Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Pēdējās nedēļas laikā cenas ir strauji pieaugušas (gandrīz pusotru reizi)
Jautājums Ēģiptes ekskursiju tirgus ekspertiem. Apmēram mēnesi novēroja cenas Ēģiptei. Tiklīdz kļuva iespējams lidot, ceļojumu cenas pēkšņi pieauga par 40-50%. Vai tas ir saistīts ar Valentīna dienu? Vai pēc 14.-15.februāra būs cenu kritums līdz janvāra līmenim? Vai ir vērts gaidīt lētākas cenas līdz 15.-20.februārim, vai arī tās būtiski nesamazināsies? Paldies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2019-02-095 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар allsafat
Janvāris Hurgadā ir zemākais gadalaiks, tāpēc nevajadzētu gaidīt cenu kritumu līdz janvāra līmenim, vienīgais iemesls, kāpēc cenas Hurgadā var kristies ir kāda dabas katastrofa, kas izraisīs aukstumu, bet tad jautājums ir kāpēc lidot tur. Cik redzu, tūroperatori ir samazinājuši reisu skaitu uz Hurgadu, salīdzinot ar pagājušo gadu, un daži tos atcēluši vispār, tāpēc nav pamata samazināt cenas.
аватар Sergcuper
Visa Ēģipte ir sadārdzinājusies, un arī kuponi un cenas pašā Ēģiptē ir pieaugušas. Paņēmām Hurgadu no 16.01 $750 un februāra sākumā jau bija plus $100-150, ar vēl sliktāku šarmu. Ja iespējams, skatieties pēdējā brīža ekskursijas ar izbraukšanu pēc divām vai trim dienām. Paši nolēmām vairs par tādām cenām uz Ēģipti nelidot, alternatīva ziemai ir Hainaņas sala, 800-900$ par 9-11 naktīm. No janvāra beigām līdz martam laiks ir labs, nav mežonīgo arābu, tīrāki un civilizētāki.
аватар Nusia
Mēs braucām 15 dienas, un es paskatījos, vai cena nekritīsies, bet tā pieauga tikai katru dienu un pieauga par 630 USD, un nedēļas laikā lidojumā vietas beidzās.
аватар allsafat
Varbūt jūs varat izmest kaut kādus kuponus uz Ķīnu par 900 USD.
аватар Sergcuper
Ando travel, tādas cenas februāra sākumam
аватар Sergcuper
Degošie bija nedaudz mazāki par 100–120 USD
аватар AllOverTheWorld
sergcuper, kāds labums?
1) ando tevel, tas nav TAS ....
2) ekrānuzņēmums no itour, kur cena ir par vienu! Jā, un tikai brokastīs. un 8 dienas.
Tāpēc uzrakstiet patieso informāciju:
MOT, caur kuru viņi lidoja 10 naktis par 2, Hainan par 900 USD, un kāda veida pārtika bija un cik daudz tika iztērēta pārtikai 10 dienas
аватар Kitnara
Cenas ir cēlušās vismaz pusotru reizi, daži varianti un 2! Mēs taisījāmies izlidot 30. janvārī, uz 3 (2 pieaugušie un bērns 13) 630 uz 7 naktīm ar labu lidojumu izrādījās, ka nevaram, bērns saslima. Tagad tajā pašā viesnīcā ir vairāk nekā 1000
аватар Sergcuper
Mums piedāvāja 845$ diviem par 6.02 uz Hainanu ar brokastīm, paskaties cik maksā pusdienas un vakariņas youtube, tur ir daudz informācijas. Kāds ir labums? Ziemā Ēģipte par 850-1300 kaut kā nav īsta, par šo naudu var aizlidot uz citām vietām, tīrākām un civilizētākām.
аватар AllOverTheWorld
Es zinu cenas Ķīnā un konkrēti Hainaņā
labi 5k Egi uz 10 dienām uz All in winter par 2 ir $1500! lidojot 3,5 stundās
Hainan 5k visiem par 10 dienām par tādu summu ir nereāli! un tas ir aptuveni 8 stundu lidojumam
nu kāds labums?
аватар Nusia
Par pavasari apsvērām arī Ķīnu, un tad nolēmām palasīt atsauksmes un iepazīties ar valsti un pārējo. Uzreiz jutos mazliet satriekta. Atsauksmēs par dažādām viesnīcām lasa vienu un to pašu, ka par traipiem uz dvieļiem un gultām prasa 200 USD katra. vai izmazgājiet to pats, un tas ir pirms došanās ceļā. ((. Kas par to zina, viņi baidās izmantot tos visus pārējos, vai arī viņi atnes savu ...
аватар allsafat
Tātad šī ir cena Hainanai bez gaisa, nemaldiniet cilvēkus.
аватар kostya1979d
Vai varat izveidot atsevišķu filiāli Hainanai, Ķīnai un citām lietām? No 12 atbildēm pusotra ir tēmā, pārējās ir viena offtopika!
аватар AllOverTheWorld
kā ar offtopiku?
Es jums teikšu, ka tie nesamazināsies, bet kāds teiks, ka samazināsies, kam jūs uzticēsities?
Ir daži kopīgi cenu samazināšanas kritēriji: ārpus sezonas un nepārvaramas varas apstākļi.
"ārpus sezonas" vairs neripo, un force majeure ir nepārvarama vara, to nevar paredzēt.
Ēģipte joprojām ir budžetam draudzīgākā brīvdiena ziemā-pavasarī, kāpēc gan cenas kritīsies? Jums ir jāuzrauga cenas un jāpieņem lēmums.
аватар Alex714
Zemākās cenas, pēc maniem novērojumiem - janvārī, pēc Jaungada brīvdienām. Bet 2018./2019. gada ziema, pēc maniem komentāriem, ir sadārdzinājusies, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem (kad pārstāja lidot čarterreisi no Krievijas Federācijas), taču kopš marta ceļojumi vienmēr sāk sadārdzināties, un tūristu rajonos cenas ir pieaugušas. arī ievērojami pieauga.
аватар Gurina84
Tie arī bija spanā... Cenas nedēļas laikā pieauga par 400$!!! Tagad sēžam uz saviem koferiem - strādājam un gaidām degošu... 4 mēnešus ((((((() žēl, ka aizvakar cenas likās kosmoss, un šodien vēl 150-200$) dārgāks ...
аватар allsafat
Cilvēki, mostieties, atcerieties, cik daudz naudas drukāja ASV, cik ECB, cik SVF neatgriezeniski pārskaitīja SDR valstīm, tikai Ukraina saņēma 3 miljardus dolāru, un jūs gaidāt tādas cenas kā 2018.–2019. Protams, Homo Sovieticus tieksme pēc brīvdienām ir pamata instinkts, taču reizēm vajag ieslēgt arī savas smadzenes.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl