Citadele, man tevis pietrūkst!

Rakstīts: 9 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 22 — 29 augusts 2020
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Sā kš u ar to, ka Citadelē nokļ uvu nejauš i. Bija tū res pā rcelš ana no marta uz augusta beigā m. Viesnī ca atradā s Š armā , mierī gā kajā Rues lī cī . Bet TAS deva iespē ju mainī t viesnī cu un atkal sā kā s izvē les mokas. Ar nelielu piemaksu piestā jā m Citadelē .
Es ļ oti rū pī gi izlasī ju atsauksmes un uzzinā ju visu informā ciju par viesnī cu. Un viņ š mani nepievī la.
Viesnī ca ir š ika! Skati ir brī niš ķ ī gi! Visur jū ra! Nepā rtraukti pū š vē jš , karstums nekaitina.

Ierados agri no rī ta, pulksten 7 bija viesnī cā . Teica, ka iebrauks ne ā trā k par 14. Rokassprā dzes uzreiz uzvilka un aizsū tī ja brokastī s. Pē c tam paņ ē mā m peldkostī mus un devā mies uz pludmali, lai netē rē tu laiku. Mums ir istaba 6. ē kā . Zvanī jā m uz reģ istratū ru un prasī jā m č ī bas. Nā kamajā rī tā apkopē ja atnesa gan č ī bas, gan peldmē teļ us.
Istaba plaš a, liels balkons. Vissvarī gā kais ir skats. Guļ gultā un skaties uz jū ru!
Ū dens un kola mini bā rā . Papildinā ts katru dienu. Tika papildinā ta arī tē ja, kafija, piena pulveris, cukurs. Viņ i atstā ja dolā ru, bet viņ i neauda gulbjus : ) bet papildus parastajā m caurulē m vannas istabā viņ i atstā ja mums veļ as lupatiņ u, zobu pastu un otas, darbgaldu un skū š anā s ž eleju, cietā s ziepes. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Ē diens. Nezinu, kas bija pirms Covid, kā viņ i paē dinā ja viesnī cas viesus, bet arī tagad nebija problē mu ar pā rtiku. Viss ir garš ī gs un ē dams. Katru dienu bija zivis, gaļ a (vistas, paipalas, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a), bija kalmā ri. Man ir vienaldzī gi saldumi, tā pē c sortiments neinteresē ja. Brokastī s bija melones sula. No augļ iem bija klā t: ā boli, gvajava, vī nogas, melone, banā ni. Restorā nos ir kafijas automā ti. Ļ oti garš ī ga karstā š okolā de.
Rezervē ts a la carte restorā nos. Patika marokā nis.
No alkohola - dzē ra alu un kokteiļ us. Viss normā lā kvalitā tē . Stiprais alkohols netika lietots.
Ja jums patī k peldē ties un vē rot rifu, tad Citadelei ir ko redzē t. Uz rifu kuģ ojā m gan no karaliskā s lagū nas, gan no mā kslī gā s. Vislabā k nokā pt pie zaļ ā s bojas, tur ir kā pnes, un izpeldē t no lagū nas jū rā . Tas ir brī niš ķ ī gi! Un kā das rī tausmas!

Ir trī s baseini, bet tajos nepeldē jā mies, tikai jū rā . No 5 rī tā lī dz 18, lī dz sā ka krē slot, ar pā rtraukumiem ē dienreizē m biju jū rā .
Teritorija liela, daudz jā staigā . Man tas nemaz netraucē ja. Dī vaini, ka š eit nā k cilvē ki un pē c tam raksta, ka tas ir viesnī cas mī nuss.
Godī gi sakot, man viss ļ oti patika, viesnī cā man nebija nekā du mī nusu. Vienī gais, kas kaitinā ja, bija mū su tautieš i, pareizā k sakot, daž u uzvedī ba. Par to, kā tiek aizņ emti sauļ oš anā s krē sli, tikai slinkie nerakstī ja. Viņ i var mest č ī bas no nakts, piemē ram, aizņ emti, un pē c tam parā dī ties pludmalē vakariņ ā s. Viņ i arī sarullē skandā lu, ja kā ds apgū lā s sauļ oties "savā " sauļ oš anā s krē slā . Pludmalē daž iem izdodas piedzerties lī dz pilnī gam aptumš oš anas stā voklim. Ja ņ em vē rā , ka agrā k š eit galvenokā rt atpū tā s Eiropa, tad man š ķ iet, ka darbinieki no slā viem ir nelielā š okā .
Un cik skaista viesnī ca vakarā un naktī !
Atvaļ inā jums pagā ja ļ oti ā tri. Daudz ko nepaguvu izdarī t, visā s pludmalē s nesauļ ojos : ), visus ē dienus neizmē ģ inā ju : ), uz animā ciju netiku (agri gā ju gulē t) , tā tad, Citadele, gaidi mani atkal ciemos, nā kš u ar lielu prieku! Es tieš ā m gribu š eit atgriezties!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu