Jautājums par viesnīca Hawaii Caesar Palace Aqua Park 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
116 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Kura ir labākā vieta, kur doties ekskursijās? Kā pasūtīt sauso devu?
Kura ir labākā vieta, kur doties ekskursijās? Kā pasūtīt sauso devu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-12-074 gadā atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Sveicieni
Jūs varat sazināties ar mani, es palīdzēšu organizēt gandrīz jebkuras grupas vai individuālās ekskursijas no Ēģiptes (uzņēmums "Pārmaiņu vējš - Nadežda Kurganskaja")
Sazinieties, izmantojot WhatsApp/Viber - https://mssg.me/veter-remen
Vietne - https://excursions-in-egypt.rf/
Sausās devas pasūta vienkārši: sazinieties ar viesnīcas reģistratūru, informējiet, ka nepieciešama brokastu kaste tādam un tādam laikam. Un noteiktajā laikā paņemiet sagatavoto kastīti vai paku reģistratūrā. To darot, es iesaku:
- nenorādiet, kur un kāpēc izejat no viesnīcas (dažas viesnīcas var atteikties izsniegt sausās devas, ja jūs sakāt, ka nedodaties ekskursijā no viesnīcas gida - tas ir nelikumīgi, ar ceļojumu aģentūras starpniecību varat izlemt, ar kuru palīdzību jūs rezervējāt ekskursiju, bet vieglāk ir nerunāt, kur un ar ko jūs dodaties?
- ekskursijas brauciena dienā brokastīs "pabeidziet" sev sauso devu: ņemiet līdzi iecienītākās bulciņas, veselus augļus, vārītas olas utt. un ieliek istabā ledusskapī (vakarā pievieno viesnīcas sausajai devai).
аватар Alex714
Ja tūre nav tālsatiksmes (Kaira-Luksora-Izraēla), tad sausā barība nav vajadzīga, pusdienas jāiekļauj ekskursijā (čeks), bet sausā barība parasti nav strūklaka. Tagad aģentūrās ir vieglāk pasūtīt caur internetu, Hurgadā speciāli skrēju vakara pastaigā pa ielu ekskursijām. birojs - cenas ir tādas pašas kā internetā, tāpēc ir vieglāk pasūtīt caur internetu. Iesaku arī apskatīties viesnīcas ceļveža cenrādi un salīdzināt ar interneta aģentūrām, skaidrs, ka ceļvedis parasti ir dārgāks, bet ir atlaides, un cena ir izdevīgāka. Piemēram, šajā atvaļinājumā viņi no TEZtour gida nopirka Šarmelnagu par USD 35 vienai personai, bet visiem pārējiem tas maksā 45 USD.
аватар s.marinka1
Man ļoti patīk visu plānot un man ne vienmēr ir svarīgi atrast interesantus cilvēkus, kuri var piedāvāt ne tikai apskatīt apskates vietas, bet arī sajust sirsnīgu apkalpošanu. Izvēlējos un daudz lasīju. Draugi šajā viesnīcā ieteica sazināties ar gidu Aleksu https://www.instagram.com/alexander.narouz/, un es to nemaz nenožēloju. Viņš brīvi pārvalda krievu valodu. Tā bija vienkārši brīnišķīga ekskursija uz skaisto Ras Mohammedu un apmēram. Tirāns. Man patīk uzdot daudz jautājumu))) Paldies Aleksam par maniem jaunatklājumiem un tik daudz informatīvās informācijas) Es vēlos atgriezties un tomēr izlemt nirt)))) Es domāju, ka tik apzinīgs skolotājs palīdzēs pārvarēt bailes)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Hawaii Caesar Palace Aqua Park 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl