Briesmīgi...

Rakstīts: 11 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 13 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, jo 22:30 mū s aizveda uz viesnī cu. Pē rkot viesnī cu, mū s pā rliecinā ja, ka tā ir jauna un ultra viss iekļ auts) zinot Ē ģ ipti, viņ i ar neko daudz nerē ķ inā jā s, Americano ir Nescafe Gold, personā ls viss ir dusmī gs, kad jū s gaidā t 20 minū tes pie baseina bā ra piecus brendijs (lokā ls izš ļ akstī jums) un tu sā c aizvainoties, viņ i skaļ i klauvē pie stieņ a un tevi apvaino, ka esi vainī gs. Viesnī cā s diskotē kas nav. (Karaoke beidzas 22:30, tad Ē ģ iptes dziesmas un visi guļ . Izklaides nav - pat pludmalē nav mū zikas. . . Animā cija ir volejbols, stiepš anā s no rī ta (ja tu to var tā nosaukt, bet katram ir savā dā ka sagatavoš anā s) nesū dzē simies), 12:00 ū dens aerobika apmē ram 15 minū tes, tad 1 dziesma ar dejoš anu sveiki pensija, turklā t 4 animatori vienlaikus dara vienu un to paš u. Viss augstā k aprakstī tais nav tik svarī gi)))) par to, ka gribi pludmalē apē st frī kartupeļ us, darbinieki pie tevis pulcē jas. . . daudz. . . vakarā tev saka, ka nesaskan uz konceptu viesncas un jums ir jaizvieto))) eda kodums sauc. Starp citu, esam tū risti no Baltkrievijas. Kompā nija ieradā s liela, pieauguš ie 9 cilvē ki + daudzi bē rni 5 cilvē ki. Vispā r nav cieņ as, tikai č aļ i kas uzkopj istabas smaida, tas arī viss. . . recepcija ir ko visiem parā dā , bā rs vispā r ir ultra ultra bet labā k netuvoties. Un es aizmirsu, ka man ir vadī tā ja Tatjana, kura arī vē las jū s uzklausī t un pē c tam apsū dzē t nepaklausī bā ))) un pateikt, ka viņ u viesnī cā nav UAI - tā s ir mū su problē mas ar operatoru, ka mē s tikā m maldinā ti))) ) viņ iem ir Royal AI)
Kopē jais iespaids tā ds, ka ē diena nav (brokastis olu kultenis un desa no papī ra, ja grib dabisku kafiju, tad jā kā pj augš ā pa eskalatoru, jā stā v rindā , tur augš ā piesitī s, bet visi saprot sejas izteiksmes(tev ir apnicis ē st un dzert). dabisko kafiju lejā nevar nest, nostā vi 20 minū tes rindā pē c Vī nes vafeles, tad negribi iet pie klavierē m un tu negribi viņ as instant cafe no aparā ta, tu uzej augš ā , tur tu zvē r par kapuč ī no tasi apmē ram 15 minū tes un, atguvis, dodies atpakaļ pa eskalatoru (ja vien tas, protams, nedarbojas))). Pusdienas - nav arī ē dinā š anas, pat neviens nenā ca ē st ar rokā m (droš i vien nolē ma, ka tas ir nepiecieš ams))). Vakariņ as ir ē diens! Viss garš ī gais tiek sakā rtots stundas laikā , š odien bija garneles (19:40 tā s bija prom), lai gan vakariņ as ir lī dz 21:00.
Jū ra - lī dz potī tē m - lai cik viņ i staigā ja un peldē ja ar masku un spurā m, dziļ umu nesasniedza (vī rs ir mā jā s, lai nodarbotos ar zemū dens medī bā m). Nav koraļ ļ u, nav arī Sarkanā s jū ras faunas. . . Vispā r (((Š arms š ajā ziņ ā uzvar. Mazuļ iem - jū ra super, teles un sekls.

Numuri ir labi jauni, gultas veļ a ir tī ra))) nav sū dzī bu!
Nav arī animā cijas - viesnī ca ir ļ oti garlaicī ga, pirmo reizi 6 gadu laikā ar vī ru aizbraucā m bez bē rniem (tā di ir trī s) - ļ oti garlaicī ga klasiska viesnī ca pensionā riem vā cieš iem. Es daudz rakstī ju, jau zaudē ju prā tu, bū s jautā jumi - atbildē š u visiem. Tajā gadā visa ģ imene bija š armā , viņ iem patika daudz vairā k un bez viesnī cas fiktī vā patosa bija daudz lē tā k.
Un Gorki - viņ i jū s aizved ar autobusu 4 *, 900 metri, viesnī cas teritorijā ir slidkalniņ i tikai bē rniem.
Š ī viesnī ca nav naudas vē rta. . .
Oe nav jauna, kā apgalvo operatore - vecā restaurā cija, ar mē beļ u nomaiņ u un visu pā rē jo. Blakus ir drupas un pamesta viesnī ca, pa ceļ am uz numuriņ u un pusdienā m kanalizā cijas smirdoņ a (((skats un smaka ir biedē još i ī paš i vasarā + 35 ē nā . Viens pluss ir numuriņ i, bet personī gi Es noteikti neieš u uz jū ru, lai paliktu. Un pie sevis jū tos vainī ga personā la priekš ā par to, ka viņ iem ir jā strā dā -jā lej, lai pē c tevis sakoptu. Un pludmalē kad prasi kaut ko atnest - Citē ju - tas nav ļ ooooti labi. Neviens nekautrē jas tā teikt. Un jā , dvieļ i tiek zagti) (((
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu