Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Alkohola paražas
Labdien! Uz Hurgadu gribu ņemt līdzi vīnu, 2 pudeles pa 700 ml. Vai man būs problēmas iziet muitu?
Paldies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2018-10-216 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  29
аватар natashal1
Hurgadā
аватар nadin65
Paņemiet to savā bagāžā un bez problēmām.
Vai arī pirkt beznodokļu un rokas bagāžā tad
аватар natashal1
Protams, bagāžā. Jau nopirku garšīgu vīnu :). Nekur nevaru atrast ierobežojumus vīnam, rakstīts tikai stiprais alkohols un alus.
аватар gagomet
Bagāžā bez problēmām.
аватар travelsita
Nē, tā nebūs. Nēsājiet to savā bagāžā burbuļplēvē.
аватар natashal1
Paldies!
Jums ir jāiegādājas filma.
аватар vichka591
Šovasar lidoju uz Ēģipti. Es savā koferī nēsāju 2 pudeles garda gruzīnu vīna. Nav problēmu. Droši ņemiet to, tikai kārtīgi iesaiņojiet!
аватар Alex714
Problēmu vispār neredzu,iznesiet cauri apskatei bez problēmām.Vestu vairāk tilpuma un stiprākus dzērienus.Vienīgais,ko pareizi uzrakstīja, ir labi pakot(siltināt ar maisiem, ja noplīst lai tā nesasit lietas) un novietojiet lietas apkārt, jo iekrāvēji izmet koferus var vai nomet.
аватар natashal1
Paldies!
аватар alla.neshcheretnaya
1 cilvekam 1 litrs alkohola ka degvīns,konjaks u.t.t.un 1,5l vīna vai alus.Saliec visu koferī un skaties tā svaru.Lidmašīnā rokas bagāžā neko no mājām nelaidīs tikai no dežūras.Tūrisma aģentam instruktāžas laikā vajadzēja visu pastāstīt.
аватар natashal1
Allah, paldies!
Mums nebija instruktāžas, nebija prakses...
аватар alla.neshcheretnaya
Maini ceļojumu aģentu.Tā ir obligāta procedūra,turas paketes saņemšana aizņem 10-15 minūtes.Uz Ēģipti lidoju ne pirmo reizi,ceļojumu aģents ir tas pats,liekas,ka visu jau zinām, bet pirms katra lidojuma ir nepieciešama instruktāža - ja nu kaut kas mainījies noteikumos vai aizmirsu.Un arī paskaties savus noteikumus alkohola EKSPORTĒŠANAI uz ārzemēm, citādi var rasties problēmas muitā.Ukrainā mūsu muita pārbauda eksporta likmi, bet var nesakrist ar importa tempu Ēģiptē.Šī ir problēma, uz kuru tūristi bez instrukcijām nepievērš uzmanību un var sabojāt atvaļinājumu.
аватар Vika284
WOW! ceļojumu aģentam arī jākontrolē, cik šņabja pudeles jāieliek koferī
lol
аватар natashal1
Alla es visu pērku caur internetu, aģentu neesmu redzējusi. Un šī ir trešā reize, kad mēs runājam ar dažādiem aģentiem.
аватар Vika284
natashal1 Savu ceļojumu aģentūru pazīstu vairāk kā 12 gadus, instrukcija par alkoholu ir muļķības
аватар alla.neshcheretnaya
Viņam nevajadzētu kontrolēt pudeļu skaitu.LABA ceļojumu aģenta, pie kura jūs atgriezīsities atkal un atkal, darbs ir ne tikai pārdot jums biļeti, bet arī nodrošināt jums ērtu un drošu atpūtu.
Un šeit instruktāža ir obligāta, ja biļete pirkta caur internetu, tad jums jānosūta informācijas lapa.
Tūristam jāsaņem informācija no tūrisma operatora, nevis jāmeklē atbildes uz visiem jautājumiem internetā.
Par to viņš maksā naudu.
Ja nav noslēpums, tad rakstiet uz kuru viesnīcu lidojat.
аватар alla.neshcheretnaya
Šajā instruktāžā nav runa par alkoholu, bet arī par pārvadāšanai atļauto alkohola daudzumu.Instruktāžas ietver arī: nepieciešamo medikamentu pieejamību, durošu, griezīgu, viegli uzliesmojošu pārvadāšanas noteikumus, uzvedības noteikumus neparedzētās situācijās, apdrošināšanas lietošanas noteikumus. utt.
аватар Vika284
Tāpat ceļojumu aģentam jāparāda, kā stjuartes pirms lidmašīnas pacelšanās arī parāda izdzīvošanas noteikumus vai uzdodas par Izraēlas robežsargiem ar saviem jautājumiem un meklējumiem. Vai ir jābūt instruktāžai par taksometru uz lidostu? Norādīt, cik daudz alkohola jūs varat dzert viesnīcā?
аватар natashal1
Saullēkta dārza pludmales kūrorts un spa
аватар alla.neshcheretnaya
Šīs sērijas viesnīcas vienmēr ir bijušas vislabākajā stāvoklī, lai jums veicas atpūsties, peldēties un sauļoties.
аватар natashal1
Alla, zini, es atcerējos, kā man atbildēja aģents, kad jautāju, vai ir vajadzīga vīza uz Ēģipti, vai pietiek ar Sinaja tikai zīmogu. Man bija atbilde – un, ja tu pazaudēsi savu, kā tu dosies uz konsulātu Kairā? Kaut kā es uzreiz nesapratu, un tad man uznāca, ka, ja pazaudēšu pasi, tad arī vīzu. Kā es nokļūšu Kairā? Varbūt saskāros ar ne pārāk kompetentu darbinieku, bet padomāju, pat uzdevu te jautājumu.
аватар natashal1
Paldies!
аватар natashal1
Es jau vakar solārijā dabūju iedegumu .... gandrīz apdedzināju seju ...
аватар alla.neshcheretnaya
Nu šim ir vajadzīgs mini instruktāža, kur skaidro, ka obligātā vīza vajadzīga tikai Hurgadā, bet Šarmā, ja netaisies braukt ārpus Sinaja, tad nē.. Ka vajag paslēpt pase kādā droši uzreiz ierodoties viesnīcā un izmantot Ēģiptes apskates braucienos, vai arī lai dotos ārpus viesnīcas, tikai ar kuponu.Un tas var noderēt arī Jums: ierodoties Hurgadā lidostā pie reģistrācijas letes , uzņēmīgie arābi pārdod vīzu par 27 USD, bet bankas kasē, kas atrodas blakus letēm 25.
аватар natashal1
Mūsu vīza ir iekļauta ekskursijas cenā, visu izdarīs tikšanās ballīte.
аватар mindguru
alla.neshcheretnaya, šim ceļojumu aģentam ir jābrīdina par vīzas cenu, nevis jums kādā kreisajā vietnē. Citam ceļojumu aģentam jāsakravā čemodāns un jānodrošina transfērs uz lidostu. Par to viņiem maksā naudu. Bet ne tas pats, kas ierasts tūrei, bet gan dolāru izteiksmē vairāk.
аватар alla.neshcheretnaya
Un ko tu dari šitā savā kreisajā saitā?Turklāt tu esi staigātājs visās tēmās,nepietiek tikai ar konstruktīvām atbildēm.Cilvēkiem vajag primāro informāciju,un tiešām ar ceļojumu aģentu jātiek skaidrībā.Un par dolāru ekvivalents,mans ceojumu agents sanem standarta cenu par biļeti,bet informatīvais atbalsts izcils.Varbūt viss ir atkarīgs no ceļojumu aģenta attieksmes pret savu darbu un mūsu cieņas pret sevi.Lai gan par ko es runāju..
аватар mindguru
alla.neshcheretnaya, es lūdzu neteikt man, uz kurām vietnēm un tēmām doties, neatkarīgi no tā, vai tās ir konstruktīvas vai nē. Labāk parūpējies par sevi.
аватар alla.neshcheretnaya
Te es par to pašu, par sevi vajag saudzēt nevis stāstīt citiem.Šeit es tev pilnībā piekrītu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl