Viņi mēģināja sabojāt man atvaļinājumu, bet mans atvaļinājums bija veiksmīgs!!!

04 Maija 2017 Ceļošanas laiks: no 23 Aprilis 2017 ieslēgts 02 Maija 2017
Reputācija: +76
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sveiki visiem! Kamē r iespaidi nav aizmirsti un jū ras iedegums nav kļ uvis bā ls, vē los pastā stī t, kā pavadī ju atvaļ inā jumu.

Sā kš u ar to, ka man ļ oti patī k ceļ ot pa daž ā dā m valstī m. Š oreiz krī zes un milzī gā valū tas kursa dē ļ nolē mu izvē lē ties lē tā ku variantu un doties uz Ē ģ ipti, jo ī paš i tā pē c, ka nebiju tur bijis ilgu laiku.

Es pats izvē lē jos ekskursiju, sē dē ju uz ī paš ā m vietnē m, izvē lē jos viesnī cu, lai gan cena, gan kvalitā te bū tu normā la. Izvē lē jos tikai starp 5*, jo no savas iepriekš ē jā s pieredzes varu teikt, ka ja brauc uz viesnī cu ar zemā ku klasi, tad mana atpū ta var bū t. Ē ģ ipte, tā nav Eiropa, un š ķ iet, ka viņ i š ī s zvaigznes pieš ķ ir sev...


Tā pē c es izvē lē jos viesnī cu, sā ku lasī t atsauksmes par to - negatī vā s pā rsvarā bija atsauksmes, ka viesnī cai ir slikta pludmale, vecas mē beles, maz pā rtikas. . . es to neievē roju, vē l jo vairā k, cena bija pā rā k kā rdinoš i, it ī paš i tautieš u klā tbū tne mani nemaz nebiedē ja, un ē diens Ē ģ iptē gandrī z vienmē r ir vienā ds. Pirku un lidoju priecī ga un apmierinā ta.

Kairinā jums manī sā ka uzkrā ties pat lidmaš ī nā...galvenā sabiedrī bas daļ a ir sarkans. Kas, neskatoties uz aizliegumiem, lidojuma beigā s sā ka dauzī t un uzvesties ne visai adekvā ti, bija pā ris, kas kliedza uz visu lidmaš ī nu, kā rtojot lietas

Nu labi, beidzot atbraucu - bikses pilnas prieka, iekā rtojos - uzreiz teikš u, ka 5 zvaigž ņ u viesnī ca nemaz nevelk, bet vienalga, es ieradā s, tā pē c jums ir jā priecā jas un jā atpū š as ! !

Pē c reģ istrē š anā s aizgā ju vakariņ ā s, un tad sā kā s - visi skrien uz š o bufeti, savā cot pilnus š ķ ī vjus ar visu, ko redz priekš ā , ka uz galda nepietiek vietas, tad sā kas zvē rē š anā s, kurš ir sē ž ot kur, kurš ir kur rinda pē c gaļ as. . . biju nedaudz pā rsteigts, jo pirmo reizi nokļ uvu viesnī cā , kur ir tik daudz tā du tū ristu, parasti visi ir smaidī gā ki un nesteidzas uz pā rtraukums, gatavs nogalinā t pā rtikas dē ļ . Tā tas bija katru dienu brokastī s – pusdienā s un vakariņ ā s.

Tā lā k sā pī gā kā tē ma ir uzvedī ba pludmalē . Ikviens, iespē jams, kas bija Ē ģ iptē , zina, ka pā rdevē ji neļ aus sauļ oties. Viņ i pastā vī gi iet un piedā vā savus pakalpojumus...ļ oti kaitinoš i!! !


Tagad par pozitī vajiem aspektiem, tā ir skaista jū ra, interesanti cilvē ki saskā rā s ar vietē jiem un ā rzemniekiem. Bū tī bā visi labie iespaidi ir palikuš i no ekskursijā m. Gribu š eit sī kā k. Š ā da ekskursija bija brauciens uz Luksoru. Noslē pumainā kais un iespaidī gā kais bija Karnakas tempļ u komplekss, kuru bū vē ja vairā kas ē ģ iptieš u paaudzes. Milzī gas kolonnas, sfinksu aleja, faraonu skulptū ras un freskas uz sienā m - viss bija tik hipnotizē još i, ka gribē jā s staigā t un aplū kot visu vissī kā kajā detaļ ā . Vē l viens Hatshepsutas templis Nī las un miruš o ielejas rietumu krastā . Lukoras pilsē ta spē j cilvē kā raisī t lielu sajū smu un pā rsteigumu, jo visas š ī s neiedomā jamā izmē ra arhitektū ras bū ves ē ģ iptieš i uzcē la paš u rokā m. Staigā jot pa tempļ u kompleksu, prā tā nā k daudz jautā jumu pat cilvē kam, kurš nekad nav interesē jies par vē sturi.

Es nolē mu apvienot atvaļ inā jumu ar nirš anu. Transfē rs, aprī kojums, nirš anas laiva, pusdienas starp nirš anu. Visu ļ oti labi izplā nojā m, un es atpū tos. Saņ ē mā m daudz emociju, tagad ir vē lme turpinā t mā cī bas. Instruktors ir ne tikai labs ū denslī dē js, bet arī skolotā js. Un tas nemaz nav tas pats. Viņ š mums izvē lē jā s tik skaistas vietas, kur izdevā s ieraudzī t krā š ņ ā kos ū dens dzī ļ u iemī tniekus, kur jū s brī nā ties par Radī tā ja bagā tā ko iztē li! Kā das formas! Kā das krā sas! Kā di tē li! ! ! No visnekaitī gā kajā m un pieticī gā kajā m zivī m lī dz pā rsteidzoš i skaistajam dziļ uma cilvē ka draugam DELFĪ NAM!

- saņ ē ma dā vanā izjā di ar zirgu. Man principā ir bail no zirgiem. Bet es vienkā rš i biju pilnī bā sajū smā par to, ka atrados blakus dzī vniekam. Ierodoties tur, man vienkā rš i trī cē ja bailes, lai gan ļ oti mī lu zirgus un sapņ oju ar tiem jā t. Gide mani iepazī stinā ja ar zirgu, uz kura jā t, iedeva cukuru, lai to pabarotu, iemā cī ja noturē ties un lī dzsvarot uz zirga, kontrolē t zirgu. Es uzkā pu zirgā un palū dzu mani turē t. viņ š vienmē r bija klā t, nomierinā ja un palī dzē ja aizdzī t bailes, beigu beigā s sapratu, ja noņ emsim bailes, tad nekas netraucē s izbaudī t mirkli. . Ekskursija ir gara. Ļ oti skaisti. jū ra, kalni, tuksnesis un daudz kas cits. Vispā r nebaidieties, un pirmo reizi man patika un š ogad ieš u atkal. Pat ja tas jau ir elpu aizraujoš s. Fotosesija SUPER!! !

Paldies par lieliski pavadī to laiku un labā kajā m atmiņ ā m. Man bija liels prieks. Pat ar 10 dienā m nepietika.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (18) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums