Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vēlos lūgt jūsu palīdzību viesnīcas izvēlē! Gribam lidot maijā uz 9 naktīm uz Hurgadu
Vēlos lūgt jūsu palīdzību viesnīcas izvēlē! Gribam lidot maijā uz 9 naktīm uz Hurgadu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2022-02-162 gadā atpakaļ
Atbildes  •  37
аватар darjant
Mūsu cenu diapazonā ir iekļautas viesnīcas
1 Mercure hurgada
2. Soly Mar Soma pludmale
3. Arabeskas forts
4. Prima Life Makadi
5Stella Beach Resort & Spa Makadi Bay
6 Serenity Fun City
7. Kleopatra
8. Džeza akvamarīns
9. Sunrise Holiday Resort
10. Tuksneša rožu kūrorts
11. Labranda
Esmu ļoti apmulsusi visās šajās viesnīcās, tūroperators arī nevar orientēties, pasakiet pēc saviem ieskatiem, kuras ir labākas un kuras ir labākas un kuras noteikti nav? Varbūt ir citi, kas ir cienīgi šajā cenu diapazonā.
Jau iepriekš liels paldies par
аватар darjant
Kopā ar mocekļiem, nevis ballētājiem)
аватар kara77
1) Stella Beach Resort & Spa Makadi Bay
2) Tuksneša rožu kūrorts
3) Saullēkta brīvdienu kūrorts
4) Prima Life Makadi
Šo es varu ieteikt. Ja tu uzrakstītu, kādas ir tavas prioritātes (jūra, labs ēdiens, labas istabas, laba atrašanās vieta utt.), būtu vieglāk kaut ko ieteikt. Skatīt arī Albatros Сitadel. Bijām tur decembrī un mums ļoti patika.
аватар darjant
Ēdiens, protams, nav mazsvarīgs un apkalpošana, ja vien būtu jūra :) derēs jebkurš, pēc atrašanās vietas nezinām, gribēju aizbraukt ekskursijā uz Luksoru, nu, lai vismaz taksi paņemtu jūs uz kādu laukumu, apskates vietām, galvenajām ielām utt.)
Esam dzirdējuši par citadeli, bet diemžēl ar to nepietiek :(
аватар vezha2
Martā dodamies uz Mercure Hurghada uz 10 naktīm. Viesnīca tika izvēlēta pēc vērtējuma šajā vietnē + video vietnē YouTube. Beidzot manu izvēli apstiprināja menedžeris no tūroperatora, pieskaņots nedaudz sliktākam ēdienam (salīdzinājumā ar viesnīcām, kurās biju atpūtusies iepriekš). Tā kā pārtika mums nav prioritāte, rezervējām jau decembrī.
аватар darjant
Jā, patiesībā atsauksmes par visiem ir diezgan augstas, īpaši par 22g, kas rada zināmas šaubas, vai tie ir rakstīti no sirds)
аватар grebeniksi66
3,4,5,9 jūsu sarakstā
аватар Vika284
Es izvēlējos Fort Arabesque, es izvēlētos numuru West Bay un izvēlētos PREMIUM AI
Atstāts rezerves daļām
Saullēkta brīvdienu kūrorts
tuksneša rožu kūrorts
аватар darjant
Ir jautājums par Fort Arabesque, jūs varat izvēlēties West Bay istabu, bet kā izvēlēties premium visu? Cik es saprotu, tikai tad, ja ņem superluksu numuru vai villu? Atsevišķi, vai es varu maksāt papildus par augstākās kvalitātes dzīvošanu standarta rietumu līcī? Ja jā, vai tas tiešām tiek darīts viesnīcā vai kā, un varbūt kāds zina cenu?
Un, ja jūs nevarat paņemt premium visu, vai arabeskas forts joprojām būs labāks par citiem?
аватар grebeniksi66
Ja jūs dodaties uz numuru 3 vai numuru 4, jums tas patiks (varu derēt).
аватар Vika284
No Krievijas tūrisma operatora Anex varat izvēlēties Superior room west bay
аватар darjant
Tātad, ja numurs atrodas rietumu līcī, tiks iekļauta papildu maksa?
аватар klichko
ja numurs atrodas rietumu līcī, vai tiks iekļauta piemaksa?
=========
Nē, protams, Premium nāk tikai ar villām. Atsevišķi maksājiet 30 dolārus no personas dienā. Tad piedāvājums būs lētāks
Esmu par Solimaru Somu, ja zivis nav vajadzīgas, bet tikai forša jūra, barošana, apkalpošana. Labāk nekā visas iepriekš minētās. Viesnīca ar adatām un adatām. Bija septembrī. Es pat satrakojos ar atsauksmi, jo pats pārtraucu informācijas meklēšanu. Jāsaprot, pēc 10. tu ej. Tad Fortā un Primā tu sadedzināsi. Prima iesmējās, nebija tā vērts. Un forta celtniecībā. Pārējiem tas neizdodas. Izlemiet par prioritātēm (zivis, barošana, ieiešana ūdenī, līnija, telpas, serviss, animācija ...) Rakstiet primāro-sekundāro, tā būs vieglāk
аватар darjant
Solimars mani ļoti aizrāva, it īpaši pēc tava apskata, tajā viss ir tik saldi gludi, daudziem patīk, spriežot pēc atsauksmēm) Vienīgais, kas mani nedaudz biedē ir attālums, tur nebūs ļoti garlaicīgi? ir kādi vakara šovi? Es tikai vēlos atstāt viesnīcu vismaz pāris reizes, vai tur ir iespējams aizbraukt ar automašīnu vai taksometru, vai šajā rajonā ir kur doties?)
аватар darjant
Viņi iepriekš iemeta pieteikumu Sunrise Holiday Resort, jo diemžēl arabeskas forts apstājās, un cenas katru dienu lido kosmosā)
Bet ir šaubas, jo teritorija ir diezgan maza un daudz vecu cilvēku, bet var iziet ārā izpētīt pašu Hurgadu un apkalpošana šķiet diezgan laba ar ēdienu.
аватар darjant
Godīgi sakot, mums nav lielu pieprasījumu. Es tikai gribētu viesnīcu cenu = kvalitāti, lai viņi zinātu, par ko mēs maksājam. Primāri ēdiens, serviss, iespēja aizbraukt jebkur, lai vispār neplombētu pie viesnīcas, jebkura jūra (jo zivju dēļ var doties ekskursijā), pirmā-otrā līnija (bet adekvāta). Animācija, neteikšu, ka viņi ir megaaktīvisti, bet gribētos vakarā redzēt dzīvo mūziku vai kādu šovu
аватар klichko
Jā, ar Fortu trilleri. Katra diena ir jautra. Jau tikai Rietumi tiek pārdoti maijam. Marts, aprīlis pieturā. Un tas viss bija pirms nedēļas. Zap Europe saspiesta zem sevis
Holidays ir pretrunīga viesnīca. Tur var nokļūt ļoti lēti.
Solimao, jā, nomalē un vakarā nav kur staigāt. Bet animācija ir dzīva, vakara šovi ir pieklājīgi
Skatieties Sunrise Ganden, Mamluk, Crystal. Ja 2. līnija netraucē Leilai (nevis Danai) Nu, izejiet caur Madinatas maku (bet ne akvamarīnu)
Atkal, ja jums ir maija otrā puse, ir jēga pagaidīt. Šie datumi paies
аватар darjant
Diemžēl mēs neietilpst budžetā) šīs uzskaitītās viesnīcas mums ir no 190-200t, es jau visu skatījos, mēģināju atrast, bet velti mēs ar blīkšķi uzkāpsim līdz 170 un uzskaitītie viesnīcas ir sarakstā. Neskatoties uz to, ka šajā sarakstā Sunrise Holiday ir visdārgākā :) Un kāpēc tas joprojām ir neviennozīmīgi?
Vienīgajai Leilai (Albatross) ir kādi 150, paskatīšos!
bet tas pacēlās šonedēļ. Nedēļas nogalē skatījos, ka cena bija par 15-20 tonnām zemāka, tāpēc kaut kā bail gaidīt, kamēr nogrims, pēkšņi būs pietura agrāk)
аватар klichko
pacēlās šonedēļ.
========
Ja NAV maija brīvdienas, viņi ieslēdza lohodromu. Neļaujiet sevi apmānīt. Kārtējo reizi, ja datumi ir pēc 10.datuma, viss viennozīmīgi sagāzīsies un ne reizi vien. Un dolārs kritīs (rublis augs) 9 naktis par diviem 150 sput? Nenormāli dārgi
Leila Pts cienīga viesnīca. Dana ir bezcerīgi atpalikusi, viņu ir piemeklējis covids
Brīvdienas ir trokšņainas, šauras, istabu skaits ir vājš. Laba viesnīca par nelielu naudu. Un viņi tiecas pēc "pieaugušā vecuma"
аватар darjant
Bet mēs skatāmies nevis no Maskavas, bet no Permas, starpība ir ap 20 tonnām. Un jā, cenas ir tik bēdīgas (
Uz rubļa rēķina, jā, šķiet bezcerīgi. Domāju, ka pagaidām tiešām varu izelpot un ļauties situācijai. Es tikai baidos, ka šobrīd vispārējā histērija ir sākusi rimties, vismaz Krievijā un Ēģiptē nesen atklājās, acīmredzot visi pēc tās ilgojas, tāpēc pieprasījums ir tik liels.
аватар darjant
Es arī gribu pateikt milzīgu paldies visiem, kas atbildēja! Es nekur nevarēju atrast tik pilnīgu informāciju, it īpaši no pieredzējušiem cilvēkiem reālā laikā un tik ātri.
аватар klichko
Histērija sāksies tieši 1. martā un turpināsies līdz maijam. Pēc 10. datuma būs pārtraukums līdz brīvdienām. Šie datumi ir zemākais pavasara periods
Es nezinu, cik jums ir dēļu. Jo lielāks, jo labāk. Uzraugiet nākamo mēnesi un pārdošanas apjomu. Cena noteikti kritīsies. Sākumā nedaudz, tad vairāk. It īpaši, kad viņi sāk strauji demontēt maiju. Sekojiet viņiem arī. Cenai pēc maija jābūt samērīgai ar marta sākumu. Anex mīl izjust tirgu pusotru mēnesi, viņi glabā tūjas līdz pēdējam. Nesteidzies, esi pacietīgs. Vecā pils krājkasītē. Un lai veicas
аватар eva.kara
Look Albatross (Aqua Vista, Aqua Park, Aqua Blue, Beach) ir iekļauti jūsu cenā?
Ja tā, es ļoti iesaku ... īpaši Aqua Vista.
5 balles (Makadi līcī, Stella), bija decembrī, otro reizi - noteikti nē!))) Lai gan, es zinu, garša un krāsa ....)))
аватар ser_____Witness77
"Histerija sāksies tieši 1.martā un ilgs līdz maijam. "-No 15.-20.martam histērijas (cenās) NAV un AJ līdz aprīļa beigām (ņemot vērā arī Ramadānu sākot ar aprīli) 2) - visizdevīgākais (par cenu) periods apmeklēt Egi... ūdens vēl nedaudz auksts, bet hidrotērps (jūras mīļotājiem - nepieciešams aksesuārs) ļoti palīdzēs nenosalt ūdenī pat pēc izbraukšanas uz zemes ;)
P.S.
Un nesteidzieties doties ekskursijās iepriekš) - cenu zīmes samazināsies tuvāk marta beigām;)
аватар darjant
Nu, noteikti pagaidīsim)) Es jau nomierinājos un gatavojos gaidīt, ja oktobrī ir vēl kaut kas, ko atstāt) Vienkārši mēs vienmēr lidojām uz Turciju un bija ieradums ekskursijas skatīties iepriekš
аватар kievazbukatrav
Desert Rose ir laba viesnīca, izcils ēdiens, papildus galvenajam restorānam ir vēl 4 a la carte, ierodoties uzreiz uz tiem jāpierakstās, citādi netikām līdz meksikāņu restorānam. mazi koraļļi un ļoti silts ūdens pie mola, bet lagūna atdziest līdz 21-22 grādiem. Mēs bijām novembra pirmajā pusē. Lai dotos uz Luksoru tikai no Hurgadas - iespaidu jūras, vienkārši nepērciet papirusu Luksorā: Hurgadā štatā. Veikalā cena ir gandrīz divas reizes lielāka. Luksorā nopirkām par 13$, bet Hurgadā maksāja 8$.
аватар raba1979-26
Viesnīca Sindbad Club. Ļoti laba viesnīca. Ir bijis daudzās viesnīcās. Bet vienalga, šogad uz turieni braucam jau trešo reizi. Šī viesnīca ir paredzēta bērniem, jauniešiem un vidēja vecuma cilvēkiem. Viesnīca ir super. Ieteicams.
аватар sveta.n
Apskatiet Sea Gull viesnīcas, kas atrodas centrā, un Albatros Palace līdz centram 15-20 minūšu laikā ar taksometru. Es personīgi tajās esmu bijis un man viss patika.
аватар Irina_16
Neskatieties uz Jūras kaiju, tur tagad pretīgs serviss, pludmali ierobežoja bojas, lai bēguma laikā varētu stāvēt pie bojām. Kā iespēja, ja viņi pārdod tagad un iet par cenu, Bella Vista. Kādreiz bija ļoti laba viesnīca, kompakta, mājīga, ar labu jūru, lielisku servisu, ēdienu, brīnišķīgu animāciju jebkuram vecumam. Dzīvā mūzika vakaros bārā Caribian. Turklāt pašas viesnīcas atrašanās vieta ir laba, ir kur pastaigāties, kur aiziet.
аватар sveta.n
Irina_16, Vai jūs personīgi esat bijis šajā Sea Gull viesnīcā? Es biju 2019. gadā, viss bija lieliski, un vestibilā katru otro dienu skanēja lieliska dzīvā mūzika. Varbūt kaut kas ir mainījies. Bet tūristi nesūdzas un saka, ka tas ir labi. Blakus šai viesnīcai ir Bella Vista un tur ir laivu kolekcija (parkošanās).....ir degvielas smaka. Un Bella Vista ir neliela viesnīca.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl