Tropitel

Rakstīts: 30 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 17 — 27 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cā atradā s 6 cilvē ki no Ukrainas. Pirmo reizi Sal Hasheesh. Vī za lidostā.25 USD. Ja lietojat tabletes, injekcijas utt. , ievietojiet tā s rokas bagā ž ā ar instrukcijā m - viņ i pā rbauda. Ieradā mies 9 no rī ta, uzreiz piedā vā jā m sulu. Viesnī ca ir pilna. 11.00 apmetā s 2 ģ imenes, 12.30 treš ā . Pē c reģ istrē š anā s tika uzvilktas aproces, tā pē c brokastis nesaņ ē mā m. Rokassprā dzes ir sarkanas, pelē kas tiem, kas atkā rtojas, bet tā m nav nekā du priekš rocī bu. Viesnī ca pilna: 90% vā cieš i (puspensionā ri), briti, franč i, ukraiņ i, moldā vi, poļ i, arā bi un divi ķ ī nieš i. Ir ar maziem bē rniem, viņ iem ir atseviš ķ s rotaļ u laukums, restorā nos atzveltnes krē sli, ir rati un animatori.

Istabas ir labā stā voklī , telpas plaš as, lielas vannas istabas ar duš u un pilna izmē ra vannu. Viesnī cu š ampū ns, ž eleja, ziepes ir labi. Drē bju ž ā vē š anai vannas istabā vads ne vienmē r tiek galā - viņ i paš i vilka savu virvi uz balkona. Visas telpas ir neskartas un tī ras.

TV ar kanā liem krievu valodā , fē ns, tē jkanna ar tē jas un kafijas komplektu, ledusskapis, seifs, skapī ir pietiekami (! ) spē cī gi pakaramie, 3 galda lampas ar vā ju gaismu, sienas skapji, kondicionieris ar sienas vadī bas ierī cē m. Tī rī š ana notiek katru dienu, kvalitatī vi, ar dvieļ u nomaiņ u un bā ra papildinā š anu. Viesnī cai ir 5 stā vi, daudziem 1. stā va numuriem ir 2. izeja pa balkonu. Viņ i apmetā s, kā domā ja, kreisajā spā rnā , numuri 4007.4008, 4030. Pirmajiem diviem ir viens balkons. Skats uz pamesto bū vlaukumu nebija apkaunojoš s, var redzē t jū ru un visu lī ci, telpas netika mainī tas.

Teritorija skaista, kopta, 2 centrā lie baseini, viens bē rniem un vē l 3 pa perimetru, viens no tiem apsildā ms vakara atpū tai. Ir labs kalns. Ū dens baseinos bez hlora, veiciet testus. Vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, bet daž i ir savā istabā pirmo dienu vai divas. Jū s varat apgulties pie baseiniem, bā riem, uz pontona vai pie jū ras. Pē dē jie tiek ņ emti agri no rī ta. Saules krē ms ir obligā ts.
Piekļ uve jū rai caur pontonu, rifs gaiš s, dzī vī gs, snorkelē š ana ir veiksmī ga. Satikā m murē nas, stintes, kalmā rus un visus mazā kos. Glā bē ji uz pontona. Gar promenā des jū ru ar neuzkrī toš u droš ī bu viņ i skrē ja no rī ta.

Uzturs. Pā ri visam slavē š ana. Ē dienkarte lieliska, regulā ri papildinā ta, tematiskā s dienas, Bravo š efpavā ram! 2 blakus restorā ni. 3 a la carte restorā ni ar vienu bezmaksas ieeju, pusdienas bez iepriekš ē ja pieraksta. Meksikā nis ir ļ oti labs. Ir atseviš ķ a burgeru vieta, ko iecienī juš i bē rni un vā cieš i. Alkoholiskie dzē rieni vietē jie, sulas restorā nos ī stas (vai ļ oti tuvu tiem), bā ros (ē kā skaitī jā s 4+2) fasē ti, alus, ū dens bez ierobež ojumiem. Vienmē r pieejama vairā ku veidu tē ja, kafija automā tos, piens. Labā kā kafija tiek pagatavota vestibilā.

Viesnī cas personā ls ir profesionā ls, diezgan korekts un draudzī gs: var just ģ enerā ldirektora roku. Neliels padoms ir piemē rots. Visi runā angliski, saprot krieviski.

Apgū sti daž as frā zes arā bu valodā – bū si patī kami pā rsteigts. Paldies Olgai vestibilā : mū su draudzenes dzimš anas diena ar kū ku, istabas dekorē š ana un dejas pie tamburī nas pagā ja ar blī kš ķ i. Animā cija - izklaidē jaunas meitenes un pusmū ž a zē nus. Pa dienu - pludmales sports (apmeklē ju jogu ar Tatjanu - lieliski), vakarā - amatieru mā ksla milzī gā zā lē . Visi ļ oti cenš as. Ir viesmā kslinieki.

Spa. Ieraš anā s dienā mē s devā mies uz maš ī nu par 25 USD / persona. Iespaids ir neviennozī mī gs. Trenaž ieru zā le ar profesionā lu aprī kojumu. Frizē tava - vienmē r kā ds cirpja un noskuja. Spē ļ u telpa ar spē ļ u automā tiem, nelielu biljardu un galda tenisu. Bā rā ir 3 stā vi, kur var spē lē t biljardu un sporta pokeru ar viesnī cas izplatī tā ju. Teniss. Ir veikali un aptieka. Cenas aptiekā , kā Hurgadā : 1-2-3/1$, Okumesil (acī m)/1$. Nirš anas centrs, nirš ana no mola. Medicī nas centrs, Dievs svē tī . Velosipē ds - pē c kupona 1 stunda bez maksas.
Maš ī na 4 personā m - 30$ / 2h, izslaucī ts pā ri lī cim...nu, ņ em.

Ekskursijas netika uzņ emtas. Bezmaksas ikdienas autobuss uz Hurgadu, ieeja. Nopirkā m kasti mango. Wi-Fi vestibilā , restorā nos un pludmales labajā pusē . Vakarā , kad visi ir saistī ti, ir grū ti “sarunā ties ar Dzimteni”. Izbraukš ana lī dz 12.00. Reģ istratū rā viņ i to bez maksas pagarinā ja par vienu stundu. Augsta lī meņ a viesnī ca, tieš ā m 5 zvaigznes, visiem patika. Droš i vien nā ksim vē l. Liels paldies visam viesnī cas personā lam! Izgā jā m caur aģ entū ru "Turbonjour" - dizains ir profesionā ls, lidojā m "Vē ju roze" - nav aizķ erš anā s un komentā ru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu