Titanic Royal Aquapark Hurghada 5*– Atsauksmes

35
Novērtējums 6.510
№80 viesnīcas reitingā Hurgada
6.8 Numurs
5.9 apkalpošana
6.7 Tīrība
5.8 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2019. Atrodas 10 kilometru attālumā no Hurgadas starptautiskās lidostas. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар elenbauer
Viesnī cā ieradā mies 8:45, bija jā ierodas reģ istratū rā.14:00, lai dabū tu istabiņ u, lai gan uzreiz tika uzrā dī ti visi dokumenti, bija jā gaida. Rezervē tā numura vietā ar skatu uz baseinu mē s ieguvā m sā nu skatu uz jū ru pirmajā stā vā ar durvī m, kas ved uz blakus istabu 4 personā m, ieskaitot 2 mazus bē rnus, ļ oti slikta skaņ as izolā cija, jū s saprotat katru vā rdu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 8:45, bija jā ierodas reģ istratū rā.14:00, lai dabū tu istabiņ u, lai gan uzreiz tika uzrā dī ti visi dokumenti, bija jā gaida. Rezervē tā numura vietā ar skatu uz baseinu mē s ieguvā m sā nu skatu uz jū ru pirmajā stā vā ar durvī m, kas ved uz blakus istabu 4 personā m, ieskaitot 2 mazus bē rnus, ļ oti slikta skaņ as izolā cija, jū s saprotat katru vā rdu. Kā stā sta administratore, gandrī z visā s istabā s ir durvis uz blakus istabu. Pē c ilgā m diskusijā m par papildus samaksu 50 eiro ieguvā m divvietī gu istabiņ u ar skatu uz baseinu, kā bijā m rezervē juš i.
Apkopē jas bija kaitinoš as, katru dienu jautā ja, vai telpa ir jā tī ra, pat pulksten 7 no rī ta klauvē ja pie durvī m, lai pajautā tu. Pē c telpu uzkopš anas tika paņ emti netī rie dvieļ i un no pulksten 15 lī dz 17 atnesti tī ri. Pieczvaigž ņ u viesnī ca puse dienas bez dvieļ iem. Mū su draugi reģ istratū rā pasū tī ja dekorā cijas manai istabai manai dzimš anas dienai. Atbildī gais par dekorē š anu neatrada nevienu tī ru dvieļ u, kā jau minē ju, pusdienlaikā mums nebija dvieļ u, viņ š vienkā rš i paņ ē ma daž us dvieļ us, kurus izmantoja citi viesi, par laimi, ļ oti mitri, stipri netī ri, pat ar asins traipi, citā di mē s to nepamanī tu. Neticami, antisanitā ri, mē s gandrī z izmantojā m dvieļ us. Reģ istrē joties tualete bez higiē nas sloksnes, flī zes ar fekā lijā m un vē mekļ iem bija stipri netī ras.
Slikta higiē na, daudziem viesnī cas viesiem, tostarp mū su 8 cilvē ku grupai, bija smaga caureja ar vemš anu un drudzi. Pē c viesnī cas darbinieku domā m, tā ir aklimatizā cija. Pē dē jo 4 gadu laikā esam bijuš i Beach Albatros Resort 3 reizes, arī manā dzimš anas dienā , nekad neko tā du neesmu pieredzē jis, katru dienu caureja, no kurā m 2 dienas bija smaga caureja ar vemš anu un augstu drudzi. Viesnī cā daudz viesu bija slimi, daž iem pat bija jā dodas uz klī niku. Viss komplekss stipri smarž oja pē c notekū deņ u attī rī š anas iekā rtā m, kas atrodas tajā paš ā vietā . Internets ir ļ oti vā jš , Whatsapp zvani nav iespē jami. Pludmales bā rā vī na nebija, pie baseina glā zē lē ja maksimums 50-70 ml. Vestibila bā rā pē c pulksten 24:00 viesmī ļ a gandrī z nav. Nosvinē ju savu dzimš anas dienu, pusnaktī arī draugam bija dzimš anas diena, viņ i negribē ja mū s apkalpot vestibila bā rā , neticē ja, ka mums ir dzimš anas dienas. Viņ i apvainojā s un smē jā s. Par spī ti dzeramnaudai š ai viesnī cai ir ļ oti slikta apkalpoš ana, izņ emot Abdo 314 pludmales bā rā un Alaa 350 baseina bā rā , paldies.
Visi a la carte restorā ni ar a la carte apkalpoš anu ir diezgan labi. Baltvī ns bija bezgarš ī gs, rozē garš oja nedaudz labā k. Alkohols un sulas ir ļ oti lē ti. Kokteiļ i ir slikti.
Pica bistro netā lu no pludmales bija ļ oti laba! Sieviete bija ļ oti uzmanī ga un labi darī ja savu darbu. Diemž ē l vienmē r ir gara rinda ar 30-40 minū š u gaidī š anu. Oktobra beigas zem lietussarga ir aukstas, jo tā s ir pā rā k biezas un pā rā k tuvu viena otrai. Pie baseina ir ļ oti labi lietussargi, bet ar tiem ir par maz, pē c neilgas lietussarga prombū tnes vairs nebija. Pludmales kreisajā pusē bija spē cī ga zirgu un kamieļ u smaka, kas atradā s tieš i uz robež as, kas peldē jā s jū rā . Varbū t tā pē c pludmalē un baseinā ir daudz muš u, kas atstā ja mū s bez atpū tas. Visā viesnī cas kompleksā , tostarp vestibila bā rā , ir daudz odu, jo durvis ir atvē rtas. Kondicionieris ir katastrofa, pā rā k skaļ š , ar atvē rtu logu smird pē c notekū deņ u attī rī š anas iekā rtas (kanalizā cijas). Liels, plaš s divvietī gs numurs ar lielu, ē rtu gultu. Jū rā peldē t no 500 metriem. Svarī ga piezī me: ņ emiet lī dzi zā les pret sliktu dū š u un caureju (mums diemž ē l ar tā m nepietika). Aptieka maksā ja 25 eiro! ! ! Vislabā k ir konsultē ties ar ā rstu un aptieku tikai ā rkā rtas gadī jumos. Š ī tikš anā s bū s ā rkā rtī gi dā rga.
Вот такие чистые комнаты в 5* отеле Даже описывать не приятно очистное сооружение (канализация),
аватар Jammm
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca ar mū sdienī gu interjeru. Telpas ir jaunas. Man patika, ka viņ i iekā rtojā s istabiņ ā s uzreiz pē c brokastī m, nekā di papildus maksā jumi par to nebija nepiecieš ami. Viņ i arī ņ ē ma vē rā mū su vē lmes (2 istabas blakus), neskatoties uz gandrī z pilnu viesnī cas noslogojumu. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ar mū sdienī gu interjeru. Telpas ir jaunas.

Man patika, ka viņ i iekā rtojā s istabiņ ā s uzreiz pē c brokastī m, nekā di papildus maksā jumi par to nebija nepiecieš ami. Viņ i arī ņ ē ma vē rā mū su vē lmes (2 istabas blakus), neskatoties uz gandrī z pilnu viesnī cas noslogojumu.
Skaista labiekā rtota teritorija. Ē diens garš ī gs, Ē ģ iptei diezgan normā li. Man ļ oti patika Mongolian Grill restorā ns - iesaku visiem! Jū s nevarat apmeklē t pā rē jo a la carte)

Restorā nā kafija nav garš ī ga - par normā lu kafiju aizej uz 2. stā va bā ru) Ir patī kami tur pasē dē t.

Jū ra ir gan mī nuss, gan pluss, atkarī bā no tā , kam: ar maziem bē rniem tas ir tas, kas jums nepiecieš ams, bet pieauguš ajiem ir nedaudz tā lu, lai peldē tu. Un tuvumā nav rifu, kaut arī daž as zivis peld netā lu.

Kopumā mums patika, iesaku viesnī cu š ajā cenu segmentā!

Nofilmē ts detalizē ts apskats youtube kanā lā:
https://www. youtube. com/watch? v=B5CBYjA0lok&list=PLGdtm6drap8TGDo5OhlG8aoBIcaH9nCzD&index=19
аватар anya.gorod.dp
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labs 4k. Jā , tā ir viņ a. Ē ģ iptē esmu 8. vai 9. reizi, pā rsvarā esmu bijusi uz 5, tā pē c zinu par ko rakstu. Sā ksim secī bā : 1. Ieraš anā s. Mē s ieradā mies naktī , un gaisa kondicionieris nedarbojā s. Viesnī ca mū su ieraš anā s brī dī bija noslogota par aptuveni 50%, bet visas 3 ģ imenes nakš ņ oja dī vā nos tieš i reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Labs 4k. Jā , tā ir viņ a. Ē ģ iptē esmu 8. vai 9. reizi, pā rsvarā esmu bijusi uz 5, tā pē c zinu par ko rakstu. Sā ksim secī bā :
1. Ieraš anā s. Mē s ieradā mies naktī , un gaisa kondicionieris nedarbojā s. Viesnī ca mū su ieraš anā s brī dī bija noslogota par aptuveni 50%, bet visas 3 ģ imenes nakš ņ oja dī vā nos tieš i reģ istratū rā . Neviens pat ne vā rda neteica, ka aiz stū ra ir bā rs un var vismaz ū deni iedzert (vispā r jau ar dzē rieniem parasti sagaida 5. vietā ). Vā rdu sakot, pa nakti - baigais karstums un gulē š ana uz publiska dī vā na bez ū dens. Uzreiz sapratā m, ka esam trā pī juš i, bet nolē mā m paskatī ties apkā rt.
2. Teritorija maza priekš.5s, deklarē ts akvaparks, uz kuru brauc shuttle, bet nestrā dā , tiem pieauguš ajiem bija garlaicī gi. Vakarā ir skumji, jo Ī paš i nav kur staigā t - 10 minū tē s apiesi visu teritoriju no un uz. Vietnes fotogrā fija mū s savaldzinā ja, tač u atzī stu, ka fotogrā fs viesnī cā ir lielisks: gaidas un realitā te atš ķ iras(
3. Restorā ns un ē diens: arbū zi - retums, jū ras veltes - tikai zivis, ceturtdienā s cienā ja ar grilē tā m garnelē m, un viltī gā veidā : gan garneles, gan kalmā ri tika savē rti uz iesmiem, kad prasī ja vairā k garneļ u - pavā ri izskatī jā s neviennozī mī gi , bet atdeva. Kopumā restorā ns ir paradokss: š ķ iet, ka ē dienu ir daudz, bet daļ a no tā ir nedaudz sausa, biež i uzkodas, kas bija neskartas, prasī ja meloni, daudz desertu un maizi. Pie ieejas ir zī me, ka restorā ns izmet kaudzi kilogramu ē diena, bet patiesī bā , ja bū tu labs menedž eris, bū tu analī tika par to, ko cilvē ki ī sti ē da, lū ž ņ u skaits ievē rojami samazinā tos.
4. Vakara animā cija: izsauc paš i. Bē rniem, kā citur - mini diskotē ka, nu, pieauguš ajiem - skumjas. Bija sajū ta, ka pē c vakariņ ā m restorā na viesmī ļ i un mē ness gaisma uz animā cijas. 2 nedē ļ as neviena cienī ga izrā de par 5k (
5. Internets: Teikš u tā : problē mas ar to ir visur, pat 5, bet te tā vienkā rš i ik pa laikam nebija. Wi-Fi pieejams, interneta nav
6. Istabas: kamē r jaunas, nav noplucis, bet dvieļ i atnesti traipi.
7. Trenaž ieru zā le - uzmanī bu! Tā s ir skumjas! Ja meitene vē las trenē ties, tad mazā istabā viņ a plecu pie pleca “izbaudī s” viņ a aromā tus ar kā du vī rieti. Pat š eit var izsekot neatbilstī bai starp 5ke (biju vī lies (
8. Pā rdevē ji to dabū tieš i teritorijā , un pat ja š is karogs karā jas, lai gan tas nekarā jas, daž i joprojā m izliekas, ka nav to pamanī juš i, un mē ģ ina pā rdot citu pakalpojumu.
9. Mē s apmeklē jā m a la carte Ā zijas restorā nu, nepabeidzā m maltī ti un devā mies uz vispā rē jo. Ja jums garš o suš i un Ā zijas ē dieni, jū s bū siet pilnī bā vī luš ies š ajā restorā nā .
10. Jū ra ir sekla. Jums jā iet nedaudz iegremdē ties.
11. Baseini bez modernas tī rī š anas sistē mas: darbinieki tos tī ra manuā li. Labi, ka š ajā ziņ ā neč ī kstam.
Mū su pē dē jā vakarā bē rns piekrita tikties ar draugiem mini diskotē kā . Vispirms viņ i ieradā s vakariņ ā s un konstatē ja, ka pavā ri paš i visur lē ja ē dienu, daž i atpū tnieki tika nomē rī ti pie ieejas, animatori bija maskā s. Sapratā m, ka ir pā rbaude. Pats stulbā kais - bē rniem par godu pā rbaudī jumam atcē la mini diskotē ku. Daudzi bē rni bija sarū gtinā ti, bet uz jautā jumu: kauns - atbilde ir: mums ir č eks.
Vispā r viesnī ca ir riktī gi 4k, 5. zvaigzne ir skaidri apmaksā ta. Visur ietaupī jumi, lai gan ekskursijā iztē rē jā m daudz naudas. Atpū tā mies un izbaudī jā m braucienu, pateicoties tam, ka katru vakaru devā mies uz Hurgadu izklaidē ties un pastaigā ties.
аватар damadaya84
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
1. Apkalpoš ana ir nulle, viņ i nekā di nereaģ ē uz viesu komentā riem un problē mā m, neatsaka, bet pieklā jī gi pamā j un saka, jā , jā , mē s visu izdarī sim. Galu galā nekas! Lū dza nomainī t gultu, jo mums tā bija pelē ka un spolē s, tad atnesa to paš u, vē l tumš ā ku un baisā ku. … Tomēr ▾ 1. Apkalpoš ana ir nulle, viņ i nekā di nereaģ ē uz viesu komentā riem un problē mā m, neatsaka, bet pieklā jī gi pamā j un saka, jā , jā , mē s visu izdarī sim. Galu galā nekas! Lū dza nomainī t gultu, jo mums tā bija pelē ka un spolē s, tad atnesa to paš u, vē l tumš ā ku un baisā ku. Aizkari, tills, gultas pā rklā ji - drausmī gā stā voklī , netī ri, notraipī ti. Dvieļ i ir pelē ki un veci.
2. Tī rī š ana, viduvē ja, istaba ir ļ oti ļ oti netī ra. Pat apkopē jas lupatas ir netī ras un saplē stas. Viņ i ieiet istabā apavos un bez maskas. Jā prasa ū dens, uz 4 cilvē kiem atveda 2 pudeles ar 0.5 un 1 litru, un ar š o ū deni vajag nomazgā t seju un iztī rī t zobus.
3. Odi, pat iekš telpā s, istabā s, ē damistabā , visur. Prasī ja odu aerosolu, atnesa dihlofosu.
4. Minibā rā - 1 kola un 1 sprite.
5. Remonts. Š ķ iet, ka viesnī ca ir jauna, celta 2019. gadā , bet viss ir miris, durvju rā mji un grī dlī stes attā linā s no sienas, flī ž u š uves ir atvē rtas vai dzeltenas.
6. Gaisa kondicionieris ir ļ oti trokš ņ ains pat klusā rež ī mā .
7. Jū ra. Tā s ir sā pes. Ieeja ir sekla, jā iet ļ oti ilgi, pirms sā kas dziļ ums vismaz lī dz ceļ iem.
Š o viesnī cu nevienam neiesaku, kā var sevi saukt par 5 zvaigž ņ u viesnī cu? Skumji, ka uz lū gumiem un komentā riem nekā di nereaģ ē , kaut gan piedā vā ja mainī t istabu ar piemaksu 100 € dienā . Attieksme pret mums, bā c, ko mē s tur sakā m un kam, viņ iem absolū ti vienalga. Daudz cilvē ku, par sociā lo. neviens nedzirdē ja attā lumu.
Пятна на кровати Грязные шторы и тюль Швы на плитке
аватар me_gera
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vispirms uzrakstī š u, ka viesnī cā nokļ uvu pavisam nejauš i. Sā kotnē ji tū re tika iegā dā ta Titā nika pilī divā m ģ imenē m, bet ierodoties izrā dī jā s, ka mums nav vietas) Tū risma operators - Coral. Mū s pā rcē la uz karalisko mā ju, un akvaparks mums kompensē ja divus braucienus uz pili, bet, izmantojot vienu, mē s nepiekritā m otrajam (netī rumi, skudras, karš par ē dienu pusdienā s un briesmī gi kokteiļ i atturē ja mū s no atgrieš anā s) . … Tomēr ▾ Vispirms uzrakstī š u, ka viesnī cā nokļ uvu pavisam nejauš i. Sā kotnē ji tū re tika iegā dā ta Titā nika pilī divā m ģ imenē m, bet ierodoties izrā dī jā s, ka mums nav vietas) Tū risma operators - Coral. Mū s pā rcē la uz karalisko mā ju, un akvaparks mums kompensē ja divus braucienus uz pili, bet, izmantojot vienu, mē s nepiekritā m otrajam (netī rumi, skudras, karš par ē dienu pusdienā s un briesmī gi kokteiļ i atturē ja mū s no atgrieš anā s) . Joprojā m esmu pateicī gs liktenim vai tam, kas iejaucā s notikumu gaitā , jo mums vajadzē ja 10 naktis un draugus, kuri ir pirmo reizi Ē ģ iptē , ka tikā m pie klavierē m.
Tā tad, secī bā :
Pludmale - viesnī cas pie pludmales es nevē rtē ju, pareizā k sakot, rakstu par to, bet mans viedoklis reitingu neietekmē . pludmale nav atkarī ga no vadī bas. Un es nesaprotu tos cilvē kus, kuri, izvē loties viesnī cu, apskatos ierauga pludmales aprakstu, lido mā jā s un uzsit viesnī cas vē rtē jumu 3 bumbiņ as. Izvē lieties viesnī cas atbilstoš i savā m vajadzī bā m.
Š ī s viesnī cas pludmale ir piemē rota bē rniem pē c visiem kritē rijiem. Tī ras, smalkas, mī kstas smiltis ar siltu ū deni, lī dz ceļ iem pat bē guma laikā . Tā lu lī dz dziļ umam, jums jā iet. Tā pē c tas ir ideā li piemē rots bē rniem. Dziļ umā maz beigtu koraļ ļ u, ir mazas zivtiņ as, dzeloņ rajas, mazs murē ns. Vē l dziļ ā k mē s redzē jā m bruņ urupuci un milzī gu dzeloņ raju. Bet kopumā tas ir slikti. Pontona nav un tas nav vajadzī gs. Sauļ oš anā s krē sli ir jauni, pludmale pastā vī gi tiek tī rī ta, š iki lietussargi, kas rada blī vu ē nu (pievienoš u foto).
Numurs ir nesen atjaunots ē ģ iptieš u stilā ). Standarta numurā mū su gadī jumā ir divguļ amā gulta un 2-vietī gs dī vā ns bē rniem. Tehnika ir standarta, kola, sprite, ū dens ledusskapī . Es nezinu, kurš izdomā ja dizainu, bet viņ š ir laimī gais aveņ u kausa ieguvē js vai ko viņ i dod par neveiksmi. Jauki, bet. . . izlietne, tualete un duš a istabā , t. nav durvju. Vannas istaba ir atdalī ta ar stikla durvī m, kas nesniedzas lī dz galam. Tie. visi dzirdē s un redzē s, ko tu tur dari) Tu sē di uz poda, un pie durvī m pieskrien bē rns un kaut arī durvis ir apmā kuš ā s, skaidri redzams, ka viņ š skatā s tev acī s. Mums kā ģ imenei bija smieklī gi, bet ja kā ds atnā ks ar draugu vai draudzeni, tad nebū s ē rti, pensijā nevarē siet))) tas pats ar duš u, tas ir kā istabā , es pievienoju foto. Centrā lais gaisa kondicionē tā js.
Serviss – lielā kais pluss ir internets visā . Rakstu š o atsauksmi, guļ ot pludmalē uz zviļ ņ a : ) Pludmalē vai pie baseina viņ i neļ auj iet uz bā ru, tikai beidz dzert, viņ iem ir sekojoš i dzē rieni, no kuriem izvē lē ties. Viņ i arī ļ oti ā tri iztī ra tukš ā s krū zes. Katru rī tu tiek mazgā tas flī zes, tī rī ti baseini. Mū su numuriņ š tika labi iztī rī ts katru dienu, un ledusskapis, tē ja un kafija tika pastā vī gi papildinā ti. Vē rpš anas gulbji (atstā jam dzeramnaudu). Bet draugi netika iztī rī ti un neko nepiepildī ja, izņ emot ū deni, lī dz ielika dzeramnaudu 5. dienā . Restorā ns arī piegā dā dzē rienus, risina visas problē mas.
Ē diens - pieklā jī gā lī menī . Brokastis ir standarta (kruasā ni, omletes, pankū kas, vafeles, jogurti, desiņ as, grauzdiņ i, bulciņ as, svaiga sula utt. ). Pusdienas - galvenajā restorā nā hotdogi, burgeri, frī un citi veidi, zupas (garš ī gas), daž ā di piedevas, makaroni, salā ti, uzkodas. Pludmalē - ļ oti garš ī ga pica, saldē jums, kartupeļ i utt. Vakariņ as – katru dienu cits virziens. Kopumā papildus standarta ē dienam bija krabji, garneles, kalmā ri, steiki, liellopa gaļ a, vista, tī tars, pī le, zivis, paipalas. Katru dienu kaut kas uz grila. Skaistas uzkodas, garš ī gi daž ā di deserti.
Augļ i pastā vī gi ir jebkurā daudzumā , gan sagriezti, gan veseli. Vī nogas, banā ni, dateles, ā boli, plū mes, bumbieri, melone, ananā si, kā dreiz bija arbū zs.
Dzē rieni, no kuriem izvē lē ties, sulas, alus, viskijs, vī ns, kokteiļ i utt. Ļ oti garš ī gs ī sts majito, ar piparmē tru un laimu. Tekilas bums ar skaistu prezentā ciju utt. Alkohols ir lielisks Ē ģ iptei. Man nebija jā lū dz ē diens, viņ i pievienoja tik daudz, cik prasī ji, un viss ar smaidu.
A la carte - trī s restorā ni 1 bezmaksas apmeklē jumam. Mongoļ u valoda ir interesants jē dziens, jū s izvē laties izejvielas, un tas jums tiek pagatavots pannā uz uguns. Itā lis - ļ oti patika, pica, makaroni super. Ķ ī nieš u valoda - iesim tikai š odien).
Izklaide un infrastruktū ra: ū dens baseinos vē ss, bē rnu animā cija bē rniem un divi kompleksi ar slidkalniņ iem vecumā lī dz aptuveni 11 gadiem. Pludmalē dejas, polo, volejbols, boč a utt. Vakarā izrā de ar viesmā ksliniekiem. Vispā r bē rniem, pieauguš ajiem ir labi, bet pusaudž iem bū s garlaicī gi.
Vē los atzī mē t tikš anā s ar viesnī cu vadī tā jiem. Ikviens varē tu norā dī t uz trū kumiem vai ieteikt uzlabojumus.
Rezultā ts. Viesnī ca ir orientē ta uz eiropieš iem, tā pē c grū ti atrast krieviski runā još us draugus) Jaunieš iem bū s garlaicī gi, ideā li piemē rots ģ imenē m ar bē rniem. Ir lifti, kas ir noderī gi arī cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem. Ē diens pieklā jī gs, dzē rieni garš ī gi, izklaide, kompakta zona un pieklā jī gs personā ls.
аватар Kirasun
Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti ilgi, jo braucā m atpū sties ar bē rnu un gribē jā m atrast labā ko viesnī cu bē rniem. Skatieties YouTube atsauksmes, lasiet atsauksmes. Mē s izvē lē jā mies Titā niku Royal. Silto baseinu, smilš u pludmales un laba ē diena dē ļ . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti ilgi, jo braucā m atpū sties ar bē rnu un gribē jā m atrast labā ko viesnī cu bē rniem. Skatieties YouTube atsauksmes, lasiet atsauksmes. Mē s izvē lē jā mies Titā niku Royal. Silto baseinu, smilš u pludmales un laba ē diena dē ļ .
Tagad esam viesnī cā . Neviens no baseiniem nav apsildā ms. Ū dens ir ledus auksts. Bē rni spē lē jas smiltī s pludmalē vai sē ž sauļ oš anā s krē slos. Tikai daž i var peldē t pā ris minū tes. Mans bē rns tik aukstā ū denī nemazgā jas. Arī jū ra vē l nebija sasilusi, to mē s zinā jā m. Un viņ i meklē ja labu viesnī cu, kurā bū tu apsildā mi baseini.
Aizgā jā m uz reģ istratū ru un saņ ē mā m atbildi, ka 12. aprī lī atslē gta apkure!! !
Kā pē c š ajā gadī jumā viesnī cas oficiā lajā tī mekļ a vietnē par to nav informā cijas, kā pē c tū risma operatori to nezina? Ko te tagad darī t? 10 dienas? Nepeldē t?
Cienī jamie kaimiņ i, kuri tagad atrodas š ajā viesnī cā , lū dzu, nā ciet uz reģ istratū ru, lū dziet ieslē gt apkuri baseinos. Ja bū s daudz sū dzī bu, tiks ieslē gta apkure.
Nevienam neiesaku turpmā k doties uz š o viesnī cu, jo ietaupī jumi viesnī cai ir svarī gā ki par atpū tniekiem un viņ u sabojā to atvaļ inā jumu. Baseini tukš i, neviens nemazgā jas, viesnī ca pilna! Daudz cilvē ku un daudz bē rnu. Un neviens nepeld!
Viesnī cas vadī ba, ko jū s domā jat? Kurš tevi apciemos ledus baseinā ? Tagad jums ir pilns norē ķ ins, bet, tiklī dz visi uzzinā s, ka esat visur atslē dzis apkuri, un ne pieauguš ie, ne bē rni nevar izmantot baseinus un slidkalniņ us, kurš dosies pie jums nā kamais?
Kauns Titā nika Royal vadī bai! ! !
Пустой холодный аквапарк
аватар Svetlana563843
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliski pavadī ja laiku Titā nikā Royal. Mē s ieradā mies pirms vakariņ ā m. Izlī gums noritē ja ā tri. Tī ra istaba pasteļ toņ os ar jaunu santehniku. Skaisti aizkari, daudz izeju, plazma. Viesnī ca ar sakoptu kompaktu teritoriju. Vakarā strū klakas ar daudzkrā sainu apgaismojumu. … Tomēr ▾ Lieliski pavadī ja laiku Titā nikā Royal. Mē s ieradā mies pirms vakariņ ā m. Izlī gums noritē ja ā tri. Tī ra istaba pasteļ toņ os ar jaunu santehniku. Skaisti aizkari, daudz izeju, plazma. Viesnī ca ar sakoptu kompaktu teritoriju. Vakarā strū klakas ar daudzkrā sainu apgaismojumu. Daudzas krā sas. Tas viss priecē aci. Daudz baseinu, akvaparks bē rniem. Daudzveidī gs ē diens. Bet es vē los, lai tas bū tu labā k pagatavots. Visur ļ oti tī rs. Restorā nos, bā ros, pludmales dvieļ us viņ i man iedeva jaunus. Sauļ oš anā s krē sli ir ē rti, saules aizsardzī ba ir nesalī dzinā ma. Smiltis ir mī kstas, pē da grimst. Trī s a la carte restorā ni. Izbaudī ja grilu un aziā tu. Grieķ u valoda nav ļ oti laba.
Gestrelation Snezhana vienmē r palī dzē ja un atbildē ja uz jebkuru jautā jumu. Pirms ieraš anā s un pē c. Mē s pagarinā jā m savu uzturē š anos par vienu stundu bez maksas. Ļ oti pozitī vs animators Andrejs (Beyba). Vestibila bā rā un pludmalē ir lieliski bā rmeņ i. Var pagatavot gardu kafiju un kokteiļ us. Uz letes daž ā das garš vielas. Restorā nā tiek piedā vā ti daž ā di augļ i un saldumi. Viesnī ca man ļ oti patika. Ir individuā las atpū tas zonas, š ū poles.
Vienī gā lieta ir sekla jū ra. Atradu vismaz kā du dziļ umu pa kreisi no viesnī cas pludmales piesietā s glā bš anas laivas zonā . Pē dē jā s dienā s redzē ju lidojoš o zivju baru. Lieliski. Tirdzniecī bas centrs Senzomall atrodas 20 minū š u pastaigas attā lumā . Vai 1-2 USD par taksometru. Es biju apmierinā ts ar atgrieš anā s transfē ru no Coral Travel. Jauns balts mikroautobuss ar kondicionieri. Mē s devā mies tikai uz vienu viesnī cu cilvē kiem.
Visu skaistumu nevar aprakstī t recenzijā . Iesaku visiem. Ī paš i ar bē rniem. Mē s veicā m ekskursiju, iepriekš rezervē jot. Cena bija ļ oti pievilcī ga.
Фреши Клубничное пати Индивидуальный отдых Аквапарк для детей
аватар _973657
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neplā nots, bet veiksmī gs atvaļ inā jums marta vidū . Izvē le krita uz Titā niku Toyal Hurgadā izlidoš anas laika dē ļ , jo tika apsvē rta arī Sharm. Arī numura cena diviem pieauguš ajiem un bē rnam 5 gadus vecam izrā dī jā s ļ oti patī kama, lai gan sā kotnē ji gribē jā s doties uz Rixos Š armā , kur cena divas dienas pirms izlidoš anas bija 3200 eiro! LIELS pluss martam bija apsildā mo baseinu klā tbū tne, un Titā nikā tā di ir 3 un ū dens tieš ā m silts. … Tomēr ▾ Neplā nots, bet veiksmī gs atvaļ inā jums marta vidū . Izvē le krita uz Titā niku Toyal Hurgadā izlidoš anas laika dē ļ , jo tika apsvē rta arī Sharm. Arī numura cena diviem pieauguš ajiem un bē rnam 5 gadus vecam izrā dī jā s ļ oti patī kama, lai gan sā kotnē ji gribē jā s doties uz Rixos Š armā , kur cena divas dienas pirms izlidoš anas bija 3200 eiro!

LIELS pluss martam bija apsildā mo baseinu klā tbū tne, un Titā nikā tā di ir 3 un ū dens tieš ā m silts. Bē rns neizkā pa no divā m bē rnu istabā m, un pieauguš o baseinā viņ i peldē ja ar viņ u ar blī kš ķ i, tē tis uz bā ru (kuru iznesa tieš i baseinā , kas ir ļ oti ē rti; ).

Ē diens š eit ir vienmuļ š , bet viss bija garš ī gi. Jū ras veltes kā tā das nebija, vienu dienu (ceturtdiena bija ar jū ras veltē m un daž ā da veida zivī m), un tikai baltā s zivis (ceptas, tvaicē tas un mī klā ).
Sula izskatī jā s pē c svaigi spiestas, apelsī ns bija brokastī s, un viss bija no pakā m, vai automā tiem, lī dzī gi kā yupi : ) Kafija, un bez tā s nevaram iztikt, tas ir kā narkotikas izdzert tasi no rī ta, tas bija laba zeme bā rā pie reģ istratū ras, un tā pē c visur ir aparatū ra, bet normā las kvalitā tes (dzert var : )

TERITORIJA ir ļ oti kompakta, bet tas ir pluss, mums bija istaba 2037 pie jū ras pirmajā stā vā , 10 metri lī dz bē rnu baseinam ar akvaparku "Karī bu jū ras pirā tu" stilā , 100-150 metri. lī dz jū rai, 200 metri lī dz restorā nam un turklā t, ja nepeldi un labi paē d, pā ris lieki kilogrami garantē ti : ), bā ri arī ļ oti tuvu : ) Teritorija tī ra, uzkopš ana telpas ir labas.

Wi-Fi ir pieejams, tač u tikai ziņ u sū tī š anai un plū smas ritinā š anai. Kaut kā nesadraudzē jā mies ar viņ u, tā pē c visi 30 iegā dā tā interneta koncerti tika iztē rē ti multfilmā m un TV š oviem, nevis vakara š ovam : ))
JŪ RA : ))) maziem bē rniem sezonā tas visvairā k, bet tiem kam patī k peldē t ar masku pie rifa, tad tu neesi, martā ū dens auksts, kur koraļ ļ i, tur bū s lai ir siltā ks, bet te 150 metri jā brauc lī dz vietai, kur tad, kad bija koraļ ļ i, bet var redzē t zivis, starus un jū ras ež u baru. Parasti jū rā biju tikai es un maksimums 1-2 cilvē ki, lai gan ar masku var peldē t 30-40 minū tes.

ALKOHOLS, labā ks par daudzā m viesnī cā m Š armā . Mums ļ oti patika vī ns, ī paš i baltais, rums ar kolu un pē dē jā s uzturē š anā s dienā s viesnī cā atklā jā m ļ oti labu tekilu, kaut ko lī dzī gu Sauza Gold; )

Ir ANIMĀ CIJA, ir bē rnu, bet ar vakara priekš nesumiem saspringts, kā dreiz bija interesants priekš nesums ar akrobā tiem, bet ir sapuvis.
Vispā r labas emocijas, vē lme uzkavē ties vē l pā ris dienas... bet ak, ī sais atvaļ inā jums beidzā s.
аватар _218732
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca jauna, bet kaut kā neapdzī vota. Otrais stā vs pie bā ra ir tukš s, galdiņ u maz, tie stā v reti, varbū t tas ir karantī nas dē ļ . Sakā rtoš anā s prasa ilgu laiku. Numuri ir labi un labi iztī rī ti. Teritorija ļ oti maza, akvaparks ir paredzē ts tikai maziem bē rniem. … Tomēr ▾ Viesnī ca jauna, bet kaut kā neapdzī vota. Otrais stā vs pie bā ra ir tukš s, galdiņ u maz, tie stā v reti, varbū t tas ir karantī nas dē ļ . Sakā rtoš anā s prasa ilgu laiku. Numuri ir labi un labi iztī rī ti. Teritorija ļ oti maza, akvaparks ir paredzē ts tikai maziem bē rniem. Baseini ir slikti apsildā mi. Ē diens labs, ir izvē le, un ir vairā ku veidu gaļ a, un zivis, un dā rzeņ i, augļ i. Kas attiecas uz Ē ģ ipti, tā ir diezgan norma. Ļ oti labs itā ļ u restorā ns. Animā cija ir tik un tā . Nav jū ras, nav zivju, nav rifu, nav panteona. Tikai sekls no krasta. Lielā kais pluss ir maltais saldē jums. Ļ oti garš ī gi. Netā lu no Senzo tirdzniecī bas centra, min. 15 kā jā m. Kopumā š ķ iet, ka viss ir kā rtī bā , bet tas neatvelk.
аватар liudmylanic
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m janvā ra beigā s/februā ra sā kumā . Man ļ oti patika viesnī ca. Viss jauns, tī rs. Numuri ir moderni un skaisti. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Jau no paš a rī ta darbs viesnī cā rit pilnā sparā - viss tiek iztī rī ts, izmazgā ts, iztī rī ts. … Tomēr ▾ Mē s palikā m janvā ra beigā s/februā ra sā kumā . Man ļ oti patika viesnī ca. Viss jauns, tī rs. Numuri ir moderni un skaisti. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Jau no paš a rī ta darbs viesnī cā rit pilnā sparā - viss tiek iztī rī ts, izmazgā ts, iztī rī ts. Atseviš ķ i vē los atzī mē t labo apkalpoš anu reģ istratū rā - visi jautā jumi, kas tika risinā ti, tika atrisinā ti ā tri un mums par labu. Pē c tam viņ i vē l vairā kas reizes piegā ja pie mums un jautā ja, vai ar mums viss ir kā rtī bā , vai mums viss patī k.
Ē diens labs - diezgan daudzveidī gs. Patika restorā ni a la carte - itā ļ u un mongoļ u.
Wi-Fi ir lielisks visā viesnī cā . Un pilnī gi visā , lai kur jū s dotos.
Jū ra diezgan sekla, peldē ties vajag dziļ ā k. Bet tam ir savas priekš rocī bas. Š ā da pastaiga pa ū deni) Un bē rniem tas parasti ir skaisti.
Animā cija diezgan laba - no rī ta devos vingrot pludmalē un ū dens aerobiku. Vakarā katru dienu bija programma - dzī vā mū zika utt. Tomē r pie animā cijas vē l ir jā strā dā . Daž reiz tas, kas pietrū ka.
Kopumā mums viss patika. Lai lieliska atpū ta!
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Отель открыт 2019 году. Расположен в 10 километрах от международного аэропорта г. Хургада. Отель подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10 км от аэропорта города Хургада и в 17 км от центра города.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 180 метров. Пляжные полотенца — бесплатно. Индивидуальная пляжная кабана за дополнительную плату.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Стойка регистрации, 2 конференц-зала (210 и 120 м2), магазины, Wi-Fi на территории отеля и в номерах (бесплатно).

Рестораны и бары:

Diamond главный ресторан (07:00-11:00, 12:30-15:00, 18:30-21:30), есть диетическое по запросу;

Santa Lucia Итальянский ресторан Аля Карт (18:30-21:30);

Khan Монгольский ресторан Аля Карт (18:30-21:30);

Chung Ying ресторан Аля Карт (Китайская кухня и Teppanyaki, 18:30-21:30);

Лобби бар (24 часа);

Jack&Rose (VIP Lounge, 12:00-00:00);

Royal бар на пляже (09:00 до заката солнца);

Бар у бассейна (10:00 до заката солнца);

Fountain бар (17:00-00:00);

Дискотека (23:00-02:00).

Главный бассейн с подогревом в зимний период (900 кв.м., глубина 130 см);

Pirates бассейн с подогревом в зимний период (500 кв.м., глубина 35 см);

Aqua бассейн с подогревом в зимний период (500 кв.м., глубина 35 см);

2 бассейна без подогрева в зимний период (638 кв.м., 700 кв.м., глубина 110 см);

Аквапарк (11 водных горок для взрослых и детей).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн, аквапарк (бесплатно), детский клуб для детей от 4 до 12 лет (часы работы: 10:00-12:30, 15:00-16:30), мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Аквапарк с 13-ю водными горками, которые ведут к бассейнам общей площадью 5200 кв. м. Также гости имеют право бесплатно пользоваться аквапарком в отеле Titanic Resort & Aqua Park, в котором 30 водных горок, боулинг (платно), водные виды спорта (платно), видео игры (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 387 номеров.

Istabās

Кондиционер, Wi-Fi (бесплатно), мини-бар (согласно концепции отеля), сейф, набор для приготовления чая и кофе (бесплатно). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями. Уборка номера: ежедневно, смена белья: день через день, room service (платно).

Adrese Village way, Hurghada 14188, Egypt
Tālruņi: +2 01144851111
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.