Laba viesnīca, liela teritorija, daudzveidīgs ēdiens, bet Wi-Fi tikai vestibilā

Rakstīts: 16 marta 2020
Ceļošanas laiks: 6 — 13 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Ceļ ojis ar 10 gadus vecu bē rnu. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, bez problē mā m, papildus naudu neviens neprasī ja, lietas tika nogā dā tas istabā . Pati istaba bija diezgan normā la, viss darbojā s, mē beles, protams, vietā m bija "noguruš as", bet viss bija kā rtī bā . Skats pa logu bija uz kaimiņ u viesnī cas bū vlaukumu, tač u viņ i nolē ma istabu nemainī t, jo. negribē jā s tajā sē dē t.
Teritorija man ļ oti patika, zaļ a, daudz augu. Tas ir kopī gs ar blakus esoš o viesnī cu. Ir daudz vietu, baseini jebkuram vecumam, pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir duš as, tualetes. Lielisks akvaparks, no tā ā rā netikā m. Baseini atvē rti no 10 lī dz 17, akvaparks atvē rts lī dz 16. Martā ar to pilnī gi pietika.
Par ē dienu nav sū dzī bu, viss ir bagā tī gs un daudzveidī gs. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis. Daudz vistas, liellopa un pī ļ u gaļ as ē dienu. Bija zivis, piena putra, vairā ku veidu plovs utt. Ir arī daudz dā rzeņ u un augļ u. Ļ oti garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi un cepumi. Arī š ī manta bija katrai gaumei un vienmē rī gai krā sai. Sulas 3-4 veidi, kafija, tē ja. No pulksten 10 bā rā tika izdalī ti alkoholiskie un gā zē tie dzē rieni.

Starp brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m varē ja uzkost uz vietas esoš ajos bā ros – saldē jumu, augļ us, cepumus, frī kartupeļ us, hamburgerus. . .
Personā ls ir pieklā jī gs, labi dara savu darbu, cenš as atrisinā t problē mu, ja tā da ir. Man pret viņ iem nav pretenziju.
Mē s nenož ē lojam, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu