Eagles Down Town Zahabia Resort 3*– Atsauksmes

128
Novērtējums 6.710
№61 viesnīcas reitingā Hurgada
6.8 Numurs
6.8 apkalpošana
6.7 Tīrība
6.4 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas apmēram 300 m no pludmales, 1 km no Hurgadas vecpilsētas (pilsētas lejasdaļā), 3 km no centra. Uzcelta 1996. gadā, pēdējais remonts veikts 2018. gadā. Piemērots ģimenei vai romantiskai atpūtai. Viesnīca sastāv no galvenās vienstāva ēkas (tikai reģistratūra), 4 un 5 stāvu ēku kompleksa un 2 stāvu villām.Vairāk →
аватар Andriy_Co
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s atpū tā mies Zahabia viesnī cā.2019.  gadā , pirms pandē mijas. Pā rskatu ir viegli atrast zemā k. Ieradā mies 2 gadus vē lā k 2021. gada novembrī . Vai ir mainī jies atpū tnieku kvantitatī vais un kvalitatī vais sastā vs? Jā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Zahabia viesnī cā.2019.  gadā , pirms pandē mijas. Pā rskatu ir viegli atrast zemā k. Ieradā mies 2 gadus vē lā k 2021. gada novembrī . Vai ir mainī jies atpū tnieku kvantitatī vais un kvalitatī vais sastā vs? Jā . Ā rzemnieku nav, izņ emot daž us arā bus. Krievijas Federā cijas iedzī votā ju ī patsvars ir pieaudzis daudzkā rt, un š obrī d tas ir 70-80 procenti no visiem. Attiecī gi kopē jais cilvē ku skaits, salī dzinot ar 2019. gada decembri, ir č etrkā rš ojies. Tagad Ē ģ iptes krievu fani, kuri iepriekš atraduš i risinā jumu savai ieraš anā s brī dim, ir neizpratnē par savu tautieš u izturē š anos, kuri saņ ē ma bezmaksas piekļ uvi kū rortiem. Bet š odiena ir par ko citu. Lai gan nē , ir grū ti paiet garā m vienai tē mai - zivju baroš anai. Pirms mē ģ inā t barot, pajautā jiet vismaz: kā pē c gan ne?
Viesnī ca š os gadus ir izturē jusies ar nelielu ā rvalstu tū ristu plū smu. Vienlaikus notiek bū vdarbi, lai to paplaš inā tu. Bet tajā paš ā laikā visa nodilums turpinā s. Un tagad - tū ristu plū sma ir augusi 2021. gada nogalē . Vā jais posms bija ē damistaba. Trauku trū kuma dē ļ apmeklē tā ju pieņ emš ana periodiski tiek pā rtraukta, kamē r tiek savā kta un mazgā ta jauna š ķ ī vju porcija. Ja pirks š ķ ī vjus, tad vietu nepietiks, un pie sadales rinda stiepsies pā ri visai zā lei lī dz ieejai. Tā pē c periodiski tiek bloķ ē ta ieeja un rinda paliek ā rpusē . Lī dzī ga bilde un pludmalē . Daž iem vē lajiem viesiem jau nā kas gulē t smiltī s, jo trū kst bezmaksas sauļ oš anā s krē slu vai atgriezties baseinā . Visi matrač i un dvieļ i ir jā atjaunina. Visā m nojumē m nepiecieš ams remonts. Bā ros, izņ emot ē damistabu, ir nestrā dā još i ledusskapji, lī dz ar to dzē rieni tiek piegā dā ti nelielos daudzumos un to pieejamī ba biež i ir traucē ta. Nu vai iedod siltu alu. Starp citu, bija tā ds pluss kā bā rbekjū . Lielā ks brī vdienu apmeklē tā ju skaits nodroš inā ja lielā ku gaļ as pieejamī bu vakariņ ā m. Tagad katru dienu pirms ienā kš anas tiek cepta vista un nosacī ti katru otro dienu tī tara vai liellopa gaļ a, daž reiz kebabs. Galvenais vakariņ ā s pā rā k nekavē ties, tad nesanā ks. Interesantas jū ras velš u vakariņ as par 7 dolā riem degunā . Pamē ģ ini.
Atsauksmes saskaras ar komentā riem par uzņ emš anas stā vokli. WiFi ir ā rkā rtī gi vā jš , tā pē c, ja neiegā dā sieties Ē ģ iptes SIM karti viena zvana dē ļ saviem radiniekiem, jums bū s jā gaida nakts vai arī jums nejauš i paveiksies ar pirmo reizi, tā pat kā man. Bet tikai vienu reizi. Nav gaidā mi uzlabojumi. Vienkā rš i jaunā reģ istratū ra jau ir izbū vē ta 7. korpusa pirmajā stā vā un tiks nodota ekspluatā cijā pē c jaunā s ē kas ar nosacī to numuru 8, kuras celtniecī ba lē nā m, bet turpinā s, darbī bas uzsā kš anas.
Atseviš ķ s jautā jums ir par bā rmeņ iem. Mū sdienā s higiē nas un sanitā rijas jautā jumi ir aktuā li. Jā , krū zes ir vienreizē jā s, bet bā rmenis neņ em krū zi aiz ā rpuses, bet iebā ž pirkstu iekš ā . Turklā t, ja apmeklē tā js ieradā s ar savu glā zi, tad bā rmeņ a pirksts glā zē ir obligā ta pieņ emš ana. Daudzi pamana, bet protestē tā ju nav. Viņ i vienkā rš i safasē vai dzer paš i no beznodokļ u un veikala. Es domā ju, ka tā ir jebkura kū rorta problē ma.
Zahabia viesnī cā parā dī jā s nenosaukta kabī ne, kas bija paredzē ta "turku" ā das apģ ē rbu veikala "ponto mk" rejē jiem. Tie vilina jū s ar ā tru piegā di, zemā m cenā m, labā m atlaidē m un izvē les pirkumiem. Tas ir kā reklā ma, un, jo vairā k mū su nā k, jo vairā k viņ i saņ em. Viņ i piedā vā braucienus uz veikalu pē c pludmales, pirms krē slas. Un tie ir tik bailī gi slā vi, ka gribas raudā t. Viņ i paš i nebrauc, tikai zvana pa telefonu. Hurgadas nomalē , veikalā , sveicina citus, tagad vairā k ar aziā tu sejā m. Tad uzzinā jā m, ka š is veikals nesen mainī jis izkā rtni, bet vairs ne. Visas tehnoloģ ijas paliek. Patiesī bā : bezgalī gi nē sā drē bes, cenu zī mju nav, cenš as ar kaut ko piedzerties. Dzert, nekā dā gadī jumā ! Pē c ilgi gaidī tā s cenu izbalsoš anas izvē lē tajā m precē m, kas pat ar visā m "atlaidē m" ir 10 reizes augstā kas par paredzamo vē rtī bu un pē c atteikš anā s tā s iegā dā ties, sarunas tonis mainā s, parā dā s lieli bullī š i ar nevainojamu krievu valodu un vakars pā rstā j bū t kū trs. Mū su mē ģ inā jums aizbē gt nejauš i sakrita ar jaunu "pircē ju" ieraš anos, tā pē c buļ ļ i atkā pā s un mums radā s iespē ja klusi doties pensijā . Tomē r, kam patī k š ā ds piedzī vojums - laipni lū gti "ponto mk" Hurgadā ar "biroju" Zahabia viesnī cā . Cerē sim, ka pati viesnī ca nepiedalā s shē mā , bet vienkā rš i izī rē audzē tavu un ļ auj aģ entiem piekļ ū t saviem atpū tniekiem. Dī vaini izskatā s, ka Zahabijas teritorijā savulaik klaiņ ojuš i daž ā di miež i, tostarp tirgotā ji, kas pludmalē ī rē kioskus. Mū sdienā s š ā da iespē ja tiek nodroš inā ta tikai “ponto menedž eriem”. Pā rē jie diemž ē l dež urē pie saviem skatlogiem.
Vai jū s ieteiktu doties uz viesnī cu? Labā k padomā pats.
Vai mē s brauksim vē lreiz? Iespē jams, ka tas bū s atkarī gs no cenas, jo ī paš i tā pē c, ka ar katru mū su apmeklē jumu viesnī ca saņ em noderī gus padomus. Mums nav ž ē l. Es ceru, ka tas jums palī dzē ja izdarī t izvē li.
аватар belts7777
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Zahabija. Tagad š ī bū s mana mī ļ ā kā viesnī ca Hurgadā. Atpū tā s 3.11-17.11. 21 gadu vecs. Mū s izmitinā ja ļ oti vē sā istabā. Es pat neticē ju. Viss tī rs, jaunais santehnikas matracis spī d. Remonts ir kosmē tisks, bet viss tī rs. … Tomēr ▾ Zahabija.
Tagad š ī bū s mana mī ļ ā kā viesnī ca Hurgadā.
Atpū tā s 3.11-17.11. 21 gadu vecs.
Mū s izmitinā ja ļ oti vē sā istabā.
Es pat neticē ju. Viss tī rs, jaunais santehnikas matracis spī d.
Remonts ir kosmē tisks, bet viss tī rs.
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu pludmalei. Un izrā dā s, ka š ī ir klusa vieta, kur pa vidu nav vē ja.
Un pludmale, maiga, ar bē rniem - tā ir tikai paradī ze. Es gribu š eit lidot un atgriezties vairā k nekā vienu reizi.
Ē damistaba, parasta. Tač u vadī tā jas centī ba bija jū tama. Viņ š visu organizē ja tik prasmī gi, ka š ie miegaini strā dnieki nebija nokaitinā ti.
Protams, ir komentā ri.
Recepcijā daudz š aujampulvera.
Grī da nav mazgā jama, un nav arī mitrā s tī rī š anas.
Produkti ir svaigi, ē diens arī tikko gatavots.
Mē s atgriezī simies dzimtenē .
аватар ctpelok1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Novembrī atpū tā mies starpsezonā...Viesnī ca veca, noslogojums uz pusi, bet labi! Teritorija liela, kopta, zaļ a, maz veikalu, izņ emot tikai akmens dobes! Istabu krā jums ir no 80-90 gadiem, stā voklis atbilstoš s, nā ca tī rī t katru dienu, bet ī sti nevajadzē ja, pē c 2 lī dz treš ajam pietiek, reģ istratū ra, bā rs, ē damistaba, viss nolietots, piesmē ķ ē ts, krā ms vā rdu sakot! Nav skaidrs, kā pē c teritorija tiek uzturē ta labā stā voklī , ja telpas ir tik nobruž ā tas? ! Pabaro par trim, izsalcis nebū si, bet, kā saka, goiter, bezgaumī ga, netī ra miskaste! Lī dz pludmalei 300-400 m pā ri ceļ am, pludmale ir milzī gs š ī s viesnī cas pluss - milzī gs mazs bē rnu un mola galā ir dziļ i ar koraļ ļ iem! Pludmalē viss aprī kojums, tā pat kā viesnī cā , ir nolietots lī dz galam, bet tā das jū ras dē ļ var piedot (ne uz ilgu laiku))) pirkt viesabonē š anas vai vietē jā s kartes, 4G strā dā lieliski! Apkā rt viesnī cai ir tipiska ē ģ iptieš u aina - posts, noslogots ceļ š , srach un kaitinoš i vietē jie iedzī votā ji, ja tiksi vaļ ā no š ī s miskastes, var labi atpū sties (paē st un iedzert alu) kafejnī cā s pie viesnī cas, Paradī ze, ļ oti labs variants! Iedeva 220 eiro par 2 uz 3 dienā m, tā pē c visi trū kumi likā s sī kums un ā tri beidzā s)) Cik ilgi es meklē tu dā rgā ku un zvaigž ņ otā ku. … Tomēr ▾ Novembrī atpū tā mies starpsezonā...Viesnī ca veca, noslogojums uz pusi, bet labi! Teritorija liela, kopta, zaļ a, maz veikalu, izņ emot tikai akmens dobes! Istabu krā jums ir no 80-90 gadiem, stā voklis atbilstoš s, nā ca tī rī t katru dienu, bet ī sti nevajadzē ja, pē c 2 lī dz treš ajam pietiek, reģ istratū ra, bā rs, ē damistaba, viss nolietots, piesmē ķ ē ts, krā ms vā rdu sakot! Nav skaidrs, kā pē c teritorija tiek uzturē ta labā stā voklī , ja telpas ir tik nobruž ā tas? !
Pabaro par trim, izsalcis nebū si, bet, kā saka, goiter, bezgaumī ga, netī ra miskaste! Lī dz pludmalei 300-400 m pā ri ceļ am, pludmale ir milzī gs š ī s viesnī cas pluss - milzī gs mazs bē rnu un mola galā ir dziļ i ar koraļ ļ iem! Pludmalē viss aprī kojums, tā pat kā viesnī cā , ir nolietots lī dz galam, bet tā das jū ras dē ļ var piedot (ne uz ilgu laiku))) pirkt viesabonē š anas vai vietē jā s kartes, 4G strā dā lieliski!
Apkā rt viesnī cai ir tipiska ē ģ iptieš u aina - posts, noslogots ceļ š , srach un kaitinoš i vietē jie iedzī votā ji, ja tiksi vaļ ā no š ī s miskastes, var labi atpū sties (paē st un iedzert alu) kafejnī cā s pie viesnī cas, Paradī ze, ļ oti labs variants! Iedeva 220 eiro par 2 uz 3 dienā m, tā pē c visi trū kumi likā s sī kums un ā tri beidzā s)) Cik ilgi es meklē tu dā rgā ku un zvaigž ņ otā ku. . .
аватар natalia.butenko1963
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi š eit dzī vojā m pirms 18 gadiem, trī s reizes ar visu ģ imeni, vienu reizi ar meitu un tagad bez bē rniem, nostalģ iska ekskursija pa militā rā s slavas vietā m. Arī mū su svē tku mē neš i bija daž ā di - marts, aprī lis, maijs, novembris un tagad - oktobris. … Tomēr ▾ Pirmo reizi š eit dzī vojā m pirms 18 gadiem, trī s reizes ar visu ģ imeni, vienu reizi ar meitu un tagad bez bē rniem, nostalģ iska ekskursija pa militā rā s slavas vietā m. Arī mū su svē tku mē neš i bija daž ā di - marts, aprī lis, maijs, novembris un tagad - oktobris. Hurgadā daudz kas ir mainī jies - uzcē la jaunu lidostu, kad mē s pirmo reizi ieradā mies tā bija milzī ga telts + noliktavas telpa. Pilsē tā tika uzcelta milzī ga moš eja, grezna krastmala ar restorā niem un tirdzniecī bas centri. Tajā paš ā laikā ir pamesta jaunbū ve, nepabeigtas viesnī cas, galvenā iela - Sheraton ir zaudē jusi savu unikalitā ti, atmosfē ru un garš u. Varas, ī paš nieku, vadī bas maiņ a, mē rogoš ana, pandē mija skā ra pilsē tu, un jū ras resursi sabruka. Bet Ē ģ iptes klimats, bombardē još ā jū ra (pareizajā s vietā s), mango, gvajava u. c. , pieejamā s cenas pelnī ti piesaista.
вид из номера пляж в номере территория отеля обед мечеть Красное море
аватар Tetiana_Medwid
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti mā jī ga viesnī ca, sabiedrisks un patī kams personā ls un lieliska masā ž a SPA. Skaists koraļ ļ u rifs. Atmosfē ra ir ļ oti viegla un ģ imeniska, kas principā pilnī bā kompensē visus trū kumus. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga viesnī ca, sabiedrisks un patī kams personā ls un lieliska masā ž a SPA. Skaists koraļ ļ u rifs. Atmosfē ra ir ļ oti viegla un ģ imeniska, kas principā pilnī bā kompensē visus trū kumus.
аватар Miloslavskaya1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Beidzot ļ aunais covidlo vairs netraucē ceļ ot! Urrā! ! ! Atpakaļ brī vī bā , pie pampā m! ))) Trī s zvaigznē m un budž eta tū ristiem viesnī ca ir salī dzinoš i laba, jū s varat atgriezties š eit vē lreiz. Viesnī cas priekš rocī bas: - draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls - 2 pludmales katrai gaumei: tuvā kā ar seklu jū ru un smiltī m, tā lā kā koraļ ļ u rifs, gar rifa malu ī paš i daudz zivju veidu, jū ras anemones, pat kalmā ri! Daž i redzē ja akmens zivis, stintes un murē nas, bet man tas nebija jā dara. … Tomēr ▾ Beidzot ļ aunais covidlo vairs netraucē ceļ ot! Urrā! ! ! Atpakaļ brī vī bā , pie pampā m! )))
Trī s zvaigznē m un budž eta tū ristiem viesnī ca ir salī dzinoš i laba, jū s varat atgriezties š eit vē lreiz.
Viesnī cas priekš rocī bas:
- draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls
- 2 pludmales katrai gaumei: tuvā kā ar seklu jū ru un smiltī m, tā lā kā koraļ ļ u rifs, gar rifa malu ī paš i daudz zivju veidu, jū ras anemones, pat kalmā ri! Daž i redzē ja akmens zivis, stintes un murē nas, bet man tas nebija jā dara. Bet, kā pņ u tuvumā viss, protams, ir nomī dī ts, ak, un jā brauc prom, lai redzē tu interesantā kas lietas.
- labs un daudzveidī gs (3*) viesnī cas ē diens, vakaros pat grilē ta gaļ a un zivis. Kū kas (vakariņ ā s), baklava, saldumi, apelsī ni. Zivis, vista, tī tars, aknas, salā ti, siers utt. , viss garš ī gi
- bezmaksas bezvadu internets reģ istratū rā un netā lu esoš ajā kafejnī cā Cave
- laba telpas uzkopš ana un regulā ra dvieļ u un gultas veļ as maiņ a. Tiek nodroš inā ta duš as ž eleja un ziepes, pietiekamā daudzumā , gultas veļ a tī ra, nav nolietota. Paņ emt dvieli pludmalei, kā arī pā rģ ē rbties, tā nav problē ma, pie baseina.
- netā lu no veikaliem, viesnī cas labajā pusē .
- mā jī ga atmosfē ra un sakopta teritorija.
Viesnī cas mī nusi
- vienmē r netī ra grī da restorā nā . Klausieties, viesnī cu vadī tā ji! Ja nevarat nolī gt atbilstoš u apkopē ju, paņ emiet lupatas un pats noslaukiet grī das! Nu nevar pieļ aut, ka tū risti no rī ta ieiet restorā nā un redz vakardienas pā rpalikumus uz grī das un drupatas zem galdiem, kā arī vecus, aizdomī gus, lipī gus traipus uz grī das! Tas ir vienkā rš i pretī gi! Visi mani komentā ri un lū gumi beidzot izmazgā t grī das nedeva nekā du taustā mu rezultā tu! tā s bija tik netī ras un nemazgā tas visas manas uzturē š anā s 13 dienas!
- nekaunī gs, slinks puika, tut-tuk š oferis, kurš tā vietā , lai strā dā tu, labprā tā k atpū š as ē nā un dzer kafiju! Turklā t tā s pakalpojumu izmaksas ir nelikumī gi iekļ autas viesnī cas informā cijas lapā ! Un tas ir viss iekļ auts! Man nā cā s iejaukties situā cijā un runā t ar vadī tā jiem. Pē c tam puika pā rstā ja prasī t naudu, bet tomē r negribē ja strā dā t, bet slē pā s, un atpū tā s sava veida kompā nijā , bija jā zvana uz reģ istratū ru no vā rtiem, viņ i zvanī ja, un tikai pē c tam parā dī jā s. , ā rkā rtī gi neapmierinā ts. . . Un ar kā jā m lī dz tā lai pludmalei vismaz km! Karstumā nav ī paš i patī kami staigā t ar kā jā m! Varbū t ir jē ga atlaist slinko zē nu? Viņ š ir nelabojams, un, spriež ot pē c atsauksmē m, viņ š tur strā dā jau daudzus gadus.
- veci un biež i salū zuš i, smagi, 50 gadus veci sauļ oš anā s krē sli un salū zuš i lietussargi tā lā pludmalē , matrač u trū kums (arī ļ oti veci)
- bū vlaukumā pie maniem logiem suņ u bars naktī gaudo, un ļ oti skaļ i)))))) un pa dienu - troksnis no tuvē jā s rū pnī cas
Manuprā t, viesnī cu izlutinā ja, tā pat vien, nepretenciozi un neprasī gi tū risti, kuri tā vietā , lai sū dzē tos par vadī tā ju nepilnī bā m, klusē un dod dolā rus, nav skaidrs kā pē c, nolaidī giem viesnī cas darbiniekiem, kurus lielā mē rā rada manis aprakstī tā s problē mas! Daudz ko var labot, ja par to runā , vismaz pamē ģ ini. Bet ar grī dā m man neveicā s, lai kā es centos...tā s bija tikai nedaudz noslaucī tas, ar daļ ē ji sausu lupatu, acī mredzot)))) ko man darī t? Es nezinu, man paš am tā s nebija jā mazgā ? )))) un es vairā k vai mazā k izaudzinā ju zē nu no tuk tuk))))
бассейн ресторан клумба на дальнем пляже территория отеля бассейн ванная дальний пляж территория
аватар vitusshka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sā kš u ar to, ka Ē ģ iptē vairā k nekā.20 reizes. Viņ a bija dā rgos pieciniekos un č etriniekos, Sharm, Marsa Alam, Makadi, Sahl Hasheesh. Zahabia kļ uva par manu pirmo trio. Izvē le krita uz viņ u, jo viņ a ilgu laiku meklē ja budž eta iespē ju. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka Ē ģ iptē vairā k nekā.20 reizes. Viņ a bija dā rgos pieciniekos un č etriniekos, Sharm, Marsa Alam, Makadi, Sahl Hasheesh. Zahabia kļ uva par manu pirmo trio. Izvē le krita uz viņ u, jo viņ a ilgu laiku meklē ja budž eta iespē ju. Tā pat viens no iemesliem, kā pē c izvē lē jos Zakhabia, ir divistabu numuriņ u pieejamī ba viesnī cā . Ceļ oja ar 7 gadus vecu bē rnu un vī ru.
1. Teritorija - ļ oti skaista, zaļ a, daudz ziedoš u koku. Dā rznieka darbs 5 punkti! Pietiekami daudz baseinu. Ir slidkalniņ i bē rniem un pieauguš ajiem.
2. Skaitlis. Reģ istrē joties prasī ju divistabu numuriņ u, lai gan standarts bija rezervē ts. Man iedeva lielisku istabu ar skatu uz baseinu. Istabā pat bija virtuve - plī ts, ledusskapis ar saldē tavu, trauki (katli, panna). Ļ oti liela vannas istaba. Plazmas TV.
Vē lā k ieradā s draugi. Viņ iem bija standarta numurs. Diezgan liela istaba, viss jauns. No tiem bija tieš s skats uz jū ru.
3. Ē diens. Ē diena jautā jums ļ oti satrauca, plā nojot ceļ ojumu. Bet viss bija lieliski! Es nezinu, kas vē l vajadzī gs. Brokastis - piena putra, kartupeļ i, sautē ti dā rzeņ i, gurķ i, tomā ti, olī vas, sieri, kruasā ni, konditorejas izstrā dā jumi. Pusdienas - zupa (vienmē r garš ī ga), makaroni, rī si, kartupeļ i, liellopa gaļ a, vista, zivis, daudz daž ā du dā rzeņ u. Vakariņ as - divu veidu zupas, makaroni, rī si, kartupeļ i, liellopa gaļ a, vista, zivis, aknas, un daž reiz pat pī le, jaka, dā rzeņ i, daudz daž ā du desertu - kū kas, cepumi, konditorejas izstrā dā jumi. Vakariņ ā s gandrī z vienmē r kaut kas tika cepts uz grila. Viss vienmē r ir svaigs. Bē rnam vienmē r bija ar ko pabarot. Runā jot par pā rtiku, sū dzī bu nav vispā r. Daž reiz ē diens bija pikants. Bet nupat par to runā jā m ar restorā na vadī tā ju un situā cija tika labota. Tirgos pirkti augļ i, tie ir ļ oti lē ti. Restorā nā vienmē r bija garš ī gi apelsī ni. Viņ i man pat iedeva arbū zu!
4. Jū ra. Lī dz jū rai ejiet 400 metrus. Man tas bija prieks. Karstā laikā tas var bū t grū ti. Lai gan daudzā s pirmā s rindas viesnī cā s lī dz jū rai arī jā iet kā jā m, reizē m vairā k. Pludmalē tika nodroš inā ti dvieļ i. Kā jau te daudzi rakstī juš i, ir 2 pludmales. Viena smilš aina. Ļ oti skaista, ar jū ras tirkī za krā su un siltu ū deni. Otrais ir koraļ ļ i. Koraļ ļ i ir dzī vs, skaists, ir daudz dzī vu radī bu. Tieš i uz Zahabijas rifa es, izsmalcinā ts snorkelē tā js, satiku trī s milzī gus ē rgļ u starus uzreiz uz jū ras virsmas !! ! ! Es peldē ju ar viņ iem apmē ram 10 minū tes metra attā lumā no viņ iem, riņ ķ ojot apļ os kā apaļ ā dejā . Tas bija kaut kas! Bija arī milzu murē nas un barakudas, daudz tauriņ zivju sugu, dzeloņ rajas. Vakaros seklā ū denī vē rojā m mazos ē rgļ u starus. Vā rdu sakot, rifs ir lielisks. Gar pludmali ir divi negatī vi punkti - es gribē tu biež ā k tī rī t smiltis un vecos matrač us uz sauļ oš anā s krē sliem.
5. Animā cija. Es parasti par viņ u nerakstu. Bet viņ a š eit nepalika. Animators zē ns bija ļ oti talantī gs. Viņ š pats rī koja uguns š ovus un š ovus ar brillē m un zobeniem. Izrā des bija katru dienu, pat tad, kad viesnī cā bija maz cilvē ku. Bija arī mini diskotē ka bē rniem.
6. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs.
Vai es atgrieztos - noteikti!!! ! ! Protams, ja vē laties cilvē ku pū li, š ī nav jums piemē rota vieta. Š ī ir viesnī ca pilnī gai atpū tai. Mā jas, tagad mana mī ļ ā kā viesnī ca. Zahabia, gaidi mani. Es noteikti atgriezī š os.
аватар nafanya411
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska. Personā la attieksme ir draudzī ga. Ā tri iekā rtojies, istabiņ a plaš a, viss darbojas. Teritorija ir skaista un labi kopta. Ē diens ir neslavē jams! Ē diens daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs: svaigi salā ti; zupas ir garš ī gas; zivis pusdienā s un vakariņ ā s; vistas, liellopa un pī les gaļ a daž ā dā s versijā s; maize ir svaiga un maiga. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska. Personā la attieksme ir draudzī ga. Ā tri iekā rtojies, istabiņ a plaš a, viss darbojas.
Teritorija ir skaista un labi kopta.
Ē diens ir neslavē jams! Ē diens daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs: svaigi salā ti; zupas ir garš ī gas; zivis pusdienā s un vakariņ ā s; vistas, liellopa un pī les gaļ a daž ā dā s versijā s; maize ir svaiga un maiga.
Pludmale ir lieliska, liela, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, nav jā skrien pulksten 6 no rī ta, lai apsē stos))). Var peldē t gar krasta lī niju, dziļ ums atļ auj. Tī rs, atkritumi vienmē r izvesti. Koraļ ļ u rifs ir pā rsteidzoš s.
Ja atkal doš os uz Hurgadu, tad tikai š eit.
аватар ponomarina88
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atgriež os š ajā viesnī cā treš o reizi š ajā ziemā (novembrī , decembrī , janvā rī ). Un visi, kas tur atpū š as, bija tajā no 3 lī dz 18 reizē m! ! ! No nedē ļ as lī dz 3 mē neš iem. Ierodoties treš o reizi, mē s satikā m cilvē kus, kuri tur dzī voja kopš pirmā s ieraš anā s))) Š ai viesnī cai ir gan plusi, gan mī nusi. … Tomēr ▾ Atgriež os š ajā viesnī cā treš o reizi š ajā ziemā (novembrī , decembrī , janvā rī ).
Un visi, kas tur atpū š as, bija tajā no 3 lī dz 18 reizē m! ! ! No nedē ļ as lī dz 3 mē neš iem. Ierodoties treš o reizi, mē s satikā m cilvē kus, kuri tur dzī voja kopš pirmā s ieraš anā s)))
Š ai viesnī cai ir gan plusi, gan mī nusi.
Ierodoties š eit, jā bū t gatavam arī atkritumiem!
Sā kš u ar plusiem:
1) Š ī noteikti ir pludmale un jū ra. 3 ieejas ū denī . Pa smiltī m lagū nā , pa pakā pieniem lī dz krū š u/kakla dziļ umam un pa pakā pieniem lī dz dziļ umam uzreiz lī dz koraļ ļ iem.
Š ī ir tikai unikā la pludmale, kurā ir trī s daž ā das ieejas jū rā katrai gaumei. Koraļ ļ u rifu siena ir dzī va! ! ! Atkā rtoti zā ģ ē ti dzeloņ rajas, papagaiļ i, ķ irurgi, akmens zivis (zivju ir daudz).
2) Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas pilsē tas robež ā s, kur ir ļ oti ē rti pā rvietoties pa Hurgadu, netā lu no viesnī cas kursē mikroautobusi par 2 mā rciņ ā m uz jebkuru tā s daļ u.
3) Tī ra un zaļ a viesnī cas zona.
Visi plusi!
Mī nusi:
1) Nogalinā tas un vecas istabas, kur karstais ū dens ir arī pa stundā m (bet mums tas nav kritiski, jo istabā tikai guļ ).
2) Ē diens no dienas dienā ir vienmuļ š , saldumus vienkā rš i nav iespē jams ē st, tiem ir nejauki smeldzoš a smaka, neskatoties uz skaisto izskatu (saldumus viesnī cā neē da vispā r), augļ u sezonā viņ iem tika dota ne vairā k kā.2 reizes nedē ļ ā pusdienā s.
3) Pludmalē ir veci sauļ oš anā s krē sli un nobruž ā tas nojumes.
4) Animā cija ir tikai truls skats un parodija par to (bet mums to nevajadzē ja).
5) Personā ls. . . Ak, tas ir cits stā sts. . .
Mums ledusskapī bija atvē rts spirts (dž ins, rums, degvī ns), un tā tas no dienas uz dienu pamazā m samazinā jā s, 4. dienā pamanī jā m, ka alkohols palika visu trī s pudeļ u apakš ā , kamē r mē s to praktiski nedzē rā m, jo viņ i devā s ekskursijā s.
Mē s gā jā m lamā ties reģ istratū rā - tač u neko nevarē jā m pierā dī t, jo viņ iem viesnī cas gaiteņ os nav kameru (((
Aizdomas krita uz personā lu, jo pirmajā reģ istrē š anā s reizē š ajā viesnī cā apkopē ja, tī rot istabu, nā ca klajā ar savu glā zi, prasī ja mums viskiju)))))), kas uz minū ti atradā s mū su ledusskapī , tas ir. , viņ š jau no paš a sā kuma zinā ja, ka viņ am ir mē s esam, pē c tam visu noslē pā m koferī un aizslē dzā m ar atslē gu.
Š oreiz neslē pā m alkoholu, tā pē c apkopē jas to izdzē ra (((
Ļ oti nepatī kami! Ņ emot vē rā to, ka esam viesnī cā jau treš o reizi! Pastā vī gie klienti.
Vai es atgriezī š os š ajā viesnī cā vē lreiz? Jā , es noteikti atgriezī š os! Tā kā visi iepriekš minē tie mī nusi mums nav kritiski.
Jū s vienmē r varat vakariņ ot restorā nos vai nopirkt zivis zivju tirgū , kur viņ i tā s gatavos, ar augļ iem tas pats stā sts, El Dahar augļ u tirgus atrodas 10 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas, augļ u cenas ir santī mi.
Atnesto alkoholu no dutika var paslē pt koferī un aiztaisī t ar atslē gu, paš iem iziet pilsē tā meklē t izklaidi un klubus, kā arī noorganizē t sev jautru atvaļ inā jumu, nemaz nerunā jot par ekskursijā m. ir daudz ē rtā k no Hurgadas nekā no Š armas.
Un, ja ņ emat viesnī cas cenu - tā ir no 10 tū kstoš iem lī dz 14 tū kstoš iem UAH diviem uz nedē ļ u, tad tas ir vienkā rš i ideā ls.
номер один из лучших что у них есть
аватар kolyadin_s
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š oreiz atvaļ inā jumā devā mies spontā ni, gandrī z neskatoties, izbraucā m budž eta ekskursijā Harkovā , nokā rtojā m Covid testus, nā kamajā dienā saņ ē mā m sertifikā tus un devā mies tā lā k uz Borispiļ u. … Tomēr ▾ Š oreiz atvaļ inā jumā devā mies spontā ni, gandrī z neskatoties, izbraucā m budž eta ekskursijā Harkovā , nokā rtojā m Covid testus, nā kamajā dienā saņ ē mā m sertifikā tus un devā mies tā lā k uz Borispiļ u.
Izvē lei bija divi nosacī jumi: Hurgada - apmeklē t Luksoru, bet otrais - lē ti, jo gads nebija finansiā li veiksmī gā kais. Kopumā mē s devā mies ekskursijā uz Zahabia uz 7 naktī m, viss iekļ auts, 480 USD par diviem. Un cik patī kami viņ i bija pā rsteigti, ka budž eta "troika" izrā dī jā s omulī ga vieta, kas vairā k nekā dos izredzes daudziem "č etriniekiem"! Neviļ us man gribas atcerē ties un pā rfrā zē t Ilfu un Petrovu: "Mē s bijā m maldinā ti - viņ i mums iedeva daudz labā ku viesnī cu! "))
Mā jī ga, skaista, kopta teritorija,
Istaba bija vienkā rš i milzī ga, ar skatu uz jū ru (bez jebkā diem pieprasī jumiem un piemaksā m).
Ē diens bija diezgan apmierinoš s. Varbū t ī sti gardē ž i man nepiekritī s, bet mums visa kā pietika, viss bija svaigs, garš ī gs un diezgan daudzveidī gs.
Pludmale bija ļ oti jauks bonuss. Bez pā rspī lē jumiem tas ir unikā ls - tur ir sekla, lī dz viduklim, kristā ldzidra tirkī za lagū na ar smilš ainu dibenu, un, nedaudz aizejot lī dz dzegai, var pilnī bā izbaudī t Sarkanā s jū ras skaisto zemū dens pasauli ar zivī m un koraļ ļ i! (skatiet manas fotogrā fijas). Mums paveicā s arī ar Luksoru - tū re notika, patika; un tad karantī nas laikā tas tiks vai nu atvē rts, vai slē gts.
Kopumā visiem pozitī vi noskaņ otajiem, kuriem nav kritiski, ka lī dz pludmalei, š ķ ē rsojot ceļ u, ir 500 metri un nenā ktu par ļ aunu atjauninā t vai tonē t sauļ oš anā s krē slus un saulessargus, droš i iesakā m! Un, ja atceraties, ka tas viss maksā ja 1.100 grivnas (jeb 480 USD), tad kopumā tas ir galvenokā rt uzslavas!
Номер Вид из номера Вид из номера Территория
Parādīt vairāk »


iemiesojums tovrotor
4 gadā atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
iemiesojums Matveika
Bruņots vīrietis ar nazi piektdien 14.07 pludmalē uzbrucis tūristiem. 2017. Jo īpaši tika atzīmēts, ka uzbrucējs vispirms nogalināja divas sievietes un ievainoja divus citus tūristus Zahabia viesnīcā, bet pēc tam aizpeldēja uz tuvējo viesnīcas Sunny Days El Palacio pludmali, kur uzbruka vēl vismaz diviem cilvēkiem. Uzbrucējs tika aizturēts. Kāda šobrīd ir drošības situācija pludmalē?
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 18 atbildes
iemiesojums xsuxa
Lai visiem jauka diena! Kurš bija Hurgadā ziemā? tiešām vēlaties apmeklēt Zahabia viesnīcu, kas jums patika? Mums galvenais ir jūra. cik vēji traucē?
7 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель расположен примерно в 300 м от пляжа, в 1 км от Старого города Хургады (down town), в 3 км от центра. Был построен в 1996 году, последний ремонт произведен в 2018 г. Подойдет для семейного или романтического отдыха. Отель состоит из основного одноэтажного здания (только ресепшен), комплекса 4- и 5-этажных корпусов и 2-этажных вилл.

Atrašanās vieta В 10 км от аэропорта Хургады, в 2 км от центра Старого города.
Pludmales apraksts Длина пляжа – 150 м. Между пляжем и отелем есть дорога. На пляже есть охрана.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане гости могут отведать на выбор по меню блюда азиатской и континентальной кухни. Напитки предлагаются в круглосуточном баре или баре на пляже курортного отеля Zahabia.

2 открытых бассейна, платный Wi-Fi, магазины, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, мини-клуб для детей 2-12 лет, работает с 11:00 до 17:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-футбол (бесплатно). Анимация: софт. 3 горки для детей и взрослых.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 353 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с душем и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese El Cornishe Street, Hurghada, Egypt
Tālruņi: +20 65 361 5039
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.