Viesnīca ir īsts luksusa cietoksnis!

Rakstīts: 8 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 23 septembris — 3 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 10.0
Tā bija pirmā reize š ajā viesnī cā . Brī niš ķ ī ga teritorija, grezna istabiņ a (7. ē ka) - daudzi liek "mī nus" telpu izvietojumu un milzī gu pakā pienu skaitu - man personī gi patika! Un man bija interesanti izpē tī t š os labirintus! : -) Tas, ka viss š is greznais un milzī gais cietoksnis ir veidots no ī stiem (! ) koraļ ļ iem, ir apburoš s! Korpusi atš ķ iras pē c dizaina, kas arī ir diezgan interesanti! Visi š ie greznie celiņ i, pakā pieni, ieejas/izejas, arkas!
Kad esi atvaļ inā jumā , gribas acu priekš ā redzē t interesantu bildi, bet te tieš ā m ir ko redzē t! Starp citu, plaš ā s teritorijas dē ļ tiem, kas dzī vo nomaļ ā s ē kā s un kuriem nepatī k daudz staigā t, ir speciā li autobusi, kas var aizvest lī dz ē dinā š anas vietai un tuvā k pludmalei un vispā r nokļ ū t, kur tev jā iet. Man personī gi patika katrs teritorijas stū rī tis! Jā , š eit noteikti vajag daudz staigā t, un tiem, kas pieraduš i atrasties istabā , kas atrodas akmens metiena attā lumā no pludmales, visticamā k, nepatiks ceļ ot attā lumus.
Pludmale ir milzī ga. Gultas ir vairā k nekā pietiekami. Un kam patī k mierī ga jū ra - ir divas lagū nas (protams, sekla bē guma laikā , bet diezgan ē rta ar plū dmaiņ ā m), un starp tā m - dziļ a jū ra, kurā var baudī t peldi un makš ķ erē t. Arī nirš anas entuziasti noteikti atradī s ko redzē t! Es principā neuzskatu baseinus, kad tuvumā ir satriecoš a sarkanā jū ra, tā pē c nevaru par tiem spriest...120 m dziļ ums un balinā tā js, kas deg degunu, mani nepiesaista...Tiem baseinu pietiek...kas viņ us mī l. Ir pat satriecoš s skats bez sā niem...iespaidī gs!

Vienī gais negatī vais man te ir ē diens. . . Kas attiecas uz 5 zvaigznē m, manuprā t, vienmuļ i un negarš ī gi. Bet, iespē jams, tas ir saistī ts arī ar "koronavī rusa situā ciju"...un, lai gan mums nebija jā mirst, mē s vē lē tos daudzveidī gā ku ē dienkarti.
Personā ls ir draudzī gs un neuzkrī toš s. No rī ta brokastī s galvenais š efpavā rs, drū ms un stingrs, ar smaidu un "Asalam walaikum" savā adresē , personī gi pagatavoja superī gas milzī gu izmē ru pankū kas (pā rē jie viesi mazi un ierobež otā daudzumā ) : -) I tas nozī mē , ka ikviens var bū t pakļ auts sev))
Padoms: ja vē lies saņ emt ī paš u attieksmi – pasmaidi un pasaki pā ris frā zes viņ u dzimtajā valodā – tas tieš ā m strā dā ! "shukran" - paldies, "asalam walaikum" - miers ar jums...utt. Bā rmenis pludmalē pastā vī gi atjauninā ja manus kokteiļ us! Bet viņ š pat neļ ā va kaimiņ iem guļ amkrē slā izmantot stikla kausu, tikai papī ra kausu))) Nezinu, kas viņ iem strā dā galvā , bet patieš ā m laba atpū ta ir atkarī ga tikai no mums paš iem! Tā pē c padariet savu atvaļ inā jumu ī paš u un neaizmirstamu! Smaidi un izbaudi! Visu to labā ko un jaukas brī vdienas!
Vai es š eit atgriezī š os vē lreiz? Noteikti jā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu