Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Es gribu aizbraukt uz Jauno gadu Hurgadā. Bet baidos, ka Vecgada vakarā tur varētu būt auksts. Vai kāds var pateikt, kurš ir bijis?
Es gribu aizbraukt uz Jauno gadu Hurgadā. Bet baidos, ka Vecgada vakarā tur varētu būt auksts. Vai kāds var pateikt, kurš ir bijis?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2018-11-055 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар oficinvest
Nebijām Vecgada vakarā, bet janvāra beigās iedegāmies, braucām ekskursijās, labi atpūtāmies
аватар oficinvest
vienīgais, ko viņi raksta pēc atsauksmēm, ir tas, ka viņi noplēš Jaungada banketu par 50 USD. un banketu kā tādu nav.
аватар ruslanmalcolm
Divas reizes bija nevis pašā Jaunajā gadā, bet tieši pirms tam, 23.-30.decembrī 2016. un 2017. gadā. Auksts nebija, bet ūdens vēss (gandrīz neviens nepeldējās) un pūta stiprs vējš. Bet jūs varat sauļoties un atpūsties bez problēmām.
аватар Alex714
Tas viss ir atkarīgs no jūsu vēlmēm gaisa-ūdens temperatūrā, piemēram, gaiss ir 20-26 un ūdens ir 21-22 man (tas būs aptuveni vienāds ar NG), un manai sievai ir auksti, tāpēc, ja jūs esat nosalstot, peldēsieties siltā baseinā (rūpīgi izvēlieties viesnīcu - ne visās ir iekļauta apkure), tālsatiksmes ekskursijām šis periods ir ideāls - nav karsts.Nu neaizmirstiet par banketu - papildus. izdevumiem.
аватар Elenka08
https://www.turpravda.com/eg/sharm_el_sheyh/albatros_aqua_park_sharm-h57031-question-83867.html#answer660997 -------- izmantojiet savai veselībai
аватар grabarchuk1983
Paldies, bet Albatros Aqua Park Sharm ir Šarma, un es gribu doties uz Hurgadu
аватар Elenka08
+ - tas pats. Atkarīgs no līča un tā tālāk, bet jebkurā gadījumā jūs nevarat uzminēt. Biežāk biju Hurgadā, brīžiem auksts, brīžiem īsta vasara. Un atkal viss ir atkarīgs no jūsu uztveres. Šodien Kijevā staigāju krosa apavos basās kājās un atpogātā jakā un pretī dūnu jakās vai kaut kas līdzīgs ar kažokādu uz visām pusēm + cepure + īstie zābaki. Viņi jums pateiks, ka * suns auksts * Ēģiptē ziemā.
аватар ollennka
Godīgi sakot, man bija auksti. Es nepeldēju, kad gaisa temperatūra ir zem 28, un tur bija vēsāks.
аватар mindguru
Tas NEVAR būt auksts. Vakarā var būt vēss. Uzvelc siltu jaku. Un par banketu - tīra patiesība. Dažreiz viņi noplēš simts dolārus. Nav prieka. Tāpēc mans ieteikums jums: plānojiet savu ceļojumu tā, lai jūs joprojām svinētu Jauno gadu mājās, kopā ar ģimeni. Tas būs pareizi. Jā, un Jaunā gada ekskursiju cenas mūsu operatori apzināti pārvērtē.
аватар mindguru
ollennka, es peldējos Jaunajā pasaulē 9 grādu ūdens temperatūrā. Un nekas - izdzīvoja! Un Ēģiptē tāda galējība vienkārši nenotiek.
аватар ollennka
Mindguru Hurgadā nevarēja piespiesties iekāpt ūdenī nevis ūdens, bet gan gaisa temperatūras dēļ. Nu vējš bija slikts. Un, ja ārā ir +30, tad varu arī vairākas minūtes peldēt ūdenī +9 (Altaja kalnu ezeros vasarā ir apmēram tāda pati temperatūra).
аватар Elenka08
Un kāpēc peldēt + 9? Patīk personiskais rekords? Īpaši autora jautājuma kontekstā tas vispār ir ārpus tēmas. Ja cilvēks jautā, vai viņam būs auksti, tad viņš vēlas komfortablu temperatūru un diez vai viņš domā *izdzīvot*
аватар semolaine
Tiekamies 2018. gadā Hurgadā. Dzīvojis Pickalbatros Sea World. Bija mazs bankets, un tad visus iesēdināja vairākos autobusos un aizveda uz Alf leila Va leila, apmēram tā, tā paša tīkla. Tur bija milzīga telts, un cilvēkus tur veda no mazām viesnīcām. Apmēram pusotrs tūkstotis cilvēku. Bet tas nebija pārpildīts. Procenti 70 nemčura. Un uzstājās uzaicināta vācu grupa. Bet .. bija ļoti jautri, ap telti bija tik daudz ēdiena, ēdiens garšīgs un labs, kā bufete. Viesmīļi tīrīja netīros traukus un nesa alkoholu jebkurā daudzumā. Kopumā bija jautri, un mums tas patika. Un laika apstākļi ir loterija. Viņa mūs iekārtoja. Tas bija janvārī, kad mēs 15 gadus atpūšamies Ēģiptē un viss notika, bet lai kāda būtu Ādolfa nāve, nē, tā nekad nav noticis
аватар Kristina063567
Tiekamies 2017. gadā Hurgadā. Dienā silts, vakarā auksts. Varēja sauļoties, bet bija forši ieskriet jūrā un izskriet. Reiz pat bijām niruši. Šajā gadalaikā tur ir lieliski ceļot ekskursijās, Kairā, Luksorā nav karsti un cilvēku ir mazāk. Jaungada svinīgās vakariņas, es neatceros $25 vai $30. Un vispār, lieliski!
аватар AlexP45
Un jūs apsverat iespēju steigties uz Jauno gadu Goa, Indijā. Man nekad nav bijis tik jauna gada kā tas, kuru satiku 2017. gadā. Tagad tur plānoju sagaidīt Jauno gadu 2019. Jaunais gads Goā ir super.
аватар grabarchuk1983
Protams, es neiebilstu, bet emisijas cena ... jūs saprotat)))
аватар AlexP45
Citāts: Protams, es neiebilstu, bet emisijas cena ... jūs saprotat)))"
Ir daudz mītu par brīvdienu cenu Goa. Pilnīgi iespējams 2000 zaļumu robežās turēt kopā 14-21 dienu. Bet jums ir jāsaprot, ka šī ir pavisam cita pasaule. Tā nav Turcija un Ēģipte, pie kurām ir pieraduši masveida krievu un ukraiņu tūristi. Nav viss iekļauts, nav onkuļa, kurš rūpējas, lai tu nenokļūtu nepatikšanās un nenomazgātos vētrā. Šeit jūs esat pilnīgi viens. Šeit nav viesnīcu pludmales. Ceļojām uz Šarmu 4 gadus, baidījāmies "steigties" uz nezināmo Indiju. Šogad turp dodas jau piekto gadu pēc kārtas. Pirmajā reizē, protams, labāk doties ekskursiju paketē, un turpmāk var arī doties "mežoņos".
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl