Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kurš atpūtās Desert Rose Resort 5 *? Kā tur ir wifi?
Labdien. Lidojam ar vīru un diviem bērniem uz Hurgadu uz Desert Rose Resort 5 * viesnīcu 12.jūnijā uz divām nedēļām un tā kā lidojam pirmo reizi, tad rodas vairāki jautājumi.
1. Interesē, kā ir ar internetu? Pēc atsauksmēm es sapratu, ka Wi-Fi nav ļoti labs, labāk ir uzreiz iegādāties SIM karti. Kur to var nopirkt un cik maksā?
2. Kurā ēkā ir labāki apstākļi dzīvošanai?
3. Kādus labus suvenīrus atvest radiniekiem no Ēģiptes? Un kur tos var nopirkt? Un ko jūs varat atnest viesnīcas personālam?
4. Vai jūnijā Hurgadā ir ļoti karsts? Vai arī karstums nav tik jūtams vēju un sausā klimata dēļ?
5. Vai netālu ir kādi tirgi/veikali, kur var iegādāties piepūšamo matraci, glābšanas gredzenu utt.?
6. Vecākā meita (7 gadi) ļoti vēlas redzēt piramīdas, vai bērns šajā vecumā izturēs ekskursiju uz tām, varbūt kāds bija ar bērniem?
Un pats, iespējams, stulbākais jautājums: lai mūs ievietotu normālā istabā, vai mums ir kaut kā jāpiemaksā? Būšu ļoti pateicīgs par jebkuru padomu un informāciju!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2018-03-246 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар katass
Karsti, noteikti. Par labu istabu visur jāmaksā...ar retiem izņēmumiem.
аватар degtiarev
Par norēķināšanos nav jāmaksā, skaties pats, SIM karti var nopirkt uzreiz lidostā, jebkādus suvenīrus, bet labāk aizbraukt vai aizbraukt pašam, tūroperatoru ved uz ļoti dārgiem veikaliem,
аватар AlexP45
Labāk ir nopirkt sim. Pretī deserta rozei ir vairāki mazumtirdzniecības veikali, kur var iegādāties no augļiem līdz standarta junk. 20 dolārus pasē un paprasiet pareizo ķermeni.
аватар ZlyukaLenka
Wi-Fi ir pieejams reģistratūrā un bāros. Internets vislabāk darbojas Bella Vista bārā, kas atrodas jūrā starp tiltiem.
Labāk apmesties 5.6 ēkā. Piemaksājām 20$, citādi piedāvāja tikai 4., ir šausmas.
Katrā ziņā būs karsti. Vakar atbraucām no šīs viesnīcas. 16:00 gaisa temperatūra bija virs 30*. Marts viņiem joprojām ir ziema))
Par pārējo izlasi manu atsauksmi, es to uzrakstīju vēl esot viesnīcā
аватар Tigrusya
Mēs devāmies uz Luksoru ar mazu meitiņu - viņai vēl nebija 5 gadi. Kopumā noteikumi, bet tas ir nedaudz mazāk laika nekā Kairā. Un mēs devāmies novembrī, un tas bija karsts. Un vasarā es ar to neriskētu.
аватар ira707
Vasarā uz Kairu nebrauktu, un vēl jo vairāk ar bērnu. Mēs devāmies uz Kairu septembra beigās, tik karsts, nogurdinošs. Pietūkuši no karstuma un ilgas sēdēšanas, lai gan nav pakļauti pietūkumam. Secināju, ka vislabākais laiks Kairas apskatei ir ziemā.
Pretī jūsu viesnīcai ir vesela veikalu promenāde un ir aptieka, kur visu var nopirkt uz vietas.
аватар Elenka08
Ir apmēram 6 stundas pirms piramīdām, es nevaru iedomāties, kā sodīt bērnu ... Un vispār jūlijā uz Ēģipti no 2 gadu vecuma jums ir jābūt ļoti drosmīgam. Jūs pat varat sēdēt zem divām nojumēm, bet ir siltuma dūriena jēdziens. Un lai ko teiktu, ka tur ir sauss, un nav ļoti karsts, es biju maijā, līdz 10. datumam!!! tas ir ellišķīgs karstums, it kā maksimāli pūstu virsū no fēna
аватар Elenka08
Atvainojiet, sajaucu ar citu jautājumu, jūsu bērnu vecums nav norādīts. Bet tomēr, lai cik daudz viņi būtu, 6 stundas ceļā, jums rūpīgi jādomā
аватар johnre
Mēs ilgi atpūtāmies, par Wi-Fi neviltojām, bet odu nebija (neļāva gulēt). Varbūt, protams, viņi to jau ir iegravējuši, bet tur vairs negāja.Laguna šajā viesnīcā ir forša.
аватар Tana999
Lagūna - smiltis lielas un dzeloņainas, nav vēsmas, ļoti karsts. Labi bērniem. Bet, kad pieaugušie ar bērniem atrada jūras pludmales, viņi vairs nepeldējās lagūnā.
Kreisā pludmale - jāieiet no mola (nekādā gadījumā no krasta - koraļļi ir 10 metri), pajautājiet cilvēkiem, kur ir ērta ieeja - pāris akmeņi pie ieejas un tad smiltis. Smiltis ir smalkas un maigas, jūra mierīgāka nekā īstajā pludmalē - labāk bērniem. Netālu no dzērienu bāra. Bet gultas ir ļoti neērtas.
Pareizā pludmale ir stilīgākā. Gandrīz vienmēr patīkami viļņi. Vienmēr ir daudz bezmaksas un ērtu sauļošanās krēslu. Vismazāk no visiem cilvēkiem. Bet tālu no dzērienu bāra. Tas man ir pluss, bet zinu cilvēkus, kuri uz šo foršo pludmali negāja tieši attāluma no bāra dēļ.
аватар Tana999
Iepirkšanās - viesnīca ir dārga. Veikali uz ielas pāri ceļam arī ir nedaudz dārgi un pretīgi. Dodieties uz Kleopatru - tur ir fiksētas cenas un lētākas nekā obsesīviem un seksuāli ragiem arābiem. Kleopatra - no viesnīcas pāri ielai un pa kreisi. Kad visi veikali beigsies, šķērsojiet ceļu, un Kleopatra nedaudz pastaigās.
аватар Tana999
Jūnijs ir ļoti karsts. Pie jūras pūš vējiņš - būs patīkamāk. Galvenais, lai tu nepārdeg. Aizsargkrēms vismaz 50. Teritorija - milzīgs apsārtums, ļoti maz zaļumu, kaut gan kopts. Tālu no jūras - un tas viss ir karsts cements - nepatīkami. Un, protams, jūnijā uz piramīdām vai uz Luksoru – tās ir šausmas.
аватар Tana999
Pirmajam ceļojumam uz Ēģipti, ne labākā viesnīca un mēnesis. Pirmo reizi Ēģiptē biju jūnijā tajā pašā viesnīcā. Viņa teica, ka vairs nebrauks uz Ēģipti. Tad draugi pierunāja un parādīja skaisto Ēģipti. Tomēr ik pa laikam tas nav nepieciešams. Galvenais, ja nepatīk, neatsakies no Ēģiptes. Viņš ir skaists. īpaši jūra
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl