Krēsla 5. Koronavīrusa iespaidi. Ēģipte

05 Februāris 2021 Ceļošanas laiks: no 29 augusts 2020 ieslēgts 11 Septembris 2020
Reputācija: +129
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Neizdevā s koronavī rusa sasodī tie plā ni. Galu galā mē s ar sievu sapratā mies Meksikā , un š eit viņ a ir kā …

Nē , nedomā jiet par to, kas man patī k koronavī rusā . Teikš u vē l, viņ š man ir kā dievs! Nu, neviens to neredzē ja, bet interesenti saka, ka tā ir...

Tā pē c man bija jā velk kā jas, nevis Kankuna diezgan noguruš ajā un aizmirstajā Ē ģ iptē . Un tas ir labā k nekā nekas. Atkal viss iekļ auts.

Nē , tas bija iespē jams, un Turcija, protams, tur ir daudz labā ka apkalpoš ana, bet jū ra, tā ir Vidusjū ra, un pat ne Sarkanā .

Tač u koronavī rusam visam, kas iekļ auts, ir savas ī patnī bas. Nepatī kamas funkcijas...

Viesnī ca ir viena no labā kajā m "piecā m" piekrastē , un dzirnavas, tā pat kā turku "trī svienī bā ". Bet tas ir saprotams: krī ze, no visā m viesnī cā m tikai 20% tika atvē rti. Un tā teikt, atvē rtā s sā kumā aizpilda par 5-7%. Tā Ahmetkijs ietaupa uz visa, kā viņ am pietrū kst


No astoņ iem restorā niem divi ir atvē rti. Bā ri tač u ir atvē rti gandrī z visi, izņ emot paš u svarī gā ko, tieš i pludmalē . Un te ir paradokss: bā rs ir slē gts, bet blakus kabī nē apsargs skatā s, lai netiktu pā rkā pts neglī tums. Lai viņ š ar vienu roku labā k skatā s un ar otru lej dzē rienus. Arvien vairā k priekš rocī bu. Jo ir teikts: "Ieliet katrs pē c viņ a vajadzī bā m. " Bet nē ! Ne jau tā pē c Akhmetka gā ja brī niš ķ ī go ceļ u no vienkā rš as arā bu spermas lī dz veselam kabī nes sargam, lai pasniegtu putu kū kas visiem neticī gajiem!

Viesnī cas kontingents pā rsvarā ir ukraiņ i, daž i baltkrievi un arā bi. Tā s š eit vienmē r ir pā rpilnī bā . Ja to nebū tu, tad bū tu tā , it kā tu bū tu kaut kur Berdjanskā . Lai gan, protams, Ukrainā tā das greznī bas nav.

Parastos (ne koronavī rusa) laikos š ajā viesnī cā atpū š as arvien vairā k vā cieš u. Stā sta, ka pē rn mū sē jos uz lielgabalu uguni š eit nelaida. Un š eit, acī mredzot, jū s apbalvoja ...

Bet no oktobra atkal nā ks vā cieš i, tad no turienes mū su kailums tiks nogriezts! Un zini savus seš us!

Atzinī gi novē rtē ju pilnas sejas masku snorkelē š anai. Nu jā , par visu haryu un tū biņ u pa virsu. Hosh - elpo caur muti, vismaz caur degunu, vismaz caur zobiem un vismaz degunu caur degunu...Bet tu to visu negribi, tu gribi kasī t degunu. Bet es vē l neesmu panā cis š o progresu!

Es viņ u, š o masku, pā rdevu Akhmetkas veikalā . Ar viņ iem, ar Akhmetki, ko? Viņ š , nekaunī ga seja, piesauc 35 dolā rus, pē c 5 minū š u neatlaidī gas tirgoš anā s piekrī t 15.

Ī sā k sakot, maska ​ ​ ir godā jama. ES iesaku.

Viens vā rds no veikaliem. Parasti arā bi atpū tniekus ķ er joprojā m trikus. Viņ i taisa mazas dā vanas, cienā jas ar tē ju un tik nemanā mi nogludina savus produktus. Tagad gandrī z visi veikali ir slē gti. Un kā samaksā t ī ri, kad nav atpū tnieku? ! ! Un tajā nož ē lojamajā veikalā , kas ir atvē rts, nelielā veidā Akhmetka ir iegrimusi stū rī un tikai kū tri atbild uz jautā jumiem.

Nav iniciatī vas.

Un arā bi nav lī dzī gi. Ja agrā k reta sieviete, pat visbaisī gā kā , pagā ja garā m bez komplimenta, tad tagad...Un ko lai saka, gaidī siet komplimentu no mū su Vaņ as. Viens vā rds: "Depresija".


Izgudroja jaunu veidu, kā satracinā t auditoriju. Reizē m tu no bā ra pā ri baseinam kliedzi uz savu sievu: “Skaistule, tev ir kola vai sula? ». Un tas nekas, ka viņ š lū dza bū t "skaistulis". Dī vaina reakcija: nav neviena cilvē ka, kurš negrieztos: "Un kas tas ir? ", " Vai tas atbilst? ». Un visi, redzot, ka visi ir apgriezuš ies, samulst un izliekas, ka viņ š tikai krata galvu un viņ am ar skaistumu nav nekā da sakara.

Koronavī rusa periodā ir maz atļ auto ekskursiju, un viss Ē ģ iptē ir redzē ts un pā rpublicē ts. Bet bija viens: El Gouna. Visos ceļ vež os tā ir nepieklā jī gi pozicionē ta kā Ē ģ iptes Venē cija.

Patiesī bā kā ds bagā ts arā bs nopirka gabalu tuksneš a jū ras krastā , izraka kanā lus daudzā m salā m, uzcē la luksusa villas un pā rdeva tā s visiem pā rē jiem miljonā riem. Un starp tiem miljonā riem: Kirkorovs, Jakubovič s, karaliene. Š is ir viens no mū sē jiem. Un Andž elī na Dž olija un daudz visā du arā bu naftas magnā tu. Kā pē c viņ i ir š eit?

Un te viss š itais bardaks slē pjas no plebsa, kas tā pē c netraucē ja, nekaitinā ja ar ziņ kā ri. Nu, es nezinu...Miljonā ra grū tā dzī ve...Es gribē ju kļ ū t par š o miljonā ru pē c turnejas. Kas tas izrā dā s? Tu sē di savā salā , kanā lā , kā lielā peļ ķ ē , mazgā jies un slē pies no melno acī m. Nav ļ oti jautri. Nē , es neieš u pie miljonā riem!

Iepazinos ar divā m Maskavas tantē m, kas pā rslē dzas uz leju. Viņ i dzī vo pastā vī gā dzī vesvietā Hurgadā . Iegā dā ti dzī vokļ i. Un viņ u singli Maskavā padodas, viņ iem pietiek. Viņ as, kuč u meitas, maksā par nakti viesnī cā un divas dienas pavada dauzot bumbu.

Pē c tam pā rejiet uz citu viesnī cu. Un Douli, paš valdī bas pludmales ir slē gtas, nekur neiet, un viesnī cas ir lē tā kas nekā jebkad agrā k.

Tā š ī s tantes uzdodas par visu akhmetu mā tē m, kas viņ as satiek arā bu valodā , un ukraiņ iem krieviski. Izklaidē jies. Manuprā t, Ē ģ ipte nav tā labā kā vieta, kur dzī vot. Slikta izklaide!

Ja tu esi arā bs, tu ej š ur tur uz moš eju, tu lū dz piecas reizes dienā , skaties un diena ir beigusies. Un vismaz neticī gie iekļ uva nepatikš anā s. Ī sā k sakot, š ī s tantes no pastā vī gā s dzī vesvietas palaida garā m. Š eit, Taizemē vai, teiksim, Latī ņ amerikā , nav daudz jautrī bas. Atkal var dunkā t ne tikai mā jā s zem segas, bet visur.


Nu mē s ar sievu nav noguruš i no narzā na, mē s nevaram katru dienu izkļ ū t no rokā m. Nu, izņ emot vakaru, kā dreiz. Un vakarā viņ š iededz sevi: katru reizi jauns dzī vais dziedā tā js vai dziedā tā js.

Viņ u repertuā rā , ja tie ir arā bu hiti, tie visi ir par "habibi", un, ja tie ir Latī ņ amerikas, tad arvien vairā k par "kurason". Un cilvē ki - tie, kas ir zemā ki par grā du - dejo.

Un mē s neesam pē dē jā rindā . Ir arī š aujampulveris pulvera mucā s un ogas sē ž amvietā ! Mē s esam apmā cī ti dominikā ņ u boč atā un brazī lieš u sambā . Tā pē c mē s smē ķ ē jam, ko varam.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (14) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums