Viesnīca pamatīgam četriniekam

Rakstīts: 15 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 6 — 13 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Pirmo reizi Ē ģ iptē . Nekavē joties pie lidojuma negatī vā ar "Join Up" tū roperatoru (izlidoš anas aizkavē š anā s par 8.5 un 3.5 stundā m): pā rē jais izdevā s! Pē c ieraš anā s viņ i vispirms uzlika rokassprā dzi un nosū tī ja pusdienot galvenajā . restorā ns (kondicionieris darbojā s, vasaras terasē bija griestu ventilatori).
Viņ i apmetā s "standarta" istabā (216 *) - divstā vu ē kas pirmajā stā vā , pē c remonta (durvis atveras ar karti), netā lu no akvaparka (7 slidkalniņ i pieauguš ajiem, 5 bē rniem: viņ i strā dā ja no 10 lī dz 12-00.15-17-00). Numurā ir moderns TV (apmē ram 30 kanā li, no tiem 4 krievu valodā ), kondicionieris (centrā lais), drē bju skapis, seifs skapī , 3 naktsgaldiņ i, 3 rozetes, viena divguļ amā gulta un viens dī vā ns, mini ledusskapis (ierodoties - bija 2 pudeles ar 2 litriem dzeramā ū dens: katru dienu viņ i ienesa istabā.2 pudeles.
Koplietoš anas vannas istaba - plaš a, apmē ram 5 kv. m. Ū dens vienmē r ir bijis.

Vienī gais mī nuss ir tas, ka duš ai nav aizkara (par to pateicu vadī tā jai, cik saprotu - tā ir problē ma visā s istabā s): Nolē mu uz grī das uzlikt papildus dvieli. Bulk ziepes un duš as ž eleja - tika ielietas metā la piederumos. Kā arī bija fē ns, 2 glā zes (iztī rī ja zobus pē c tū ristu ieteikuma ar ū deni pudelē s), 2 spoguļ i, tualetes papī rs un dvieļ i sejai un kā jā m (mainī ti katru dienu). Vairā kas reizes viņ š atstā ja 1 dolā ru - apkopē ja bē rniem no dvieļ iem izgatavoja forš as figū riņ as (tī rī š anas kvalitā te netika ietekmē ta: grī das tika mazgā tas virspusē ji; dvieļ i tika mainī ti regulā ri; ū dens un tualetes papī rs tika atnests katru dienu).
Ē diens: nav slikts (viss svaigs! - vē deru sagriezu tikai vienu reizi, bet pē c atpū tnieku ieteikuma - kolu vajag dzert daudz ((, bet augļ us maz (zaļ ie granā tā boli, melones, bumbieri, dateles, 2 reizes) - banā ni, 1 reizi - arbū zs, augļ u salā ti); brokastī s - olu kultenis (vienmē r - rindā ), vā rī tas olas, sasmalcinā ti gurķ i, tomā ti, desa un siers (ne ļ oti!
), graudaugi un piens, bulciņ as, kū kas, vairā ki salā ti (neē du), tē ja (melna, zaļ a - iepakota) un kafija no aparā ta (ļ oti nekā ), Yuppie dzē rieni (4 veidi), dzeramais ū dens.
Pusdienā s - 2 veidu zupas, 3 veidu gaļ a (vistas, zivs, liellopa vai cū kgaļ a), kartupeļ i, vermicelli.
Vakariņ ā s - 1 veida zupa, 3 gaļ as veidi (tie deva 1 reizi kā š aš liks, katrs 3 gab, 1 reizi - garš ī gs kebabs, sautē ta liellopa gaļ a, zivs, 3 reizes - krabji (nav garš ī gi! , gaļ as gaļ a), 5.6 veidu salā ti, 8-10 veidu zaļ umi (gurķ i, tomā ti, sī poli, olī vas, burkā ni u. c. ), 8-12 veidu kū kas un kū kas (gan garš ī gas, gan ne ī paš i garš ī gas. Var dabū t labā k)) No mī nusiem - praktiski nekā das papī ra salvetes! un par maz auduma salveš u. Ir bē rnu krē sliņ i.
Viesnī cas teritorija ir milzī ga! Zaļ š , tī rī ts katru dienu! Bū vniecī ba notiek, bet atpū tniekiem tie nemaz netraucē.
Par atpū tniekiem runā jot: ap 40-45% ir vietē jie iedzī votā ji (gandrī z visi ir draudzī gi, konfliktus neesmu redzē jis; bet ļ oti skaļ i runā un savā starpā kliedz!

), aptuveni 40% - no Ukrainas, pā rē jie - Baltkrievijas, Polijas, nedaudz Lielbritā nijas, Krievijas Federā cijas, Vā cijas, Ungā rijas.
Viesnī cas iezī me ir milzī ga pludmale (lagū na, praktiski bez viļ ņ iem) ar pakā penisku, lē nu dziļ uma pieaugumu: bē rniem - super! Gandrī z vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, kā arī pludmales dvieļ u (izsniegti uz kartē m). Jū rā pludmalē zivi redzē ju tikai vienu reizi, bet ejot tā lā k - ir mols un koraļ ļ u rifs (redzē ju gan krabjus, gan zivis). Pludmale tiek regulā ri tī rī ta! Otra priekš rocī ba ir akvaparka klā tbū tne, 3 baseini (1-1.5 metri, 1.2 metri, 1.5 metri), ir arī.3 mazie baseini paš iem mazā kajiem.
Lielā kā daļ a viesnī cas darbinieku ir draudzī gi.
Izbraukš anas dienā viņ i nogrieza rokassprā dzi tikai no manis, viņ i nejautā ja par ģ imeni; uz manu jautā jumu par pusdienā m - teica, ka ir iekļ autas tikai brokastis un jautā jumu var atrisinā t par naudu galvenokā rt. restorā ns (? ). Viņ š uzmeta dvieli pā r roku un mierī gi gā ja un ē da.
Par alkoholu.
dzē rieni: no 10-00 lī dz 23 (24) -00: vietē jais 2 veidu alus (pudelē s - nav slikts, izlejamais - var dzert) - lej glā zē s pa 180-230 gramiem; dž ins, degvī ns, rums, brendijs, sambuka, tekila - vietē jā raž oš ana (ielej glā zē pa 40-50 gramiem). Pē c pieprasī juma tiek pagatavoti kokteiļ i. Pē c pusnakts - es redzē ju, ka viņ i pā rdod par naudu (2-3-5 USD).

Animā cija: vā ja, neuzkrī toš a. No rī ta - plkst. 10-30:20 "atpū ta" pludmalē , plkst. 12-00 - 20 minū tes ū dens aerobika, plkst. 11-30 - spē le pludmalē "boč a". Pa dienu - nevienu animā ciju neesmu redzē jis! Vakarā.20-30 - bē rnu minidiskotē ka (praktiski - tas pats, 30-45 minū tes). Pulksten 21-30 - lī dz 22-20 - programma pieauguš ajiem ("uzmini melodiju" utt. ). Bet! Tā kā vietē jo atpū tnieku ir daudz, tad pā rsvarā tas ir viņ u valodā ! Tas pats (mū zika) pie baseiniem pa dienu: 90-95% repertuā ra ir arā bu valodā ! Milzī gs mī nuss!
Izbraucot - uz salas (pludmalē ) sarī koja putu ballī ti (negā ja).
Nopelnī ts boulings: 2 celiņ i. Bet dī vainas cenas: USD 3 - vienai personai par 20 metieniem))
Bē rnu klubs nekad nedarbojā s (iespē jams, karstuma dē ļ : +35-36 - dienā , +26-28 - naktī ).
Pludmalē ir viens bā rs, vakarā itā ļ u restorā ns "A la Carte" (aizgā ju vakarā , pē c pieraksta plkst. 7 pie datora pie galvenā restorā na): nepā rsteidza (atvē rts no 19 lī dz 21) . Vienī gā priekš rocī ba ir relatī vais klusums (tika ierakstī tas 9-10 tabulas), un galvenais. ē dieni un alkohols tika celti pē c pasū tī juma, 2 veidu zupas (garš ī gas) - paš i lē ja, kā makaroni (lī dzī gi kā galvenajā restorā nā ). Citā dienā atnā cu pierakstī ties 8-15 brazī lieš u restorā nā - vietu vairs nebija. Ir arī jū ras velš u restorā ns.
"Shuttle bass" (12 cilvē kiem) regulā ri ceļ o pa viesnī cu dienas laikā : jū s varat piebraukt karstumā.
Ir volejbola laukums, bet tas ir pludmales malā un + stiprs vē jš : nekad neesmu redzē jis spē lē tā jus.
Ā rpus viesnī cas ir gara promenā de ar daudziem veikaliem, bet ļ oti lipī giem pā rdevē jiem!
Secinā jums: pā rē jais, it ī paš i pirmajā reizē , bija veiksmī gs!
Laba vieta ģ imenē m, ī paš i ar bē rniem!

Padoms:
1. Uzņ emiet sauļ oš anā s lī dzekli.
2. Paņ emiet odu atbaidī š anas lī dzekli (satikā mies gan istabā , gan naktī pie baseina).

3. Tiem, kurus interesē ekskursijas - nedodieties ekskursijā s kopā ar gidu "join ip" Ahmedu (viss ir dā rgā k !! ), jautā jiet vietē jiem, vai internetā (mē s devā mies nirt ar akvalangu caur gidu uz pludmale: viss bija, kā solī ts, ieskaitot - pusdienas, bet bez jū ras veltē m).
4. Kaulē ties. Centrs "Senzo Mall" sasniedzams ar kā jā m 30 minū š u laikā (ā rpus viesnī cas vā rtiem pa labi - taisni 1.5 km - pa kreisi). Taksometri un mikroautobusi prasa 4-5 USD par ģ imeni, bet pē c 100-200 metriem panā k, ja atsakā s, un ir gatavi braukt par 2 USD!
4. Faktiskā s kaulē š anā s laikā . centrā - ir daudz veikalu, lielveikals, bet maksā jums notiek tikai vietē jā valū tā vai ar karti (pie ieejas ir valū tas maiņ as terminā lis); ir McDonalds (negā ju).
5.
Diskotē ku cienī tā jiem š eit nav ko darī t (ir diskoklubs, bet es iegā ju 20-30 un redzē ju tikai vienu dī dž eju, lai gan tas varē tu bū t par agru.. ).
6. Veikalos - nemitī gi č akarē jas un cenš as "izzvejot" naudu nevajadzī giem pirkumiem (kontrolē situā ciju) un kaulē jas!! ! Piemē ram, T-kreklam pā rdevē js samazinā ja cenu no 9 USD uz 4 USD, litram sulas no 2 USD uz 1 USD (tomē r Senzo Mall š is maksā.0, 7 USD).
7. Labas kvalitā tes Ē ģ iptes zā les (bet cenas daž ā dā s aptiekā s ļ oti daž ā das! ).
8. Wi-Fi - ļ oti vā jš (reģ istratū rā ), un nedaudz labā ks - pie baseina (nopirku 8 dienu paketi no Lifecell 0.5 G par 175 UAH - neattaisnoja cerī bas, ļ oti lē ni). Zā ģ is lidostā un "Senzo Mall" pā rdod vietē jā s kartes "Vodafone" ($ 8-10 - 3-5 G).
9. Paņ emiet lī dzi piepū š amos apļ us bē rniem (vietē jie veikali pā rdod "patē riņ a preces" par 3-4 USD).
10. Izlidojot ņ em lī dzi ū deni 0.5 l traukā (kavē joties noderē s ! ! kā lidostā.1 pudele ū dens 0.5 l - 3$).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu