Laba viesnīca

Rakstīts: 28 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 14 — 22 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Ekskursija no Anehas. 2+1 bē rni 7 gadi. Viss ir OK, izņ emot gidu Imat, tas nav gids, viņ š ir ceļ ā uz apsargiem. Pirmo reizi redzu tik agresī vu gidu, es negribē ju nekā das ekskursijas š ā dā sanā ksmē . Jū s tiksiet iebiedē ts un atturē ts no jebkura soļ a ā rpus viesnī cas vā rtiem bez Anehas. Es vairs nevē los nodarboties ar š o tū risma operatoru.
Ieradā mies kaut kur ap 6 no rī ta viesnī cā , rokassprā dzes - uzreiz, reģ istrē š anā s 14 (paprasī ja agrā k un ar naudu - nekā di). Centrā lajā korpusā logi uz baseinu, istabiņ a maza, papildus gulta bē rnam normā la, problē ma ir kondicionieri - stipri pū š , kur bē rna gultiņ a, un istaba kā iecirta. no viena stū ra vienkā rš i nav kur pā rkā rtot.
Pludmale. Smiltis. Lieliska iebraukš ana, lī cis, apļ i uz ū dens. Glā bē ji. Vasarā nā ku ļ oti agri, 6 no rī ta viss brī vs, 9 bū s problemā tiski. Labajā pusē ir Pils pludmale, bet no krastmalas ir š aura ieeja pa smiltī m uz koraļ ļ iem, tā ir ļ oti sekla un daudz zivju: redzē jā m raju, murē nu, un zivis - kastes, bumbiņ as. Pa kreisi ir vē l viens krastmala, skaista vakarā .

Animā cija - ir, daž ā da, gan pa dienu, gan vakarā , bē rniem un pieauguš ajiem, mē s reā li nebijā m klā t, nevajag.
Ē diens. 3 restorā ni. Brokastī s un pusdienā s - 2.1. un 2. stā vā - brokastis standarta: olas, desiņ as, vafeles, pankū kas, aukstie gaļ as izstrā dā jumi, augļ i, dā rzeņ i, konditorejas izstrā dā jumi, man ļ oti garš o kruasā ni.
Pusdienā m ir liela izvē le.
Vakariņ as + itā ļ u restorā ns, ir daudz zivju. No morikova - kalmā rs. Ja jums ir galvenais nosacī jums - sarkanā s zivis, krabji, garneles - jū s neesat š ajā cenu kategorijā . Ē ģ iptes restorā ns - daudz ē dienu uz grila un tadž ins.
Mums pietiek. Alkohols - dzē rā m tikai alu un sarkanvī nu, pā rē jo nezinā m.
Man ļ oti liels pluss ir laba kafija 6 no rī ta, un pē c tam jebkurā laikā . Lejā atseviš ķ ā bā rā ir daudz kafijas dzē rienu.
Arī no 13 lī dz 17 - saldē jums.
Lidojums bija agrs un ē diens tika pagatavots bez problē mā m.
Man vienī gā neē rtī ba ir dvieļ u maiņ a. Skaidri 18:00 nodot un saņ emt jaunus 8:00. Tā kā es biju daudz agrā k pludmalē , viņ i nepadevā s, viņ i mē ģ inā ja to nomainī t no rī ta, tas neizdevā s.
Mē s bijā m š ajā viesnī cā.2020. gadā , tiklī dz tika atvē rta Hurgada, gada laikā viņ i pabeidza krastmalu kreisajā pusē , izremontē ja telpas galvenajā kompleksā . No mī nusiem - viņ i sliktā k attī ra pludmali, un ir vairā k plusu.
Iesaku š o viesnī cu raitai un stabilai atpū tai.
Daudzi vietē jie, bet arī ā rzemnieki salī dzinā jumā ar 2020. gadu kaut kur ap %60.
Lai visiem laba atpū ta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu