Apmierināts ar viesnīcu

Rakstīts: 16 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 7 — 14 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Kuram tad jums negribas lasī t garu palagu: kopiespaids par viesnī cu izcils, ar visu biju apmierinā ts, Ē ģ iptē tā nebija pirmā reize, t. sk. un Albatross ķ ē des viesnī cas, iesaku ģ imenē m ar bē rniem, jo ​ ​ ir lieliska smilš u ieeja, ir arī neliels koraļ lis, kur daudz daž ā du zivju. Un tagad sī kā kai informā cijai. . .
Reģ istrē š anā s un istabiņ a: ieradā mies agri no rī ta, kaut kur ap 7, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m brokastī s, istabiņ u iedeva tikai pulksten 12, un tad pē c tam, kad uzstā jī gi prasī jā m, kopš bija ar diviem maziem bē rniem, istaba tika pieprasī ta pirmajam stā vam, istaba bija 5 korpusā , pie bē rnu baseina, par istabu nekas netika piemaksā ts. Istaba lieliska, plaš a, king size divguļ amā gulta un divas vienvietī gas gultas, š ampū ni, kondicionieri tika nē sā ti pa pakā m, ar to pietika, atnesa arī ū deni, remonts nebija slikts, viss strā dā ja.
Ē diens: ir smieklī gi lasī t atsauksmes, kad viņ i raksta monotonu ē dienu. Atbildi sev uz jautā jumu: kas tev katru dienu ir mā jā s pusdienā s un vakariņ ā s: makaroni, rī si, divu veidu kartupeļ i un gaļ a, kā arī zivis? Ja tavs ē diens ir vienmuļ š , tad nerindi visu š ķ ī vī , ē d. pagriezienā . Ē dienu vienmē r bija pietiekami daudz, vienalga, vai nā c brokastu sā kumā vai beigā s, pusdienā s vai vakariņ ā s, vienmē r viss tika pasniegts.

Brokastis ir standarta ē ģ iptieš u: desiņ as, sieri, desiņ as, jogurti, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, ievā rī jumi, nutella, garš ī gi favli restorā nā otrajā stā vā .
Pusdienas un vakariņ as: vienmē r divu veidu kartupeļ i, frī kartupeļ i un ķ iploki, liellopu gaļ a daž ā dos vā ros, daž reiz divi vā rī š anas veidi, zivis, pā ris reizes deva lielu ceptu, vista, plus pī le, pica, makaroni, rī si, divu sugu zupas utt. , daudz saldumu.
Animā cija: animā cija iet visu dienu, bet mē s negā jā m uz dienu, vakarā bē rnu animā cija, meitenes pirms animā cijas zī mē seju apgleznoš anu bē rniem, vajag atnā kt pierakstī ties, bez maksas, pē c bē rnu animā cijas ir ī ss pā rtraukums un pieauguš o animā cija, ir arī bē rnu klubs, bē rniem tā s ir debesis, viņ iem ir ko darī t. Jums nebū s garlaicī gi ne dienu, ne nakti.
Jū ra un baseini: bija tikai 1 diena bē rnu baseinā un baseinā ar dž akuzi, vairs negā ju, bet pavadī ju laiku pie jū ras. Jū ra silta, skaista, koraļ ļ u rifs labajā pusē nav slikts, ir daudz daž ā du zivju. Gultas vienmē r bija pietiekami daudz.
Dzē rieni: iepakotas sulas visos bā ros, izņ emot restorā nus, kur tiek pasniegtas brokastis, pusdienas un vakariņ as, ir tikai soda un jupi, ir arī saldē jums, bet jū s paš i zinā t, kā tas garš o. Vestibilā esoš ajā bā rā tiek pagatavota garda kafija, karstā š okolā de, piena kokteiļ i.

Vienī gais MINUSS, bet š ī nav viesnī ca, bet gan tū risma operators, ANEX TOUR. Pietiek marinē t tū ristus tikš anā s reizē ar gidu 1.5 stundas, cilvē ki nā ca atpū sties, un ne tikai jū s piespiež at viņ us nā kt ar visu komandu, ieskaitot mazos bē rnus, kuriem 1.5 stundu sē dē š ana ir vienkā rš i nereā la, jū s arī atņ em dā rgo atpū tas laiku. Gids 5 minū tes runā ja par kaut kā du elektronisku reģ istrā ciju, kā rezultā tā sapulcē nevienu nereģ istrē ja, bet pā rē jā laikā runā ja par ekskursijā m. Kas vē las doties ekskursijā , tas pats nā ks klajā un gids viņ am pastā stī s sī kā k. Rezultā tā pē c tikš anā s ar gidu bija jā nā k vē l pē c 1 stundas, lai viņ š savā ktu talonus un nofotografē tu tavus testus uz Covid, tas viss aizņ em ne vairā k kā.5 minū tes, un tā s 1.5 stundas ir ņ irgā š anā s.
Vienī gais, esiet uzmanī gi apdroš inā š anā , Vuso apdroš inā š anā ir veiktas izmaiņ as, traumas gū tas nevis ekskursijā s, pirktas no tū roperatora, tas nav apdroš inā š anas gadī jums.
Lai visiem lieliskas brī vdienas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu