Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6334 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Trīs pieaugušie viens bērns, budžets 1500. Kuru viesnīcu varat izvēlēties, lai būtu bērnu baseins, akvaparks un laba pludmale. Bērnam ir 4 gadi. Interesē Hurgada
Trīs pieaugušie viens bērns, budžets 1500. Kuru viesnīcu varat izvēlēties, lai būtu bērnu baseins, akvaparks un laba pludmale. Bērnam ir 4 gadi. Interesē Hurgada
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2018-06-116 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар oficinvest
Hawaii Riviera Aqua Park Resort 4*. šika teritorija, ir bērnu baseins, akvaparks, ja vajadzīgs taksists uz pilsētu vai ekskursijās varu iedot tel.nr.
аватар allsafat
Tikai Havaju salās nav jūras, Makadi TIA ir labāks, ir akvaparks un pludmale un jūra ir laba. No kurienes lidot?
аватар mindguru
Es esmu par Havaju Rivjēru. Viņi var neietilpst Makadi ar budžetu.
аватар allsafat
Ja viņi ietilps 7 naktīs, es varu to iebāzt un doties uz Havaju salām, lieki tērēt naudu.
аватар balaisis
Uchityvaja vse upomianutyje kriterii vybora - odnoznachno Mirage Bay Resort.
аватар Ostrovska1974
Lidojiet no Kijevas vai Ļvovas. Ļvova ir tuvāk.
аватар allsafat
27.06. TIA uz 7 naktīm 1292$, 23.06.1305$ Izbraukšana no Kijevas.
аватар allsafat
Lililandas padomju sanatorija
аватар PolikSVT
Protams, es īpaši neaizraujos ar Ukrainas cenu tēmu) Esmu pārliecināts, ka par izziņoto budžetu jūs pat nevarat izvēlēties pienācīgu viesnīcu ar paziņotajām prasībām) Es personīgi nekad neredzu sevi lidojam ar šādu bērnu 7 naktis) (((izsmejot viņa ķermeni) vai nu palielina budžetu, vai...
аватар balaisis
TO: allsafat - "sovkovyj sanatorij"? A trebovanija / zaprosy prochital vai viaknul ot nechego delatj?! S takim biudzhetom i paketom zhelanij - ex.Lillyland ostajetsia jedinstvennym +/- prilichnym mestom.
аватар stetskoiwan
Hawaii Riviera Aqua Park Resort 4 vai Hawaii le Jardin skaistajā apgabalā smilšains saulriets jūras ģimenē uzelpoja atviegloti. ir bērnu baseini un akvaparks gan bērniem, gan pieaugušajiem ir interesants. nožēla nesūdzējās - viss bija garšīgi. Un, ja numurs nav ļoti labs, tad katrs var izlemt 5-10 dolārus. mums bija istabas normāls skats no balkona šiks. Ekskursijas ir vislabāk veikt vietējās tūrisma aģentūrām nedaudz berzēt daudz privātumu aneksijas. bet tas bija šeihā kā Hurgadā es nezinu nākamreiz iešu uz to pašu viesnīcu mēģināšu pastāstīt
аватар allsafat
Es kā tūriste esmu bijusi šajās viesnīcās un pilnībā piekrītu Valentīnai Aņisimovai, kuras blogu youtube var apskatīt ikviens, viņa šogad pavadīja nedēļas nogali šajās viesnīcās un ja budžets būtu 1800-1900, tad būtu būt 10-11 naktis, šo es atbildu kā ceļojumu aģents, tikai King Tut ir lētāks.
аватар PolikSVT
balaisis, un sāksim te runāt esperanto??? Kāpēc būt gudram??? Latviski es saprotu dažas frāzes) tad atšifrē par "padomju sanatoriju") gan "lokšķere" - kas zin, tas sapratīs) bet tam galīgi nav nekāda sakara ar Baltiju)))
аватар allsafat
Havaju salas vai bijušās Mirages pastāvīgi atrodas Anex lētās izpārdošanā par 500 USD divām personām uz 7 naktīm, lieliskas viesnīcas.
аватар allsafat
PolikSVT, ja pastāstīsi, kuras bija Hurgadas viesnīcas, nosūtīšu šodienas cenas.
аватар PolikSVT
allsafat, paldies, protams) esmu prom no sava klēpjdatora uz garlaicīgu laiku, ir neērti skatīties tālrunī) Esmu bijis ne tikai daudzās Hurgadas viesnīcās, bet arī gandrīz visos reģionos, izņemot Marsu Alam (kas attiecas uz Hurgadu, tur laikam ir 18 viesnīcas) kāpēc tu???
аватар allsafat
Lai paplašinātu redzesloku, vēlējos salīdzināt cenas.
аватар PolikSVT
allsafat, gandrīz visi saullēkts, saulainās dienas, Albatros pils, pludmale, Arābija, Sahl Hashish divas pirmizrādes, Dessole, Siwa, Mercury, Steinberger Beach un Club, Makadi Arabesque, Stella di Mare, Prima Live, Makadi Palace, Iberotel Makadi. Ārpus konkurences man Premier le Rive.
аватар dima_80_
Trīs gadus pēc kārtas mēs atpūtāmies ar bērniem Caribbean World Resort 5 *. Stāsti un atsauksmes ir manā lapā. Iesaki! Gluda smilšaina ieeja jūrā, akvaparks, bērnu un pieaugušo baseini, liela zaļā zona un milzīgas telpas.
аватар I_Lena
Radinieki tagad atpūšas Sharm Coral sia brīvdienu ciematā. Ar visu apmierināts, tikai jūra par mazu un zemūdens pasaule minimāla. Bet ar bērniem saka, ka ir ērti, paši plunčājas.
Lidojām no Kijevas uz 11 naktīm 1100$ par 2 pieaugušajiem un 2 bērniem (6 un 6 gadi). Pirkts no pievienošanās.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl