Continental Hotel Hurghada 5*– Atsauksmes

37
Novērtējums 7.510
№38 viesnīcas reitingā Hurgada
7.6 Numurs
7.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.8 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hurgadas pilsētas slavenā bulvāra dienvidu daļā, tikai 10 minūšu brauciena attālumā no lidostas. Zaļā zona un elpu aizraujošā Sarkanās jūras panorāma ir lieliski piemērotas relaksējošām brīvdienām, un, pateicoties tās ērtajai atrašanās vietai, viesnīca ir piemērota tiem, kam patīk iepirkties un rosīga naktsdzīve.Vairāk →
аватар ivan857183
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā viss ir ideā li, viesnī ca pilsē tā , veikali un restorā ni bija tuvu. Nekā ds frills ē diens, mums visa kā pietika, dabisks labs alus pudelē s. Dzē rieni bija labi, ē diens bija labs. Istaba arī normā la, 3-4 bumbiņ u robež ā s. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir ideā li, viesnī ca pilsē tā , veikali un restorā ni bija tuvu. Nekā ds frills ē diens, mums visa kā pietika, dabisks labs alus pudelē s. Dzē rieni bija labi, ē diens bija labs. Istaba arī normā la, 3-4 bumbiņ u robež ā s. Tur visi kļ uvuš i ļ oti uzmā cī gi, dzeramnaudas likmes pieauguš as, augstprā tī gi izskatā s, ka maz dod. Prasa visu, par izmitinā š anu istabiņ ā , par to, kur ies logi, turklā t vē l 10.20, 40, pat 50 dolā rus. Es iedodu š veicaram 2.3 vai 5, viņ š uz mani skatā s ar izteicienu "ko tu man dod? ", viņ i nekaunī gi izspiež naudu, pret viņ iem jā izturas tā pat. Bijā m iepriekš Tabā , Hurgadā pirmo reizi, gaidī jā m vairā k. . Pludmale mums piestā vē ja, pati pilsē ta noteikti nepā rsteidza, netī rī ba. . . Ā zija ir Ā zija. Pati viesnī ca nav slikta.
аватар tsuukalo
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esiet gatavi tam, ka, ierodoties pirms 14:00, jū s, visticamā k, netiksiet uzreiz nokā rtots un netiks nosū tī ts brokastī s, un, ja dosieties prom pē c pulksten 12:00, jū s tiksiet izlikts lī dz š im laikam un jū s netiksiet pabarots ar pusdienā m vai vakariņ ā m, kas ir ļ oti neē rti, ja jū s plā nojat izrakstī ties vē lu. … Tomēr ▾ Esiet gatavi tam, ka, ierodoties pirms 14:00, jū s, visticamā k, netiksiet uzreiz nokā rtots un netiks nosū tī ts brokastī s, un, ja dosieties prom pē c pulksten 12:00, jū s tiksiet izlikts lī dz š im laikam un jū s netiksiet pabarots ar pusdienā m vai vakariņ ā m, kas ir ļ oti neē rti, ja jū s plā nojat izrakstī ties vē lu. Tur tā di ir noteikumi.
Visā dā ziņ ā tu esi gaidī ts un nozī mī gs viesnī cas viesis, tas izpauž as it visā , viņ i sveicina, uzsmaida, ir gatavi palī dzē t visā , tikai tad, ja jums nav slikti naktī , jū s darī jā t nav nepiecieš amo medikamentu, un tu neesi gatavs zvanī t dā rgam ā rstam, ko nodroš ina viesnī ca, tad paļ aujies uz sevi un pilsē tas aptiekā m.
Mē s esam jaunlaulā tie un to norā dī jā m pieteikumā un runā jā m reģ istratū rā jau no paš a sā kuma, bet mū s nepā rsteidza nekas cits kā kū kas gabals 500 g pē c vakariņ ā m istabā . Bija cerī ba uz augļ iem istabā vai rož u lapiņ ā m, nu, vismaz gulbji no dvieļ iem, bet nekā .
Bija arī jautā jums par figū riņ ā m no dvieļ iem, lai cik tas bija smieklī gi, bet villas istabā ar dzeramnaudu netaisī ja, bet galvenajā ē kā katru dienu kaut ko spē lē ja. Bet viss ir mū su rokā s un uztaisī jā m labu gulbja paraugu, plus uzrakstī ja uz lapiņ as, lai kaut ko tā du dara, un pē dē jā s divā s dienā s uztaisī ja mums gulbjus un krokodilu.
Ē diens viesnī cā ir lielisks, š eit ir gan zivis, gan gaļ a, gan daž ā di piedevas, gan veģ etā rā ē dienkarte, saldumi, augļ i un dzē rieni daž ā dā m gaumē m un krā sā m.
Viesnī cai ir ļ oti skaista zaļ ā zona, kas tiek kopta katru dienu.
Jū ra un pludmale ir labā kā un skaistā kā viesnī cas vieta.
Viesnī cā ir arī piestā tne ar salu, kur var pastaigā ties un baudī t jū ru jebkurā diennakts laikā .
аватар likejein
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti eiropeiski, neskatoties uz to, ka pati ē ka no ā rpuses ir ē ģ iptieš u stilā . Ē diens labs, redzu, ka situā cija ir mainī jusies, palasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes. Augļ i, bet ne daudz. APKALPOŠ ANA vienkā rš i lieliska, visi draudzī gi, viesmī ļ i galvenajā restorā nā apkalpo, atnes dzē rienus, uzreiz iztī ra netī ros traukus. … Tomēr ▾ Ļ oti eiropeiski, neskatoties uz to, ka pati ē ka no ā rpuses ir ē ģ iptieš u stilā . Ē diens labs, redzu, ka situā cija ir mainī jusies, palasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes. Augļ i, bet ne daudz. APKALPOŠ ANA vienkā rš i lieliska, visi draudzī gi, viesmī ļ i galvenajā restorā nā apkalpo, atnes dzē rienus, uzreiz iztī ra netī ros traukus. Numuri ir ideā li tī ri, pat bez dzeramnaudas, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu.

Kad ieradā mies reģ istrē ties, uzreiz atnesa aukstos dzē rienus, nokā rtojā s uzreiz! Bez papildu maksas, numurs ar skatu uz jū ru, ir Wi-Fi, gan istabā , gan pludmalē un pie baseina. Uz to pā rvā cā mies no Golden 5 paradī zes, jo tajā nebija iespē jams apmesties, š ausmī ga viesnī ca (cena viesnī cā m aptuveni vienā da), tā pē c Continental ir tikai PARADĪ ZE, salī dzinot ar Golden 5 Paradise!

Iespaidi no pā rē jiem ir neaprakstā mi. Tu jū ties kā cilvē ks, pilnī gi visi darbinieki ir pieklā jī gi, neviens nenervozē.
Un visvairā k mani iepriecinā ja kontingents – vā cieš i, itā ļ i, serbi.

Teritorijā.3 restorā ni, papildus galvenajam: itā ļ u, grila, jū ras veltes. Jū s varat doties uz itā ļ u valodu 2 reizes bez maksas.

Jū ra ar pludmali, bet dziļ a, krastā nav rifa, tikai jā brauc ar laivu. Ir zivis, lai gan ne tik daudzveidī gas kā rifā .
аватар banitsa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ieradā mies ļ oti agri, pirms brokastī m. Mums teica, ka vē l nav brī vu istabu un labā kajā gadī jumā tā s tiks nokā rtotas lī dz vakariņ ā m, bet pē c brokastī m viena no varas iestā dē m ieradā s vestibilā , pamanī ja un ā tri atrada mums istabu, un viņ i to izdarī ja ar ne pā rā k. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ļ oti agri, pirms brokastī m. Mums teica, ka vē l nav brī vu istabu un labā kajā gadī jumā tā s tiks nokā rtotas lī dz vakariņ ā m, bet pē c brokastī m viena no varas iestā dē m ieradā s vestibilā , pamanī ja un ā tri atrada mums istabu, un viņ i to izdarī ja ar ne pā rā k. draudzī gas sejas. Nav ko ī paš i raksturot numuru, sen nav jaunums, bet darbojas. Kondicionieri neieslē dzā m un televizoru nelietojā m, pirmajā dienā Sheratonā ar vī ru nopirkā m vietē jo SIM karti, lai visur varē tu sazinā ties, noteikti nedomā jā m sē dē t viesnī cā . Pā rē jais personā ls arī savā dā ks, bā rmeņ i normā li, viesmī ļ i strā dā ā tri, apkopē jas ap teritoriju un baseiniem apzinī gas, istabu tī rī ja, kad bijā m pludmalē , nemaz netraucē ja, reizē m atstā ja dolā ru. Pludmale atrodas netā lu, brī vas vietas labā k meklē t iepriekš . Jū ra silta, peldē jā mies katru dienu, nebija stipra vē ja. Ē diens normā ls, mums nav pretenziju, izvē le varbū t nav ļ oti liela, bet ē diens nav slikts, gaļ as pietika, svaigu dā rzeņ u pietiek, deserti izcili. Vietē jais alkohols, dzē rā m tikai alu, un vienmē r ņ emam lī dzi stipro. Animā cija nav ī paš i uzmā cī ga, tur ir visa tradicionā lā izklaide. Turklā t apmeklē jā m Kairu, aizbraucā m uz Utopijas salu, visu atradā m uz Tiba Turk. Kopumā viesnī ca ir piemē rota relaksē još ai atpū tai, te nav skaļ a trokš ņ a, manuprā t, viesnī ca ir manas naudas vē rta, tā pē c varat droš i doties.
аватар rudyy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā viesnī ca mums patika. Protams, nepilnī bas var atrast vienmē r un visur, bet kopumā viesnī ca nav slikta un naudas vē rta. Lielā kais pluss mums, protams, ir pirmā rinda, pludmale nav tā lielā kā , bet vietu mums vienmē r pietika, lai gan patī k gulē t un no septiņ iem rī tā sauļ oš anā s krē sli neaizņ ē ma. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca mums patika. Protams, nepilnī bas var atrast vienmē r un visur, bet kopumā viesnī ca nav slikta un naudas vē rta. Lielā kais pluss mums, protams, ir pirmā rinda, pludmale nav tā lielā kā , bet vietu mums vienmē r pietika, lai gan patī k gulē t un no septiņ iem rī tā sauļ oš anā s krē sli neaizņ ē ma. Ū dens jau normā lā temperatū rā , var peldē ties. Zemū dens pasaule viesnī cas akvatorijā ir tā da amatieru, ka izsmalcinā tiem tū ristiem tā var nepatikt, nav daudz daž ā du ne zivju, ne koraļ ļ u. Viesnī cas teritorija tī ra un kopta, skaidrs, ka personā ls cenš as, zā lieni laistī ti, nekur nav atkritumu, baseini uzraudzī ti. Kopumā ē diens nebija slikts. Izsalkuš i noteikti nebijā m, vienmē r var izvē lē ties kaut ko no vistas, liellopa gaļ as vai zivs, ir daudz dā rzeņ u daž ā dā s formā s, piedevā m pat nepaskatī jā mies. Vakaros dā vina nejaukus desertus, ir no kā izvē lē ties. Dzē ra galvenokā rt kokteiļ us no alkohola, bā rmeņ i smaidī gi, strā dā ā tri, tomē r, tā pat kā viesmī ļ i restorā nā , galds tiek notī rī ts maksimums pā ris minū tē s. Izklaide viesnī cā . Jū s varat doties uz vingrinā jumiem vai aerobiku, spē lē t kaut ko, ja vē laties, animatori vienmē r jū s atbalstī s. Vakarā tiek rī koti neslikti priekš nesumi, ī paš i interesanti, kad to dara viesmā kslinieki. Turklā t aizbraucā m uz Luksoru, skaistu vē sturisku vietu, braucā m ar kvadracikliem pa tuksnesi, gidam no operatora tieš ā m ir tik dā rgas lietas, tā pē c meklē jiet midobikham sociā lajos tī klos, taupiet pieklā jī gi. Kontingents bija atš ķ irī gs, galvenokā rt rietumeiropieš i, krievvalodī gie un arī arā bi. Kā ds internets netika pā rbaudī ts viesnī cā , jo lidostā ar vī ru nopirkā m vienu SIM karti diviem, jo ​ ​ darbā mums pastā vī gi jā sazinā s, starp citu, savienojums ir ļ oti ā trs un nebija glitches, 10 gig pietika nedē ļ ai ar galvu, lai gan Vakaros biež i skatī jā mies filmas. Viesnī cu var ieteikt draugiem un paziņ ā m, jo ​ ​ tā ir salī dzinoš i lē ta vieta ar labu ē dienu un apkalpoš anu pirmajā rindā .
аватар anastasiateresk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā juš ajā gadā mū su draugi atpū tā s š ajā viesnī cā , mē s nolē mā m doties uz š o viesnī cu kopā ar draugu. Viens no svarī giem faktoriem bija jū ra, tā kā mums nepatī k Azovas variants ar garo piegā jienu, bet te pā ris metri un uzreiz dziļ ums, tas mū s uzpirka. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā mū su draugi atpū tā s š ajā viesnī cā , mē s nolē mā m doties uz š o viesnī cu kopā ar draugu. Viens no svarī giem faktoriem bija jū ra, tā kā mums nepatī k Azovas variants ar garo piegā jienu, bet te pā ris metri un uzreiz dziļ ums, tas mū s uzpirka. Tā kā sā ku no jū ras, tad visu pludmali aprakstī š u pa punktam. Pludmale nav ī paš i liela, tač u tā atrodas daž u metru attā lumā no galvenā s ē kas. Kā jau rakstī ju, ieeja nav maiga, daž i metri un dziļ ums, vispā r mums bija ļ oti ē rti peldē ties un peldē t. Viesnī cai it kā ir savs lī cis, vē ju ī paš i nejutā m, bet ū denī . Ir forš i iziet ā rā , bet ne uz ilgu laiku. Blakus vē l viens lī cis laivā m ir norobež ots, attiecī gi, ne traipi, ne smaka, ne citi nepatī kami brī ž i no tā m neradā s. Lietussargu un sauļ oš anā s krē slu ir daudz, un to pietika visai viesnī cai. Pludmalē ir bā rs, duš a, tualete, starp citu, ļ oti tī ra. Sauļ oš anā s krē sli ir jauni, ir barjeras no vē ja, ir ē na gan no lietussargiem, gan no vairā kā m palmu rindā m, kas aug tieš i pie krasta, un pludmales priekš ā ir skaisti ziedi, kopumā pludmale ir ļ oti mā jī gs un tī rs. Zā lā jos zem palmā m ir pī ti krē sli un galdi, savukā rt pludmales un galvenā s ē kas priekš ā ir liels peldbaseins. Istabiņ ā bijā m ā tri iekā rtojuš ies, neskatoties uz to, ka viesnī cā ieradā mies no rī ta. Istaba ir standarta, ar divā m lielā m ē rtā m gultā m, ir zona ar galdu un atpū tas krē sliem, atseviš ķ s tualetes galdiņ š ar krē slu, ietilpī gs skapis, bet maz pakaramo, nā cā s salikt daudz lietu pa plauktiņ iem. Numurā ir seifs, tē jkanna (pieejama tē ja, kafija), minibā rs, centrā lais kondicionieris. Vannasistaba nav ī paš i liela, bet ir ē rta liela duš as telpa, duš a ir izņ emama, ļ oti ē rti, ir atseviš ķ s kā jas krā ns nedaudz zemā k, ir bidē , fē ns darbojā s pā rsteidzoš i labi. Balkons, ir pludmales izvē les galds un krē sli. Mums bija sā nskats uz jū ras gabaliņ u un jahtā m, ļ oti gleznaini, mums patika no rī tiem iedzert tā du kafiju. Ļ oti forš i ir arī tas, ka viesnī ca atrodas tieš i blakus lidostai, lai gan ne paš ā pilsē tā , bet mums to nevajadzē ja. Ļ oti vē lē jā mies ceļ ot ekskursijā s, jo bez tā m ir kā Ē ģ iptē un pat tad, kad š eit ir pirmo reizi. Ī paš i varu ieteikt super el gouna klases tū ri. Š eit jū s uzreiz saņ emat piecus vienā . Š ī ir pati El Gouna un delfī nu lī č a apmeklē jums, ir arī batiskafs un banā ns ar tableti. Pusdienā s viņ i ē da arī jū ras veltes. Un cena ir smieklī ga, tikai 40 USD. Bet mē s no operatora paņ ē mā m ekskursijas no vietē jā uzņ ē muma, tā pati ekskursija maksā.65 USD. Paš u uzņ ē mumu var viegli atrast pē c nosaukuma cami tour Yandex meklē š anā . Papildus izklaidē m ā rpus viesnī cas, paš ā viesnī cā ir arī visa veida izklaide. Animatori ir ļ oti jautri, katru dienu mū s priecē ja kaut kas jauns un interesants, papildus galvenajiem vingrinā jumiem, konkursiem un vakara animā cijai. Ja ir vē lme, var atseviš ķ i braukt daž ā dos ū dens braucienos, bet mū s neinteresē ja. Un tā viņ i spē lē ja š autriņ as, kopā ar puiš iem nodarbojā s ar aerobiku, spē lē ja volejbolu, kā arī klausī jā s ļ oti skaistu dzī vo mū ziku. Personā ls vienmē r ir gatavs palī dzē t vai sniegt padomu, ja nepiecieš ams. Viņ i zina vairā kas valodas, prot pat daž us vā rdus pateikt ukraiņ u valodā , tas bija ļ oti jauki. Ē diens, lai arī ne tas daudzveidī gā kais, vienmē r ir garš ī gs. Mē s atradā m gaļ u, zivis, daudzus sā nu ē dienus, zaļ umus, augļ us. Kokteiļ i ne visi bija garš ī gi, bet pā ris labus sev izvē lē jā mies, un pā ris bufetes bā rmenim uzlaboja to kvalitā ti. No dzē rieniem ņ ē mā m kokteiļ us ar rumu, tie ir visdzeramā kie, kā mums likā s. Un mums patika arī š ū puļ tī kli teritorijā starp palmā m, kas biež i tur gulē ja. Kas attiecas uz mani, tā ir ļ oti laba vieta, ar prieku atpū tā mies.
аватар rombal
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vakarā nonā cā m viesnī cā , vakariņ as jau bija, tā pē c mū s vispirms aizsū tī ja ē st, un tad iekā rtojā s. Vakarā joprojā m ir ļ oti vē ss un vispirms istabā apskatī jā m, kā darbojas kondicionieris apkurei, un tad apskatī jā m santehniku ​ ​ un mē beles. … Tomēr ▾ Vakarā nonā cā m viesnī cā , vakariņ as jau bija, tā pē c mū s vispirms aizsū tī ja ē st, un tad iekā rtojā s. Vakarā joprojā m ir ļ oti vē ss un vispirms istabā apskatī jā m, kā darbojas kondicionieris apkurei, un tad apskatī jā m santehniku ​ ​ un mē beles. Viss, protams, sen nav jaunums, bū tu laiks to atjauninā t, bet galvenais, lai tas darbojā s bez kļ ū mē m. Viesnī cas teritorija pietiekami liela, tī ra, kopta, ir zaļ as vietas, kopumā patika. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , blakus vienmē r atradā m bezmaksas sauļ oš anā s krē slus. No desmit lī dz seš padsmit laikam vē l normā ls laiks, var sauļ oties, ja vien, protams, nav vē ja. Ū dens man joprojā m ir auksts, es daudz nepeldē jos, lai gan ieieš ana ū denī ir ļ oti ē rta. Vī rs peldē ja arvien tā lā k, bet saka, ka nekas super interesants nav, rifu nav, tikai beigti gabali, tikai mazas zivtiņ as sanā ca, varbū t paveiksies vairā k. Ē diens bija vairā k vai mazā k, bet gardē ž iem š eit, protams, nav ko darī t, vienmē r ir rindas, ī paš i pē c olu kultenes no rī ta un gaļ as pusdienā s vai vakariņ ā s. Piedevu ir daudz, tie visi atkā rtojas katru dienu, svaigi dā rzeņ i negarš o, sautē jumi var bū t puscepti, augļ u nav daudz. Lai iegū tu kaut ko garš ī gu, atliek vien aizbraukt uz pilsē tu, uz zivju restorā nu vai apē st steiku. Alkohols viesnī cā ir vietē jais, nejauks, tā pē c ņ em lī dzi normā lu. Izklaide viesnī cā ir standarta, ierastā ikdienas animā cija, bē rnu klubs, lī dzī gas vakara izrā des jau redzē tas ne reizi vien. Interneta nav, pē rc SIM karti vai nu lidostā , vai pilsē tā . Personā ls ir daž ā ds, ir pozitī vi, smaidī gi puiš i, un ir tā di, it kā esi kaut ko parā dā , var bez vilcinā š anā s paprasī t dzeramnaudu, mē s kaut kā ar viņ iem nedaudz parunā jā mies un labi, ka mums nebija nekā da nopietna problē mas. No papildu izklaidē m mē s ar Tibatur com aizbraucā m uz Kairu, vispā r uz Hurgadu, un tā pē c izvē lē jā mies un braucā m ar laivu atklā tā jū rā uz salu. Kopumā viesnī ca, manuprā t, nevelkas uz piecinieku, tā vairā k izskatā s pē c vienreizē jas č etrinieka, es neatrodu nevienu iemeslu, lai š eit atgrieztos sev.
аватар kharchenko_i
Apnikuš as mē beles, klimata sistē ma veca un skaļ a - grū ti izvē lē ties rež ī mu - ar atvē rtu logu bū s grū ti gulē t, jo matrač i ir noguruš i, ir papildus saliekamā s gultas, bet kad tas atlokā tur veidojas sprauga, mums uzklā ja tas, kurš uzkopa istabu, tad gulē jā m. … Tomēr ▾ Apnikuš as mē beles, klimata sistē ma veca un skaļ a - grū ti izvē lē ties rež ī mu - ar atvē rtu logu bū s grū ti gulē t, jo matrač i ir noguruš i, ir papildus saliekamā s gultas, bet kad tas atlokā tur veidojas sprauga, mums uzklā ja tas, kurš uzkopa istabu, tad gulē jā m.
Lī dzi jā ņ em elektroniskais odu atbaidī š anas lī dzeklis.
Pludmale, pludmales tī rī ba, teritorija kā.5 zvaigž ņ u viesnī cai, palmas - viss skaisti.
Rifs ir tur zem tilta ar beigtiem koraļ ļ iem, zivis tur neredzē si.
Animā cija ir super. Ir meitene Anija no Baltkrievijas - viņ a ir radī ta bē rniem, viņ a ir super, viņ a tevi "paglā bs" no bē rniem. Viņ a faktiski izglā ba š o viesnī cu no pilnī gas izmisuma. Un jā , animā cija ir lieliska. Pensija un bē rni izklaidē jas.
Serviss - atgā dina mū zikas automā tu - deva dolā ru - viņ i pievē rsī s jums uzmanī bu, bet ne uz ilgu laiku. Ietaupa, bet ne daudz. Kopumā , ja tu tuvojies kā dam un kaut ko prasi, tad tev jā iedod viņ am 1 USD - tas mani kaitinā ja. Mana sieva tā pē c negribē ja ar viņ iem sazinā ties. Ī sā k sakot, apkalpoš anas nav, 1 dolā ra banknotes jums "laipni" piedā vā s viesmī lis ē damzā lē . Mē s pie tā neesam pieraduš i – visur jā iet ar naudu. PAR BRĪ VU NEKAS NAV. Š ķ iet, ka viņ i mums izdarī ja labu, ka mē s atnā cā m pie viņ iem un samaksā jā m viņ iem naudu.
Alkohols jā ņ em lī dzi. Tur ir pretī gi.
Uzturs. Ē diens ir normā ls, bet tas pats veids nav kritisks. Bē rni, kā vienmē r un visur - uz makaroniem. Pusdienā s un vakarā viņ i dod vā rglā zi vī na - 50 gramus. Mums patī k pasē dē t kā ģ imene vakariņ ā s un izdzert 200 gramus vī na. Jū s pat nevarat lū gt ar dolā riem.
Pē c ieraš anā s jū su bē rni netiks pabaroti, ja jū s ieradī sities pirms laika, kā principā , un apdzī vosiet. Mums piedā vā ja maksā t 5 USD par personu, lai mē s varē tu doties uz ē damistabu, tā pē c es negribē ju viņ iem dot. Kad mums lū dza nodroš inā t restorā nu, kas nav viņ u kompleksā , mums atbildē ja, ka tā da nav. Un tur nekā nav. Rietumos. Mana sieva uztaisī ja skandā lu reģ istratū rā , ē ģ iptieš u gids no santores atrisinā ja š o jautā jumu, mē s pabarojā m bē rnus (pateicī bā pasū tī jā m viņ am ekskursiju, un viņ i ir pie viņ a par trī skā rš u cenu). Paldies viņ am. Viņ i pat nedeva mums pusdienas, kad mē s aizgā jā m. Neskatoties uz to, tē vs (80 gadi) pusdienoja, viņ am nekas nerū pē ja. Neviens viņ am neko neteica, mē s neņ ē mā m bē rnus barot - mē s negribē jā m skandā lu.
Ar ko es salī dzinu - viesnī cas SHARM EL SHEIKH. Bija tur 4 un 5 zvaigznē s. (EXPIRANSE, SULTAN GARDEN - tie ir blakus. ) Bija daž as nianses, bet ne tā da mē roga un nebija saistī tas ar izmitinā š anu, ē dinā š anu, komfortu. Tur vispā r mammas vispirms tiek iedzī tas ē damistabā , lai pabarotu bē rnus, tad kaut kā das dekorā cijas.
Bē rni ir sajū smā , arī vecā ki saš utuš i par pakalpojumu, bet kopumā ē rta ieeja ū denī nobloķ ē ja negatī vo.
Otrreiz tur neieš u. Man tas viss likā s kā ubagoš ana – tā tad paņ ē ma naudu, kas man visur jā dodas ar naudu. Vispā r pretī gi.
Ikviens, kurš ir pieradis pie pakalpojuma š eit, ir aizliegts.
аватар svpproject
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir skaista, bet veca un daudzā s vietā s ir nepiecieš ams remonts. Bet! Lieliska atraš anā s vieta, lielisks parks ar palmā m un maziem apbrī nojami skaistiem gā rņ iem, skaista pludmale un jū ra ļ auj aizmirst par maziem mī nusiem. . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir skaista, bet veca un daudzā s vietā s ir nepiecieš ams remonts. Bet! Lieliska atraš anā s vieta, lielisks parks ar palmā m un maziem apbrī nojami skaistiem gā rņ iem, skaista pludmale un jū ra ļ auj aizmirst par maziem mī nusiem. . Normā ls personā ls (ja nestaigā ar pirkstiem "fan") vienmē r var atrast kopī gu valodu. Istabu uzkopš ana un dvieļ u maiņ a +1.5l ū dens pudele katru dienu. Ē diens daudzveidī gs(daudz dā rzeņ u jebkurā formā , ir liellopu gaļ a, vista, zivis), bet gandrī z vienā di katru dienu. Bet A la Carte restorā ni ir pilns f * pas un rupjī bas. Pastā stī t var daudz, bet! Š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota vecā kiem ar maziem bē rniem, pā riem, kas vecā ki par 45 gadiem. Jaunieš iem un jaunlaulā tajiem tur nav jā dodas.
аватар sveta24
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembrī palikā m viesnī cā . Pati viesnī ca nav liela, bet ļ oti ē rta, viss ir pastaigas attā lumā . Dabū jā m pirmajā stā vā istabiņ u ar skatu uz parku, ļ oti klusu, jo ja aiziesiet uz baseinu bū s skaļ š . Teritorija tī ra, kopta. … Tomēr ▾ Septembrī palikā m viesnī cā . Pati viesnī ca nav liela, bet ļ oti ē rta, viss ir pastaigas attā lumā . Dabū jā m pirmajā stā vā istabiņ u ar skatu uz parku, ļ oti klusu, jo ja aiziesiet uz baseinu bū s skaļ š . Teritorija tī ra, kopta. Pludmale nav liela, bet tū ristu ir daudz un viņ i visi (pā rsteidzoš i) atrodas pludmalē , pie baseina ir maz tū ristu. Sauļ oš anā s krē sli bija jā aizņ em. Jū ra ir lagū na, viļ ņ u nav, labajā pusē Marina ar laivā m. Viens restorā ns. Ē diens ir vidē js, vidē js, bez liekš ķ erī bā m. Istaba ir ļ oti liela, ar lielu vannas istabu un lielu terasi. Atrodas promenā dē , kur var iepirkties un doties ar taksometru uz pilsē tu. Nu ko vien gribi. Internets normā ls, vestibilā - izcils, pat pludmalē bet vā jā ks. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, jebkura problē ma vai pieprasī jums tiek atrisinā ts ā tri. Kopumā ļ oti laba viesnī ca, iesaku visiem. Jauku atpū tu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums maichik2
Paldies par jūsu atbildi! Ar animāciju viss skaidrs, bet attiecībā uz jūru - interesē vai tiešām ir gluda ieeja un pietiekams dziļums peldēšanai? vai jums ir nepieciešami īpaši apavi?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums maichik2
Vai viesnīcā ir vakara izklaides pieaugušajiem? Vai tā ir taisnība, ka jūra ir ļoti laba?
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums gukov1951_
Trenažieru zāle – par maksu? Vai šeit ir pieejams Wi-Fi?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums hrae-burg
Kāda ir viesnīcas pludmale? Vai ir nepieciešamas čības? Vai jūrai ir maiga ieeja (kad sākas dziļums)?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums 44astra44
Vai varat pastāstīt, kā mūsdienās ir viesnīcā? Kā ir apkalpošana, karaly, pludmale, zivis? Nav jautājumu, nav atbilžu!
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums ResortHurghada
‹ Viesnīca Continental Hotel Hurghada 5*
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен в южной части знаменитого бульвара города Хургада, всего в 10 минутах езды от аэропорта. Зеленая территория и захватывающая панорама Краснго моря прекрасно подходит для спокойного отдыха, а также благодаря удобному местоположению отель подойдет для тех, кто любит шопинг и насыщенную ночную жизнь.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Хургада расположен в 4 км.
Pludmales apraksts На пляже есть душ и кабинки для переодевания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В отеле есть 1 бассейн с подогревом в зимний период, автобус до центра города (по запросу), магазины, открытая терраса, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детские секции в открытом бассейне (с подогревом в зимнее время), мини-клуб (возраст 4 – 12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К услугам гостей оздоровительный клуб, собственный дайвинг-центр и бассейн с подогревом в зимний период. Гости могут заняться сноркелингом и другими водными видами спорта. Каждый день в курортном отеле проводят развлекательные мероприятия.
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 252 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон (платно), мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese El Fareek Youssef Affifi Street, Village Road, 84511 Хургада, Египет
Tālruņi: +20 65 3465100
Tīmekļa vietne: Continental Hotel Hurghada
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.