Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Tika iegādāta agrā tūre (summas atlikums līdz izbraukšanas datumam 25% ANEX TOUR), tagad tūre ir kļuvusi lētāka par 300 USD, kas jāmaina, izbraukšanas datums vai istabas kategorija?
Tika iegādāta agrā tūre (summas atlikums līdz izbraukšanas datumam 25% ANEX TOUR), tagad tūre ir kļuvusi lētāka par 300 USD, kas jāmaina, izbraukšanas datums vai istabas kategorija?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2019-05-235 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  32
аватар travelsita
Vai vēlaties būtībā nemaksāt papildus 25%? Parasti tūres komplekts netiek dalīts (čarters un viesnīca vienā komandā). Izbraukšanas datuma maiņa faktiski ir ceļojuma atkārtota izdošana. Ja rezervējāt par tādu pašu cenu (norādīta līgumā), jūs atpirksiet par to pašu cenu. Ēģiptei agrā rezervēšana nav laba ideja.
аватар moy_contakt
Šajā gadījumā ir līguma laušanas skala. Aprēķiniet, ja zaudējumi ir nelieli (ir gradācija, jo tuvāk izbraukšanas datumam, jo ​​lielāka soda nauda), tas ir, ir jēga pārgrāmatot. Bet, kā liecina prakse, šāda cena parādās pat tad, ja šādām manipulācijām nav jēgas.
аватар lisnevuch
Jā, jums ir taisnība februārī par agrīnu tūri 63 tūkstošu UAH apmērā, ņemot vērā 10% atlaidi, tagad bez atlaides 57 800 UAH. Tas ir tas, ko viņa uzvarēja.
аватар zolyshka111
Es īsti nesapratu jautājuma otro pusi, bet, cik man zināms, visas izmaiņas pēc jūsu iniciatīvas pēc ekskursijas apstiprināšanas ir saistītas ar naudas sodu.
Kā es saprotu, jūs atvainojos par pārmaksātajiem 300 ye, bet agrā rezervācija ir loterija. Ja ceļojuma cena palielinātos par 300, es domāju, ka jūs nebūtu sašutuši))))
аватар zolyshka111
Tātad šeit viņi vairākkārt rakstīja, ka agrīna rezervēšana Ēģiptē ir muļķības.
аватар Vika284
Tas ir saistīts arī ar dolāra/grivnas kursu, februārī TO kurss bija 29,5, tagad TO ir 27,5
63000 UAH aptuveni februārī 2136$, 57800 UAH šodien aptuveni 2102$. Grivna ir nostiprinājusies un tūre ir kļuvusi lētāka grivnā, un USD tā ir palikusi aptuveni tāda pati
аватар zolyshka111
Un Vikai taisnība par kursu.
аватар klichko
Un 10% garām kasei? Pat pie nosacītā kursa 29,5, tas ir 2349 dolāri
lisnevuch, atvainojos, bet neļaus kompensēt, ir daudz sliktu(s) Izslēdz meklētāju, izdari secinājumus un gatavojies atvaļinājumam
аватар moy_contakt
Domāju, ka topikaste ne gluži saprata vai nepareizi paskaidroja. Vienmēr ir jāskatās ekskursijas izmaksas ekskursijas valūtā (šajā gadījumā tie ir dolāri), jo grivnas kurss var gan pieaugt, gan kristies. Ja cena samazinājās par 300 jūs dolāros (sākotnēji ekskursija bija 2000 un kļuva par 1700), šajā gadījumā mēs varam teikt, ka ceļojuma cena ir samazinājusies. Un, ja valūtas kurss svārstās, tad tieši otrādi jums ir paveicies, jo es ņemšu vērā jūsu bilanci pēc pašreizējā kursa, un tas labi kritās. Tk ar Baltkrievijas Republiku, ekskursijas izmaksas tiek fiksētas ārvalstu valūtā, un grivna tiek pārrēķināta pēc maksājuma kursa.
аватар moy_contakt
klichko 10% nav garām kasei, bet gan atlaide. Ar RB var jau būt, jo LAI iedotu ļoti labas komisijas TA par tādiem pieteikumiem.
аватар Elenka08
Man kādreiz bija tāds stāsts, bet ne jau valūtas kursa dēļ (tas noteikti), bet dolāros cena nokritās par 300. Pārrezervēju uz citu viesnīcu, dārgāku. Nebija nekādu nodevu vai sodu. Bet tas bija sen
аватар moy_contakt
Viss ir atkarīgs no laika. Kaut kas līdzīgs šim, mēnesi pirms brauciena bez soda naudām (un šajā periodā var droši slēgt vienu līgumu un pārrakstīt citu, it īpaši, ja ir viena MOT). Bet ja 3 nedēļas pirms ...%, 2 nedēļas pirms..%, 100% sods. Mērogus precīzi neatceros, bet kaut kas līdzīgs šim. Kādreiz TUI bija akcija, ka ja Baltkrievijā cena kritās, tad atdod tipa starpību, bet šogad neizdevās (draugi arī Baltkrievijā labi dega). Nu, RB vienmēr ir risks, joprojām pastāv valūtas kursa svārstību risks ... visu nevar paredzēt, kaut kur zaudēsi, kaut kur ieradīsies.
аватар camomille
Anex ir viens no vissmagākajiem, ja ne vissmagākajiem TO ceļojumu atdeves ziņā. Viņiem nav iespēju bez soda naudas atcelt ekskursiju pat uz mēnesi vai ilgāk. Turklāt viņiem līgumā ir ļoti viltīgs formulējums, ka tūristam ir pienākums atlīdzināt viņiem zaudējumus no ekskursijas atcelšanas. Saskaņā ar šo formulējumu viņi ņem gandrīz visu avansu. Arī es periodiski mēģinu kaut ko paņemt no Anex iekš RB. Mans ceļojumu aģents vienmēr mani aptur.
аватар zolyshka111
kumelīte, zinot visas Anex kļūmes, kas motivē tavus impulsus?)))
аватар moy_contakt
Tagad anex joprojām ir normāls. Es vienmēr ņemu Turciju Baltkrievijā un kaut kā tā bija lieliska viesnīca (apmēram pirms 5 gadiem), piebūvē tā bija par 400 lētāk nekā Pegasus. Bet pēc aneksijas līguma izlasīšanas tas tika noteikts bez 100% soda gradācijas, tūrista aizstāšanas neiespējamība (tas bija līdzvērtīgs ekskursijas atcelšanai un 100% naudas sods) un tā tālāk ... jebkurā gadījumā , es neredzētu savu naudu. Un tā kā bija rezervēts janvārī maija beigās, tad nolēmām neriskēt un paņēmām vēl dārgāk, bet caur Pegasus.
аватар klichko
moy_contakt, es nedomāju, ka man tas būs jākošļā. tikai tev)
"februārī par agru tūri 63 tūkstoši UAH, ņemot vērā 10% atlaidi, tagad bez atlaides 57800 UAH"
---------------------
Konvertējot ar piekļuvi vienādām summām, xperd zaudēja 10%. Bruto cena februārī bija 63000+6300=69300:29.5=2349 USD. Šobrīd 57800 UAH = 2101 dolārs. Atšķirība ir 248 dolāri un varbūt vairāk, jo februārī dolārs sāka kristies
Abonēšu, tūres cena veidojas ārzemju valūtā un nevajag smadzenes piegružot ar grivnām. Tieši krieviem liek visu skaitīt rubļos, bet mums ne
аватар Vika284
Ja tā bija 10% atlaide kā Anex sludinājums agrīnai rezervācijai, tad šī ekskursija bija tā vērta
Kā parasti, Anex vai cita operatora vietnē ir izsvītrota sākotnējā cena un blakus % atlaide tūrei un jaunajai atlaides cenai RB - faktiski atlaides cena ir reālā cena tūre. Un atlaides, izsvītrotas cenas vai atlaides ir tikai mārketinga triks.
аватар camomille
zolyshka111 - cena + viesnīca
аватар Vika284
Anex mājaslapā, ekskursijas summa bez atlaides ir izsvītrota, atlaide % un ekskursijas summa ar atlaidi
аватар Bovik
Viņš parakstījās uz TUI akcijām.
Janvārī uz E-pastu atnāk ziņa no TUI.
Nebūtu pievērsusi uzmanību, bet tad uzreiz pēc ziņas atskan telefons un meitene no TUI sāk slavēt akcijas. Teica, ka paskatīšos un pārzvanīšu.
Paskatījos ziņu, un maijā ir atlaides tūrēm uz Ēģipti. piemēram, 10%.
Izvēlējos no 2 viesnīcām un paskatījos citu MOT. Tur cenas bez atlaidēm ir tādas pašas kā cenas ar 10% atlaidi TUI mājaslapā.
Es atzvanu TUI un uzdodu to pašu jautājumu, ko mūsu jautājuma autors, "kas notiks, ja cena samazināsies?".
Un saņemu atbildi – ja turpmāk ekskursijas cena samazināsies, izmaiņu nebūs. Bet, ja cena celsies, arī nekādu izmaiņu nebūs.
Secinājums: reālas atlaides nebija. Viņi mēģināja iekļūt tikai ekskursijā, tāpat kā jautājuma autors.
Tātad, lisnevuch vajag piemaksāt un doties atpūsties.
Un ekskursijas cena nav mainījusies.
Vika284 saskaitīja pareizi. Grivna ir tikko nostiprinājusies. Bet tas ir cits stāsts.
аватар Bovik
Vika284
Tāpat kā no manis.
аватар gata358_gmail.com
Anex, par priekšlaicīgu rezervāciju, ekskursijas atcelšanu 100% sods (pārrezervācija, tas ir tas pats tūres atteikums un jaunas pirkšana), neko nedari, piemaksā un gatavojies pārējam, vienkārši "trāpu" šogad , bet par 100 eiro es vairs ar cirvi nejaucos.
аватар zolyshka111
Es atkārtoju vēlreiz, Baltkrievijas Republika Ēģiptē ir tīrā šķiršanās. Vasarā Ēģiptē nav sezona, kā tajā pašā Turcijā, tur var mierīgi pārdot vissliktākās viesnīcas, bet vasarā vajag saspringt uz Ēģipti, lai aizsūtītu tūristu plūsmu TO un TA, tāpēc viņi nāk klajā ar pseidoizsolēm ar nepieredzētu dāsnumu kopš ziemas. Cik reizes es paskatījos uz sevi un draugiem prasīju padomu, bieži, protams, ne vienmēr, it īpaši, ja viesnīca nav tāda, kur ekskursijas pārdod vienu MOT, ir izdevīgi nopirkt tikai divās nedēļās - desmit dienās un ja viss tiek vests uz viesnīcu pēc kārtas, tad vispār piecas dienas pirms izbraukšanas ir mierīgs. IMHO, protams, nestrīdēšos un neteikšu, ka tā ir patiesība, runāju no savas personīgās pieredzes.
Attiecībā uz Aneku, bet viņš, protams, kļuva diezgan nekaunīgs. Ar viņu lidojumu kavēšanos.
аватар klichko
Kurš gan par to šaubās...))
Neļaujiet sevi apmānīt no laternas izsvītrotiem TO cipariem. Šie saldie %% neatceļ pelnīto TA atlaidi no reālās ekskursijas summas
аватар klichko
Attiecībā uz Aneku, bet viņš, protams, kļuva diezgan nekaunīgs. Ar viņu lidojumu kavēšanos.
==============
+1
Kopš dzimšanas visneapspriežamākā MOT ar bargām sankcijām. Lai gan viņš bija punktuāls, bet tas arī beidzās
аватар klichko
Ēģiptē ir viesnīcas, kuras ir jēga ņemt pirms laika
============
Lai to izdarītu, ir jāzina cenu politika sezonāli gan viesnīcām, gan uzturēšanai. Un šī ir daudzu gadu pieredze, ne visiem tā ir. Un tas nav fakts, ka cena nekritīsies tuvāk izbraukšanai. Un ar turkiem Baltkrievijas Republikā jau ir izloze, lai gan agrāk tas darbojās ironiski. Ja tomēr ir jēga likt uz svētkiem, tad pavasari un rudeni pārdod savādāk. Cena dejo pēc pieprasījuma, un tā ir neparedzama. Un bērnu viesnīcas un pat atvaļinājumā vienmēr aizlido kā karsti kūkas
аватар zolyshka111
moy_contakt, nu garša un krāsa, man personīgi Albatros aqua blue principā neinteresē, tāpēc neuzraugu, lai gan pāris dienas pirms izlidošanas no Join redzēju, lai gan nebija dārgi plkst. visi.
аватар lisnevuch
Liels paldies VISIEM, kas piedalījās šīs tēmas diskusijā.
Esmu tūrists ar lielu pieredzi, katru dienu sekoju visām cenām TO, izvēlējos labu viesnīcu, ne pārāk lētu un pieklājīgu. Speciāli ieradīšos aģentūrā ar maksājamo summu. Es rēķinu kursu un visu pārējo. Ekskursija iegādāta janvārī.
Bet šogad pēc visu Ēģiptes viesnīcu monitoringa tāda aina. Pieklājīgām viesnīcām, kas bija dārgas, cenas ir samazinājušās, savukārt budžeta viesnīcās, piemēram, Sunrise Garden vai Sunrise Mamluk, Sunrise Makadi, ir palielinājušās 2700 USD no 1900 USD. Respektīvi, TO nav ar zaudējumiem, bet tūrists ir aizlidojis.
Veiksmi ar izvēli un agrīnu rezervāciju.
Ar cieņu, tūrists.
аватар moy_contakt
Zolyshka111, Koncepcija nav dārga visiem. Piemēram, es vispār neredzu iemeslu braukt uz 7 naktīm, tāpēc skatos no 12 naktīm, nu, sastāvs ir 2 + 2 kur vienu no bērniem jau dažviet uzskata par pieaugušo, varbūt 12 gadus vecs. Un izbraukšana no Harkovas. Šeit es nāku. Un noķert to cenu pagājušajā gadā 1800 ye aprīļa beigās - tas bija ļoti labi, jo tā vidējās izmaksas pēc maniem parametriem bija apmēram 2400 un ne mazāk, bet lidojumā 2600. Šogad viņi arī noķēra labu cena par to, bet tas parādījās burtiski vakarā šajās ekskursijās un līdz nākamās dienas vidum cena atkal atgriezās ... bet mums izdevās nopirkt. Piebildīšu, ka neriskēju lidot ar pielikumiem un pievienošanos ar bērniem. Taču Hurgadas viesnīcai Albatros Aqua Park situācija ir cita (to arī šogad rezervējām uz aprīļa beigām). Viņi vienkārši nokrita cena par 300 jūs (nevis kurss). Sākotnēji par tūjām 12 naktis 2+2 maksāja 915 ye, un rezultātā nopirku par 1605 ye.
аватар moy_contakt
Nepareizi. maksāja 1915 jūs, bet pirka par 1605 jūs))
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl