UZMANĪBU!!! ģimenes viesnīca

Rakstīts: 22 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 14 — 21 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta kaut kā du iemeslu dē ļ : nav dā rga, pirmā lī nija un galvenā priekš rocī ba ir jaunums. Ieradā mies ar draugiem 23:00, tikā m paē duš i un iekā rtojuš ies. Numuri ir lieli un plaš i. Tualete, duš a un gulta vienā lielā istabā (studija). Tas nekā du diskomfortu neradī ja. Uzreiz samulsu, ka tik vē lā laikā viesnī cas teritorijā neviena nebija, un pat istabā s nedegā s gaisma.
Nā kamajā dienā devā mies uz jū ru (min. 3 gā jiens, ne vairā k). Pludmale skaista, sauļ oš anā s krē sli jauni, smiltis notī rī tas un pat celiņ i ceļ ā uz pludmali nomazgā ti, bet...jū ra...
Jū ra ir tik sekla, ka visas uzturē š anā s laikā viņ i neatrada dziļ umu virs metra. Un kad ieradā s precē ts pā ris un vī rietis kliedza sievai: "Sveta, kur pie velna ir jū ra??? ? " mē s pat nesmē jā mies, jo patiesī bā : "Sveta, kur pie velna ir jū ra??? ? ". No rī ta lī dz pē cpusdienai bē gums - jū ra ir mazā ka par seklu, pē c vakariņ ā m - 1-1.3 m Un medū zas, to tumsa, bet tā s nedzeļ .

Ē diens. Izvē le ir ļ oti maza, nav daudz no kā izvē lē ties. Zivis - 1 suga, gaļ a - 2 sugas. Uz jautā jumu, vai bū s jū ras veltes, viņ i atbildē ja, ka nē , tas ir ļ oti dā rgi, tā pē c visu uzturē š anā s laiku jū ras veltes NAV NEKĀ DAS. Restorā nā ir daudz cilvē ku, biež i gadī jā s, ka nebija galdiņ u, kā arī solā riju uz jū ras principā . Man bija jā iet ā rā (ko es negribē ju darī t, jo bija karsts) vai gaidī t.
Animā cija. Pludmalē katru dienu no 10 no rī ta vingroš ana, tad no 11 baseinā ū dens aerobika un ū dens volejbols. Mū zika tiek ieslē gta ļ oti klusi, un pē c tam stundu vai divas, jo tā traucē viesnī cas iemī tniekiem un tiek izslē gta. Vakarā garlaicī ba ir garlaicī ga. "Garlaicī gā kus" vakarus nevienā viesnī cā nesatika. No 20:00 lī dz 21:00 bē rnu diskotē ka, no 21:00 lī dz 22:00 daž i teā tra iestudē jumi. Un vseeeeee, pē c 22:00 visi guļ . Klusums ir absolū ts, pat vestibilā ir divi vai trī s galdiņ i. Uz lū gumu vakarā ieslē gt mū ziku, viņ i atbildē ja, ka nevar, jo pā ri ar bē rniem, kuri guļ , ir pret to. Viesnī cas darbinieki teica, ka tagad taisa pagrabu, kur bū s diskotē ka, bet kad tas bū s gatavs, nav zinā ms (neticu, ka tas tieš ā m tiek bū vē ts). Izklaides vairs nav. Viesnī cas kontingents ir 50+ un pā ri ar bē rniem. Personā ls mums teica tā : "Nu, mē s esam ģ imenes viesnī ca.... "
Galvenie mī nusi: jū ra, ē diens un izklaide vakarā .
Plusi: jauns, tī rs, pirmā rinda.
Vai mē s dotos uz š o viesnī cu vē lreiz? Nē , nekad.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu