Laba viesnīca ģimenes atpūtai! ES iesaku!

Rakstīts: 23 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 11 — 20 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Ļ oti apmierinā ts ar š ajā viesnī cā pavadī to laiku! Nopirku tū ri 4 dienas pirms izlidoš anas par 38K par 9 naktī m uz 3, bē rnam 5 gadi. Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes un sū tī jā m brokastī s. Viņ i teica, ka reģ istrē sies ne vē lā k kā pulksten 14:00. Pā rģ ē rbā mies, atstā jā m mantas pie ieejas un devā mies uz pludmali. Š eit ir jū ra un pludmale, un jū s varat vē rot zivis no mola, paņ emt maskas un pleznas. Atgriezā mies reģ istratū rā.14, visi, kas ieradā s ar mums, jau ir iekā rtojuš ies. Mū s izmitinā ja pē dē jie, pirmā istabiņ a nepatika, bez problē mā m nomainī jā m. Teritoriju un daž kā rt arī ē dnī cas izmantoja Kids.

Kristā ls teritorijā ienā ca tikai priekš pē dē jā atpū tas dienā , iesaku apmeklē t, ir forš i baseini. Apmierinā ts ar ē dienu, brokastis ir vienmuļ as, bet pusdienā s vakariņ ā s vienmē r bija vista, teļ a gaļ a, zivis un daž reiz jū ras veltes, daž reiz pusdienas un vakariņ as Mamluk, ir labā ka apkalpoš ana un nedaudz daudzveidī gā ks ē diens.

Vietē jais alkohols, viss kā vienmē r Ē ģ iptē , pludmalē ir nelielas rindas, bā rmeņ i pē c pieprasī juma taisa daž ā dus kokteiļ us. Katru dienu un katru dienu tī rī jā m gultu ar jaunu dzī vnieku no dvieļ iem. Izbraucā m 13:00, rokassprā dzes griezā m paš i mā jā s. Ja cena viesnī cā ir norma, es ar prieku atgriezī š os.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu