life hacks brīvdienām ar bērniem Ēģiptē vai Turcijā

02 Aprilis 2018 Ceļošanas laiks: no 21 Marta 2018 ieslēgts 21 Marta 2018
Reputācija: +15
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

No 2018.  gada 21.  marta mē s ceļ ojā m uz 7 dienā m ģ imenes lokā Jaz Aquamarine Resort 5* (Ē ģ ipte, Hurgada). Laiks bija brī niš ķ ī gi silts, vienu dienu vē jains, todien jū rā peldē ties nebija iespē jams. Ceļ ojumu aģ ents ieteica 3 viesnī cas ģ imenē m. Bet esmu neticī ga, pā rskatī ju visas Ē ģ iptes viesnī cas, lai precī zi izvē lē tos atvaļ inā jumam cienī gā ko viesnī cu. Viesnī ca pā rsteidza un izrā dī jā s vē l skaistā ka nekā fotoattē lā un video. Man patika, un tagad es dodu padomu.

Life hacks brī vdienā m ar bē rniem pie jū ras

Iepriekš uzziniet par blenderi, atsakieties ē st cietus dā rzeņ us

Bē rnu kluba darba laiks ir iepriekš , labā k, ja bē rnu klubs un diskotē ka neatrodas slē gtā s telpā s, jo š eit nā k arī slimi bē rni.

Iepriekš jū s varat uzzinā t, kā dā valodā runā bē rnu klubā , tikai vā cu vai angļ u valodā , tad jū su bē rns, visticamā k, nevē lē sies atgriezties.

Iepriekš uzziniet par rotaļ u laukuma pieejamī bu (tas mums ļ oti noderē ja).


Iepriekš pā rrunā jiet ar vī ru, kas katram ir svarī gā kais – vakara programma, baseins vai pludmale. Tā kā vī rs var atteikties doties uz pludmali, labā k iepriekš izplā not, kā mainī sies ar bē rniem, kad bū siet visi kopā .

Jau iepriekš sagatavojiet frā zes angļ u valodā , paņ emiet sarunvā rdnī cu. Es patieš ā m nož ē loju, ka nesagatavojos)).

Iesaku jums to paņ emt

1. Paņ emiet spilvenu zem galvas un aizsietu acis

2. Lū dziet pirmo rindu lidmaš ī nā

3. Paņ em ū deni, maiņ as drē bes, autiņ us, salvetes

4. Lietojiet domrid, damrina tabletes pret kustī bu slimī bā m, deguna pilienus

5. Ņ emiet lī dzi labirintu grā matas, uzlī mes, lū rē tā jus, planš etdatoru ar spē lē m un multenē m, 6 gab zī muļ us, asinā mo, krā sojamo grā matu

6. Paņ emiet rokas bagā ž ā saulesbrilles, bē rnu saules aizsargkrē mu (biež i apdegumi un alerģ ijas), peldkostī mus, flip flops, T-kreklus, š ortus, lai pā rģ ē rbtos tualetē , ierodoties viesnī cā , piemē ram, no rī ta, ja jū su reģ istrā cija ir joprojā m gaidot 3-4 stundas, varat ievietot lietas iepakojumā un atstā t reģ istratū rā un doties uz pludmali.

7. Nesteidzieties bū t pirmais, kas iekā pj lidmaš ī nā un izkā pj no tā s, jums joprojā m bū s jā pagaida visi. Un gaidī t bē rnus ir tik nogurdinoš i.

8. Paņ emiet lī dzi spieķ i (var iznomā t no 80 UAH), lidostā tas ir neaizstā jams. Bez viņ as mē s bū tu ļ oti cietuš i. Vispirms noņ emiet pā rsegu. Viņ i mums to nojauca ((. Vē lams, lai grozs bū tu tajā .

9. Paņ emiet 2 cepures, 2 peldbikses, 2 peldkostī mus, iegā dā jieties bē rnam Bunz saulesbrilles

10. Paņ emiet krū ts sū kni, ja bē rns atrodas Guards, valkā jiet ē rtu apģ ē rbu baroš anai lidmaš ī nā

11. Paņ emiet priekš autiņ u, lai pabarotu savu bē rnu lī dz 2 gadu vecumam.

12. Paņ em lī dzi bļ odu un karoti (ja saslimsi, vari paņ emt lī dzi ē dienu no restorā na).

13. Lidmaš ī nā vispirms paņ emiet mazas sporta pudelī tes ar kaklu, lai padzertu ū deni (var) un nē sā jiet pa viesnī cu (jo ū dens nav uz katra stū ra un ir ļ oti auksts).

14. Paņ emiet lī dzi rotaļ lietas pludmalē (mums bija vajadzī gas daž as): spaini, lā pstiņ u, piepū š amo bumbiņ u, dinozauru vai dzī vnieku figū riņ as (lelles).


15. Ņ emiet lī dzi rokas rokas (bez tā m maziem bē rniem aizliegts pat bē rnu baseinā ), varat izmantot bē rnu piepū š amo riņ ķ i.

16. Paņ emiet pirmā s palī dzī bas komplektu, 90% bē rnu, kuri pirmo reizi atrodas jū rā : rotavī russ, saaukstē š anā s un herpes. Tā pē c ņ emam lī dzi zā les (uz ekstrē mo aptieku, piemē rotas visai ģ imenei:

No saaukstē š anā s: nazivin, hyumer, sprauslas iesū kš anas otrivin (zī daiņ iem), sinupret (tabletes)

Pret rī kli un klepu: smoktalki, furatsilī ns (rī kles mazgā š anai)

No temperatū ras: ibuprofē ns, paracetamols, elektroniskais termometrs

Vemš anas un caurejas gadī jumā : domrids, nifuraksazī ds, cilvē ka elektrolī ts, smecta, melnā ogle, flemoksī na solutabs 250 mg (antibiotikas katram gadī jumam)

Pret galvassā pē m: Citramon

No moskī tu kodumiem: dziedinoš s krē ms

Pret herpes: anaferons bē rniem, herpevir krē ms, herpevir tabletes

Brū cē m: ģ ipsis, pā rsē js, ū deņ raž a peroksī ds plastmasā

Pret aizcietē jumiem: glicerī na svecī tes

Iesaku 1 dienas atpū tu

Pieprasiet istabu pirmajā stā vā netā lu no bē rnu kluba, restorā na

Pirmajā dienā labā k paņ emt karti, apskatī t visu teritoriju, saprast kur-ko un visur doties. Pē dē jā dienā restorā nā atklā jā m ī paš u zonu bē rniem, tur bija maz cilvē ku, un bē rniem bija atseviš ķ a bufete. Tā tad bija iespē ja ā trā k pabarot bē rnus. Bija arī multenes un bē rnu stū rī tis. Un, ja jū s zinā tu no pirmā s dienas, tas bū tu daudz vieglā k.

Iegā dā jieties interneta kartes viesnī cas veikalā , ievietojiet tā s SIM karš u vietā un atvaļ inā juma laikā sazinieties, izmantojot Viber.

Es arī iesaku

1.  Naktī aizveriet balkonu, tajā var uzkā pt ķ irzakas, ielidot odi.

2. Ieviesiet kluso stundu no 13 lī dz 15, lai tā s ir multenes, bet istabā .

3. Pirmie pabaro bē rnus restorā nā , tad tē tis aiziet ar bē rniem, mamma mierī gi ē d.

4. Nepiesakieties ekskursijā m iepriekš , labā k no š odienas lī dz rī tdienai, ja jū taties labi, zinat laikapstā kļ us, tad uz priekš u, lai vē lā k nav jā atceļ ceļ ojumi.

Pirms ē š anas nomazgā jiet rokas, neko neizlaidiet, pretē jā gadī jumā varat saslimt ar kā du ori vai koksaki slimī bu.


5. Optimā lais rež ī ms ir ierasties uz brokastī m 8, pusdienā m 12.30-13, vakariņ ā m 18-18.30. Uz restorā nu ir rindas, it ī paš i vakaros, kuri piestā j vē lā k. Ja jū s, piemē ram, brokastojā t vē lā s, atnā cā t uz pludmali, tad jū s ilgi meklē siet sauļ oš anā s krē slu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums