Ļoti foršs variants ģimenes brīvdienām.

Rakstīts: 26 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 23 — 27 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ceļ ojā m no 23. februā ra lī dz 27. februā rim, 2 pieauguš ie, 2 bē rni (10 un 6 gadi). Lieliska pieredze cenas un kvalitā tes attiecī bu ziņ ā - neslavē jams.
Izvē loties viesnī cu, viņ i iedeva bē rniem noskatī ties 3 video no 3 daž ā dā m - viņ i vienbalsī gi teica, ka vē las uz š ejieni. Viņ iem ļ oti patika akvaparks. Skatoties uz priekš u - viņ iem bija pietiekami daudz baseinu, lai gan viņ i izmē ģ inā ja akvaparku.
Galvenais, lai viesnī cā viss strā dā , un viss atbilst solī tajam, un savā ziņ ā pat to pā rspē j. Baseina apsildes darbi. Bē rni tik vispā r sildī jā s ļ oti pamatī gi. Telpā viss darbojas. Personā ls pastā vī gi strā dā pie teritorijas, uzkopš ana, ļ oti sakopta teritorija. Wifi - darbojas! Diezgan ā tri, un ne tikai netā lu no reģ istratū ras. Animā cijas komanda ir lieliska, mana meita katru dienu tika piesaistī ta vakara izrā des bē rniem. Tajā paš ā laikā puiš i strā dā bez saspringtas apsē stī bas, kas raksturī ga daž ā m viesnī cā m.

Neko neparastu no pludmales nemaz negaidī jā m (raksta, ka garlaicī gi un smalkas smiltis) - bet mola galā ir krā š ņ s rifs ar zivju baru. Bē rns vispirms mē ģ inā ja peldē t ar masku un snorkeli, bija pilnī bā sajū smā . Uzreiz pa labi no viesnī cas, aiz mazo veikalu rindas - liels veikals ar fiksē tā m cenā m (vietē jā s mā rciņ as). Jū s varat droš i iegā dā ties suvenī ru, kaut ko no aizmirstas mā jas - un tas viss bez veikalnieku apgrū tinā jumiem un apsē stī bas. Nu, pastaigas attā lumā - liels iepirkš anā s centrs. Atkal tuvu lidostai, ceļ ojuma laiks netiek tē rē ts. Istaba ar divā m lielā m gultā m- piedā vā ja papildus izkā rtot bē rnam- nevajadzē ja, gultas ir pietiekami lielas, lai tajā s varē tu izmitinā t pieauguš o un nemierī gi guļ oš u bē rnu.
Ar pā rtiku - maz ko varu salī dzinā t, bet kopumā visi un viss ir vairā k kā apmierinā ti. Bē rniem ir atseviš ķ i galdi, daudz augļ u, interesanti deserti. Daudz laimes dzimš anas dienā kā dam katru dienu.
Viesnī cas gids (JoinUp) lielisks, ekskursijā s necenš as izspiest maksimumu, bet atzī mē , kas ir uzmanī bas vē rts un kas nē . Turklā t meitenei ir smaga kustī bu slimī ba - tomē r viņ a ar lielu prieku brauca ar Nautilus.
Kopumā lieliski iespaidi. Tī rs, kā rtī gs, ļ oti labi darī ts. Personā ls labs, tū risti galvenokā rt no Vā cijas, Polijas, Ukrainas, Baltkrievijas, daudzi ar bē rniem.
Nezinu, kas viņ iem ir ar cenā m vē lā k, bet sezonas sā kumā - vienkā rš i nereā li forš a cenas / kvalitā tes attiecī ba. Nu, nemaz nerunā jot par komfortablu temperatū ru gadalaiku krustpunktā . Nu vienī gais, ka dienas ir ī sas, mū su brauciena laikā satumst 5.30-6.
Salī dzinot galvenokā rt El Gunā . Es ī sti nevē los tur atgriezties. Š eit visi to vē las.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu