Laba ĢIMENES viesnīca, laba animācija, sekla jūra

Rakstīts: 4 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 18 — 28 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Plusi:
1. Animā cija.
Tik daudzu ceļ ojumu gadu laikā ir ar ko salī dzinā t. Puiš i ir lieliski gudrinieki, strā dī gi un nemitī gi izdomā ko jaunu, bet, protams, vienmē r ir kur pilnveidoties un attī stī ties.

Un, ja jū s visi esat "zvaigznes"...jū s atbraucā t, nogulē jaties uz vē dera un: "ej, izklaidē jiet mani", un tad ar š ķ ī bu seju: "mums bija garlaicī gi, mū s neizklaidē ja" nu, piedodiet, velciet tevi aiz kā jā m neviens nebū s animā cijā . Izklaide katrai gaumei: no standarta - vingroš ana, volejbols, boč a, lī dz daž ā dā m sacensī bā m un š oviem, un ar balvā m)) godī gi sakot, ar balvā m viņ i atstā ja pirmo reizi))) Jā , mē s gandrī z aizmirsā m AQUA AEROBICS, negribu aiziet ar papildu mā rciņ ā m un redzi, ka tev noteikti jā bū t tā dam kā Saš a)))
Bē rniem noteikti nebū s garlaicī gi, viņ i nodarbosies no rī ta lī dz vakaram. Un jū s pludmalē celsit pilis un cepsiet picu. Galvenā vē lme!
Viesnī ca: jauna, tī ra, lieliski iztī rī ta. Gan par naudu, gan bez tā bija krokodili un pē rtiķ i no dvieļ iem ar svaigiem ziediem)
Personā ls: bā rmeņ i un viesmī ļ i ir ļ oti gudri, un par nelielu materiā lu paldies viņ i uz visiem laikiem pieder) Restorā nā tiks atnesti dzē rieni un viss ā tri tiks izņ emts. Vienmē r ir brī vas vietas.
Virtuve: VIESNĪ CĀ IR VISS IEKĻ AUTS! Nav ULTRAS! Virtuve laba, ar gremoš anu nebija problē mu, ē diens daudzveidī gs. No rī ta mē s nekad nestā vē jā m rindā pē c vafelē m) Tā s vienmē r bija, lai gan mē s ieradā mies agri. Krabji pusdienā s arī ir normā li. Tie kam MAZ izvē les, piedodiet, bet ko jū s ē dat mā jā s? ! ))) Vakariņ ā s izvē le vienmē r milzī ga.
Jū ra: jums ir jā saprot, kur jū s dodaties, lai tas nebū tu mokoš i sā pī gi. Jums ir slikts aģ ents, ja viņ š jū s nebrī dinā ja par jū ras ī patnī bā m jaunajā Hurgadā ). Jā , sī kumains. Jā , plū dmaiņ as.

Vienī gais mī nuss: darbinieki reģ istratū rā , kuri nez kā pē c vē las jū s reģ istrē ties agrā k par koncepciju, t. i. ne agrā k kā.14. 00. Bet tie ir pasaules noteikumi, ielieciet) Iegū stiet rokassprā dzes un dodieties baudī t jū ru un garš ī gu virtuvi. Tomē r, neskatoties uz to, jums viegli tiks pieš ķ irta augstā kā s klases istaba, nekā esat rezervē jis (ar piekļ uvi baseinam vai skatu uz jū ru).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu