Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6334 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kad ir labākais laiks, lai apmeklētu Hurgadu? Braucam ceļot ar bērniem. Vai novembris jau ir vējains?
Kad ir labākais laiks, lai apmeklētu Hurgadu? Braucam ceļot ar bērniem. Vai novembris jau ir vējains?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2018-06-286 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар mindguru
Vējš Ēģiptē ir visu gadu, tikai dažos mēnešos tas ir stiprāks, dažos mazāk. Vēja sezona šeit iekrīt ziemas mēnešos, un, lai gan gaisa un ūdens temperatūra ir diezgan augsta, vējš var sabojāt pludmales brīvdienas. Atpūtai šajā gada laikā vislabāk ir izvēlēties Sinaja pussalas kūrortus, jo īpaši Šarm eš Šeihu. Šo teritoriju aizsargā kalni, tāpēc vēja ietekme šeit nav īpaši jūtama.
parasti auksto vēju sezona šajā valstī sākas ap decembra vidu (dažkārt novembra beigās) un beidzas februārī. Protams, nevajag baidīties, ka tiksi "izpūsts", Sarkanās jūras piekrastē, īpaši Šarm eš Šeihā, ziemas vēji netiek uztverti kā dabas katastrofa, jo joprojām ir silts, ūdens ir ērti - 23 grādi, vai pat 25 seklā ūdenī. Vakarā šajā laikā ir vērts uzvilkt siltākas drēbes, jo gaisa temperatūra pazeminās pat līdz 14 grādiem.
Kopumā Šarmā pat ziemas vējš ir vājāks nekā Hurgadā, kur tas parasti pūš no sauszemes uz piekrasti, lai gan vēja virzienu nevar saukt par īpaši nemainīgu, tas var mainīties vairākas reizes stundas laikā.
аватар lybimaya-com
Mēs bijām Šarmā, tāpēc es gribētu apmeklēt Hurgadu.
аватар travelsita
Sākot no novembra otrās dekādes, Hurgadā var būt ļoti vējains (katram lietussargam pludmalē ir atloki, un izkāpšana no ūdens nav īpaši patīkama). Tomēr šim periodam labāk izvēlēties Sinai.
аватар lybimaya-com
Tad pavasara brīvlaiks, no 30. oktobra uz nedēļu....
аватар travelsita
Veiksmi izvēloties un izbaudiet brīvdienas!
аватар lybimaya-com
Paldies
аватар galja20
Pavasara brīvlaikā ar bērniem bieži apmeklējam Hurgadu, viss ir ok. Mēs neciešam no stipra vēja. Vienīgais, ka tuvāk 20.11 baseinā jau var būt neērti, vēl nav ieslēgta apkure. Un tā, izvēlieties viesnīcu ar labu pludmali un labi atpūtieties!
аватар travelsita
lybimaya-com, RUDENS brīvdienas (jums bija drukas kļūda, neuztraucieties) būs lieliski. Google šajā periodā ir vismazāk vējainās viesnīcas Khurkhada, Marsa Alam, Makadi Bay.
.
аватар 1928375
Daudz kas tiešām ir atkarīgs no viesnīcas. Ja tas izdodas, tad sienas aizsedz no vēja.
Janvārī vējš ir stiprāks nekā, piemēram, februārī. Februārī vēju praktiski nemanīju, izbaudīju jūru, un janvārī tā periodiski aizpūta. Jūlijā vasarā ir ļoti karsts, bet ēnā pie jūras var pasēdēt vismaz veselu dienu. Tikai ēnā! Un jums nav jāeksperimentē, lai iegūtu labāku iedegumu. Galvenais, lai nepārogļotos. Un ēnā tu sauļojies, un viegla jūras brīze. Stāsts ir vienkāršs. Galvenais ir nevis attālināties no jūras, pretējā gadījumā tas būtu ellišķīgi.
(Sanāca tā, ka es atpūšos tikai Hurgadā)), un mans tikai Šarmā.
аватар ElenaK.
Labvakar. Es jau ilgu laiku dzīvoju Ēģiptē un vēlos atzīmēt, ka nav jēgas runāt par laikapstākļiem nākotnē. Tagad tas ir tik ļoti mainījies, ka nav iespējams paredzēt karstumu vai aukstumu. Noteikti Ēģiptē laiks oktobrī un naktīs ir daudz siltāks nekā Krievijā vai Ukrainā. Bet apsildāmie baseini viesnīcās ieslēdzas jau oktobra sākumā. Protams, ērtākais laiks atpūtai ir septembra beigas un viss oktobris. Un tad sākas aukstie vēji
аватар mgr
Pirms nedēļas biju Šarmelšeihā - temperatūra ir 38-43, bet pateicoties pastāvīgajam vējam, siltums tiek nodots diezgan ērti, labāk nekā 25 Turcijā. Tāpēc labāk izvēlēties Ēģipti par cenu, kad tā ir labāka, nevis sezonai, šeit ir saite, lai lasītu https://pro-agent.kz/articles/egypt/item-68 un šeit https://pro-agent. kz/tours/egypt- ekskursijas no Aktobes uz Ēģipti no Kazahstānas krieviem no Orskas un citiem reģioniem, kas atrodas netālu no Kazahstānas pilsētas Aktobe
аватар mgr
Atvainojiet, es nepamanīju, ka jūs dodaties novembrī. Taču šomēnes īpaši labāk doties uz Šarmu, kur vēsmas ir vislielākās, atsvaidzinot, bet ne īpaši sabojājot pārējo. Veiksmi!
аватар lybimaya-com
Paldies visiem, pareizi, drukas kļūda) par rudens brīvdienām
аватар deppo
No 15. līdz 27. oktobrim atpūtāmies Hurgadā. Vējš ir parādījies burtiski pēdējās pāris dienās. Vietējie stāstīja, ka esot jau ziema.
аватар PolikSVT
Ir šāda viesnīca Hurgadā, Makadi rajonā, ar nosaukumu Al Nibila Grand Bay 5 *, ar unikālu pludmales atrašanās vietu, nogāzē starp akmeņiem, ar brīnišķīgu ieeju jūrā un tīru smilšu dibenu. Pat zivis peld), kad kaimiņu viesnīcās karājas sarkans karogs, šeit ir pilnīgs miers)
аватар PolikSVT
Bērniem ļoti labs variants) februārī aizsūtīja uz turieni manus draugus. Nāca iedegusi un nopirka)))
аватар Alex_Odess
Novembrī atpūtos Hurgadā. Kopumā bija labi. Tikai vakarā vējš būtu vēss, uzvilka sporta šortus.
аватар alex45
Jā, esmu vairākkārt rakstījis, ka gadu no gada nevajag.
Sagadījās tā, ka es divus gadus pēc kārtas janvārī atpūtos Hurgadā King Tut. Tā nu pirmo gadu ieradāmies vakarā un nolēmām aiziet līdz jūrai.Vējš pūta,jakās auksts,sieva nomākta. Un no rīta ir karsts, nav vēja, ir labi.Parasti Hurgadā vējš sākas vakarā. Nākamgad atpūšamies turpat, bet jau lidostā izģērbāmies līdz T-krekliem, bija tik silts un tā visu nedēļu. Šeit arī domā, un konsultē.
Vienīgais, pērkot biļetes, jau zinot no mums par vēja rozi (vējš no tuksneša uz jūru), apsveriet, kāds ir piekrastes reljefs, vai ir veģetācija - pieaugušas palmas, kas bloķē vēju, un pat kā stāv viesnīcas ēkas, vai tās bloķē vējus no celiņa. Novembris man ir labs mēnesis!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl