iespējams, bet nav tā vērts

Rakstīts: 28 novembris 2022
Ceļošanas laiks: 16 — 25 novembris 2022
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Ierados no atvaļ inā juma pirms 3 dienā m, atpū tos ar bē rniem š ajā viesnī cā no 2022. gada 16. lī dz 25. novembrim.

Sā kš u ar sev svarī gā ko, un to noderē s ikvienam, ja dodaties atpū sties š ajā viesnī cā ! Man gadī jā s tā ds gadī jums, veikli nesē dos uz sauļ oš anā s krē sla malas un atkritu uz flī zē m pie baseina, sauļ oš anā s krē sls dabiski apgā zā s! Viss jau bū tu labi, bet ....kā ja tajā pā rsprā ga ....Skatī tā ji uzreiz pieskrē ja, sā ka bildē ties, savā starpā runā t vietē jā valodā . Pē c kā dā m 15 minū tē m pienā ca menedž eris un teica, lai man ar viņ iem š o bojā jumu segt! Pē c ilgas apspriedes, 40 minū tes, viņ i nonā ca pie secinā juma, ka esmu viņ iem par to parā dā.266 USD, es atvē ru muti! Uz ko viņ i teica, tu biji, kas to salauza, tu biji vainī ga, ka viss notika! Tajā brī dī viesnī cā nebija gida, nebija kam tuvoties, mani neatstā ja ne soli un prasī ja naudu! Vai es nokasī ju tos 266 USD? Samaksā ju un prasī ju kvī ti.

Lī dz vakaram ieradā s gids, bet viņ š nevarē ja man palī dzē t š ajā jautā jumā , domā ju, ka vismaz daļ u naudas atdos, bet nē ! Jebkurš bojā jums vai bojā jumi š ajā viesnī cā jums bū s jā maksā par jaunas lietas izmaksā m! Tev istabā nokrita TV, izsita stikls, vai kā mums atvaļ inā juma beigā s pie gultas nolū za kā ja un kaut kā pieliku, lai viņ i nepamana, par visu maksā si š eit! Visiem!! ! Tā pē c paturiet to prā tā , ierodoties š eit!

Pati viesnī ca nav slikta, liela plaš a halle, ē rti dī vā ni un atzveltnes krē sli, to ir daudz, vietas pietika visiem. Viss tī rs, cik saprotu, tī ra pa dienu, bet galvenā tī rī š ana ir naktī ! Dzī vojā m pirmajā stā vā , istabiņ a ar balkonu ar skatu uz iekš pagalmu ar baseinu, istabiņ a nav slikta, te visi ir vienā di, tikai daž iem labi balkoni, un daž iem trū cī gi, salī dzinā ju istabas, es nebija vienā.
Mums bija trī s gultas, 2 lielas un 1 pusotra, 2 atzveltnes krē sli, kafijas galdiņ š un liels galds, zem tā mazs ledusskapis un virs tā karā jā s televizors. Ir tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs un 2 pudeles 0.5 ū dens katru dienu atnesa, ja esat atstā jis vai neesat to izņ ē mis))))) jū s nepapildī sit)))) 2 dienas es lū dzu ziņ ot 3. dvieļ u komplekts, atnests. Tī rī š ana katru dienu, bet tas nav kas, nomainiet dvieļ us un mē s appludinā jā m tualeti ar tualetes podu, radī ja tī rī š anas izskatu. Grī das nav mazgā tas! Izmesti atkritumi. Tī rī š ana vienmē r tiek veikta š ā di. Pā ris reizes no segas uztaisī ja gulbi un no dvieļ a pē rtiķ i. Mē beles ir vecas, visur! bet tas nav kritiski, nolū za tikai gultas kā ja))) Kad mē s reģ istrē jā mies, viņ i paķ ē ra mū su koferus un pavadī ja mū s uz istabu, pastā stī ja, ko un kā viņ i gaida naudu, iedeva 5 USD.

Restorā ns ir liels, tajā iet ē st atpū tnieki no š ī s un blakus esoš ā s viesnī cas (labajā pusē atseviš ķ a ē ka).

Mē beles arī visas nobruž ā tas, nav galdautu, kā bildē )))

Gribu teikt, mē s pirmo reizi atpū š amies ā rzemē s! Mē s neesam lutinā ti ar garš as vē lmē m, mums nebija jā ē d omā ri un nekā da greznī ba, bet mē s mī lam ē st! pretē jā gadī jumā jū s varē tu domā t, ka mē s esam kaprī zi un ē dam restorā nos! Nē , mē s esam mā jas cilvē ki un ē diens ir parasts, kā jau daudziem! Mans viedoklis ir tī ri personisks!

Brokastis - pā rslas ar pienu, daž as pā rslas, pankū kas ar ievā rī jumu, medus, pū dercukurs, var pievienot visu, kā vē laties. Kartupeļ u biezenis (š ķ idrs), falafels (pupiņ u bumbiņ as vai kaut kas nesaprotams) fritinā ts (es gā ju), maize, maizī tes, mafins tas viss bija vakar un sauss, augļ i - melone (nav nogatavojusies), dateles, apelsī ni, vī nogas, svaigi dā rzeņ i (daudz), olu kultenis (viena ola un dā rzeņ i sajaukti, ir tukš a ola, ja parā dī si bildi ar mū su vienkā rš ā s ceptas olas, tad ceps tā , bet necep paš i! ) Vā rī tas olas. Ja es aizmirsu kaut ko uzskaitī t, nespriediet))) Brokastis ir sliktas!
11os pē c brokastī m izņ em galdu un uzliek milzī gu kū ku (sagriež porcijā s), cep pankū kas, arī tā s paš as pildvielas, augļ us (apelsī nus, melones, dateles) ē d.


Pusdienu laikā š eit varat nedaudz pastaigā ties un ē st un izvē lē ties pē c saviem ieskatiem! Cepta liellopa gaļ a, cepta jē ra gaļ a, ( sagriež porcijā s priekš ā , bet ne maz! ) Ceptas vistas ( tikai pasaki, kā du daļ u vē lies! ) Vesela zivs vai gabaliņ i (cepta), vesela cepta zivs! Kartupeļ u biezenis, saldie kartupeļ i, makaroni un tukš i (tie stā v, kur bē rnu stū rī tis) un ar mē rcē m un mē rcē m, liellopa gaļ as gulaš s (garš ī gs! ), zupā m (ū dens un loboda! ), daž ā das mē rces, marinē ti dā rzeņ i (asanti), svaigi dā rzeņ i. Cepš ana daudzveidī ga pilna! (negarš oja pī rā gi, bē rni ē da! Katram sava gaume! ) Maize savā dā ka un svaiga, augļ i, Liellopu aknas ceptas ar dā rzeņ iem, vistas iesmi, ne visi par to zina, atrodas kur cep olas , viņ i dod tikai pusdienā s.
Daudz daž ā du rī su un tukš i un ar dā rzeņ iem un gaļ u. Pupiņ as mē rcē , makaronu kastroļ i. Viņ u desu un sieru nav iespē jams ē st! Vai arī tā ir soja, vai es nezinu, kas)) Desas tomā tu mē rcē (asa), mana meita ē da, es nē . Pishsha, cepta uz lielā m taisnstū rveida cepeš pannā m un sagriezta taisnstū ros, tajā s nav gaļ as, š ī nav pica, pie kuras mē s esam pieraduš i! Ir tomā tu mē rce un pā rkaisa ar sieru, var pievienot dā rzeņ us, bet biež ā k bez tiem (vienmē r garas rindas uz š aš liku un picu un arī pē c olā m). Mū su kā postu tī teņ u un dalmas lī dzī ba man nav ī paš i laba! )) Pusdienā s mums bija hurma un banā ni. (arī banā ni brokastī s un pusdienā s un vakariņ ā s). Ir daudz desertu un arī ē dienu, katrs paņ ems pē c garš as! Pie izejas gatavo saldē jumu (tas ā tri kū st un ir ū deņ ains, bet tomē r bē rni ē d un tas nav slikti, ir vē rts pamē ģ inā t! )

Vakariņ ā s gandrī z viss ir tā pat kā pusdienā s, precī zi neatceros, tikai nedaudz mazā k un kur cep olas un bā rbekjū , tie smeldz mini kebabus (nedaudz pikants), garš ī gi!

Pē c pusdienā m 15:00 bā rā aiz slidkalniņ iem teritorijā pasniedz frī kartupeļ us (nav ļ oti cepti! iespē jams lielā cilvē ku skaita un ī sā laika dē ļ ! Tā da pati pica kā restorā nā , svaigi dā rzeņ i, mē rces, apelsī ni , dateles. un burgeri (tā saucamie) š ī ir maza apaļ a bulciņ a un tur liek plā nu kotleti, pusi no tā s! Daudziem garš o. Var pielikt mē rci un gurķ i! Atkal katram ir daž ā das gaumes!
Bā ros dzē rieni ir Pepsi, Seven Up (porcionā li no pudelē m), negā zē tie dzē rieni - apelsī ns un ananā ss (var dzert), liet plastmasā , tī rs dzeramais ū dens (var izdomā t savu pudeli un ciparnī cu). tas pats restorā nā , tas pats visur. Š ķ ī stoš ā kafija tikai restorā nā ! un bā rā jū s varat baudī t kapuč ī no, latte, americano ar kafijas automā tu. Tē ja ir visur un bā rā un restorā nā , lū dzu, ko gribat, tikai bā rs strā dā no 10-24h. Kapuč ī no kafija man ir nedaudz stipra, bet latte ir vislabā kā!
Parasta tē ja, piemē ram, mū su Lipton, un etiķ etes ir lī dzī gas)) Viņ i dodas piedā vā t maksas kokteiļ us
(neņ ē mā m).

Teritorija ir milzī ga! Skaisti un kopti! Visi griež , laista, tī ra un mazgā ! (lai viņ i uzkoptu telpas)))
Daudz slidkalniņ u un baseinu! Tikai viens trekns mī nuss - viņ i visi ir auksti! tikai viens apsildā ms baseins, un ne vienmē r tas, kas atrodas uzreiz pie izejas kreisajā pusē ! Protams, vietē jie iedzī votā ji (to ir daudz! ) un visi pā rē jie peldē ja tur, kur gov
Lai gan ū dens tur ir auksts, mans dē ls tur peldē jā s un brauca ar prieku! dod siera kū kas! Labā kais laiks ir no 15-17 stundā m, ja nolemjat! ū dens nedaudz sasilst. Pē c pieciem slidkalniņ i ir aizvē rti, un ar to pietiek, jo kļ ū st tumš s un kļ ū st vē ss, un arī ū dens ir ledains!

Aiz slidkalniņ iem pā ri teritorijai ir pludmale, viss tī rs un mū su gadī jumā pamests, jo jū ra ir ļ oti vē sa, bet pā ris reizes nopeldē jā mies.

Bet kā ir ar pirmo reizi Ē ģ iptē bū t jū rā un neiegremdē ties))) Pludmale nez kā pē c bija klā ta ar celtniecī bas granti, izeja slikta, bet ir kā pnes, var nobraukt. Paisums š ajā laikā bija zems, un jū ra nav ī paš i dziļ a. Kreisajā pusē , ja paskatā s uz jū ru, tad tā lumā ir mols, ļ oti skaista jū ra un labs dziļ ums.

Viņ i visiem ģ imenes locekļ iem izsniedz dvieļ u kartī tes, nodeva dvieli, atdod kartī tes jums, ja nevē laties tā s nodot dienas beigā s, ko vien vē laties.

Otrajā dienā bija tikš anā s ar gidu, nav slikts cilvē ks, ekskursijas pā rdeva par uzpū stā m cenā m! (Protams, es visu saprotu, lai nopelnī tu procentus), bet visas ekskursijas ņ ē mā m pie vienas sievietes (olga_gidegypt, iesaku, cenas 2-3 reizes zemā kas! ) 3. dienā pierakstī jā mies uz a. bezmaksas brauciens - iepirkš anā s tū re. Iesaku aiziet, viss ir tieš i bez maksas un ne uz ilgu laiku! Tas ilga 2-3 stundas, mani aizveda uz veikaliem un es palū dzu aiziet uz krievu aptieku, viņ i nopirka zā les, cenas ir zemā kas! Es iesaku!
) Mē s pievē rsā mies kaž okā dā m un ā dai, nopirkā m sev ā das mugursomu, kaulē jā mies par pē dē jo, piekā pā mies no 24 USD lī dz 60 USD, tā pē c kaulē jieties, viņ iem tas patī k! Visur prasiet č ekus! Visur! lai viņ i ir, pretē jā gadī jumā , kad viņ i aizlidoja, vī rietis kaut ko nopirka un viņ i viņ u nelaida, kā pē c es nezinu! Bet labā k ļ aujiet viņ iem bū t, viņ i jū s nepač akarē s! Viņ i paš i aizvadī ja 3 ekskursijas 9 dienā s - tā ir LUKSORA + BANĀ NU SALA, BATHISAFA un SAFARI BĒ RNIEM (kopš viņ i bija kopā ar bē rniem, bet programma ir tā da pati kā pieauguš ajiem bez bē rniem)

Iesaku š ampū nus, matu maskas, zobu pastas, medikamentus, garš ī gu halvu, izskatā s pē c vatī tes tikai ar š ķ iedrā m, pā rdod caurspī dī gos maisiņ os, tik irdens un ļ oti garš ī gs!

Izejot no viesnī cas pā ri ielai ir veikali, piramī da Nr. , cenas telpa! kā tu kaulē jies citos)))
Kreisajā pusē , ja pastaigā si nedaudz pa pā ris viesnī cā m, bū s veikali un veikali, liela izvē le un cenas visur daž ā das.
Mē s nokļ uvā m MISHA veikalā un likā s, ka tas ir iepirkš anā s centra beigas))) mē s nedevā mies tā lā k, š ķ iet, ka tur nekā nav.

Ja nebū tu ekskursiju, bū tu garlaicī gi, nekā das animā cijas! Viņ a bija, bet nav ko skatī ties! Slinkie izliekas, ka izklaidē ! Viens puisis ar gariem matiem dejoja gaiš os svā rkos, uz viņ u ir interesanti skatī ties, un pā rē jais ir sapuvis.

Bija seju apgleznoš ana, viņ i zī mē tik tā , bet patiesī bā tā bija. Dē ls nā ca klajā.2 reizes, tik tikko nomazgā ja krā su))))

Un tā , neskatoties uz š o nepatī kamo atgadī jumu, viss bija pacieš ams, es centos jums visu izstā stī t tā , kā ir.
Ja brauksi uz š ejieni, esi uzmanī gs, visi smaida, bet, ja kaut kas nav kā rtī bā , viņ i ielī dī s kā bars!
Wi-fi tikai reģ istratū rā un tad ne ko!
Par 9 dienā m no 16. -25. novembrim samaksā jā m 14.000 rubļ u. par 3
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu