Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Viņi piedāvāja divas viesnīcas Sunny Days El Palacio 4 un Long Beach Resort Hurghada (piem. Hilton Long Beach Resort) 4. Kuru izvēlēties vai meklēt ko citu?
Prasības atpūtai / / izbraukšana oktobra beigas, divi cilvēki (45 un 75 gadi), labs ēdiens, neierobežots dzeramais ūdens, smilšaina ieeja jūrā ar dziļumu. Budžets 800-900 par 7 naktīm
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-10-176 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  30
аватар allsafat
Longbīča, protams, bet jūs varat uzzināt par kādu cenu?
аватар acountant50
907 par 7 naktīm ar agru ierašanos un vēlu izbraukšanu. Un kā ir ar jūru, pēc foto - ļoti sekla.
аватар allsafat
Cena normāla, ar jūru viss kārtībā, ir seklas vietas, ir dziļas vietas, kur ērti peldēties, galvenais, lai Join neiztur izbraukšanas laiku un viss būs kārtībā.
аватар acountant50
Paldies.
аватар OLA14
Bija šajās viesnīcās. Saulainās dienās jūra ir labāka, Hilton Longā ēdiens un laika pavadīšana ir daudz labāka. Bet mēs samaksājām par Sunny Days - 500 ye un par Hilton Long 1200 ue, cena par 2 pieaugušajiem.
аватар alla.neshcheretnaya
Mēs bijām Hilton Long Beach Resort 13. gadā, un šis ir vienīgais četrinieks, kurā bijām.
Viesnīca atrodas kūrorta malā, ja viņi apmetas attālās mājās, tad skats būs uz atkritumu tvertnēm tuksnesī, tālu no pludmales un restorāna.Šajā viesnīcā servisa ēkas, kurās atrodas ģeneratori atrodas pašā viesnīcas vidū.Ģeneratora troksnis ir dzirdams arī pie centrālajiem baseiniem.Klubs atrodas ļoti sliktā vietā un līdz pusnaktij var klausīties visu ballīti istabās.un ar maksas alkoholu.Ir. nav akvaparka.Ir divi restorāni,netīri,personāls nemazgātās drēbēs un netīrītos apavos..Ēdienu neaprakstu,katram savs,bet ..alkoholu nelietojam,nevērtēšu. .
Jūra ir sekla, un pludmales galējā punktā ir labs mols, bet līdz tam ir mazliet.Uz mola ir vēss, un zivju bari, un koraļļi.Istabās kvalitatīva tīrīšana, bet istabiņas un mēbeles ļoti nevīžīgas.varētu mainīties uz labo pusi,it sevišķi pēc tūristu aizplūšanas no Krievijas,kad pat superviesnīcas zaudē prestižu. Daudz arābu.
аватар litvina-ua
Bijām Longbīčā šī gada jūnijā, man viss patika, iesaku! neskatoties uz to, ka šis ir 4k, serviss tur ir daudz labāks par daudziem 5rock. Ēdiens arī ir ok. Galvenais ir tikai gūt panākumus. Neiesaku galveno ēku. manuprāt, tur ir mazliet trokšņains, un es neiesaku bungalo kalnā, jo. jūs staigāsit līdz jūrai ļoti ilgi un nogurdinoši. Bungalo ir numurēti augošā secībā un to attālums no jūras, t.i. no 1 līdz kaut kur līdz 20, vispār šika vieta, 21-40 ir vidējais attālums, bet ja viņi apdzīvo no 60 un vairāk, tad es atteiktos, lai gan katram ir savs viedoklis, varbūt kādam, gluži pretēji , vēlas mieru un klusumu, kas dots no visiem. dzīvojām 38 bungalo, ar visu bijām pilnībā apmierināti.
аватар travelsita
Es esmu par Hiltoni. Pludmale milzīga, ēdiens normāls. Bet labāk izvēlēties restorānu, kas atrodas tuvāk reģistratūrai. Labāk apmesties ēkās pie jūras. Jūra ir tuvu un klusa, dzirdama tikai patīkamā jūras skaņa. Tā kā korpusi ir sakārtoti kaskādēs, lūdziet pirmo rindu.
аватар acountant50
Paldies visiem par padomu! Arī ceļojumu aģents Longs mums ieteica, bet izvēlei vajadzētu būt))). Lauku pastaigas neplānojam, tāpēc attālums no pilsētas nebiedē. Kā ar viņu dzeramo ūdeni? Ir problēmas ar brīvu piekļuvi, pudelēs vai dzesētājā. Cik maksāt par labu istabu? Pats atpūtos Šarmā, tad vienmēr paveicās - labi iekārtojās bez piemaksām.
аватар litvina-ua
10$ + šokolādes tāfelīte pietiks. Bet es neiesaku steigties pat ar to, iespējams, ka jūs varat reģistrēties labā istabā bez piemaksām. Mūsu draugi neko nemaksāja, un viņu numuriņš bija labāks par mūsējo (mēs samaksājām) un viņi tika ātrāk norēķināties. Viņus tikko reģistratūrā apkalpoja cita administratore. Kaut kas tamlīdzīgs...
аватар travelsita
Samaksājām papildus 10$. Apmetāmies pirmajā rindā otrajā stāvā ar lielu terasi.
аватар alla.neshcheretnaya
Papildus nemaksājām,man bija D.R. divas dienas pēc ierašanās,vadītājs pats redzēja,pat nepajautāja,normālu numuru iedeva.ir par ko sūdzēties.Norāda uz nepilnībām un uzreiz mainu numuru neievācoties. Lidoju novembrī un februārī, viesnīcas aizņemtas par 30 -70%, īpaši tagad. Tas prasīs 10-15 minūtes, neceliet traci, norādiet uz nepilnībām, un numurs tiks nomainīts. Ūdens tika ievests katru dienu tīrīšanas laikā, 1,5 litri uz istabu neatkarīgi no iemītnieku skaita..Aukstēs ir ūdens, var pildīt pudelē, neviens nav aizliedzis.pakas, diezgan patīkama kvalitāte, īpaši cidonija .
аватар PolikSVT
OLA14, vai El Palacio ir jūra ??? Es nesauktu par jūru dubļaini ziedošu lagūnu un līdz potītēm dziļu peļķi un beigtu koraļļu kalnu (((())
аватар OLA14
PolikSVT, mēs nepeldējāmies lagūnā. Vai jūs gribat teikt, ka Hilton Long ir labāki koraļļi un vairāk zivju?
аватар acountant50
Paldies visiem par padomu! Pārskatīju divu viesnīcu video un fotogrāfijas, Longbīčā jūra nemaz nav vai ļoti tālu, un lidoju kopā ar mammu, kurai ir 75 (viņa ir aktīva, nedaudz peld, bet baidās no dziļuma ), domāju, ka Sunny ir piemērotāks variants... Pārliecini par pretējo ))))
аватар OLA14
Varbūt vajadzētu skatīties Šarmu? Ietaupot uz skatījumiem, jūsu budžets palielināsies līdz 850-950 dolāriem.
аватар OLA14
Par vīzām
аватар acountant50
Viņi skatījās uz šarmu, par cenu viņi devās tikai uz viesnīcām 2. vai 3. krasta līnijā ar smilšainu ieeju (nevis notīrītiem koraļļiem). Sol Y Mar Naama Bay 4 ir piemērs.
аватар allsafat
Ja izbraukšana 20.10. Vai esat apmierināts, skrieniet uz TA šodien par TPG labām cenām Marlin Inn 4 * -821 dolārs. Magawish Swiss Inn Resort 4*-742,Sunny Days El Palacio 4*-821, no visa šī es ieteiktu Merilinu.
аватар acountant50
Mani draugi palika viesnīcā Marlin Inn 4 *, viņiem tas patika, bet divi ceļojumu aģenti man stingri neiesaka šo viesnīcu. Dīvaini kāpēc?
аватар allsafat
Man tagad tur ir divi tūristu pāri un abi ir apmierināti. Tagad viesnīcu pārvalda uzņēmums Azur, un viņiem vienmēr ir labs ēdiens un lieliska pludmale un saulriets jūrā. Jūs atrodaties vietnē Turpravda šeit un lasiet atsauksmes.
аватар acountant50
Es to izlasīju un esmu pārsteigts, varbūt nav ļoti izdevīgi pārdot šo ceļojumu)))
аватар allsafat
Kamēr būsi pārsteigts, ka degošie aizbrauks, atgriešanās lidojumam palikušas tikai 8 vietas, nezinu ar kuru TA tu strādā, varbūt šis tīkls ir viens no TA un viņi galvenokārt pārdod ieteicamās viesnīcas vai uz viesnīcas piedāvāja jums paaugstinātu komisiju.
аватар alla.neshcheretnaya
Ja tev ar mammu ir 75 gadi, bijusī Hiltone tev galīgi neder.Līdz jūrai ir lielas distances, ja labi peld, tad pašā pontonu pludmales malā, kur ir labs dziļums, bet ir ļoti tālu, un tuvākajā pirtī jūra līdz viduklim pirms pusdienām, pēc pusdienām līdz ceļiem.Lai peldētu, jāpievar 200 metru sekla ūdens.Un tomēr paturiet prātā, ka ir nobrauciens līdz jūrai, un atpakaļ uz viesnīcu ir lifti, lai gan tur brauc.Bet atkal es neiesaku.
Ja Longbīču pārvalda Azurs, tad piekrītu, ka tur visas sadzīves lietas ir līmenī, bet lai kā Azurs censtos pludmali un jūru, reljefu nevar labot.
аватар allsafat
Nevis Longbīču pārvalda Azurs, bet gan Merlins
аватар acountant50
Paldies. visi!!!
аватар acountant50
Īpašs paldies allsafat, mēs lidojam par labu cenu uz Marlin Inn
аватар allsafat
Priecājos palīdzēt, lūdzu.
аватар anjelika1604
Bija pagājušajā gadā septembrī Saulainā - nav jūras. Ūdens lagūnā ledains, ieeja tik un tā, no pretējās puses ūdens kā svaigs piens, bet dziļums līdz ceļiem un viss dibens koraļļos.
Tagad mūsu draugi ir Marlīnā. Prieks par jūru un apkalpošanu
аватар acountant50
Ārpus tēmas, bet slēgšu jautājumu. Mēs jau esam atpūtušies Marlinā. Mums patika viss.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl