Laba viesnīca par labu naudu

Rakstīts: 4 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 25 decembris 2021 — 1 janvārī 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Jau otro reizi gada laikā bijā m Albatros viesnī cu tī klā . Un otro reizi nenož ē loju un biju ļ oti apmierinā ta ar pā rē jo. Š ajā viesnī cā vairā k nekā puse atpū tnieku uz Jauno gadu ir vā cieš i un š veicieš i. Tā pē c tū ristu kopsaucē js ir pieklā jī gi, mierī gi, nosvē rti un inteliģ enti cilvē ki.
Ī sumā .
1. Reģ istrē š anā s/izrakstī š anā s. Viss perfekti. Reģ istrē š anā s bija pē c pusdienā m, tā pē c par agro reģ istrē š anos neko nevaru pateikt. Par 5 dolā riem reģ istratū rā (ko es uzskatu par obligā tu jebkurā gadī jumā jebkurā situā cijā ) man iedeva istabiņ u centrā lajā ē kā , pilnī gi jaunu un tī ru, plaš u un ē rtu. Izbraukš ana bija 18:00, telpas tika nodotas pusdivos, viss pā rē jais - izbraucot. Rokassprā dzes, protams, nav nogrieztas, tas nā k prā tā tikai otrš ķ irī gā s viesnī cā s, uz kurā m Albatross neattiecas.

2. Uzturs. Lieliski pieci plus. Bet bez frillē m, protams. Par 600 dolā riem par ekskursiju vienai personai NG ir grū ti sagaidī t omā rus uz galdiem.
Restorā ni un bā ri ir atvē rti no pulksten 4:00 (agras brokastis) lī dz pusnaktij (vē lā s vakariņ as). Viens bā rs (kafija) ir atvē rts 24/7. Restorā nu ir daudz, ē dienu izvē les daž ā dī ba milzī ga, darba laiks ir sakā rtots tā , lai vienmē r bū tu ko ē st, nekas nekad nebeidzas. Viss ļ oti augstā profesionā lā lī menī . Personā ls gandrī z nav redzams, bet viņ i ir visur, ļ oti ā tri un laikā . Liela diē tiskā ē diena izvē le, tvaicē ta, cepta, ne tikai standarta grils. Daudz teļ a gaļ as, tī tara, pī les, zivju, kalmā ru utt.
Ī paš a uzmanī ba ir pelnī jusi elegantu kafiju!
3. Skaitļ i. Viss ir ideā li.
4. Tī rī š ana. Š is bija vienī gais brī dis, kas mani nedaudz pā rsteidza, salī dzinot ar perfekto apkalpoš anu visā pā rē jā . Reiz ar veļ u nav izdevies tikt galā , un dvieļ i netika mainī ti, bet vienkā rš i aizvesti no istabas. Viss. Un sanā ca tā , ka pē cpusdienā vajadzē ja pē c pludmales visai ģ imenei nomazgā ties un doties uz Hurgadu. Izbraucu lieliski pa viesnī cu, pē c 15 minū tē m atradu vienu dvieli pie apkopē jas, tad pē c pretenzijas reģ istratū rā , pē c pusotras stundas atnesa vē l pā ris. Pā rē jie ir vē lu vakarā . Bet, ņ emot vē rā viesnī cas 100% noslogojumu š ajā laikā , to arī var saprast.

5. Teritorija. Mazs, bet mī ļ š . Daudz nestaigā si, bet par 5 dolā riem taksi no viesnī cas uz Hurgadu, un 15 minū š u gā jienā no viesnī cas atrodas Senzo Mall, kur var uzkā pt, ja viesnī cā sē dē t ir ļ oti garlaicī gi.
6. Pludmale. Lieliski. Smilš aina ieeja, dziļ ums gandrī z uzreiz, apakš ā ir vientuļ i koraļ ļ i ar zivī m, bet tas, protams, nav Charm. Lī cis ir absolū ti slē gts no viļ ņ iem un vē jiem. Vietas pietiek visiem un vienmē r, ar š o nebija nekā du problē mu, pat tad, kad viesnī ca tobrī d bija pilna.
Vispā rē js secinā jums: noteikti iesakā m klusai, patī kamai atpū tai patī kamu tū ristu (ģ imeņ u, pā ru) vidū . Ī paš i ņ emot vē rā salī dzinoš i zemo cenu š ā da lī meņ a viesnī cai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu