Mēs plānojām vienu lietu, bet sanāca tieši otrādi, bet ļoti labi!

17 Decembris 2019 Ceļošanas laiks: no 16 Decembris 2019 ieslēgts 16 Decembris 2019
Reputācija: +27
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s ar sievu ceļ ojam uz daž ā dā m valstī m. Mē s mī lam Ā zijas skaisto dabu un garš ī gos ē dienus. Mē s mī lam braucienus ar automaš ī nu Eiropā . Š oreiz laika bija maz, nolē mā m doties uz Ē ģ ipti – vienkā rš i gulē t pludmalē un ē st viesnī cā .

Mē s izvē lē jā mies Golden 5 Emerald 5* viesnī cu. Ierodoties viesnī cā , bijā m š okē ti! Viesnī cai ir 30 gadi, te neviens ar remontu neuztraucā s. Kontingents viesnī cā tā , it kā mē s bū tu ieraduš ies padomju pansionā tā no rū pnī cas!


Lietas kļ uva daudz sliktā kas, kad mē s pirmo reizi devā mies ā rā pusdienot. Es pirms 25 gadiem biju atpū tas centrā ar saviem vecā kiem netā lu no Harkovas, kur ē diens bija labā ks! Gaļ u ē d reti un izdala pa porcijā m (jā lū dzas, lai dod porciju kā pieauguš am cilvē kam), zivs ir tikai pangasija š ausmī gā cietes mē rcē , makaroni lē tā kie, siers un desa (pat nevarē ju noteikt, kas tie ir izgatavoti no, bet noteikti ne no ē damā m vielā m), 1-2 veidu augļ iem (zaļ ā melone, bezgarš ī gi granā tā boli vai kā ds citrusauglis). Saldumi ir pā rsteidzoš i, pagatavoti no mannas putraimi un cietes.

Viss iekļ auts sistē ma. Es nekad tā du neesmu redzē jis. Vakariņ ā s 10 alus pudeles visai viesnī cai. Pē c 5 minū tē m beidzas un cita alkohola vispā r nav. Drī zā k tā ir, bet rums ar apmē ram 3-4 grā du stiprumu, t. i. atš ķ aidī ts vairā k nekā.10 reizes! Tas netraucē ja man atpū sties, bet kā dam tas var bū t svarī gi.

Tā pē c nolē mā m maksimā li apmeklē t visas ekskursijas!

1. Mē s devā mies nirt ar jahtu. Tas bija ļ oti forš i. Nirā m ne pirmo reizi (nirā m Maldivu salā s, Bali un Taizemē ), bet tā bija labā kā nirš ana! Daudz zivju, astoņ kā ju, staru! Instruktors ir ļ oti uzmanī gs.

2. Mē s devā mies ar jahtu peldē ties ar delfī niem atklā tā jū rā . Mē s nebijā m maldinā ti! Tur tieš ā m bija delfī ni, un mē s ar tiem aptuveni pusstundu peldē jā m apmē ram metra attā lumā . Neaizmirstama pieredze! Tad viņ i mū s atveda pie ļ oti skaista rifa, un tad arī brauca ar tableti un banā nu (es nekad neesmu mē ģ inā jis, tas izrā dī jā s ļ oti jautri! ).

3. Dosimies uz Luksoru. Mē s neesam muzeju un tempļ u cienī tā ji, tač u Luksoru ir vē rts redzē t vismaz reizi mū ž ā !

Kopumā vilciens izvē rtā s ļ oti notikumiem bagā ts, un bijā m vairā k noguruš i nekā atpū tuš ies )) Bet no otras puses, iespaidu daudz!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (14) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums