Viss ir ļoti labi

Rakstīts: 28 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 19 — 26 novembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī cā ieradā mies ap 9 no rī ta. Tikā m mī ļ i sagaidī ti, pacienā ti ar sulu un kū kā m. Mums palū dza pagaidī t pusstundu un tad piedā vā ja istabu. Pē c biļ etes mums bija "standarts", bet, godī gi sakot, piemaksā jā m un ieguvā m bungalo ar piekļ uvi baseinam. Mū s nokā rtoja ā tri, uz 4 personā m. istabiņ u numuri 8104 un 8111. Svarī gi: ja patī k saule, lū dz, lai tevi ievieto bungalo kreisajā pusē , tur gandrī z visu dienu ir saule un ū dens baseinā siltā ks.
Istaba liela, 50 kvadrā tu, liela divguļ amā gulta un 1 vienvietī ga gulta, naktsgaldiņ i, 2 atzveltnes krē sli, ledusskapis, seifs, divi lieli spoguļ i, skapis, TV 32 diagonā le. Plaš a vannas istaba, pareizā k sakot, duš as telpa, ir bidē . Man patika arī atseviš ķ ais palielinā mais spogulis virs izlietnes. Santehnika jauna, viss tī rs. Regulā ri tika papildinā ti ziepju un š ampū nu dozatori, bet bija arī paraugu ņ ē mē ji ar viesnī cas logotipu, ū deni nesa katru dienu. Peldmē teļ u un č ī bu nebija, bet mums tas nebija svarī gi. Starp citu, mazi bē rni bungalo netiek izmitinā ti.
Pā rtikas problē mu vispā r nav. Daudzveidī ba ir nepā rspē jama. Jē ra gaļ a, teļ a gaļ a, pī le, vista, paipalas, zivis, ceptas, sautē tas, grilē tas, kā vien vē laties. Visā di salā ti un atseviš ķ i sasmalcinā ti dā rzeņ i, omletes, kartupeļ i, jogurti, augļ i. . . tikai daž i. Ir veģ etā rā ē dienkarte. Ja godī gi, nedē ļ as laikā apē du 4 kilogramus : ) Pa dienu var uzkost pludmales bā rā , kā arī pie dzē rieniem. Ir zivju, ķ ī nieš u un daž i citi restorā ni, bet tie nedarbojas pē c alacarte sistē mas.

Teritorija. Viesnī ca tika uzcelta, tika pabeigti vairā ki bungalo, starp citu, tiem, kas atrodas tā lu no ē kas kreisajā pusē , nav piekļ uves baseinam. Labajā pusē ir uzcelta jauna viesnī ca Hawaii Dreams, tač u teritorija ir kopī ga. Daudz sauļ oš anā s krē slu un pietiekami visiem. Bē rniem ir sekli baseini ar slidkalniņ iem, ir arī rotaļ u laukumi un mini zoodā rzs. Tiem, kam patī k braukt pa kalniem, tie ir pieejami katrai gaumei. Starp citu, paš ā pirmajā dienā es uzkā pu visbriesmī gā kajā dzeltenajā , godī gi sakot, man bija ļ oti bail, un mans vī rs bija sajū smā par viņ u. Daudz apstā dī jumu, puķ u, maigi zaļ i zā lā ji, teritorija kopta.
Viens brī dinā jums: vakarā pulksten 5 viņ i kū pina teritoriju no odiem, vē lams aizvē rt logus, jo. smaka ir briesmī ga, bet pē c daž ā m minū tē m tā pazū d.
Pludmale diezgan liela, tī ra, ar koka sauļ oš anā s krē sliem. Pludmalē ir bā rs, gatavo sulas un kokteiļ us, bet par maksu.
Jū ra ir tī ra, uzreiz teikš u, ka nav tā dziļ ā kā , bet paisuma laikā vietā m tā nesasniedza dibenu. Kreisajā pusē ir neliels lī cis, un daudz sē rfotā ju, lai gan visu laiku viņ i vienu dienu intensī vi jā ja, jo bija vē jš . Tā kā lī cis ir sekls, devā mies uz kaimiņ u viesnī cu Panorama Bungalow, pludmale nav ī paš i laba, bet pie viņ iem dzī vo pelikā ns Nataš a, to var paglaudī t un nofotografē t. Š ajā apgabalā nav koraļ ļ u un it ī paš i zivju, ko nevar salī dzinā t ar Š arm.
Starp citu, nepē rciet ekskursijas no viesnī cu gidiem, kamē r es izpakoju č emodā nu un apskatī ju teritoriju, vī rs un krusttē vs uzkrita gides pierunā š anai un nopirka pie viņ iem gandrī z trī sreiz dā rgā k (par ko vē lā k nož ē loja). Piedā vā arī bezmaksas tū res (tā pat kā citur) uz ā das un kaž okā du veikalu, eļ ļ as un smarž as utt. , uzreiz teikš u, ka intereses pē c var aizbraukt apskatī ties, bet cenas tur ir daudzkā rt augstā kas.

Ā rpus viesnī cas nekā ī paš i interesanta nav. . . tā tad, daž i veikali, pā ris ar fiksē tā m cenā m. Bet iesā kumam labā k ir pastaigā ties, uzzinā t, kas ir kur un cik daudz, un tad nopirkt. Piemē ram, veikalā pa labi no viesnī cas ar fiksē tā m cenā m nopirku koraļ ļ us par 5$, bet ja paej pā ris metrus tā lā k, tad citā veikalā tos paš us koraļ ļ us par 3$.
Starp citu, ja iespē jams, ņ emiet lī dzi š okolā di, š okolā des, arā bi tos ļ oti mī l. Varbū t dzeramnaudas vietā . Mums atklā ti prasī ja Roshen š okolā des.
Kopumā iespaids par viesnī cu bija ļ oti labs. Ir vē lme š eit atgriezties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu