Lieliski piemērots ģimenes atpūtai

Rakstīts: 13 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 17 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Pusotru mē nesi pē c atvē rš anas atpū tos vienatnē š ajā viesnī cā .
Viesnī cā ieradā mies ap 8.30, rokassprā dzes uzvilkā m 10, istabiņ ā s iekā rtojos 14.10 paē du, paņ ē mu peldkostī mu un savu dvieli, ko speciā li paņ ē mu no mā jā m un devos uz baseinu, tā pē c mierī gi. sauļ ojā s lī dz 14.
pulksten 14 iedeva numuru, jo sauļ ojoties paskatī jos kā das ir istabiņ as, prasī ju vienu 1. stā vā ar pieeju baseinam un man tā du istabiņ u iedeva BEZ MAKSAS (atvainojos, bet nā kamajā dienā š im puikam iedevu 10$).
Numurs

Man vienai bija lieliski, bet tā kā stikla durvis uz tualeti, turklā t tā s bija vaļ ā no apakš as un no augš as, nebija "tuvī bas" un skaņ as izolā cijas, t. i. neelpo, nedari, piedod. un ar ē ģ iptieš u caureju tas var bū t ļ oti aktuā li. Bet man ļ oti patika viss. Gultas, veļ a, dvieļ i, mē beles visas jaunas, tī ras. Gaisa kondicionieris ir spē cī gs, bet trokš ņ ains. Tā pē c pirms gulē tieš anas pē c iespē jas atdzesē ju istabu un izslē dzu.
No pirmā stā va numuriņ iem paveras skats uz baseinu (atver durvis, neliela terase, pakā piens, 2.5 metri jū su sauļ oš anā s krē sliem un ieeja baseinā , vienkā rš i super)
Uzturs. Galvenais restorā ns, 3 a la carte restorā ni (itā ļ u, ķ ī nieš u un korejieš u, manuprā t, grils) = grils ā rā , strā dā , domā ju, ka tieš i no brokastī m
Man pietika. Galvenajā restorā nā ir 2 zā les un biež i vien ir daž ā di ē dieni, tā pē c daž i nekad nav redzē juš i arbū zus, garneles, suš i utt. . Tā tad visas bildes no viesnī cas nav viltotas. Cita starpā daž us citus ekskluzī vus š efpavā ri sagriež paš i, vienmē r ir kaut kas interesants un garš ī gs
Tī rī š ana. Viesnī cā viss ir iztī rī ts un mazgā ts. istabā var staigā t basā m kā jā m, tik tī rs). viena istaba tika iztī rī ta pirms pusdienā m, otra tieš i pirms vakariņ ā m.
Ū dens atrakciju parks 7 minū š u attā lumā no Titā nika Royal č etriniekā . daž i slidkalniņ i bija elpu aizraujoš i, bet es neesmu liels ū dens parku cienī tā js.
Animā cija. Ik pē c 7 dienā m programma atkā rtojas, puiš i jauki, draudzī gi. Es spē lē ju š autriņ as, vā cieti nogalinā ja pirmais)) vē derdejas, ū dens aerobika utt. , bē rnu diskotē kas, tad gausa vakara izklaide.

Pludmale tī ra, lietussargi lieliski, plū dmaiņ as š ausmī gas. Bet no otras puses, var gulē t uz sekluma ar degunu ū denī , ieelpojot š o burvī go jū ras smarž u. Esiet uzmanī gi ar jū ras iemī tniekiem, viņ i redzē ja akmens zivi, murē nu, tagad es vē l vairā k baidos no zivī m (
MINUSI
Maza jū ra. Aiz bojā m mē s gā jā m
Bā rmeņ i (((Tas ir kapetska kapets. Alkoholu praktiski nelietoju (starp citu, alus diezgan patī kams, pā ris reizes dzē ru), bet bezalkoholiskos kokteiļ us ar prieku dzeru, reizē m varu arī alkoholiskos tā di, un tā pē c tie liek tev smelties ar zemisku sejas izteiksmi (
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu