Lieliskas brīvdienas

Rakstīts: 18 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 14 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Viņ iem bija ģ imenes brī vdienas (divi pieauguš ie un divi gandrī z pieauguš i bē rni) no 7. lī dz 14. oktobrim. Š ī viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt ar divu guļ amistabu bungalo, un tā netika nož ē lota. Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Reģ istrē jā mies, 30 minū tes pastaigā jā mies vestibilā , nolē mā m bū t nedaudz nekaunī gi. Motivē jot ar to, ka esam izsalkuš i un esam noguruš i sē dē t uz dī vā niem, mū s lū dza nē sā t rokassprā dzes. Un brī nums...Pabrokastojā m, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz jū ru. Tikā m izmitinā ti ap 13:00, lai gan reģ istrē š anā s ir tikai 14:00.

Bungalo ir viesistaba ar dī vā nu, diviem atzveltnes krē sliem un televizoru, ē damistabas zona ar galdu, krē sliem, izlietne, ledusskapis, tē jkanna, 2 guļ amistabas un 2 vannas istabas. Vienā guļ amistabā ir divguļ amā gulta, pā rē jā s 2 vienvietī gā s gultas, kuras vajadzī bas gadī jumā var pā rvietot kopā.

Divā s guļ amistabā s ir trī s skapji un viens seifs.
Mē beles nav jaunas, bet ļ oti augstas kvalitā tes dabī gā koka, tā pē c, neskatoties uz savu vecumu, izskatā s labi un noteikti kalpos ne vienu gadu. Mī ksto mē beļ u apdare ir svaiga un labi harmonē ar aizkariem. Pozitī vas emocijas papildina arī terase ar skatu uz jū ru. Kopumā mā ja izskatā s ļ oti pieklā jī ga. Mazliet pā rsteidza tas, ka bija tikai 2 krū zes un 2 glā zes uz 4 personā m.

Starp citu, pie mums dzī vo ī rnieks))) mazs gekons, bet viņ š mums netraucē ja. Viesnī cas teritorija ir liela un kopta neskaitā mas ziedoš as un zaļ as neskaitā mas palmas, tai skaitā dateles (lai gan raž a jau novā kta pirms mums)))). Jū s esat pā rsteigts, ka pirms daž ā m desmitgadē m š eit bija tuksnesis. Jū ra skaista, ir daž i krā š ņ i rifi (rifs, kas tika paņ emts maksas ekskursijā , man patika mazā k). Ē rtā k ir peldē t no piestā tnē m. Kontingents: ukraiņ i, baltkrievi, daudzi krievi, vā cieš i. Bija ķ ī nieš i, franč i, poļ i. Nebija tieš a "Tagila".
Ē diens ir kvalitatī vs un daudzveidī gs.

Nedē ļ as laikā pasniedza vistu, liellopu (bifeļ u), pī les, tī tara, paipalas, krabjus, kalmā rus, vairā ku veidu zivis, daž ā dus piedevas, dā rzeņ us, salā tus, desertus. Gaļ a ļ oti garš ī ga, jū ras veltes, manuprā t, diezgan viduvē jas, bet kopumā ē dienam 5 no 5. Visi darbinieki pieklā jī gi un cieņ pilni. Cik reizes bijā m uz pilsē tu (Senzo Mall, Marina, Dahar egle). Taksometri, izmantojot lietotni, ir lē ti un ā tri. Visiem, kas vē las klusas un mierī gas ģ imenes brī vdienas, varu droš i ieteikt Pharaoh Azur Resort.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu