Teritorija ir skaista, un tas arī viss. Pārējais ir šausmas.

Rakstīts: 17 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 17 — 24 novembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 5.0
Š eit nav 5 zvaigž ņ u un neož pē c piecinieka! 5 * tikai zā le (pilnī bā piekrī tu iepriekš ē jam aprakstam). Viņ i sā k pieprasī t naudu par numuru uzreiz pē c reģ istrē š anā s viesnī cā . Ja vē lies maksā t, ja negribi gaidī t 5 stundas, ej pastaigā pa teritoriju. Iedeva 10$, bet tomē r NK ļ oti palī dzē ja, acī mredzot viņ i gaidī ja vairā k. Pē c 3 stundā m viņ i iekā rtojā s, istaba no pirmā acu uzmetiena bija laba, bet tad ieraudzī ju uz loga Š AUSMĪ GI netī ru tillu. Vannasistabā santehnika sasita ar rokā m, visa notraipī ta. Tas maksā.2 duš as ž elejas un 2 mikroskopiskus š ampū nus, kaut kur 5-10 ml. Man pietiek ar vienu uz divā m dienā m, nemaz nerunā jot, ja lī dzi ir arī ģ imene. Seifs ir salauzts. Bet atzī mē ju, ka pē c manas ziņ as par š o problē mu ieradā s viesnī cas darbinieks un visu salaboja.
Teritorija skaista un pā rā k liela. Kamē r jū s nokļ ū siet restorā nā no savas istabas, ir pienā cis laiks atgriezties. Viens dvieļ u izsniegš anas punkts visai plaš ajai teritorijai! Es pat negribu runā t par jū ru, tā s š eit nav. Kilometru nostaigā siet lī dz ceļ iem, lai iemē rktos. Pludmale ir netī ra.
Bet galvenais viesnī cas mī nuss ir tā s virtuve! Es nebiju gaidī jis tā das š ausmas, jo ī paš i tā pē c, ka viesnī ca pieprasa ultra all inclusive! UAI. Tie daž i vestibila bā ri, kas tur ir, piedā vā tikai tē ju, sprite, kolu un it kā sulas. Tad mums palaimē jā s atrast "picu", bet to izsniedz (tiek izdalī ts) pa 2 gab. 5x5. Un tad stingri no 12-30 lī dz 16-00. Vairā k ne! Un tas vē l nav viss. Cilvē ki, UAl viesnī cā viņ i pā rdod saldē jumu! Bezmaksas bija tikai stundu, un viss bija slē gts! Ja vē lies saldē jumu savam bē rnam, maksā.2$! Un restorā ns ir briesmī gs. Nē , iekš ā ir skaisti galdi un krē sli, tas arī viss. Un š ajā "restorā nā " ir 5 katli ar vā ku (rī si, sautē ti cukini, pupiņ as tomā tā , pā rcepta sausa zivs, un liellopa gaļ as gabaliņ i ar cukini. Tikai liellopa gaļ as vairs nebija, tikai mazi cukini gabaliņ i). Katli pusstundu pē c vakariņ u sā kuma, jau tukš i. Tur nav nekā . Pretī š ī m pannā m ir sagriezts gurķ is, tomā ts, kā posti. Daž as saldas kū ciņ as un augļ u dateles. Š ī ir alva! Viesnī ca 5*! Parasti pē c kū rorta pieņ emas svarā , bet š eit mē s, iespē jams, notievē sim. Bet tas vē l nav viss. 17. novembris, un ū dens baseinos ir ledus. Vispā r nogalinā ja uz vietas. Jū ra vairs nav silta, tā pat arī baseins ar aukstu ū deni.

Kopumā rezumē jot, š eit vairā k nekā pē da. Ž ē l, iztē rē ta nauda un ž ē l sabrukuš ā s cerī bas uz labu atpū tu. Rakstī ja nevis tendenciozi, bet kā ir. Es salī dzinu ar citā m viesnī cā m, pat 4 * un Titanik Palas atpaliek.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu