Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Es lūdzu atsaukties tiem, kuri šobrīd atrodas Hurgadā vai atgriezās pirms pāris dienām - kāda ir ūdens un gaisa temperatūra? Vai bērni var peldēt?
Es lūdzu atsaukties tiem, kuri šobrīd atrodas Hurgadā vai atgriezās pirms pāris dienām - kāda ir ūdens un gaisa temperatūra? Vai bērni var peldēt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2021-02-223 gadā atpakaļ
Atbildes  •  25
аватар Elenka08
Vakar ieradās draugs. Runāja, ka pēdējās dienas bija foršas, salīdzinot ar svētku sākumu. Kopumā visi bērni un ne tikai bērni peld dažādās temperatūrās.
аватар anna_romanuk
Elenka08, paldies, tāpēc nav nemaz tik slikti.
аватар Kapitanpereira
Ja jūsu bērni nav rūdīti sibīrieši, tad vismaz līdz marta vidum ūdens viņiem nešķitīs pārāk silts. Un šogad februāra vidū vietējie tur ir siltākajās jakās, kādas viņiem ir. Naktī bija +6+8. Pats šoziem neapmeklēju, tā bija rakstīts FB Hurgadas grupās.
аватар klichko
Šobrīd ir neparasti auksts. Ūdens Hurgadā bez koraļļiem ir krietni atdzisis. Vietējos nenormāli siltās ziemas dēļ biedēja aukstais marts. Nepatīkamākais ir tas, ka naktis ir palikušas aukstas un jūra vēl vairāk atdziest. Atliek tikai lūgt par mieru, kas Hurgadā ir maz ticams. Labāk pārplānojiet ceļojumu vai izvēlieties mierīgu vietu ar koraļļiem
аватар Kapitanpereira
Kļičko, es arī tā domāju - labāk to atlikt uz marta beigām, un tas būs ideāli
аватар anna_romanuk
liels paldies
аватар mindguru
Viņi ieradās no rīta. Visu pagājušo nedēļu ir bijis ļoti stiprs vējš, jūrā ūdens ir auksts un auksts pat izkāpt no apsildāmā baseina. Vakar vējš bija salīdzinoši vājš un jūras ūdens siltāks līdz normai. Šodien vēja praktiski nav un attiecīgi arī ūdens labāk sasilst. Visi vietējie saka, ka laiks būs labs. Mums palaimējās atvaļinājumam izvēlēties aukstāko nedēļu. Vakaros pat istabā nevarēja sasilt. Bet saule cepina vienkārši nežēlīgi, plus vējš, vienā dienā var sadegt līdz oglēm.
аватар anna_romanuk
Paldies par atbildi.
аватар klichko
Labs laiks un nesmaržo. Līdz marta beigām grādi ir par lielumu zemāki nekā ziemā. Vakar vējš pierima,rīt atkal pūtīs.Pa dienu karstums iluzors aktīvās saules dēļ. Un kā sasildīt jūru ar naktīm 12-13 gr.
аватар
Hurgada kopumā no Šarm eš Šeihas atšķiras ar vēja ātrumu, tāpēc Hurgadā vienmēr ir vējš. Šobrīd Hurgadā ir auksts, īpaši bērniem, par to jādomā.
аватар Kapitanpereira
Jā, par vēju – tieši tā. Ja Šarmā ir Naama līcis, līcis kaut kā aizsedz no vēja, tad visa Hurgada ir izpūsta. Tāpēc, redzot ziemas laika prognozi Hurgadā un +17 dienā, varētu domāt "silts!" Bet nē! Tas nav maigs +17 no vidējās joslas, tas ir vējš, varbūt 7-12 metri sekundē. Sajūtas ir līdzīgas tam, ka bez vēja - pie +5, karstums tiek ar varu izpūsts no ķermeņa. Sauļoties tiešām var, pat droši, nedegt, bet stingri - no vēja aizverot. Ziemā komfortam Hurgadā nepieciešamas trīs lietas: pertex jaka, dūnu veste, sega nakšņošanai.
Viss iepriekš minētais, protams, neattiecas uz skarbajiem un rūdītajiem Kogalym iedzīvotājiem) viņi, tāpat kā ziemā no saviem -50, lidoja, tāpēc viņi nekavējoties devās peldēties, un staigāja šortos un T-kreklos). Es tāpēc jakā, un viņi - vasarā. Es saku: mums ir ziema, viņi atbild - nē, ziema ir ar mums, jums ir Āfrika))
аватар anna_romanuk
Liels paldies visiem par atbildēm, mēs noteikti tagad neapsveram šo kūrortu.
аватар alla.neshcheretnaya
Mani draugi atgriezās no Hurgadas 21.02.Bija nedēļa, ūdens temperatūra bija 20 - 21, augstāk nepacēlās, ņemot vērā vēju, jutās vēl zemāk. Naktī gaisa temperatūra brīžiem noslīdēja līdz 11, īsi sakot, pārējais nebija uzstādīts.
аватар Lesja4
jā, pieaugušajiem ir auksti peldēties, un vēl jo vairāk bērniem ... lai gan jakuti peldēja no jahtas ... kam tas patīk.
аватар Kapitanpereira
Lesja4, es saku - ziemeļnieki, tie ir īpaši cilvēki..))) viņi nesaprot šīs sarunas par aukstumu ziemā Ēģiptē. Sibīrijas upes vasarā ir aukstākas nekā Sarkanā jūra ziemā) šeit viss ir individuāls!
аватар alla.neshcheretnaya
Rezultāts no tiem, kas tagad uzturas Hurgadā Albatros Vista.Temperatūra dienā ap +24, vakarā +13, ļoti svaigs, vējš nemainīgs, pa dienu peld, pludmale pie Albatros Beach,bet viņi nejūtas ērti.Starp citu,nopirkām biļetes uz Albatros Aqua Blue,kas nedarbojas kopš janvāra,bet tur pārdod vaučerus.Atbraucot iekārtojas Albatros Aquapark vai Vista. Baseins Vista ir ļoti silts, starp citu, ja kādam interesē šī informācija.
аватар Lesja4
Tagad esmu Hurgadā, atbraucu pirms trim dienām. Saulains pēcpusdienā, +22, eju viegli saģērbusies, ne jakā, patīk. Vējš pa dienu normāls, nav stiprs, peldēties vēl neesmu gājusi, jo. aizņemts ar darbu. Vispār labi.
аватар anna_romanuk
Paldies Lesja4. Rakstiet vēlāk, lūdzu, kā jūra. Bija lidojumi no mūsu pilsētas uz Hurgadu, ir iespēja aizlidot 16. martā, kamēr neizpratnē...domājam, ka ir tā vērts
аватар iren77
anna_romanuk Vai vēl ir lidojumi no Krievijas?
аватар anna_romanuk
iren77, esmu no Baltkrievijas
аватар Lesja4
Aukstums ir īsts. Piemēram, aizvakar un vakar vēja dēļ tika atceltas ekskursijas ar jahtu vienā uzņēmumā. Es nepeldēju, neuzdrošinājos.
аватар anna_romanuk
Lesja4, wow! Un man jau likās, ka pagājušas 2 nedēļas, palika siltāks... Tomēr viņi joprojām uzskatīja par Hurgadu 16. martā.
аватар Lesja4
Ja jums ir hidrotērpi, varat peldēt.
аватар iren77
Man šobrīd ir darbinieks Albatros Dana Beach. Laiks super, karsts, bezvējš
аватар alla.neshcheretnaya
iren77, ja iespējams, ļaujiet savam darbiniekam precizēt, vai viesnīcā tagad notiek remonts (man ir informācija, ka pusē viesnīcas pilnā sparā rit remonts, nevis tikai remonts. Ar logu, durvju nomaiņu utt. Tātad viņi strādā tur perforatori) Vai viņi to visu dzird, un kā tas ietekmē pārējo.Danai cena tagad ir ļoti patīkama, visticamāk, tāpēc.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl