Visapkārt netīri un nehigiēniski

Rakstīts: 12 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 1 — 10 decembris 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 4.0
NETĪ RUMI IR VIESNĪ CAS RĀ DĪ TĀ KARTE.
Plā nojot ceļ ojumu uz š ejieni, iesaku ņ emt lī dzi pludmales dvieli, gultas veļ u, š ampū nu, tualetes papī ru, fumigatoru, muš u krē mu un, protams, aktī vā s ogles un pretcaurejas zā les.
Uzmanī bu: Hurgadas lidostā tū roperatora pā rstā vji izkrā pj krievu tū ristus par naudu un pā rdod vī zu par trī s dolā riem dā rgā k. Viņ i nekaunī gi melo, ka banka lidostā nestrā dā . Faktiski lidostas dienestiem ir ī paš i izvietoti punkti vī zu tirdzniecī bai prom no pasaž ieru plū smas. Turklā t nesē ji pie izejas no lidostas paķ er bagā ž u, aiznes to uz autobusu un pē c tam izspiež naudu. Pasakas, ka lidosta ir pilna ar meliem. Esam vienī gie, kas stundu gaidī ja bagā ž as izsniegš anu.

Viesnī ca atrodas 7 km attā lumā . Tomē r braucā m 1.5h. Coral Travel atveda tū ristus uz 8 viesnī cā m. Kad autobuss apstā jā s pie viesnī cas Regina, mums uzreiz palika slikti. Izkā rtne klā ta ar netī rumiem, tie paš i putekļ i visapkā rt zā lē . Mē s ieradā mies 4 cilvē ku kompā nijā no Belgorodas, samaksā jā m par diviem standarta numuriem 10 dienas, maksā jot 30 tū kstoš us rubļ u. no cilvē ka. Krievi tiek izmitinā ti bungalo un vecā s ē kā s. Eiropieš i – jaunajā ē kā . Bungalo ieguvā m pē c kosmē tiskā remonta Nr. 738. Uzreiz iekrita acī s, ka neviens nemainī ja gultas veļ u un dvieļ us, visapkā rt bija putekļ i un netī rumi. Es nekavē joties atgriezos reģ istratū rā un aprakstī ju problē mu. Par piedā vā jumu maksā t 20 c. u. atbildē ja ar atteikumu. Tad administratore piedā vā ja atgriezties istabā un gaidī t apkopē ju. Jū su informā cijai: Š ajā viesnī cā nav neviena Guestreleshen. Par visā m problē mā m reģ istratū rā , kur viņ i pat neatrisinā s jū su problē mu. Viņ i atbildē s ar attaisnojumu, viņ i saka, mē s lemsim drī z, vē lā k.
Rezultā tā apkopē ja netī rā s veļ as nomaiņ ai atnesa lī dzī gu veļ as komplektu un vē l sliktā ku par iepriekš ē jo. Arī dvieļ i nebija mazgā ti, un uz gultas pā rklā jiem bija redzamas kailas pē cpuses noslaucī š anas pē das.
Visiem š ī s viesnī cas bungalo nav logu. Tā vietā vitrā ž as. Š ī iemesla dē ļ telpas ir ļ oti tumš as un mitras. Santehnika veca, duš a maza, š ķ idrā s ziepes un tualetes papī rs nav pievienotas. Rakstī t piezī mes sē tniekam angļ u valodā ir bezjē dzī gi. Un es nerunā ju arā bu valodā . Apkopē ja nā k tikai uzklā t gultu un viss.
Rezultā tā pirmajā dienā devā mies uz pilsē tu, nopirkā m tualetes papī ru, č etrus gultas veļ as komplektus un dvieli, š ampū nu, ziepes, fumigatorus. Uzturē jā s 150 USD robež ā s
Vietnē nav maksas vai bezmaksas interneta. Jū s varat iegā dā ties SIM karti, izejot no viesnī cas. Nogriezieties pa kreisi pie izejas un abā s ielas pusē s. Sheraton redzē s daudz pakalpojumu sniedzē ju, tostarp Ukrainas mobilā s sistē mas.

Ē diens ir pā rsteidzoš i labs č etrā m zvaigznē m. Lai gan š ī s zvaigznes nekur neparā dā s. Viesnī ca sevi pozicionē kā "Hospitaly", t. i. pensija. Gaļ as ē dieni vienmē r ir pieejami. Grilē ta gaļ a pusdienā s un vakariņ ā s. Trī s sā nu ē dieni. Zivju sautē jums bez kauliem katru dienu. Nav slikta maiznī ca. Daudz bulciņ u. Vienmē r divu veidu zupas un ļ oti garš ī gas. No augļ iem melone, apelsī ni, mandarī ni, gvajava (nav garš ī gi), dateles (nav nogatavojuš ā s). Nekad nav bijis ne ā bolu, ne bumbieru, ne arbū zu, ne mango. Pie dzē rieniem vienmē r ir milzī ga rinda, kā arī pē c salā tiem. Gurķ i un tomā ti ir pretī gi. Pavā ri netī rā s drē bē s, kā arī viesmī ļ i. Treš ajā uzturē š anā s dienā Ē ģ iptē jū s pierodat pie piķ a melniem dubļ iem. Tas ir viņ u dzī vesveids. Galvenais ir neredzē t gatavoš anas procesu.
Pludmale ir netī ra peļ ķ e, kurā stā vlaukumā atrodas laivas un notecina atkritumus tieš i zem atpū tnieku deguna. Koraļ ļ u č ī bas ir nepiecieš amas normā lai, augstas kvalitā tes peldē š anai. Pē c tam varat izrā pties cauri ž oga bedrei un peldē ties tuvē jā s, nepabeigtā s viesnī cas pludmalē . Tomē r arī tur ū dens tī rī ba ir relatī va, jo. 300 metru attā lumā no viesnī cas atrodas Hurgadas galvenā pasaž ieru kuģ u ostas autostā vvieta. Un neceriet, ka š o kuģ u ī paš nieki izmanto sausā s skapjus.
Lai snorkelē tu un vē rotu zivis koraļ ļ u rifā , jā iet pa laivu stā vvietu, lī dz pludmales lī č a galam un jā brauc 50 metrus no krasta. Bū s dzī vs koraļ ļ u rifs. Nepiecieš amas spuras un maska.
Pa pludmali staigā Ahmeds un vē l viens krā pnieks, kuri piedā vā ekskursijas no viesnī cas nirš anas kluba. Uz Paradī zes salu - 25 USD, nirš ana ar diviem nirš anas gadī jumiem - 35 USD. Neredzi mani, kidalovo. Turklā t viņ i jū s pabaros vē lu, pē c tam jū s iztē rē sit gada aktī vā s ogles un pretcaurejas medikamentu krā jumus.
Anamā cija pansionā tā absolū ti nav interesanta. Komandā ir krievu meitene, kas pacieš ami runā angliski un palī dz krievu tū ristiem risinā t problē mas ar pamatiedzī votā jiem. Faktiski tas daļ ē ji veic gestreleshen funkcijas. Š is ir vienī gais pozitī vais cilvē ks š ajā tumsas un putekļ u valstī bā . Reizi nedē ļ ā nā k amatiermā kslinieki.

Viesnī cā ir trī s bā ri. Pats dumjā kais - pie baseina. Viss tajā beidzas stundu pē c atvē rš anas. Pludmales bā rā lī dz pusdienlaikam beidzas alus. Vestibilā - bā rā alus beidzas uzreiz pē c vakariņ u beigā m, t. i. pulksten 21.00. Tomē r dzē rā jiem ir daudz lē tu dzē rienu, piemē ram, viskijs, degvī ns, auns, dž ins un pat tekila lī dz bā ra slē gš anai, t. i. 24:00 Š o negantī bu dzert nav iespē jams. Bet tomē r dzē rā ji ir sajū smā .
Starp citu, starp atpū tniekiem ir daudz dā mu ar zemu sociā lo atbildī bu un tā lu no reprezentabla izskata. Arā bi par tiem priecā jas. Rindā pie bā ra 90% sievieš u. Turklā t tā dā stā voklī , ka viņ i nespē j bā rmenim pateikt vē lamā kokteiļ a recepti. Tā pē c viņ i raksta satriecoš as atsauksmes par š o caurumu.
Pansionā ta teritorija nav maza, skaista, dā rznieki cenš as. Rodas iespaids, ka dā rznieki ir vienī gie strā dnieki, kas apzinī gi pilda savus pienā kumus.
Tū ristu kontingents: 5% ļ oti nabadzī gi eiropieš i, 5% arā bi, 20% ukraiņ i/baltkrievi, pā rē jie krievi.
Un tagad par paš u Hurgadu. Pilsē ta izskatā s kā pē c kodoltrieciena: visapkā rt postī jumi, daudz ubagu, netī rumi, smird un daudz pamestu viesnī cu un bū vlaukumu. Sabiedriskais transports nav piemē rots eiropieš u pā rvadā š anai. Braukt ar taksometru nav droš i. Arā bi kļ uva nesavaldī gi un ļ oti, ļ oti agresī vi. Salī dzinoš i droš i varat justies tikai viesnī cas teritorijā .
Pirms izbraukš anas reģ istratū rā pasū tī jā m pusdienu kastī tes. Ieradā mies 5.00 no rī ta, administratore nomodā atbildē ja, ka jū su uzņ ē mumam nav pusdienu paku, jo. tu tos nepasū tī ji. Tad viņ š pienā ca pie mums un iedeva 0.5 litrus. č etras ū dens pudeles, kuras, starp citu, mums atņ ē ma lidostā .

Arī apkalpoš ana lidostā ir š ausmī ga. Lidosta ir sadalī ta divā s zonā s: krieviem un citā m. Lidostas droš ī bas dienests pā rbaudes laikā uzvedas vienkā rš i kā lopiskums. Viņ i var sist pa kā ju, grū stī ties, kliegt uz sievieti, bē rnu. Duty Free veikalos cenas ir pā rmē rī gi augstas. Tualetes ir netī ras.
Rezumē : kopš.1997. gada divas reizes gadā atpū š amies Turcijā un laikam nevajadzē tu mainī t tradī cijas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu