Šī viesnīca mainīja manu attieksmi pret Ēģipti.

Rakstīts: 21 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 13 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi par viesnī cu Ē ģ iptē . Es daudz ceļ oju un rū pī gi izvē los viesnī cas. Kā dreiz apmeklē ju Ē ģ ipti (lē tajā s viesnī cā s nenakš ņ oju), bet vē lā k teicu, ka nekad vairs nebraukš u uz Ē ģ ipti! ! ! ! ! Bet 2018. gada oktobrī mani pierunā ja atkal lidot atvaļ inā jumā uz Ē ģ ipti un draugi ieteica tikai š o viesnī cu. Un tā.... , apkalpoš ana, gandrī z perfekta par 90% (skaidrs, ka ne visi darbinieki savu darbu dara godprā tī gi - ģ imenē ne bez pagā na). Pirmo reizi tā du tī rī bu redzē ju Ē ģ iptē , kā visā viesnī cā , pludmales, tualetes, peldbaseini, dž akuzi (naktī s izlaiž ū deni un mazgā , pats redzē ju trī s reizes), es teiktu, ja kaut kur ir atkritumi , tas ir tikai tū risti paš i izmet, jo ik pē c 10m ir izgā ztuves (piemē ram: katrā istabā divi pelnu trauki, bet tū risti domā jot, ka samaksā ja par pā rē jo, es metī š u, nospļ auties, kur dabū ju un apakš ē jos balkonos tad guļ izsmē ķ i , un tad saki......
ak dievi,, . , Tik netī rs. Tā tad jū s, cū kas, neslauciet vispirms un cieniet citus) foto, viss aprakstī ts zemā k, ja lejupielā dē jat)). Vairums tualetes ir aprī kotas invalī diem, ne katrā rehabilitā cijas centrā tā ir (tā diem cilvē kiem ir paredzē ta arī ceļ oš ana pa viesnī cu) un ir galdiņ i mā miņ ā m ar zī daiņ iem. Dvieļ i pludmalē tiek mainī ti jebkurā laikā pē c jū su pieprasī juma (ne katra viesnī ca to dara), pludmalē s nav problē mu ar vietā m, bet kā vienmē r ukraiņ i un katsapi aizņ em visus no 6 no rī ta, paldies Dievam mū su ir maz) ))! sabojā jā m karti no istabiņ as, naudu neņ ē ma kā vairumā viesnī cu, labs ē diens, it ī paš i grils, bā ri reģ istratū rā taisa dabī gu kafiju un strā dā ar lē tajiem MONIN sī rupiem, un parasti Ē ģ iptē viss uz super ķ ī miskiem sī rupiem, garš ī gs ledus krē ms kafejnī cā.
Vakaros reģ istratū rā skan dzī vā mū zika, ir labs serviss, apkā rt ir svaigi ziedi, kurus ne katrā viesnī cā ieraudzī siet, un acij tī kamas filmas un multfilmas pē c grafika. Administrā cija pastā vī gi uzrauga personā lu, un vadī tā ji kontrolē administrā ciju. Ja viņ iem bija kā da piezī me, tā tika ā tri izlabota. 5 ē ka ir vecā kā , bet telpas ir labi uzturē tas. Mums bija 5. ē ka, 3. un 8. ! 8. jaunā kais pē c istabu skaita, bet ir normā la duš a, un 5. vecā ē ka un mazā kas terases, bet duš a ar skatu uz jū ru)))! labs serviss ar koferiem (ievests, parakstī ts birkas, paņ emts, iekrauts autobusā ), godī gi.... , neesmu atstā jis, cik dzeramnaudas kū rortos! Es gribē ju atstā t dzeramnaudu apkā rt ... , pludmalē , restorā nos, iekrā vē jos, viesmī ļ os, pavā ros ...

, nu it kā es visu uzrakstī ju)), pludmalē ir daž ā di priekš likumi, mā kslī gā s lagū nas, 2 ar smilš ainu dibenu (maza smilš aina ieeja), bē gums un plū dmaiņ as kā vienmē r. !!
Pati viesnī ca ir dekorē ta ar koraļ ļ iem (dabī gais koraļ lis, sildot no 25 lī dz 50 gadiem, atbrī vo papildu mineralizā ciju, kas lieliski ietekmē veselī bu), skaists panorā mas baseins. Kopumā š ī viesnī ca mainī ja manu attieksmi pret Ē ģ ipti. Plā noju braukt uz š o viesnī cu mē nesi atpū sties kopā ar visu dzimteni.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu