģ inā jā m ar meitu visus slaidus kā rtī bā . Pirms tam mē s izskatī jā m vairā kus videoklipus par to un bijā m patieš ā m nepacietī gi.
Gandrī z pē c katra slaida man gribē jā s mazā kliegt - Neej! Bet viņ ai tas bija vieglā k nekā man. Sā kumā pā ris reizes gandrī z aizrī jos, pē c tam vairā kas reizes dabū ju pļ auku pa ū deni, un š ie nebija tie ekstrē mā kie slaidi, bet pirmajai reizei ar to man pietika. Jutu reiboni un reiboni, ko iepriekš nebiju pamanī jusi. Tad viņ i pā rliecinā ja manu mammu, ka viņ ai noteikti ir jā izmē ģ ina visi (nu, izņ emot cunami un melno caurumu, saudzē još ā rež ī mā ).
Pē c pusdienā m devā mies uz reģ istratū ru, kur mū s jau gaidī ja. Istaba bija laba. Varbū t tur visi tā di ir, vai varbū t tā pē c, ka sazinā jos ar viesnī cu ar vē lmē m un jautā jumiem.
Ko vē los atzī mē t, ka viesnī ca reaģ ē uz vē lmē m, dod aizpildī t anketu pirms izbraukš anas, sarunā tikš anos ar vadī bu, veica ekskursiju uz jauno Titā nika Royal viesnī cu, kas vē l nav atvē rta - kopumā atsauksmes no viesiem ir izveidota. Labi zinā mā vietnē , kur pā rsvarā ā rzemnieki, viņ i atbild uz visiem atsauksmē m un jautā jumiem. Citā s viesnī cā s š ā du aktivitā ti neesmu pamanī jis.
Ē kā viss ir iekā rtots tā dā "kuģ u" stilā - gaiteņ i, restorā ns - viss ir skaisti.

Animā cija. Bē rnu animā cija ir lieliska, manai meitai ļ oti patika - nepā rtraukti kaut kas notika. Bē rnu klubā viņ i visu laiku kaut ko darī ja, ir daudz amatniecī bas rekvizī tu, un animators ar tiem kaut ko izdomā ja. Vakarā ir arī mini diskotē ka, ū dens grims, bē rnu prieki. Arī rotaļ u laukums ir diezgan labs un ļ oti ē rts zem nojumes. Citā di es nezinu, kā nabaga bē rni tur vasarā spē lē sies. Mazajiem baseins, starp citu, arī ir ar nojumi.
Animā cija pieauguš ajiem rada vilš anos. Š ķ iet, ka viss ir tā pat kā visur citur, bet kaut kā skumji. Ir maz cilvē ku, kas ir iesaistī ti kā dā s aktivitā tē s. Varbū t tā pē c, ka eiropieš i? Bet Albatrosā tas pats kontingents un viss ir daudz jautrā k. Un biež i vien animā cijas laiks tika pā rcelts vai atcelts pavisam. Pē c pā ris reizē m vē lme staigā t pazuda. Vakara izrā de kopumā ir garlaicī ga. Skatuve nav, kā ierasts, amfiteā trī vai speciā li iekā rtotā vietā , bet gan vestibilā . Ap zā li ap galdiem tiek bakstī ti un cilvē ki tur sē ž visu vakaru un nemaz, lai kaut ko redzē tu. Viņ i dzer, pļ ā pā , spē lē domino un kā rtis. Un tie, kas var atnā kt tikai paskatī ties, ir spiesti sē dē t zā les otrā galā . Slikti izdomā ts.
Varbū t tikai daž i atpū tnieki ir š ā du izklaiž u cienī tā ji, bet mē s patieš ā m, starp vakariņ ā m un gulē tieš anu, ir tik pasī va atpū ta. Rezultā tā katrs ir aizņ emts ar savu - potenciā lie skatī tā ji spē lē galda spē les, mā kslinieki uzstā jas paš i, animatori ir gandrī z vienī gie, kas viņ iem aplaudē . Ī sā k sakot, bija ķ ibele, joprojā m neapmierinā ts. Reizi nedē ļ ā sarī koja Bingo spē li no $5 par dalī bu, kas arī nav visiem interesanti, kaut kas cits tamlī dzī gs. Paš i animatori vairā kas reizes uzstā jā s apbrī nojami – dejas bija iestudē tas profesionā li, ļ oti skaisti. Bet atkal bez ī paš as skatī tā ju uzmanī bas.
Ē dienreizes 4. Nekad 2 nedē ļ u laikā nebija jū ras velš u vispā r. Pat jū ras velš u zupā . Ar augļ iem ir tā pati problē ma. Ā boli, banā ni, apelsī ni, melones, protams, ir bijuš i vienmē r. Bet zemenes vai tā mana mī ļ ā kā gvajava bija nejauš i viesi. Nu, varbū t 5 reizes. Bet kopumā viss bija garš ī gi. Viss ir standarta. Tikai pē c olu kultenes no rī ta ir pastā vī ga rinda. Liela izvē le visu veidu maizes un grauzdiņ iem, zaļ umiem, salā tiem, grilē tiem pusdienā m un vakariņ ā m, kā arī tematiskā s vakariņ as visur. Salds vienmuļ š , reti sanā ca kaut kas tepat garš ī gs, bet vienmē r bija noliktavā . Priekš nieks pastā vī gi iznā ca apskatī t ī paš umu un pasveicinā ties.

Kas tev patika. Mums pastā vī gi rokā s bija daž as somas ar telefoniem, kartē m un citiem atkritumiem. Š eit mē s esam viens no maisiem un aizmirsā m ē dnī cā . Viņ i steidzā s, un tur jau bija slē gts. Reģ istratū rā viņ i aizpildī ja anketu un mums tika atdotas visas mū su lietas, ieskaitot 2 telefonus, dvieļ u kartes un istabas atslē gu. Viņ i lū dza, lai mē s iedodam mū su pieticī go atlī dzī bu atradē jam, tā pē c viņ š visu nedē ļ u mums nesa tē ju maltī tei. Kopumā reģ istratū ra uz visiem pieprasī jumiem atbildē ja diezgan ā tri.
Kas nepatika, izņ emot animā ciju. Jū ra ir vā ja C pakā pe. Mē s bijā m tam gatavi, tač u daž iem tas var bū t kritiski. Mū su brī vdienu laikā mū su paš u pludmalē tika veikti remontdarbi, un tā ik pē c 45 minū tē m tika nogā dā ta Titā nika pilī . Tur bija jā iziet cauri visai teritorijai, lai nokļ ū tu pludmalē . Un tad apmē ram tikpat - lī dz jū rai pa pontonu. Pie krasta temperatū ra bija +24, no pontona neuzdroš inā jā s peldē t. Ģ ē rbtuvju tur nav un lī dz krastam laikam jau nosalsi, vē jiņ š tad bija tā ds, ka priecā jā mies, ka paņ ē mā m sporta kreklus. Bet tagad ved uz Royal Beach, tā pē c domā ju, ka tur tā du problē mu nav.
Droš ī ba uz slidkalniņ iem un laivā m atstā j daudz vē lamo. Tas notika vairā kas reizes. ka slidkalniņ š strā dā , bet glā bē js jau aizgā jis. Turklā t tas bija uz cunami. Es nezinu, kā kā ds, bet man bija bail tur pagriezt kaklu, un bez glā bē ja tas parasti ir mans risks un risks. Arī uz laivā m. Viļ ņ i ir lī dz 2 metriem, un glā bē js pā rliecina, ka izglā btajam bē rnam veste nav vajadzī ga, viņ a knapi nopratinā ja.
Baseinu tuvumā nav ģ ē rbtuves. Man bija jā pā rģ ē rbjas tualetē s. Dvē seles arī nav.
Viesnī cu iesaku, bet protams jā ņ em vē rā , kas kam ir svarī gi un kas nē . Ja bū s laba cena, tad dosimies uz turieni vē lreiz, ja Dievs dos. Bet viesnī ca nebija mū su mī ļ ā kā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu