Jautājums o Hurgada

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6336 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Cienījamie ceļojumu biznesa eksperti, vai ir vērts rezervēt Ēģipti uz augusta beigām? Kā ir ar tiem, kas atlika tūres, kā tika lemts par pārskaitījumiem? Ko darīt - un jūs vēlaties, un tas durst
Cienījamie ceļojumu biznesa eksperti, vai ir vērts rezervēt Ēģipti uz augusta beigām? Kā ir ar tiem, kas atlika tūres, kā tika lemts par pārskaitījumiem? Ko darīt - un jūs vēlaties, un tas durst
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
22 abonents  • prasīja 2020-05-284 gadā atpakaļ
Atbildes  •  34
аватар Pachok
Ja nekas nav rezervēts un nauda nav "iesaldēta", šim gadam nevajadzētu rezervēt vispār neko.
аватар kapittan
Personīgi mans viedoklis ir, ka līdz augusta beigām neatkarīgi no situācijas ar Covid no Ukrainas uz Ēģipti lidos čarteri. Kaut kas mainīsies, maskas lidostās, lidmašīnas, viesnīcu noslogojums. Bet ne vairāk.
Pārcēlām vienu tūri no maija uz septembra beigām uz Turciju, ar tādiem pašiem nosacījumiem, vispār bez papildus maksājumiem. Pegast operators.
Otrais septembra sākumā uzturējās Spānijā. Pārcelt ir iespējams uz jebkuru datumu līdz 31.12.2021, izņemot Jauno gadu. arī bez maksas. Koraļļu ceļojumi
аватар Vika284
Man rakstīja draugi, kas tagad dzīvo Šarmā Santerā.Pirms 2 dienām Ukrainas vēstnieks Ēģiptē sniedza interviju, teica, ka ukraiņu tūristi varēs atgriezties Ēģiptes kūrortos jūlijā.
аватар vezha2
Līdz šim oficiālu atļauju atsākt darbu iekšzemes tūrisma vajadzībām saņēmušas septiņas viesnīcas Hurgadā.
Kopš 25.maija Ēģiptē ir pastiprināta karantīna, masku režīms tagad ir obligāts, komandantstunda sākas pulksten 17:00 - un tas viss pēc iepriekš solītās viesnīcu atvēršanas no 15. vai 20.maija.
Situācija ir grūti prognozējama, tāpēc uz augustu nesteigtos rezervēt.
аватар lana_181
Pagaidiet, kāda steiga? Ja mums tiks atvērta Ēģipte, čarteri būs regulāri, tāpēc nedomāju, ka ažiotāža būs, jo visā Ēģiptē pārbaudi ir izturējušas tikai 19 vai 20 viesnīcas. No tiem Hurgadā ir 7-8 gabali.
аватар moy_contakt
Ja nebūtu situācija ar to, ka nauda ir iesaldēta, tad šogad es vispār nedomātu par atvaļinājumu ne uz vietas, ne ārzemēs, un ne jau tāpēc, ka baidos, bet gan tādu iemeslu dēļ, kas to var sabojāt . Masku režīms, jautājums par pašizolācijas ierašanos uz 14 dienām vēl ir atklāts, vai veiks Covid testu Ēģiptē un citās valstīs vai ne, vai prasīs sertifikātu (mums ir lētākais tests 2200 UAH no personas ... ) Un nav skaidrs, kā un kas būs, ja kāds saslims vai tests uzrādīs pozitīvu rezultātu vai ... ir vēl daudz dažādu jautājumu. Tev to vajag??? Gribu tikai izmantot savu iepriekš iemaksāto (tūre tika pārcelta uz septembri) naudu un gaidīt, kad viss nokārtosies. Un tad mums sola vēl vienu vilni un tā tālāk.....
аватар nadin65
Daudzi TOoperatori veic bez problēmām. Mums ir Anex. Bet es nesteigtos, gaidiet pionierus, mēs uzzināsim, kādas ir prasības un noteikumi un vai šogad tas ir tā vērts!
Ja šī rezervācija ar mani nebūtu notikusi 10. martā un nākamajā dienā robežas tika slēgtas, ja es būtu nolēmusi, tad tikai atpakaļ, ne vairāk kā 14 dienas pirms atvaļinājuma! Un tur labi iedibināts darbs, nenojaušot, kā būs.
аватар Slav_na
Es tagad nerezervētu - man nepatīk cenas. Jā, un būs naudas mērķi)))
аватар Vika284
Režīmu viņi pastiprināja tikai uz dažām dienām, jo ​​viņiem ir lieli svētki. Vēl foršāk Turcijā 4 dienas komandantstunda un neviens neiziet no mājas 4 dienas
Šarmā neviens pa ielu maskās nestaigā, tikai tad, ja aiziet uz veikalu vai aptieku. Un, ja tas ir kaut kāds veikals un mini veikals, tad masku nav
аватар Vika284
Uz 24.maiju Hurgadas reģionā izsniegti 40 viesnīcu atvēršanas atļaujas sertifikāti
аватар dtanya2008
Vakar TV ziņās tika ziņots, ka Ēģipte ukraiņu tūristus varēs uzņemt ne ātrāk par rudeni, taču tur tas būs redzams. Tagad Ēģiptes viesnīcas gatavojas uzņemt tikai savus vietējos atpūtniekus. Mans padoms: nesteidzieties rezervēt. Un kopš rudens ir liela varbūtība, ka parādīsies koronavīrusa otrais vilnis.
аватар marlili
Mums bija paredzēts lidot 15. martā. Pārrezervēts ar piemaksu uz augusta beigām, jo. tad mainīt izbraukšanas datumus bija iespējams tikai līdz septembra beigām. Ja jau par visu nebūtu samaksāts, tad šogad nebūtu lidojis.
аватар grabarchuk1983
Pārcelts no 23.maija uz 21.septembri bez problēmām. Es mainīju viesnīcu uz augstāku līmeni un tā bija lētāka. Ceru, ka līdz tam laikam viss atgriezīsies normālā stāvoklī. Nu, vismaz starp pirmo un otro vilni...
аватар Vika284
Šeit ir intervija ar Ukrainas vēstnieku Ēģiptē, viņš saka, ka mūsu tūristi būs Ēģiptē jūnija beigās un jūlijā
https://www.youtube.com/watch?v=jGjboZqiUtc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3k5w2xED3Ena80vCE9bhZwSDifNTfE_jRXTAkSugyzCSlXfrU93QSrQws
аватар mindguru
Līdz oktobrim jūs varat aizmirst par Ēģipti.
аватар grabarchuk1983
No kurienes tāda pārliecība?
аватар moy_contakt
Es joprojām ceru tur nokļūt septembrī.
аватар grabarchuk1983
Un ceru, ka septembrī viss būs kārtībā.
аватар Scurra-2
Viņi atvērs Ēģipti un Turciju un varbūt pat kādu no Šengenas, un ierodoties mājās teiks 14 dienas izolācijas! Vai man to vajag? Labi, es esmu ārštata mākslinieks un visi pārējie ģimenes locekļi? Mājas ir drošākas. Rezervējiet Ukrainu!
аватар dtanya2008
Un televīzijā viņi teica, ka atgriežoties no Ēģiptes (kad viņi to atver atpūtai rudenī) - 2 nedēļas obligāta pašizolācija. Rūpīgi jāpadomā, vai nedēļa atpūtas Ēģiptē ir tā vērta, tad 2 nedēļas pasēdēt mājās izolācijā.
аватар moy_contakt
Scurra-2, tu rezervē un ir izvēle, ko rezervēt (ja godīgi, es šodien nebrauktu uz vietējiem kūrortiem b, jo ja tev vajag pierādīt, ka esi visu iztīrījis un par to saņemt sertifikātu, tad mums tas ir noteikti, neviens nepadarīs marafetu cietu un noteikti. Un mūsu kūrortu mūžīgā problēma ir zarnas, rotovīruss, un tiem ir pievienots covids ... Un, ja es nesasaldētu ļoti trauslu daudzumu, Par atpūtu es vispār nerunātu, domāju, ka ne mēs, ne pāri kalnam...
аватар moy_contakt
Nākamajā filiālē jau apspriesta tēma par pašizolāciju, ierodoties no kūrorta. Es atkārtoju, ka līdz rudenim vēl 100 reizes viss mainīsies. un šķiet, ka pašizolācija tiks piemērota līdz 22. jūnijam un pēc tam (ja nebūs karantīnas pagarinājuma) tā tiks atcelta.
аватар Scurra-2
Nu es noteikti braukšu uz Trskavecu. Tas nav tik daudz atpūta, cik ārstēšana. Un man ļoti patīk Mirotel, pat pirms korona, arī pēc.. Bet Odesā es rezervēju pirmo reizi. Manam vīram septembrī ir draugs un viņš ļoti negrib būt mājās. Jautājiet kaut kur. Atradu kaut ko par vairāk vai mazāk saprātīgu cenu, lai gan viņam ļoti patika Maristella.Bet, Grieķiju pagaidām neatceļu. Ja nav 14 dienu atgriešanās novērojumu, mēs izmantojam iespēju!
аватар nataha33
Un es, kaut arī īsti negribēju, bet pārskaitīju naudu par Turcijas (pusapmaksātu) tūri uz Ukrainas viesnīcu Koblevo. Coral deva atļauju šādai nomaiņai. Pietiks naudas izmitināšanai un ēdināšanai Pilna pansija (ceļojums uz mūsu rēķina) jaunā labā viesnīcā ar baseiniem pašā jūras krastā. Skaidrs, ka tā nav Turcija... Bet ar visām šīm iespējamām pašizolācijām, testiem utt., es nolēmu neriskēt.
аватар Scurra-2
Un tomēr, varbūt paveiksies un Odesā darbosies teātris. Tiešām gribas! Un tad es biju Vīnē un Parīzē, un kur vēl es biju, bet Odesā tas nenotika! Man nepatīk melnā jūra.
аватар lisnevuch
Liels paldies visiem dalībniekiem par diskusiju, par to padomāsim.
Visur ir labi, kur mēs neesam.
аватар grabarchuk1983
lisnevuch vryatli mūsu diskusijas jums kaut kā palīdzēja)) Uzrakstiet, ko nolēmāt, ja kas) Interesanti ....
аватар AllOverTheWorld
Egi plānoju uz jūliju-augustu, bet rezervēšu tikai pēc 15. jūlija, kad atvērsies čartera programma.
mani vecāki pārcēla maiju Hurgadas uz oktobri.
аватар dima_80_
Es neplānotu atvaļinājumu Ēģiptē augustam. Pirms rudens-ziemas Sarkanās jūras kūrortos viss, visticamāk, neatgriezīsies normālā stāvoklī.
аватар iren77
Mēs rezervējām ekskursiju uz Šarmu oktobrim. Mans ceļojumu aģents man ieteica to darīt tagad, jo cenas pieaugs debesīs, tiklīdz lidojumu programma atsāksies. Viesnīcās noslogojums būs tikai 50%.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hurgada
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl