Jautājums par viesnīca The Grand Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
24 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Ļoti interesantas pēdējās atsauksmes. Citās vietnēs tie ir ļoti pretrunīgi, taču cena ir valdzinoša. Atbildiet, tūristi!
Ļoti interesantas pēdējās atsauksmes. Citās vietnēs tie ir ļoti pretrunīgi, taču cena ir valdzinoša. Atbildiet, tūristi!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2022-02-092 gadā atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар grebeniksi66
Es arī skatos no visām pusēm, redzēju svaigu video kā normālu budžetu, bet ir labāki un sliktāki. Atrašanās vieta protams milzīgs pluss, ēdiens = viduvējs, bet tagad tur būs ļoti auksts, Panorāmā Naamā siltāks, cena tāda pati. Salīdzinājumā ar Longbīču, protams, ir sliktāk, protams, ja ir labāk ar klinti. Bet nevajag pārāk daudz rēķināties ar labu viesnīcu.
аватар grebeniksi66
Un jā, šito viesnīcu tev neviens stipri nerakstīs, viņi te ir Sunrise, Jazz, Albatross izdabā ....... Kāpēc tērēt tādu naudu jegi uz 7 dienām, kad labāk mesties uz eksotiku, tas nav skaidrs taču, bet cilvēki 10 reizes iet uz Jegi un dabū augstu......... Tāds prieks no ziemas Steles, Sultans un Klep. Īsāk sakot, jūsu jautājuma būtībā uz šo viesnīcu var un vajag lidot, tas ir minimums, kad nešausmināsies par sabojātu atvaļinājumu, kad cena = viesnīca. Troikas ir stulbi apsvērt, nav tā vērts. Un te ir pirmā rinda + milzīgs un ēdiens nav slikts. Ikvienam ir savādāka atpūta: daži super skaisti uzkrāso vāju trīskāršu (nez), daži atrod trūkumus diezgan pieklājīgos pieciniekos. Izvēloties nekad nekļūdos, ilgi un kārtīgi lasu un vienmēr mājās uz dīvāna redzu un saņemu to, ko gaidīju.Protams, ķēdes viesnīcas ir mana stiprā puse, bet ne vienmēr finanšu pietiek.
аватар grabarchuk1983
grebeniksi66 paldies.
Es vienmēr esmu izvēlīgs, izvēloties viesnīcu. Es lidoju 2 reizes gadā uz Ēģipti, ne mazāk kā 10-12 naktis. Tāpēc es izvēlos lētu. Es sekoju cenām, un viss vienmēr bija super un lēti. Bija Albatrosi un budžeta Regīna, visur ir plusi un mīnusi. Es vienmēr noskaņojos uz pozitīviem svētkiem. Taču, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, cenas ir augušas. Un te cena liekas normāla, skatos maija otro pusi.
Vairāk vai mazāk pazīstamas ar viesnīcām Hurgadā. Bet es neko daudz par šo viesnīcu nezinu. Ir interesanti klausīties cilvēkos.
аватар Vika284
"viņi te ir ar saullēktu, džezu, albatrosiem izdabājot ....... Kāpēc tērēt tādu naudu Jegi 7 dienas, kad labāk mesties eksotika"
Jaz Samaya Resort 5 * $ 1162 par 2 par 7 naktīm 8. marta nedēļas nogales datumos, Beach Albatros Resort Hurghada 4 * - $ 1200, lai nebūtu nepamatoti, iesaku atrast ekskursiju uz eksotiskajām Maldivu salām, Meksiku, Seišelu salas, Dominikānas Republika šajā budžeta viesnīcā 2-3 * vismaz HB
аватар grabarchuk1983
Vika284 "Jaz Samaya Resort 5* 1162 $ par 2 uz 7 naktīm datumos 8. marta nedēļas nogalē, Beach Albatros Resort Hurghada 4* - $ 1200"
Tas, ka tas jums ir lēts, nenozīmē, ka tas ir visiem. Mans maksimums bija 1250 USD diviem uz 12 naktīm, es nelidoju dārgāk. Ja lido reizi gadā, tad var būt dārgāk. Bet tas nav par mani) nē 2)
аватар grabarchuk1983
Bet tas nav par mani) Man vajag 2 reizes gadā un varbūt pat vairāk)
аватар Vika284
"Ja jums tas ir lēti" - manā komentārā tas nebija lēts vai dārgs, bet tas tika piedāvāts personai, kas pretendē uz 1200-1250 USD ekskursijas budžetu uz Ēģiptes ķēdes Jaz un Albatros viesnīcām jūs varat "tādas vecmāmiņas uz 7 dienām, kad labāk steigties eksotiskajā "atrodi vismaz 2-3* kategorijas tūrisma viesnīcu HB . Es gribētu aizbraukt 1250 $ par 2 uz Maldivu salām vai Dominikānas Republiku, bet tādas ekskursijas nav
"tas ir lēti, tas nenozīmē, ka tas ir arī visiem" - es zinu, jo man ir kaimiņš un daži mani draugi dodas ekskursijās, kur budžets 10-12 naktīm ir vēl mazāks, par 600 USD par 3 9 naktis uz Beleku jūlijā - viņu pieredze un piedzīvojumi man ir ļoti interesanti un viņi lido 2 reizes gadā, dažreiz vairāk, es pats atpūtos 3 * viesnīcās, bet ne Ēģiptē
Es atpūšos vairāk nekā 2 reizes gadā, varu pabūt Turcijā 1-2 mēnešus vai dzīvot Deltā vai Santerā Šarmā 3-4 nedēļas - šī iespēja ir daudz izdevīgāka nekā dzīvot Šarm viesnīcās.
аватар Vika284
Informācija tiem, kas fantazē par 7 nakšu budžetu Sunrise, Jazz, Albatrosses tīkla viesnīcās, varat atpūsties eksotiskās valstīs, lūdzu, minimālās cenas ekskursijām
Dominikānas Republika ir lētākā tūre - 3 * brokastīs (pat ne HB) Whala! Urban Punta Cana - 2192 USD
Maldīvija lētākā tūre - 3* White Sand Lodge 3* brokastis - 1918$
Meksika lētākā tūre - 3* bez ēdienreizēm Sotavento Hotel 3* - 2367$
Seišelu salas lētākā tūre - 2* Daniellas Bungalows brokastīs - $2968
аватар grabarchuk1983
Tagad pie mana jautājuma būtības. Es īpaši vēlos atsauksmes par konkrētu viesnīcu. Un tāpēc es šeit uzdevu jautājumu. Es nevēlos eksotiku. Visi pārējie komentāri ir citur.
аватар tina44
Pirms 3 gadiem bija ļoti labi: garšīgs ēdiens, silta jūra.
Nav rifu, maz zivju
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par The Grand Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl