The Grand Palace 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.910
№33 viesnīcas reitingā Hurgada
9.2 Numurs
9.6 apkalpošana
9.3 Tīrība
8.8 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Grezna pieczvaigžņu viesnīca pirmajā piekrastē, 5 km no Hurgadas centra. Viesnīca tika uzcelta 2019. gadā un ir paredzēta tikai pieaugušajiem. Interjers veidots tradicionālajā Ziemeļāfrikas stilā. Lieliska izvēle tūristiem, kuri dod priekšroku pludmales brīvdienām ar maksimālu komfortu.Vairāk →
аватар irinastecisin33
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca, kurā vē laties atgriezties! ! Viss š ajā viesnī cā veicina jautras brī vdienas! Ē diens, attieksme, miers, naktsmī tne, istabiņ as, ieš ana jū rā viss ir visaugstā kajā lī menī!! ! Atseviš ķ i vē … Tomēr ▾ Viesnī ca, kurā vē laties atgriezties! ! Viss š ajā viesnī cā veicina jautras brī vdienas! Ē diens, attieksme, miers, naktsmī tne, istabiņ as, ieš ana jū rā viss ir visaugstā kajā lī menī!! ! Atseviš ķ i vē los izteikt pateicī bu viesnī cas vadī tā jam Nadira kungam, jū s padarī jā t manu atvaļ inā jumu ē rtu!! ! Paldies! ES iesaku!!!!!! !
аватар Ms.Kapriy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir nogurusi. Š ķ embas, plaisas, mitras durvis, nemaz nerunā jot par telpu uzkopš anu, pie kuras jā strā dā . Piemē ram, man pirmajā dienā bija tikai matu kondicionieris no duš as piederumiem. Vienreizē jā s zobu birstes, duš as cepures un č ī bas acī mredzot vispā r netiek nodroš inā tas (kas ir apsveicami totā la vides piesā rņ ojuma laikmetā , tač u, ņ emot vē rā , ka viesnī ca sevi pozicionē kā. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir nogurusi. Š ķ embas, plaisas, mitras durvis, nemaz nerunā jot par telpu uzkopš anu, pie kuras jā strā dā . Piemē ram, man pirmajā dienā bija tikai matu kondicionieris no duš as piederumiem. Vienreizē jā s zobu birstes, duš as cepures un č ī bas acī mredzot vispā r netiek nodroš inā tas (kas ir apsveicami totā la vides piesā rņ ojuma laikmetā , tač u, ņ emot vē rā , ka viesnī ca sevi pozicionē kā.5*, tas ir nedaudz aizvainojoš i). Dvieļ i ir zaudē juš i savu agrā ko vieglumu un baltumu, tač u tie ir mazgā ti un joprojā m kalpo uzticī gi. Es palū dzu tī rī š anas pā rstā vim piegā dā t visu pā rē jo. Viņ š atnesa veselu kaudzi tū biņ u, kas pildī tas ar atlikuma principu, acī mredzot jau kā ds pieņ emts lietoš anai. Peldmē teli, kas bija jā maina, viņ š vienkā rš i pacē la no grī das un nolika uz gultas (sā kotnē ji peldmē telis bija netī rs un es nolē mu, ka viņ am ir jā dodas ā rā ). Tajā paš ā laikā atstā ju arī dzeramnaudu virs vidē jā , lai tī rī š ana bū tu lieliska.
Viss tika nomainī ts, kad sazinā jos ar viesnī cas vadī tā ju. Tajā paš ā laikā trubiņ as ir piepildī tas labi, bet acī mredzot ne pirmo reizi (labi, zaļ š miers un viss, es to uztverš u kā rū pes par apkā rtē jo pasauli). Istabā nav WiFi (tas ir tikai vestibilā un nav ī paš i labi), es par to zinā ju, kad lidoju, bet cieš anas par to mani š obrī d neatstā ja. Virtuve nav daudzveidī ga, eiropeiska, kaut arī sabojā ta un austrumnieciska (saldumi un jē ra gaļ a vakariņ ā s). Ir arī vakariņ as restorā nos ar iepriekš ē ju rezervā ciju, kas ir iekļ autas viss iekļ auts sistē mā , bet ne visas ē dienkartes, protams. IMHO, viesnī cas bufete ir daudz garš ī gā ka par ē dienu, kas tiek pasniegta restorā nos.

Jū s nevarat doties uz bufeti, vienkā rš i parā diet virtuves pā rstā vim, ko vē laties, un viņ i paš i uzliek š ķ ī vjus (tā diem pā rtikas cienī tā jiem kā es, lū dzu, sakiet "vairā k, lū dzu").
Pludmale ir jū su (bet ļ oti niecī ga), pludmales darbinieki (onkuļ i, kas palī dz izvē lē ties vietu un rū pī gi cenš as noklā t jū su dvieli) ir tikai mī ļ ie. Ja jū s rē ķ inā ties ar rifiem vai kaut ko lī dzī gu dzī vā m radī bā m ū denī , tad atstā jiet savus sapņ us un snorkelē š anas piederumus (ceru, ka š o viltī go vā rdu uzrakstī ju pareizi) mā jā s. Ja viesnī cas pā rstā vji š o lasa, tad ieslē dziet strū klaku un izmazgā jiet logus, izskatī sies daudz forš ā k!

Liels pluss, kā man, ir personā ls, viņ i tieš ā m cenš as, ne viss un ne vienmē r izdodas, kā visiem cilvē kiem, bet viņ i cenš as. Mani mī ļ ā kie (puika saldumu nodaļ ā un vidē ji vecs vī rietis vestibilā ) strā dā kā bites.

Ir krieviski runā još i menedž eri, visi pā rē jie tikai mē ģ ina saprast pē c intonā cijas un ž estiem. Par manu "...ledus kolu, lū dzu" viņ i man atnesa ledus kafiju. Viesnī ca ir ļ oti klusa, kas man ir liels pluss (par š o nav bē rnu kliedzieni un histē riskas sievieš u kliedzieni).
Pret sievietē m izturas tā pat kā pret vī rieš iem. Masturbē još ie apsargi, kā viņ i rakstī ja vienā no atsauksmē m, nesanā ca. Kopumā iespaids par viesnī cu 4+ pozitī vs, bet tomē r 4.
аватар irina_grechyn
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s no 2021.  gada 11.  lī dz 19.  maijam. Ekskursijas cena ir 875 USD / 8 naktis no Kijevas (Ukraina). Viesnī cā nokļ uvu vakarā ap 20:00, viesnī ca bija 50% tukš a, man piedā vā ja numuriņ u 2. stā vā.5209 ar skatu uz baseinu un daļ ē ju skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2021.  gada 11.  lī dz 19.  maijam. Ekskursijas cena ir 875 USD / 8 naktis no Kijevas (Ukraina).
Viesnī cā nokļ uvu vakarā ap 20:00, viesnī ca bija 50% tukš a, man piedā vā ja numuriņ u 2. stā vā.5209 ar skatu uz baseinu un daļ ē ju skatu uz jū ru. Ņ emot vē rā , ka viesnī ca ir pustukš a, prasī ju numuriņ u 1. stā vā ar privā tu baseinu, tač u administratore kategoriski atteicā s un teica, ka tas iespē jams tikai par papildus samaksu 30$/1 nakti. Es tikai nesaprotu, kā pē c viņ iem ir tik ž ē l iedot ciemiņ a prasī to numuru, neskatoties uz to, ka š ī s telpas tieš ā m ir tukš as! Saskaņ ā ar citu tū ristu atsauksmē m, bija gadī jumi, kad š ā das telpas tika pieš ķ irtas bez maksas. 14. maijs bija mana dzimš anas diena, un es biju ļ oti sarū gtinā ts...Es ī paš i izvē lē jos š o viesnī cu, lai labi nosvinē tu savu dzimš anas dienu...
Bet kopumā personā ls ļ oti draudzī gs, sabiedrisks, centī gs, cenš as izpatikt katram viesim.
Viesnī ca tieš ā m ļ oti skaista (ī paš i vakarā ), atmosfē ra, sakopta teritorija, tī ri baseini, zā le, puķ es, daudz palmu - viss ir interesanti izgaismots.
Bet ir mī nuss, kas izsvī troja visu un visus - pie pludmales ir jahtā m stā vvieta, un tā s ir vairā k nekā.50. . . (Tā s ne tikai sabojā skatu uz jū ru, bet arī piesā rņ o ū dens ar mazutu un dī zeļ degvielu. Treš ajā atvaļ inā juma dienā sā kā s nopietna alerģ ija , seja bija ļ oti pietū kusi, nā cā s doties uz slimnī cu pē c injekcijas, tā pē c lī dz atlikuš ajam laikam peldē ju tikai baseinā un dzē ra pretalerģ iskas tabletes...
Ē dienu izvē le nav liela, bet viss ir pietiekami un garš ī gs.
Ja nebū tu jahtu ballī tes, es brauktu vē lreiz. . .
аватар i.kraskovski
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ja nolemjat pavadī t lē tu nedē ļ u klusumā un gozē ties saulī tē , vienatnē ar jaunu grā matu. . . Tad jū s noteikti esat š eit! Jauka viesnī ca, bez liekumiem un liels viesu skaits. … Tomēr ▾ Ja nolemjat pavadī t lē tu nedē ļ u klusumā un gozē ties saulī tē , vienatnē ar jaunu grā matu. . . Tad jū s noteikti esat š eit! Jauka viesnī ca, bez liekumiem un liels viesu skaits.
Шезлонги в бассейне Вид из номера
аватар YaOla
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu ar katru dienu arvien vairā k apdzī vo tū risti, un, kā teica viesnī cas vadī tā js, drī zumā darbu sā ks slē gti restorā ni. Nedē ļ u atpū tai viesnī cā katru dienu viss mainī jā s uz labo pusi. Brokastī s bija svaiga apelsī nu sula, ē diens garš ī gs, bet tā kā cilvē ku maz, tad izvē le maza, bet visa pietiek, daudz daž ā du augļ u. … Tomēr ▾ Viesnī cu ar katru dienu arvien vairā k apdzī vo tū risti, un, kā teica viesnī cas vadī tā js, drī zumā darbu sā ks slē gti restorā ni. Nedē ļ u atpū tai viesnī cā katru dienu viss mainī jā s uz labo pusi.
Brokastī s bija svaiga apelsī nu sula, ē diens garš ī gs, bet tā kā cilvē ku maz, tad izvē le maza, bet visa pietiek, daudz daž ā du augļ u. Garda ledus kafija restorā nā pludmalē , saldē jums.
Viesnī cā ir indieš u restorā ns, š obrī d bez maksas un ļ oti garš ī gs, š efpavā rs ir no Indijas.
Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t.
Masā ž as var noorganizē t par $20 no personas! Iesaku masieri Rihapu, viņ a ir pati labā kā .
Viesnī cā nav animā cijas, klusums ir pilnī gs. Vestibila bā rā skan relaksē još a mū zika.
Atpū tnieki pā rsvarā ir eiropieš i, daž i ukraiņ i un baltkrievi.
Jū ra š eit ir maģ iska – smiltis, gara un plata pludmales josla.
Istabas jaunas, skaistas, modernas (dzī vojusi juniorā , tagad tur visi ir iekā rtojuš ies pat ar standartu, izmitinā ti ar skatu uz jū ru 2 korpusos, kas atrodas tuvā k jū rai, pā rē jā s ē kas slē gtas , tū ristu ir maz. Š odien viesnī cā ir maksimums 30-40 Istabā ir tē jas servī ze, minibā rs tiek piepildī ts katru dienu (ū dens, kola, sprite).
Blakus viesnī cai ir veikali, aptieka, lielveikals.
Viesnī ca atbilst 5 * un, ņ emot vē rā tā s izmaksas, jū s varat droš i doties atvaļ inā jumā , bet ne VIP tū ristiem))
Kam nepiecieš ami viesnī cas kontakti rakstiet personī gi, iedoš u telefona numuru. Viesnī cas Viber menedž eris runā krieviski.
аватар Vlad_ts
Ekskursija tika iegā dā ta no uzticamas ceļ ojumu atlaides kompā nijas! Ieradā mies no rī ta, uz viesnī cu mū s atveda paš i pirmie no autobusa, bet pē dē jie tika aizvesti uz lidostu (3 stundas pirms izlidoš anas)! Uzreiz laipni satikā mies ar sulā m reģ istratū rā , aizpildī jā m anketu un uzreiz uzlikā m rokassprā dzes, tad iedevā m numuru un aicinā jā m brokastī s. … Tomēr ▾ Ekskursija tika iegā dā ta no uzticamas ceļ ojumu atlaides kompā nijas! Ieradā mies no rī ta, uz viesnī cu mū s atveda paš i pirmie no autobusa, bet pē dē jie tika aizvesti uz lidostu (3 stundas pirms izlidoš anas)! Uzreiz laipni satikā mies ar sulā m reģ istratū rā , aizpildī jā m anketu un uzreiz uzlikā m rokassprā dzes, tad iedevā m numuru un aicinā jā m brokastī s. Viesnī cas teritorija skaista, kopta, numuriņ i jauni, š obrī d visi iekā rtojuš ies istabiņ ā s ar skatu uz jū ru, istabā ir tē jas servī ze, plus ikdienas ū dens, kolas, sprite vai forfeiti papildinā š ana. Numurā ir arī bā rs, peldmē teļ i un iepakoti pludmales dvieļ i.
Pludmale liela, daudz sauļ oš anā s krē slu, kā jau jū rai - nav zivju un koraļ ļ u! Vienā no atpū tas dienā m pē c 15 stundā m nebija iespē jams peldē t, dī zeļ degvielas vilciens stiepā s pā ri ū denim, bija nepatī kami, netā lu atrodas jahtu stā vvietas (tā s ir noliktas tū ristu trū kuma dē ļ ). Paš laik nav animā cijas! Sporta zā le ir slē gta.
Runā jot par ē dienu, nav slikti, bez frills, bet pagatavoti garš ī gi. Brokastī s svaigas apelsī nu sulas, olu kultenis vai olu kultenis, daž ā da veida sieri un š ķ iņ ķ is, desiņ as, tomā ti, gurķ i, salā ti, garš augi, falafeli (tas bija kaut kā galī gi bezgarš ī gs). Brokastī s š okolā des virtuļ i un kruasā ni bū tu svaigā ki! Pusdienā s - 2 veidu zupas (vistas un biezeņ a zupa vai tomā ts), zivs vai kalmā rs, liellopa gaļ a, vista, makaroni, kartupeļ i, zaļ umi, dā rzeņ i, augļ i (ā boli, banā ni, apelsī ni, mandarī ni, melones, zemenes, gvajaves), plus saldumi, pusdienas terasē pie jū ras parasti notika. Vakariņ ā s viņ i vienmē r gatavoja suš i, zivis vai kalmā rus, liellopu gaļ u, vistu + zaļ umus, dā rzeņ us. Vakariņ ā s vienmē r ir bijuš i garš ī gi ē ģ iptieš u saldumi no banā nu, meloņ u, zemeņ u, apelsī nu, gvajaves augļ iem.
Personā ls kopumā ir draudzī gs!
аватар skitova.natalia
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies kopā ar vī ru, viesnī cu izvē lē jos pati no fotogrā fijā m un, par laimi, nekļ ū dī jos! Galvenais kritē rijs bija BEZ BĒ RNIEM! Un jauka pludmale. Viss bija lieliski, sā kot no reģ istrē š anā s lī dz pē dē jā m uzturē š anā s stundā m viesnī cā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies kopā ar vī ru, viesnī cu izvē lē jos pati no fotogrā fijā m un, par laimi, nekļ ū dī jos! Galvenais kritē rijs bija BEZ BĒ RNIEM! Un jauka pludmale. Viss bija lieliski, sā kot no reģ istrē š anā s lī dz pē dē jā m uzturē š anā s stundā m viesnī cā . Autobusu nā cā s gaidī t vairā kas stundas un administrā cija laipni iedeva vienu papildus stundu. Viss jauns, istabas, mē beles, viss ir pastaigas attā lumā . Personā ls ir uzmanī gs un atsaucī gs uz jebkuru pieprasī jumu un vē lmi. Š ajā periodā bija maz viesu, un mē s vienkā rš i baudī jā m mieru un klusumu un bezmaksas pludmali un bezmaksas baseinus. Ē diens garš ī gs, manai gaumei vismaz, sā ļ i nepatī k, viss garš ī gs un izvē le laba. Izvē lne. Individuā ls serviss. Atpū ta ir vienkā rš i fantastiska. Paldies!!! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Džungļu ūdens atrakciju parks
Novērtējums 9.6
Ēģipte, Hurgada
Atpūta, Izklaide
Makadi akvaparks
Novērtējums 9.5
Ēģipte, Hurgada
Izklaide
Selketas papirusa muzejs
Novērtējums 9.0
Ēģipte, Hurgada
Muzeji, Stats

Роскошный пятизвездочный отель на первой береговой линии, в 5 км от центра Хургады. Отель был построен в 2019 году и предназначен только для взрослых. Интерьер выполнен в традиционном североафриканском стиле. Отличный выбор для туристов, предпочитающих пляжный отдых с максимальным комфортом.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Хургада составляет 3 км.
Pludmales apraksts Пляж находится в шаговой доступности. Рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi бесплатно только в лобби, аптека, камера хранения багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports Волейбольная площадка. Услуги массажа за отдельную плату.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 319 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Hurghada, Red Sea Governorate, Египет
Tālruņi: +20 65 346 3111
Tīmekļa vietne: The Grand Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.