Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Vai kāds ir iegādājies iztiku Hurgadā? Kādas ir funkcijas?
Vai kāds ir iegādājies iztiku Hurgadā? Kādas ir funkcijas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2016-01-108 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар babol
Nu, protams, mājokļi (ja jūs nedomājat eliti) Hurgadā ir lētāki nekā Ukrainā, tāpēc jūs joprojām apmeklējat viņu vietnes par nekustamo īpašumu pārdošanu un paši skatāties cenas.
аватар Vic-Grin
Man reiz bija tāda kaprīze - nopirkt dzīvokli Hurgadā. Es ļoti rūpīgi izpētīju šo jautājumu un nonācu pie secinājuma, ka jums nevajadzētu iesaistīties. Galvenais iemesls ir tas, ka mājokļa turēšana nozīmē arī to, ka jums tiks izsniegta uzturēšanās atļauja. Jūs joprojām tur būsiet kā tūrists. Katru mēnesi jums būs jāpamet valsts un jāatgriežas kā tūristam. Jūs varat atjaunot vīzu uz vietas, neizbraucot, taču lēmums par pagarināšanu vai izraidīšanu ir atkarīgs no amatpersonas noskaņojuma. Ēģiptes kaimiņi, un tas ir īpašs jautājums, var iesniegt sūdzību pret jums, un ceļš uz Ēģipti jums būs slēgts uz visiem laikiem. Ja esat ilgu laiku prom, jūsu dzīvoklis var tikt aplaupīts. Par dzīvokļa uzturēšanu būs jāmaksā veselu gadu, neskatoties uz to, ka jūs tur neesat. Un tā ir liela summa. Īpaša tēma ir būvniecības stadijā esošā dzīvokļa iegāde. Uzpūš naudu, un tad gadiem ilgi būs jāsūdz tiesā attīstītājs, kurš nez kāpēc pametīs būvlaukumu. Daudz nianšu. Un, ja jums tas apniks, tad dzīvokļa pārdošana būs problemātiska.
аватар orbittours.ru
Jā, šeit ir daudz iespēju, pērkot māju. Ja jums ir dzīvoklis un neradot problēmas ar likumu, vīzu nav tik grūti pagarināt.
Dzīvokli ir vērts iegādāties, ja tas nav tukšs ilgāk par sešiem mēnešiem. Tas ir mans viedoklis.
Vic Green jums pareizi aprakstīja galvenās iezīmes, un bez kompetenta jurista un pareizas dzīvokļa reģistrācijas jūs varat zaudēt visu naudu. Iegādājoties mājokli, ir tik daudz nianšu, ka to vienkārši nav iespējams aprakstīt īsumā. Jums jāmeklē informācija nekustamo īpašumu forumos Ēģiptē. Šeit būs maz palīdzības, lai gan šeit ir cilvēki, kas pastāvīgi dzīvo Hurgadā. Es varu sniegt padomu par Šarmu (un pat tad tas nav liels speciālists, tā sakot, noteikt meklēšanas virzienus), šeit ir manas nepilnības))))))))
аватар sent2008
Pirms daudziem gadiem, kad domāju par nekustamā īpašuma iegādi kādā no ES valstīm, Krievijā diezgan pazīstams jurists man teica, ka iegādāties jebkuru īpašumu valstī, kurā neesi iedzīvotājs, ir ārkārtīgi riskanti.
Apkopojiet vairāk informācijas, konsultējieties ar juristu, izveidojiet plusus un mīnusus.
аватар alex45
Atbildēju tuvējā vietnē.Īsi sakot,Hurgadā tiek celts daudz mājokļu,viesnīcu teritorijā ir veseli kvartāli un mājokļi.Pareizi teikts,ka ir firmas,kas nodarbojas ar nekustamo īpašumu jautājumiem pirms dzīvesvietas iegūšanas atļauja.Man bija prospekti,bet tos vairs nevaru atrast,sen paņēmu.Tagad par mājokli Ēģiptē neinteresējos,jo viņu revolūcija,problēmas novērsās no tāda pirkuma.
аватар Mila__
Neatkarīgo ceļotāju forumā (nezinu, vai šeit var iedot saites) es par to lasīju. Viens vīrietis nopirka sev dzīvokli Hurgadā un devās uz turieni padzīvot ziemu, aprīlī atgriežoties mājās. Viņam viss izdevās, gan ar kaimiņiem, gan vispār, viņš visu sīki uzrakstīja, stāsts interesants, bet tas bija sen. 2011. gadā pēc viņu revolūcijas viņš dzīvokli pārdeva.
аватар wertvovan
vari saistīt?
аватар Sveta.TurPravda
wertvovan, par šo tēmu ir vēl viens komentārs
http://www.turpravda.ua/eg/hurgada/question-48647.html
аватар wertvovan
Paldies
аватар lmholiday
Īpatnība ir tāda, ka viss tiek reģistrēts ilgu laiku. Vienošanās ar uzņēmumu par dzīvokļa iegādi ir ātra. un šeit ir vilkšana. Savu dzīvokli valdībā reģistrēju uz 8 mēnešiem, ar jurista starpniecību. Mēs maksājam šo prieku 800-1000 $, Vairāk, elektrības skaitītāju pārreģistrācija uz jūsu vārda (tas ir ļoti svarīgs punkts) 500 Ēģiptes mārciņas, tad, šajā scenārijā, ja jūs nākat dzīvot, tad tiek dota vīza gads. Ja vēlies uz ilgāku laiku, tad jāslēdz zaļais līgums, tas dod tiesības uz uzturēšanās vīzu uz 5 gadiem. Bet šī vīza dod tiesības tikai dzīvot valstī, bet ne strādāt. Ja gribi strādāt, vajadzēs dabūt darba vīzu 5000 Ēģiptes mārciņu.(Bet ļoti daudz ārzemnieku strādā bez šīs vīzas, cik paveicies, ja nē, tad kalabush uz trīs dienām) Tālāk jau labāk pirkt mājokli no nulles, jauns, vai tā, ka dzīvoklim ir tikai viens īpašnieks. Un vēlams izvēlēties labu rajonu, kur mazāk nabadzīgo ēģiptiešu. Ideālākais variants ir iegādāties dzīvokli villā.
аватар olalaka061073
Kuros Hurgadas rajonos ir izdevīgāk un drošāk iegādāties dzīvokļus sezonas dzīvošanai
аватар nan07052001
https://youtu.be/2j77_Vauz1k
Šeit ir ļoti foršs video, viss ir ļoti detalizēts un skaidrs), kā īrēt dzīvokli Hurgadā
аватар adventures-egypt
Es gribu tevi un tavus draugus???????????? https://adventures-egypt.com/tour/orange-bay-hurghada/ ,.Ваш надежный партнер в Хургаде
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl