Briesmīga, veca viesnīca. nežēlīgs personāls

Rakstīts: 17 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 8 — 16 aprīlis 2021
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 4.0
VIESNĪ CAS š ausmas, maksimums 3*! ! ! Iepriekš (un arī pagā juš ajā gadā ) bijuš as Albatros ķ ē des viesnī cā s un ir ar ko salī dzinā t.
TELPAS Tropitel ir vecas, netī ras (fotoattē lā redzami mati uz mikseriem, un jū s varat uzskaitī t vē l daudzus). Tualete saplī susi, duš a arī , balkons neslē dzas. Pē c tī rī š anas par gulbjiem nav runas.
Apmetā s un...istaba č etriem, un gultas ir divarpus. Dvieļ i arī ir tikai diviem cilvē kiem un tā tā lā k, bet nu, tas ir atrisinā ms, bet ē diens kopumā ir tumš s.

UZTURS. Rokassprā dzes uzvelk pē c 10:30, lai mums ar maziem bē rniem nebū tu laika brokastī m un pusdienā m lī dz 13. Citur paē st nevar, pat pludmales bā ros. Viesnī cā s albatross nekavē joties nē sā ja rokassprā dzes un sū tī ja ē st, kamē r tika sagatavots numurs.

Nav nekā , tik mazu sortimentu neesmu redzē jusi vairā k kā vienā viesnī cā (biju 5. ). Bē rnu ē dienkartes vispā r nav.
TERITORIJA nogurusi, negribī gi aizvā kta. No baseina lū zt flī ze, asa, nogriezta mazā .
PLUDMA atkritumos, slikti iztī ru.
JŪ RA ir vē jains, ieeja nav paredzē ta bē rniem.
Un PERSONĀ LS nav vā rdu, boors.
Pē c sū dzī bā m solī ja visu salabot un atnesa dā vanu (attē lā uz baltas š ķ ī vja), kā ņ irgā š anos.
Un izrakstoties teica, ka dvieļ u par maz, lai gan istabā bija palikuš i 3 dvieļ u komplekti uz 3 personā m, piedā vā ja iet uz istabu sakā rtot, bet pē kš ņ i apkopē ja visu atrada.
Es nesaprotu, kā pē c š ā ds vē rtē jums?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu