Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Sakiet, lūdzu, kurš uz Hurgadu aizlidojis uz uzlīmes (bērni pasē pielīmēti pie mammas, uzvārdi dažādi), vai prasās pēc pilnvaras no tēva?
Sakiet, lūdzu, kurš uz Hurgadu aizlidojis uz uzlīmes (bērni pasē pielīmēti pie mammas, uzvārdi dažādi), vai prasās pēc pilnvaras no tēva?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2018-07-266 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар mindguru
Viņi var lūgt, viņi var ne.
Protams, es neesmu informēts par Kazahstānas likumdošanu, bet Ukrainā, piemēram, ir pieņemts likums, saskaņā ar kuru nav ierakstu un nav uzlīmju - atsevišķa pase bērniem.
Labāk konsultēties ar juristu.
аватар autopl71
vai var nelaist) 100 procentos gadijumu ņem visu kas ir bērniem, dzimšanas apliecības ir vajadzīgas, pat ja jau ir bērnu pases un vajadzīga tēva pilnvara !!! vēlams ar notāra apliecinātu tulkojumu angļu valodā (es domāju tulkojumu), un vislabāk arābu valodā (ja ir tāds tulks! Jo vairāk dokumentu ar zīmogiem utt., jo mierīgāk))))
аватар mindguru
Tulkojums arābu valodā nav obligāts.
Jā, un Kazahstānā ir grūti atrast notāru, kas apliecinātu tulkojumu arābu valodā.
аватар Blakpolice.com.
Pirmkārt, ir jāizpēta Kazahstānas likumdošana, jo, pirmkārt, Kazahstānas robeždienests izlems, vai laist ārā ar bērnu vai ne.
аватар Blakpolice.com.
Un Ēģiptē, cik lidoja notārs, lai dotu, 2 cilvēki. 1 bērns ieradās - 2 atstāja Viss.
аватар MYKOLA2
Ēģiptē viņiem vienalga, citās valstīs var būt jautājumi par pilnvaru, bez papīra tu esi kaka))), bet ar papīru, cilvēks, lai tev veicas
аватар Carima
Nevis pilnvara, bet izziņa. Un tas ir vajadzīgs mūsējiem, nevis ēģiptiešiem. Viņiem jāzina, ka jūs neesat nozadzis bērnu.
аватар Tigrusya
Ja būtu Ukrainā, tad būtu nepieciešama otrā vecāka pilnvara (izņemot, ja šis vecāks nav Ukrainas pilsonis, vai viņam ir atņemtas dzimšanas tiesības utt. - tad pilnvara nav nepieciešama) un oriģināls Sv. bērna piedzimšana. Un, ja māte mainīja savu uzvārdu pēc bērna piedzimšanas, tad dokumenta oriģināls, kur tas ir norādīts (piemēram, laulības apliecība).
Lidojām uz Hurgadu ar uzrakstītu bērnu - sākumā viņu pasu kontrolē nemaz nemanīja. Nākamajā kontrolē kāds cits vienkārši sēdēja uz krēsla un pārbaudīja pases - viņš mūs atgrieza, jo bija divi cilvēki, un viena vīza. Pasu kontrolē vienkārši uz vīzas uzrakstīja skaitli "2" – un viss.
аватар Tigrusya
autopl71, nu tu iesaki! Nu vajag pusi no tā, ko esi uzskaitījis! Nu nezinu, kā ir Kazahstānā, bet pie mums katrs sevi cienošs tulkošanas birojs sadarbojas ar notāru, tā ka tur jebko apliecinās. Un tulkojums - vismaz angliski, vismaz arābu valodā.
Kaut kur kaut kas paslīdēja par ES valstīm, ka pat tranzītā vajag atļauju no otrā vecāka, bet tas nav precīzi. Un Ēģiptē jums noteikti nekas tāds nav vajadzīgs.
аватар inna7717
Kāpēc pilnvaru tulkot angļu valodā? Un vēl jo vairāk arbiešu valodā))). Jūsu pusei ir nepieciešama jūsu tēva pilnvara. Uzņemošajai pusei ir pietiekami daudz bērna dokumentu - pase, apliecība.
аватар Tigrusya
inna7717 Sertifikāts ir nepieciešams, šķērsojot robežu no izbraukšanas valsts. Saimnieks - tikai pase
аватар slavjanka17
Ukrainā bērnus, kas jaunāki par 12 gadiem, var ielīmēt vecāku pasēs, bet tagad katram, pat mazuļiem, ir sava pase. Kā noteikts Kazahstānas likumdošanā, jāskatās. Jebkurā gadījumā ēģiptiešiem ir vienalga, vai bērni (līdz 12 (!!!!) gadiem) ir pielīmēti vai viņiem ir atsevišķa pase. Galvenais, lai tavi robežsargi tevi un tavus bērnus izlaiž no valsts.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl