Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6334 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet viesnīcu netālu no lidostas Hurgadā
Pasaki Hurgadā kādu viesnīcu netālu no lidostas (30-40min brauciens).Laba ieeja jūrā, akvaparks, liela teritorija, ar labu pārtiku.Un kur mazāk mūsu tūristu. Cena par nedēļu 1-1,5t.dol
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2017-09-227 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  19
аватар L_ena
Visas viesnīcas Hurgadas pilsētā atrodas ne tālāk kā 30-40 minūšu attālumā no lidostas, ņemot vērā reģistrēšanos citās viesnīcās. Pēc tam dodieties tikai uz El Gouna, Sahl Hasheesh, Makadi, Soma Bay, Safaga. Un jau diezgan tālu - Marsa Alam. Skatiet cenas jebkura Ēģiptes tūrisma operatora tīmekļa vietnes sadaļā Ceļojumu izvēle.
Ja jums ir budžets vienai personai, jūs iederaties daudzās lieliskās viesnīcās. Un ja ģimenei, tad būs jānosaka prioritātes. Jo: laba teritorija, akvaparks, ēdināšana, serviss un Eiropas viesi – tas viss ir par citas cenu kategorijas viesnīcām.
аватар vichka591
Albatros Aqua Park Resort 4*. Izcila viesnīca. Tiesa, 2.līnija, bet vajag tikai šķērsot ceļu - un cauri citas viesnīcas teritorijai lēnām, pa skaistu palmu aleju, 10 minūtēs var sasniegt krāšņāko jūru jūrā. Viesnīca ir laba arī ar to, ka var izmantot 3 šī ķēdes viesnīcu teritoriju (viena no tām atrodas tieši pie jūras).
аватар belleza.61
Paldies. Bet otrā rinda neder, vajag labu pludmali, kur nav problēmu ar estakādes gultām. Un tā, lai viesnīcas pludmalē nenāk tūristi no vēl vairākām viesnīcām.
аватар vichka591
Pludmale ir liela un jauka. Ar estakādes gultām problēmu nav. Tūristus neved. Saulriets jūrā - smiltis. Skaista lagūna. Bet, protams, jūs izvēlaties.
аватар belleza.61
Čitpla, ka viņi dodas uz 1. līnijas Beach Albatros viesnīcas pludmali. Bet jums ir nepieciešams īpašs kurpes. Ko jūs varat teikt par jūru tur?
аватар vichka591
Ir lagūna un laba ieeja jūrā. Es personīgi biju bez drošības apaviem. Es neievēroju bēgumus un bēgumus, t.i. jūra "nepamet". Pludmalē smiltis nav īpaši patīkamas - pelēkas un kaut kādas dzeloņainas, sablīvētas. Tomēr kaut kas var būt mainījies. Un Beach Albatros teritorija, kur līdz pludmalei jāiet kājām, ir vienkārši lieliska un šī īsā pastaiga nebūt nav apgrūtinājums.
аватар Vika284
varbūt apskatiet Iberotel Makadi Beach viesnīcu
аватар belleza.61
Tur mēs bijām.
аватар klichko
ja tu būtu postā, kāpēc tev vajadzīga Hurgada? Un kurš teica, ka Makadi ir vairāk nekā 40 minūšu attālumā? ar mašīnu 20, ar basiku 30. Sahl hašišs 20 min. Skatiet Sunrise Royal Macadi. Tas atbilst visiem jūsu kritērijiem, izņemot "mazāks par mūsējo". Bet tur, kur pludmale ir laba un akvaparks vienmēr ir pilns ar mūsu mammām ar bērniem
аватар Merime
Pilnībā piekrītu visiem komentāriem par šo tēmu no vichka591. Hurgadā tas parasti ir 5 viesnīcu komplekss: 3 otrajā rindā + 2 pirmajā. Prieks iet no otrās līnijas pat ar 4gadnieku. Nezinu, kā ir tagad, bet pirms tam bija iespējams izmantot visu 4 viesnīcu teritorijas (un slidkalniņus) (toreiz vēl tika celta Albatross pils).
аватар nadin65
Es esmu par pienācīgu viesnīcu https://www.turpravda.ua/eg/makadi/Sunrise_Select_Royal_Makadi_Resort-h16977.html
Un mūsējie ir visur Ēģiptē
аватар artemira05
https://www.youtube.com/watch?v=9vNVlmELG-U&t=7s Bijām šeit pirmajā rindā, akvaparks, ar sauļošanās krēsliem problēmu nav, ēdiens patika, bet neesam izvēlīgi. Mūsu numurs bija šāds https://www.youtube.com/watch?v=rtdH0Jq5ZsM, bet var piemaksāt 40-50 c.u. un izvēlieties daudz labāku. Tiesa, arābu bijis daudz, taču strādnieki stāsta, ka tas notiekot tikai vasarā.
аватар belleza.61
nadin65, Tev nav gluži taisnība. Mēs atpūtāmies Jaz Makadinā un tur bija tikai 3 mūsu ģimenes. Un ūdens parks ir lielisks. Un es vēlreiz pārskatīšu jūsu nodaļu. Man nez kāpēc īsti nepatika, bet vajag vēlreiz rūpīgi izlasīt.
аватар belleza.61
artemira05, kā iet ar jūru? Labs ieraksts? Vai ir dzīvi koraļļi? Patīk peldēt. Atsauksmes šķiet labas.
аватар belleza.61
klichko, es nedomāju tikai par Hurgadu. Un "netālu no Hurgadas lidostas". Makadi līcis ir iekļauts šajā distancē ☺. Žēl, ka Šarm eš Šeihā gandrīz nav viesnīcu ar labu ieeju jūrā un ūdens atrakciju parku, izņemot Reef Oasis Beach Resort 5 *. Mēs tur bijām un viesnīca patika, bet vairāk tādu neatradām.
аватар artemira05
belleza.61 Ir ieeja no krasta, mazā līcī un no mola, turpat blakus ir rifs, kas atdala seklu līci no dziļūdens. Katru dienu peldējāmies, redzējām daudz zivju un pat murēnas.
аватар agent_borabora
Steigenberger Al Dau pludmale, Albatros Baltā pludmale, Jaz Makadina
аватар belleza.61
Paldies agent_borabora. Steigenberger Al Dau Beach man ļoti patika, žēl, ka tur nav rifa, bet šeit ir daudz vairāk pozitīvas lietas nekā citās viesnīcās. Mēs noteikti tur iesim! Jaz Makadina bija tajā gadā. Brīnišķīga viesnīca, bet mēs vēlamies palikt jaunās vietās, neatkārtojoties.
аватар agent_borabora
belleza.61, Jūs vienkārši nenorādījāt rifa klātbūtni savās vēlmēs.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl