Laba viesnīca, iesaku!

Rakstīts: 14 marta 2020
Ceļošanas laiks: 29 februāris — 6 marta 2020
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca ir normā la. Ieradā mies pulksten vienos pē cpusdienā , atstā jā m mantas, kā das 15 minū tes aizpildī jā m anketas ar gidu, mū s uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja uz restorā nu. Pē c vakariņ ā m mū s ā tri iekā rtoja istabiņ ā.4. stā vā , viesnī cas darbiniece atnesa mū su mantas. Jā skatā s istabā lai viss ir vesels, kad reģ istrē jaties, gids autobusā mū s brī dinā ja, ka izrakstoties liks samaksā t par visiem bojā jumiem, nav svarī gi vai tas bija pirms jums vai kad tu to salauzi. Tā pē c ieejot istabā viņ i uzreiz sā ka visu pā rbaudī t. Pirmais, kas iekrita acī s, bija saplī susi kontaktligzda, tā vienkā rš i tika izplē sta, tē jkanna tika ieslē gta - tā nedarbojā s, televizora tā lvadī bas pults bez akumulatora un bez vā ciņ a. Viņ i izklā ja gultas palagus netī rus ar melniem cirtainiem matiem. To visu redzē ja cilvē ks, kurš mū s atveda uz istabu.
Zvanī ju uz reģ istratū ru, viņ i lieliski saprot krievu valodu, esmu saš utis. Uzreiz atnā k elektriķ is salabot rozeti, pulti, puika atskrē ja ar tī ru gultu. Es viņ us nelaidu 10 minū tes, mē s pā rbaudī jā m slē dž us, seifu, seifs nedarbojā s. Atnā ca cits strā dnieks un salaboja seifu. Mē s izgā jā m uz balkona, krē sli bija neskarti, stikls bija neskarts. Tikai tad mē s viņ us atbrī vojā m. Citā s telpā s nevar iekļ ū t visur, kur ir videokameras, viss tiek skatī ts. Restorā ns brī niš ķ ī gs, liela gaļ as, dā rzeņ u izvē le, no rī tiem ir gaļ as ē dieni, kas mani pā rsteidza. Dienas un vakara zivis, vista, pī le, jē ra gaļ a, teļ a gaļ a, vistas bā rbekjū vakarā un daudz kas cits. Ē diens 5. Teritorijā ir vairā ki bā ri. No 15 lī dz 17 pie baseina kafejnī cā iespē jams uzkost ar augļ iem, ceptiem kartupeļ iem, burgeriem, picu. Slaidi augstā kā s klases! Apsardze strā dā par 5 plus.
Atpū tnieki pā rsvarā ir itā ļ i, vā cieš i, franč i. Viss mierī gi, tikai č ehi piedzē rā s, 50 gadī gi puiš i skrē ja viens pē c otra, lika mums smieties. Man nepatika jū ra, tā ir sekla, lai nopeldē tu, jā paklup apmē ram 200 metri. Teritorija ir ļ oti skaista, daudz ziedu. Animā cija par 3 punktiem, gausā s meitenes mē ģ inā ja kaut kā izklaidē t, bet bija garlaicī gi, nesā kā s. Nu vispā r man patika. Ē ka jauna, mē beles jaunas. Ja iespē jams, atgriezī š os viesnī cā . Viņ i no gida paņ ē ma tū ri ar kvadracikliem, nepatika, stundu brauca pa tuksnesi trakulī gā tempā , ielidoja, ā tri, gandrī z 3 minū tes stā vot, pī pē ja ū denspī pi, 5 minū tes, lai uzkā ptu kamielis, kurš grib. Kā pē c tā da steiga ekskursija, grupa atlidoja, laikam aizkavē jā s, fuuuuu vispā r nevienam nepatika.

Vispā r iesaku viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu