Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6334 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Es gribu lidot uz Hurgadu bez ceļojumu paketes.
Es gribu lidot uz Hurgadu bez ceļojumu paketes. Atbilstoši vietai, kur rezervēt un atpūsties divās dažādās viesnīcās. Tas ir īsts? Vai mani ielaidīs valstī? Kā pieteikties vīzai? vai kur dabūt migrācijas karti? Biju jau domājusi avioceļojumu un visu pārējo nianses dēļ ņemt lētāko tūri, nevis reģistrēties, bet gan doties uz viesnīcu, kas būtu manos plānos. Vai to var izdarīt? Kā to visu var pārbaudīt? Vai kāds var palīdzēt nepieredzējušam tūristam. Var būt arī citi varianti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2021-05-183 gadā atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар holub_juliya_gmail_com
Un kāpēc jūs to vēlaties darīt? Kāds ir mērķis? Dažādas viesnīcas? Tāpēc rezervējiet ceļojumu ar izmitināšanu dažādās viesnīcās.
аватар Vika284
"Jau biju domājusi par lētāko ceļojumu lidojuma un visu citu nianses dēļ, nevis reģistrēties, bet gan doties uz viesnīcu, kas būs manos plānos." pareizi doma, un tā tas ir iespējams
Apskati lētāko un ieliec viesnīcu izlasē bez ēšanas
аватар Vika284
Lētākā ekskursija uz 14 naktīm Hurgadā 1 personai $ 469 - izņemot aviobiļetes, ir apdrošināšana
аватар klichko
Biļetes čarterreitā var iegādāties uzreiz divos virzienos. Viesnīcas ir lētāk rezervēt tiešsaistē, meklējiet cenas dažādos resursos, un šeit ir nepieciešamas noteiktas prasmes. Viesnīcas reģistratūrā vienmēr ir dārgāk, un kaulēšanās praktiski nav piemērota. Pārbaudi mājās, nopērc vīzu ostā. Shēma darbojas, ja plānojat uzturēties ne vairāk kā 30 dienas
аватар alexfili
"Biļetes čarterreitā var iegādāties uzreiz divos virzienos. Viesnīcas ir lētāk rezervēt internetā, meklējiet cenas dažādos resursos un šeit ir vajadzīgas noteiktas prasmes." - Maryana, tas ir mums, krieviem)))
Pērciet lidojumus no Tūrisma operatoriem sadaļā "Aviolidojumi".
Viesnīcas (zemes) — ar saviem tūrisma operatoriem, rezervāciju, Notels.com, Ostrovok, meklējiet palīdzību)
Neaizmirstiet medicīnisko apdrošināšanu un taksometra pārsūtīšanu - iesaku visos gadījumos, pat ar grupu braucieniem, izmēģiniet to - jums patiks)))
аватар dmitriy_ed
Jā, tu vari Mēs ar sievu tā gājām trīs reizes.
Mau lidoja cauri Kairai un vadīja Goubas un ar čarterreisu lidoja uz Hurgadu, nopirka biļetes čarterreisu veikalā.
Ekskursiju biļešu aprēķins. Iegādājieties čarterreisu veikalā. Uz 2 nedēļām paņemiet zirga cenu tur, un atpakaļ uz pāris trim dienām ir lētāk.
Nakšņošana Pārbaudiet viesnīcas vietnē hotellook vai roomguru. Dzīvokļus var īrēt ar aģentūru starpniecību vai sazināties ar facebook.
Karstā tālruņa apdrošināšana.
Transfer-taksometrs uz vietas vai atkal norakstīt iepriekš Facebook Hurgadas krievu grupā.
Ja kopumā būs izdevīgāk, tad brauksim ar pašgājēju. Nē, ņemam paku
Prakse rāda, ka ir izdevīgi ielidot 3-4 cilvēku ģimenē uz laiku, kas ilgāks par 2 nedēļām.
аватар dmitriy_ed
Visa - $25 pirkt lidostā.
Nav dalījuma paketēs un neatkarīgās.
tur aizpildiet tūristu karti.
аватар Victorious
Tas ir īsts, bet dārgs. Viesnīcas Hurgadā vien ir daudz dārgākas nekā kompleksajā ceļojumā.
Es ieteiktu vienu no diviem variantiem:
1) Pastāstiet tūrisma aģentūrai, ka vēlaties apmesties divās dažādās viesnīcās, un viņi to izdarīs bez problēmām.
2) Pērciet ekskursiju uz vienu viesnīcu un rezervējiet citu viesnīcu atsevišķi. Šajā gadījumā jūs atklāsiet, ka dažu dienu laikā jūs samaksāsiet par 2 viesnīcām un dzīvosiet vienā, bet tas joprojām būs lētāk un ērtāk.
Aprīlī lidoju uz Ēģipti, iegādājoties komplekso ceļojumu uz 8 naktīm, bet 4 naktis pavadīju citās viesnīcās, kuras pats rezervēju (Luksorā, Kairā un Aleksandrijā). Jūs varat informēt savu galveno viesnīcu un gidu ( "Es dodos ekskursijā") vai ne, tas ir jūsu lēmums.
аватар allsafat
Nesaprotu dēļ divām viesnīcām ekskursijā, dārzu nožogot, to visu var izdarīt tūrisma aģentūrā, tikai pārcelšanās no viesnīcas uz viesnīcu būs uz jūsu rēķina un no otrās viesnīcas uz lidostu tas pats ir iespējams.
аватар Shev37
Jūs varat lidot patstāvīgi, ja vēlaties konkrētu viesnīcu vai programmu ar pārvietošanos pa valsti. Pludmales brīvdienām lētāk ir iegādāties ekskursiju ar lidojumu. ja nolemjat lidot ar mūsu čarterreisiem, paturiet prātā, ka uzturēšanās laiks ir ierobežots līdz 30 dienām, tiem, kas ieradušies ar parastajiem reisiem, šādu ierobežojumu nav. bez čarterreisiem, ko var iegādāties čarterveikalā, Stambulā var lidot ar Turkish Pegasus ar pārsēšanos, tas var būt nedaudz dārgāks nekā čarterveikalā. čarterveikalā biļetes ir lētākās 3-5 dienas pirms izlidošanas, un, ja mēģināt rezervēt abos virzienos, izrādās, ka tas nav lēts. Viesnīcas iegāde uz vietas ir dārgāka nekā rezervēšana. Veicot rezervāciju, rūpīgi apskatiet viesnīcas galīgās izmaksas, jo bieži vien ir slēpti nodokļi, kas parādās, maksājot
аватар klichko
Pastāstiet ceļojumu aģentūrai, ka vēlaties apmesties divās dažādās viesnīcās, un tai nav problēmu to izdarīt
======
Vienīgā problēma ir cena. Pat ja viesnīca pārdos vienu MOT, pārrēķins būs jautra summa. Bija mēģinājumi, cena vienmēr pārsniedza mērogu. Divas ekskursijas ir lētākas, ja viesnīcām ir atšķirīga apkope. Ja tāda ir, uz vietas uzraugiet otro viesnīcu un rezervējiet ar sava aģenta starpniecību. TAS pārrēķina lidojumu
Nav nekāda iemesla iet uz īsu brīdi vienatnē. Tas ir izdevīgi ilgu laiku. Mums tas atkal jāķeras pie rokas. Pazīstami krievi ar lielu ģimeni pusgadu dzīvoja tikai labās viesnīcās (Hurgada, Makadi, Marss). Divus mēnešus ceļojumu vīzās, uz 4 mēnešiem paņēma tūristu uzturēšanās atļauju (kā tas izklausās) Vienmēr paņēma divas istabas. Vīrs, sieva, divi pusaudži, maza plus mamma. Vidēji tas maksāja 2 gab. USD uz mēnesi vispār. Bet puisis tiešām ass tiešsaistes rezervācijas. Dažreiz es sarunājos viesnīcā. Bet tas nav dots visiem. Solīja mācīt)
аватар shumeijko1
paldies par atbildēm
аватар shumeijko1
Izbraukšana no Ukrainas būs. Patiesībā, kā es saprotu, ierodoties nebūs problēmu, ja neesi kompleksais tūrists. Viņi mani iebiedēja, ka, ja viesnīca ir lētākā gaisa ceļojumu dēļ, tad policija to meklēs, ja es netikšu viesnīcā. Tāpat, ja neesi soma, tad migrācijas karti nebūs no kā ņemt, jo tās izsniedz tikai no pašas Hurgadas tūroperatora. Tāpat robežkontrolē jānodrošina viesnīcu rezervācijas.
аватар klichko
Aģents, iespējams, biedē, nauda peld prom)
Migrācijas karti kopā ar vīzu saņemsiet bankā. Viņi to bieži dod lidmašīnā. Ja ņemat ekskursiju kā biļeti, vienkārši brīdiniet gidu, ka jūs neapmeklēsiet viesnīcu. Bet kāpēc tev to vajag? Paņemiet čarterbiļeti, būs lētāk. Nodrošinot viesnīcu rezervācijas, tas beidzot ir kliedziens, mazliet sajaukts ar bezvīzu režīmu. Uzziniet šeit, ja uzdrīkstaties. Mēs to nosūtīsim vislabākajā veidā)
аватар vezha2
FB ir grupa "Sharma Lovers Club", pirms pāris dienām tajā bija informācija par lidojumu rezervēšanu uz Ēģipti, skaties, bija ļoti interesantas cenas
аватар Al_Shu
Neklausies nevienā un lido pats. Ja jums ir maza pieredze viesnīcās, tad jautājiet šeit https://hotels.ukka.co/en/Hurghada-EG-02-361291, viņi palīdzēs bez maksas. Viņi man iedeva 5 zvaigznes par pusi lētāk nekā 3 ....)))
аватар Elenka08
Jūsu ideja ir radīt sev problēmas un pēc tam tās pārvarēt. It īpaši, ja neesi īpaši pieredzējis tūrists. Kā minēts iepriekš, veiciet 2 ekskursijas uz dažādām viesnīcām. Un tiešām, cena tāda pati, ka 2 reizes lidot, ka tur esot, kustēties. Lai cik pārsteidzoši tas izklausītos, tā ir patiesība. Es gribēju to izdarīt pats un pārdomāju cenas dēļ. Vīza lidostā kā parasti
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl